Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2018. május 21. 06:30,  Szex idegenben 328 komment

2018. május 21. 06:30 Határátkelő

Szex idegenben

Meglehetősen intim, érzékeny téma a mai, talán ezért is esik kevesebb szó róla, pedig társat találni külföldön semmivel sem könnyebb (sőt…), mint Magyarországon. A tapasztalatok persze nagyon személyfüggők, így Margit írása (előző posztját itt találjátok) is inkább amolyan vitaindító.

no_kavezo_foto_pixabay_com_rawpixel.jpg

„Nem a vérmérsékletem íratja ezt a posztot velem, inkább a szociológus szemével kutatom a kinti társadalmat, inkább a gondolkodó keresi a válaszokat az emberek közti kapcsolat viszonyában. 

Miután több éve már, hogy külföldön dolgozom – megszakításokkal – nagy magányomban regisztráltam egy társkereső oldalon. Mégiscsak kellemesebb társasan eltölteni a szabadidőt, mint egyedül kóvályogni a hegyekben. 

Típusok 

Hamarosan örömmel konstatáltam, hogy igen kapós vagyok. Óriási választék áll rendelkezésemre, kortól, foglalkozástól függetlenül. Örömöm mégsem tartott sokáig, amikor rájöttem, hogy a jelentkezők elsősorban szexet akarnak, de rögtön… 

Az első kérdésük mindig az volt, hogy vagyok, a második, hogy hova lehet jönni. Az udvariasabbja először kávézást javasolt és majd meglátjuk… 

A másik réteg ezeken az oldalakon egy rendkívül udvarias, romantikus, verseket, szerelmes dalokat küldő csoport, akik tényleg tisztában vannak azzal, hogy mire van szüksége egy magányos nőnek, mit akar hallani a szívünk. 

Minden szólam egész testünkben megbizserget, lám végre megérkezett a régóta várt, áhított IGAZI. Hálát adunk Istennek, az Univerzumnak, a Sorsnak, hogy ránk ragyogott a tiszta virtuális szerelem és nap mint nap olyan üzeneteket hallunk, amire már régóta vágytunk és dédelgettük szívünkben. 

Természetesen ezt ki is érdemeltük, lelkileg megszolgáltuk, megszenvedtük. Mintha álomvilágban élnénk, lebegünk ég és föld között, hiszen felkelés után az első, hogy azonnal megnézzük kedvesünk aznapi üzenetét. 

A napi bűvöletet „megkajolva” repkedünk egész nap, mint a kannabisz fogyasztók. A titokzatos hódolóknak forgatókönyvük van arról, hogyan hódítsák meg a kissé már besavanyodott, depresszióssá vált, de még mindig a nagy Ő megjelenését váró, szerelemre éhes hölgyeket. 

Csak óvatosan! 

Ez az ügyes érzelmi megvezetés olyan mélyen beviheti a gyanútlant az erdőbe, hogy minden realitás érzékét elveszítve már a meséket is elhiszi. A szerelem olyan, mint egy rózsaszínű köd vagy hályog az ember szeme előtt. Még legjobb barátnőnk sem tud meggyőzni minket a csalás gyanújáról, meggyanúsítjuk, hogy féltékeny, csak irigykedik ránk, mert neki nincs ilyen szerencséje, mint nekünk. 

Ebből az álomból nem is akarunk felébredni, mert végre boldogok vagyunk annyi év, évtized után, és „foggal-körömmel” ragaszkodunk ehhez az állapothoz, tündérmese-effektushoz. 

Bármennyire is hihetetlen, de ez működik, gyakran sikerül az ismeretlenségből felbukkanó hódolónak, aki „átmenetileg éppen szorult helyzetbe került” pénzt utaltatnia áldozatával. 

Ezek a csalók profik, több „áldozatot is tartanak a tűzben”. Ez a napi munkájuk, ebből próbálnak megélni. Még Ali baba meséjét is elhittem, a ládikában lévő vagyonról, amely hamarosan megérkezik hozzám, hogy megőrizzem kedvesemnek, amíg személyesen is tudunk találkozni. 

Az én hódolóm Irakban szolgált. Miután olyan fordulatot vettek a mesei események, hogy megijedtem, veszélyben éreztem magam, felkerestem a legközelebbi követséget, hogy segítséget kérjek. 

Meglehetősen értetlenül álltak velem szemben, majd nekem szegezték a kérdést: „én ezt a sok képtelenséget tényleg elhittem?” Ezek után fokozatosan, napokig tartott, amíg kitisztult a tudatom és újra magam lettem. Szégyellnem kellene, elhallgatnom az eseményeket, de megtörtént velem, ez az igazság. 

Ha valaki hasonló helyzetbe kerül, legyen óvatos, mert nagy a valószínűsége, hogy nem az egyetlen és kizárólagos testi-lelki másik felünk érkezett meg, hanem egy csalóba, pszichopatába szaladtunk bele. 

Hatalmas szakadék 

Miután férfi és nő kapcsolata különösen érdekel társadalmi szempontból, amit látok, amit sejtek, elképzelek, az sosem elég. Nekem bizonyíték kell! Kialakult egy kapcsolatom Németországban. Mentségemre szolgáljon, hogy háromszor is voltunk kávézni... 

Tudom, hogy észrevételeim nem az egész társadalmat érintik, teljesen nyilvánvaló, hogy vannak kivételek, de én mégis a nagy többségről próbálok véleményt alkotni. Kétségtelen, hogy nem árulok el titkot, hogy mindenütt a pénznek, vagyonnak, autónak van prioritása. Minden másodlagos, az érzelem, a boldogság, a szeretet, a megbecsülés stb. Ez még nem is volna olyan nagy baj. 

Ám a szakadék, a távolság a dobogós helyezettek között akkora, hogy erről már szót kell ejteni. A házasságok úgy működnek általában, hogy a férj tartja el a családot, az asszonynak a gyermeknevelés és a férj kiszolgálása a „küldetése”. 

A férfiak számára a feleség inkább egy kiszolgáló személyzet, mint társ vagy a szó hagyományos értelmében vett házastárs. Gyakran megakadályozzák, hogy a nők tanuljanak, képezzék magukat, hiszen akkor függetleníteni tudnák magukat, kilépnének ebből a kiszolgáltatott, megalázó helyzetből. 

A nők beletörődve elfogadják ezt a gondtalan életet, ahelyett, hogy feladnánk az anyagi jólétet és kilépnének a bizonytalanságba. Családosan beutazzák az egész világot, de boldogtalanul. 

Erotikáról szó sincs 

Nem tudom másképp elképzelni az intimitást, mint előre meghatározott, a családfő által megtervezett időpontokban a kielégülés mielőbbi elérésért folytatott napi gimnasztikát vagy helyzetgyakorlatokat. Erotikáról szó sincs! 

Hiányzik a belső motiváció, a kölcsönösség, az intelligencia. A nők gyakorlatilag satupadon fekvő munkadarabok, akikből szinte lehetetlen orgazmust „csiholni”. Partnerem a kérdéseimre határozott válaszokat adott, igazat adott, hogy helyesen ítélem meg a társadalomban az emberi kapcsolatokat. 

Az érzelmeket, az egészséges, szexet az emberek csak könyvekből ismerik, művelni nem tudják. Hidegek a nők, élvezhetetlen az együttlét velük, nagyon kevés a jó partner. 

Az aktus értéke csak egy szükségletté - ami élet természetes velejárója - alacsonyodik le. Ma még mindig nem beszélnek a problémákról, nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, hogy a házastársak, partnerek lelkileg is kielégültek legyenek. 

Sajnálom ezeket az embereket, hiszen micsoda érzelmi szegénységben élnek, mennyi személyiséget gazdagító közös élménytől, lelki örömforrástól fosszák meg magukat. 

Nők és férfiak 

Írnom kell a nők külsejéről is. Jelentős részük rendkívül csúnya, a női nem rémségei, beteges kisugárzásuk rányomja külsejükre is a „bélyeget”. Nincs az a make-up, amely elfedné a torz külsőt, amely javítaná a negatív megjelenést, korrigálná a rossz energiákat. A szépség belülről jön!! Ez vitathatatlan! 

A férfiakat figyelve a legszembetűnőbb volt a hatalmas EGO-juk. Valószínű, hogy már nullákkal a fejükben ébrednek, mert állandóan a pénzük után szaladnak. Mindig az volt az érzésem, amikor beszélgettem velük, mintha ki akarták volna kényszeríteni, hogy felnézzek rájuk. Csodálatomat várták, de hiába. 

Három éve dolgozom Svájcban, de mind a külsőségeket, mind az emberi magatartást is figyelembe véve egyetlen férfival sem találkoztam, akiről azt mondanám, hogy én bizony elmennék vele vacsorázni. A társadalom gazdag, de mentálisan rendkívül beteg. 

Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat mindkét nem részéről.”

Szex a sivatagban? Igen, bár nem teljesen úgy...

(Fotó: pixabay.com/rawpixel)

A moderálási alapelveket itt találod, amennyiben általad sértőnek tartott kommentet olvasol, kérlek, jelezd emailben a konkrét adatok megjelölésével.

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: szex párkapcsolat Svájc

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr2013977202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2018.05.23. 22:06:49

@zoldzeller: Ez csak azt mondja, hogy nem változott jelentős mértékben a szex eloszlása, azt sehol nem cáfolja, hogy a top 20% férfinek jut a legtöbb szex.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mégis hogyan mérték a szex mennyiségét. Önbevallásos módszerrel ilyen témában nem lehet megbízható adatokhoz jutni.

Sadist 2018.05.23. 22:06:57

@Arthamyr: "Azt sem értem, hogy miért lenne jellemző és gyakori, hogy egy top 20%-ban lévő férfi bármit is kezdeni akar egy alsó 50%-beli nővel"

Még komolyan nem láttál olyat, hogy a jóképű puncivadász levarrta Átlag Jucit is?

Arthamyr 2018.05.23. 22:44:46

@zoldzeller: Igen, ez őszinte és elég kritikus tükröt tart az ember elé, aki nem naiv és mellé kellően balszerencsés, annak olyat. :)

Arthamyr 2018.05.23. 22:50:06

@Sadist: Biztos van ilyen, csak nem nagyon értem, miért jó neki, amikor helyette levarrhatná Modell Marcsát is... Másrészt attól, hogy valaki "jóképű puncivadász", még nem feltétlenül top 20%, csak a felületes szemlélő számára annak tűnik. Szerintem már attól a ténytől, hogy puncivadász, lehet hogy kicsusszan top 20%-ból, ha a teljes csomagot nézi egy nő, bár ugye kérdés, hogy mit szeretne tőle...

Arthamyr 2018.05.23. 22:56:40

@Sadist: Lehet, hogy a hüllőagyukat használják egyesek (mint ahogy sok más döntésnél is, esetleg azt sem :)), ezt nem is nagyon vitatom, de ettől még a domináns hím modell nem érvényesül, mivel pl. törvényi akadályai vannak, mint azt korábbiakban leírtam, és a nőknek is van igen jelentős beleszólási joga, hogy kivel-mit csinálnak, nem elég, hogy a férfiak lejátsszák egymás közt, hogy akkor most kinek van joga párosodni, mint ez megy pl. oroszlánéknál.
Az emberi társadalmat nem az állati ösztönök szabályozzák, és az emberek közötti interakciót sem (még ha esetleg szerepet is kapnak bizonyos esetekben).

zoldzeller 2018.05.23. 23:02:14

@Sadist: Nezd csak, itt van az eredeti "tanulmany".
medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a

Sajat maga is bevallja, hogy vannak a kiserletben problemas reszek, amit torzitjak, torzithatjak az eredmenyt: 27 not kerdezett meg (ez borzalmasan keves), akik nem tudtak, hogy miben vesznek reszt, azt hittek, hogy egy helyes sraccal dumalnak(felteletezhetjuk, hogy ha nem is hazudtak, a szamukra legelonyosebb valaszt adtak).
Nem vette figyelembe a Tinder sajat algoritmusat, hogy ha egysze elkezdesz like-olni egy embert, akkor valoszinuleg ennek megfeleloen fogja a kovetkezoket is feldobni stb.

Illetve ami fontos, az egesz kiserlet a Tinderre van rahuzva - nem hiszem, hogy erdemes belole messze meno kovetkeztetest levonni, azon tul, hogy fiuk tessek kutyaval mosolygos, mellkozepig kigombolt inges kepet feltenni a tinderre.

Megcsinlta mar valaki ezt a tesztet forditva? :)

Arthamyr 2018.05.23. 23:54:06

@zoldzeller: Te jól emlékszem, hogy közgazdász vagy, igaz? Ha igen, te érted, hogy miért jó az, hogy "logaritmizálta" a skáláit?

Almandin 2018.05.23. 23:55:29

@Sadist: A mai Magyarországon sem annyi az állami támogatás, hogy egy teherbe esett egyedülálló nő fel tudja nevelni a gyerekét, hacsak nem gazdag. Ha pl. egy nettó 100 ezer körül kereső nő terhes lesz és nem veszi el az apa, tartásdíjat se fizet, ugyanúgy nyomorba kerülnek, mint 100 évvel ezelőtt.
A falusi viszonyokról való vélekedéseddel viszont egyetértek. Ma szinte korlátlannak tűnő a választék, ezért is alakult ki ez a helyzet a társkeresésben.

adg 2018.05.24. 00:03:32

@Arthamyr: egy csomo allatnal a nosteny valaszt. Vagy nincs a himek kozt harc, csak a szebb, nagyobb taraju stb lesz kivalasztva, vagy csak ugyessegi vetelkedo a harc, ritkan okozva sulyosabb serulest. Sok allatnal komoly kuzdelem a himek szamara, hogy megnyiljon elottuk az utodlas kapuja. Es az slonytelenebb kinezetu benacska him akkor sem kapja meg a csajt, ha egyedul probalkozik.

Arthamyr 2018.05.24. 00:14:30

@adg: Persze, ez is gyakori sok állatfajnál, csak (tudtommal) ez esetben nem szokták a hímeket dominánsnak hívni (az ügyességi vetélkedő kérdéses, de szerintem ott sem).
Az embereknél komplexebb a párválasztás (mennyi olyan állatfaj van, ahol mindkét nemnek hajtania kell, meg ekkora eltérés van az egyes egyedek vonzereje közt, mindkét nem esetében?), és az utódnevelés költsége is sokkal nagyobb, mint a legtöbb állatnál (azért normális esetben 16-18 éves koráig nem szokott a szüleitől elszakadni egy gyerek).

Sadist 2018.05.24. 00:33:25

@Arthamyr: "Szerintem már attól a ténytől, hogy puncivadász, lehet hogy kicsusszan top 20%-ból, ha a teljes csomagot nézi egy nő"

Nem érted, hogy nincs már olyan, hogy teljes csomag? Van egy szűk réteg, akire ösztönösen nedvesedik a bugyi, meg van a többség, aki odaadó, hűséges, nem csalja a nőjét fűvel-fával, de ma a nőknek NEM KELL olyat választaniuk, aki kellően vonzó és jó férj alapanyag is egyben. Fiatalon szórakozhatnak a jóképű puncivadászokkal következmények nélkül, mikor meg leestek a körhintáról, hozzámehetnek valami korábban lesajnált Átlag Józsihoz.

zoldzeller 2018.05.24. 02:32:24

@Arthamyr: az hogy o miert ezt valasztotta azt nem tudom...(nincs jelentosege, hasznalhatott volna linearisat is) de en is log chartokat hasznalok a munkamban;)

tanato 2018.05.24. 06:16:30

@Arthamyr: De pl. egy osztályközösség már normális,és ott is vannak hasonló dolgok,ha nem is annyira durvák mint egy intézetben.

tanato 2018.05.24. 06:19:53

@zoldzeller: A TIndert csak hallomásból ismerem természetesen,hogy a gyermekeim ismerősei milyen oldalakon ismerkedtek nem tudom,csak azt hogy neten.Még tizenévesen.

tanato 2018.05.24. 06:21:54

@Arthamyr: Igen csak a levelezés volt anno a net előtt,az azért jóval szűkebb lehetőség volt,nem nyílt ki a világ annyira.

Sadist 2018.05.24. 07:23:58

@Arthamyr: "de ettől még a domináns hím modell nem érvényesül, mivel pl. törvényi akadályai vannak"

Domináns nem csak puszta fizikai erővel lehet valaki. Ott van pl. a pénz vagy a hatalom és azt semmilyen törvény nem akadályozza, hogy egy pénzes papa maci kifejezze a dominanciáját mondjuk egy 50 millás sportkocsival vagy többszázmilliós villával.

"Az emberi társadalmat nem az állati ösztönök szabályozzák, és az emberek közötti interakciót sem (még ha esetleg szerepet is kapnak bizonyos esetekben)."

A férfi-nő kapcsolatokban messze több szerepe van az állati ösztönöknek, mint a tudatos gondolkodásnak.

Sadist 2018.05.24. 07:24:08

@zoldzeller: Linkeltem volna a híres/hírhedt OkCupid statisztikát (nagy minta, reprezentatív, rendes társkereső, nem pedig szexpartnerkereső), de érdekes mód törölték. Csak és kizárólag azt a bejegyzést.

Sadist 2018.05.24. 07:24:20

@Almandin: "Ha pl. egy nettó 100 ezer körül kereső nő terhes lesz és nem veszi el az apa, tartásdíjat se fizet, ugyanúgy nyomorba kerülnek, mint 100 évvel ezelőtt."

Száz évvel ezelőtt nem nyomorba kerültek, hanem konkrétan éhen haltak.

Arthamyr 2018.05.24. 09:15:54

@Sadist: Egy 50 millás sportkocsival sem lesz "domináns". Ha mondjuk 100 millát rászán arra, hogy a riválisokak megsemmisítse, akkor lenne az. És itt még mindig ott a probléma, hogy ettől sem feltétlenül fog vele összejönni a csaj.
Az meg természetes, hogy egy milliárdosnak jobb esélyei vannak a párkapcsolatoknál, mint egy átlagembernek, bár azért az ő életük sem csoda ám...
Pont mai cikk az indexen, idevágó:
index.hu/kulfold/2018/05/23/kenyszeru_colibatus_usa_alt_right_incel_szex_fiatal_ferfi_feminizmus/
A kedvenc részem: "Ezen belül a legjobban a feministákat gyűlölik, amiért a nők egyenjogúságát és autonóm döntések meghozásához való jogukat hirdetve azt az ideológiát képviselik, ami szerintük megfosztja őket a szextől." - szerintem össze kéne engedni egy csomó incelest egy csomó feministával egy stadionban, sok puskával, aztán 3 nap után összeszedni, ami megmarad. :D

London2009 2018.05.24. 11:35:28

@Sadist: Ez baromira igy van. Nekem is van egy baratnom, aki barkit megkaphatott volna fiatalabb koraban, aztan vegul bepanikolt a harmincas evei elejen es hozzament egy alacsony, pocakos, voros, szakallas es vegtelenul egyszeru fickohoz, akivel tiz evvel korabban szoba sem allt volna. Tudom, hogy orulni kellett volna a boldogsaganak, de en csak ertetlenul alltam az esemenyek elott.
“Párt keresni, családot alapítani nem 40 évesen kell.”
Akkor kell csaladot alapitani, amikor van hozza megfelelo partner es korulmenyek. Ha ez 40 evesen tortenik meg, akkor mi van? Nem azt mondom, hogy ez az idealis kor hozza, de azert nem a vilag vege.

Almandin 2018.05.24. 12:00:20

@Arthamyr: Ezt a cikket én is olvastam. Sajnálatos, hogy ezek a szerencsétlen, sikertelen férfiak a nők egyenjogúságát hibáztatják. Valóban legyilkolnák egymást a feministákkal, ha összezárnák őket. A szűz ámokfutók akkor jönnek létre, ha a sikertelenség olyan embert ér utol, aki az átlagnál agresszívebb és van valami látens elmebaja. Ha minden kudarcos férfi gyilkolászni kezdene, akkor nem lehetne nyugodtan az utcára menni.
Én nem a nemi egyenjogúságot látom a probléma fő gyökerének, hanem a fogyasztói szemlélet térhódítását és a szabados életet. A fogyasztói szemlélet azt tanítja, hogy mindenkinek a legjobb jár. Emiatt sokan a herceget keresik fehér lovon idősebb korukban is. A szabadosság pedig arra sugallja a fiatal nőket, hogy a fiatalságukat bulizzák végig, amibe beletartozik a sok könnyű szexkapcsolat is. Régebben elítélte a társadalom azt a nőt, aki fűvel-fával összefekszik. Ma meg szinte sikk lett. Kábé hülyének nézik azt a nőt, aki 20 évesen azt mondja, hogy a párjával szeretné leélni az életét. Amúgy azok a nők is nehezen találnak megfelelő partnert, akik nem akarnak részt venni ebben a nagy fiatalkori szabadosságban. Aki kilóg a sorból, annak mindig nehezebb az élete.
A cikknek abban igaza van, hogy egyre több férfi marad szűzen. Valóban csak a legvonzóbb férfiak sikeresek ma a nőknél, de ennek a fogyasztói társadalomban hirdetett "igényesség" az oka.
Más téren is ez van. Pl. az ingatlanpiacon is az van, hogy 10-15 évvel ezelőtt könnyebb volt egy olyan lakást eladni, ami nem volt frissen kifestve, régi bútorok voltak benne, stb. Ma a fényképes internetes hirdetések korában sokkal nehezebb az olyan lakást eladni, ami nem előnyös külsejű. A vicc az, hogy még akkor is elvárják a szép lakást, ha felújítandót akarnak venni. Erre kialakult egy új "tudomány", a home staging.
Elnézést a hasonlatért, nem szeretném, ha bárki úgy érezné, hogy az embereket lakásokhoz hasonlítgatom, de ez jutott eszembe. Sajnos a társkeresés piaca ma nagyon hasonlít a tartós fogyasztási cikkek piacához, mert az emberek többsége termékként tekint a másikra sajnos.

tanato 2018.05.24. 12:34:32

@Almandin: Ez egy jó komment,ez tényleg így van.A lakásoknál is,mi is nemrégen voltunk benne egy lakás eladás-vétel ügyletben.
Nyilván a gyilkolások már az USA szabados fegyverhasználati jogalkotásának számlájára írható,mint az iskolai tömegmészűárlások is.

Arthamyr 2018.05.24. 12:37:29

"A fogyasztói szemlélet azt tanítja, hogy mindenkinek a legjobb jár." - Nem tudom, mi a "fogyasztói szemlélet", de ez a mindenkinek a legjobb jár ordas nagy baromság, akárhonnan is jön. Mindenkinek az jár, amit meg tud szerezni, van, akinek semmi. Pl. amit azok a cikkben leírt balfaszok gondolnak, hogy nekik jár a szex, baromság. Nem jár a szex, ahogy pl. a munkahely, a kaja és a kertes ház sem, ugyanúgy meg kell érte dolgozni.
"Valóban csak a legvonzóbb férfiak sikeresek ma a nőknél, de ennek a fogyasztói társadalomban hirdetett "igényesség" az oka." - Nem tudom, hogy mit értesz sikeres és legvonzóbb alatt. Mert ahhoz, hogy az ember mondjuk normális párkapcsolatban éljen, tisztességes minőségű szexuális élete legyen, urambocsá' családot alapítson, nem kell nagy Casanovának lennie. Ha azt érted alatta, hogy alkalmanként cserélgesse a nőit, vagy eltartassa magát nőkkel, akkor valóban nem árt, ha a legvonzóbbak közt van.
Az, hogy ezeken az oldalakon van egy rakás szerencsétlen, sőt akár többségben is vannak (mindkét oldalon), aki nincs tisztában a lehetőségeivel, és nem fogadja el a valóságot (hogy ő közel értéktelen, és alapvető változtatásokra lenne szükség) és rendszeresen túlvállalja magát, még nem jelenti azt, hogy ne lenne ott használható ember.
Semmi gond azzal, hogy valaki termékként tekint a másikra (sőt, szerintem nagyon hasznos tudna lenni, ha tényleg így lenne!), ez valóban húspiac, ahogy egy érintett ismerősöm szokta hívni (aki egyébként elég csinos, 30-as csaj). Viszont havi 200k nettós fizetéssel felesleges a 60 milliós Mercedeseket nézegetni, célszerű olyan autók közt válogatni amit reális eséllyel meg is tud venni, vagy dolgozni a vásárlóerő növelésén, ez így megy itt is, sőt még jobban, mivel az autóból kis túlzással olyat és annyit gyártanak, amennyire van igény, míg az embereknél nem így van.

Arthamyr 2018.05.24. 12:47:48

@Sadist: Hogyne lenne: aki jóképű, és emellett jó férj anyag is. :) Meg nyilván azzal, hogy később mennek hozzá valakihez, miután már kiélték magukat a jóképű puncivadászokkal, a saját értéküket is csökkentik a hosszú távú párválasztásuk idejére, szóval a részükről is van ennek egy egyáltalán nem jelentéktelen költsége.

Lásd a példát, amit @London2009: írt.

Abban meg egyáltalán nem vagyok biztos, hogy jobban jár, aki 20 évesen alapít családot, mint aki 40 évesen. Férfiként tuti az utóbbi a jobb és kényelmesebb...

London2009 2018.05.24. 13:41:47

@Arthamyr: A ferfi oldalat nem annyira latom, de a noi oldalon erdekes, hogy mi megy. De ezt mar irtam egy korabbi kommentben. Hihetetlen, hogy milyen elvarasok vannak a ferfiakkal szemben. Tenyleg a ferfiak en meg azt sem mondanam, hogy 20%-aert hanem inkabb a felso 2%-aert megy a versenges a csajok kb. 80%-a reszerol. Aztan megy a siras, hogy egy normalis ficko sem… jah persze.
Ezt is meseltem mar korabban, de leirom ujra. Pont valahol egyutt logtunk a lanyokkal es elokerult a telefon meg a tinder. Aztan feljott valami ficko. Szoke, magas, jo testu, csalad centrikus, komolya kapcsolatra vagyik, 38 eves, orvos. Azonnal raugrottak a csajok, lajkok, uzenetek, mittomen mit kell ilyenkor csinalni. Lass csodat, masnapra eltunt a profil…

Catwoman1 2018.05.24. 14:05:18

Nagyon örülök a rengeteg kommentnek és annak is, hogy a végére tényleg kialakult egy kis csoport, amely a poszthoz - néha elvonatkoztatva -, de hozzászólt. Biztos vagyok benne, hogy sokan a témával kapcsolatban először képviselték saját álláspontjukat, eddig ezt sehol sem volt alkalmuk megtenni. Így minden típus megerősítést nyert, megszilárdította határozott elképzelését a házasság nyitott vagy zártságát illetően. Örülök, hogy a kísérletem sikerült, lehet erről a témáról társaságban beszélni, csak egy kicsit akadozva indul a szokatlansága miatt.

Almandin 2018.05.24. 15:29:48

@London2009: Fordítva is létezik. A férfiak között a sikerteleneknek már egy ápolatlan, elhízott, buta tehén is jó lenne, mert annyira kiéhezettek. A jobb adottságú férfiak pedig szintén egekbe emelték az elvárásaikat: a nő egyszerre legyen szép, fiatal, ápolt, intelligens, kedves, jó az ágyban, hűséges, jómódú, mintaháziasszony. Ha valaki pl. ezek közül a tulajdonságok közül majdnem minddel rendelkezik, egyet kivéve, akkor már nem jó, vagy feleségnek nem jó, csak egy ideig barátnőnek. Általában nem a csúcspasik ezek, hanem az értelmiségi, jobb adottságú férfiak, akik egy értelmiségi nőnek pont jók lennének férjjelöltnek.
Ez a fogyasztói társadalom következménye.

Almandin 2018.05.24. 15:46:35

Találtam egy nagyon jó cikket a pár napja említett amerikai katonás csalásokról:
ripost.hu/cikk-maganyos-magyar-noket-zsarolnak-amerikai-katonak
A legriasztóbb, hogy vannak olyanok, akik a családtagok megölésével fenyegetőznek. Tehát aki csak valamennyi pénzt veszít, az még viszonylag jól jár.
Tanulság: sose romantikázzunk interneten, az csak azután jöjjön, ha személyesen ismerjük a másikat. Aki egy idő után se bújik elő a net fedezékéből, felejtős.

London2009 2018.05.24. 16:23:56

@Almandin: nem tudom...keves jo adottsagokkal rendelkezo ferfit egy buta, kover no mellett. A ferfiaknak nem ketyeg a biologiai orajuk es akar 50 evesen is lehet meg csaladjuk. Egy nonek 30 utan elkezdodik a lejtmenet.

Bredpitt Monika 2018.05.24. 16:37:11

@Catwoman1: mi köszönjük a posztot, még tartozom @Sadist: nek egy pár mondattal, na meg Gézának, az adóbevallás kapcsán,

köszi a linket, végül megoldódott az adóbevallás ügy, na , ebben sem volt igaza Gézukának, de hát ő már csak ilyen, szereti osztani az észt , azért látom a múltkori posztod alatt végül közös nevezőre jutottatok valahogy,

@Herr Géza: remélem tudod, hogy csak viccelődöm, ahogy írtad, tíz éve nem élsz itthon, na, akkor ne adj tanácsokat adóügyben, nem csinál a munkáltató bevallást januártól, de egyébként sem csinált volna nekem, mert két különböző munkahelyem volt.....
milyen színű a paripád? leszállhatnál róla néha,

ez meg megy a poszt témájához, szeretettel neked, okostojás

www.youtube.com/watch?v=HQmmM_qwG4k

Arthamyr 2018.05.24. 16:49:32

@London2009: "Szoke, magas, jo testu, csalad centrikus, komolya kapcsolatra vagyik, 38 eves, orvos." - Azért ezek nem annyira a valóságtól elrugaszkodott dolgok, már ha a barátnőid is képviselik ezt a szintet, és nem szigorúan veszik, hogy nekik pont 38 éves szőke doki kell, hanem jó mondjuk a hasonló státuszú, barna hajú 36 éves is.

London2009 2018.05.24. 17:15:08

@Arthamyr: A kep alapjan ez a ficko ugy nezett ki, mint egy modell. A baratnok meg mondjuk inkabb atlagosak. Jobban is ki tudnanak mondjuk szerintem nezni, de ez mas kerdes. Amugy meg 40 evesek, szoval nyilvan ezt is figyelembe kell venni. A 38 eves fuggetlen szoke orvos hulye lenne egy idosebb (meg ha csak par evvel is) novel kezdeni, kiveve ha nincsenek valami szuper kvalitasai, amikor siman osszeszedhet meg egy tiz evvel fiatalabbat is toluk.
A masik pedig az, hogy nezd meg a ferfi lakossag hany %-a 180 vagy 185 centi feletti. Na mar itt kiesik a ferfiak kb. haromnegyede, de minimum a fele. Utana nezd meg ebbol hany a diplomaval rendelkezo. Majd nezd meg ebbol mennyi az egyedulallo 40 evesen. Good luck.

Arthamyr 2018.05.24. 17:22:22

@London2009: Hát igen, ez akkor a havi 200k nettóval nézegetik az extrákat az s merciben esete.
Ha a barátnőid mondjuk egy tizessel fiatalabbak, szuper formában vannak, és nagyon jó természetük van, akkor teljesen normális, hogy ők sem kukázni akarnak. :)

London2009 2018.05.24. 17:32:32

@Arthamyr: Hat ez az! Nem igazan tudom mit csinaltak az elmult husz evben… ja es persze mind gyereket is akar meg. Mondjuk en szurkolok nekik, mert ne maradjon senki egyedul. Remelem, hogy valaki mellett csak kiegyeznek. De ehhez nagyon at kellene allitani a “szuroket”…

zoldzeller 2018.05.24. 17:32:49

@London2009: szerintem egy csomoan profi fotot csinaltatnak es azt hasznaljak, nem?
Mondjuk konnyen beszelek, de en plsose ertettem ezt a nagy izgalmat, hogy jaj mi lesz ha egyedul maradok. En halal jol ereztem magam egyedul (mondjuk en azt is kifejeztten szeretem, hogy a ferjem minden masodik heten ingazik az orszag masik felere:))).

Bredpitt Monika 2018.05.24. 17:47:29

@Sadist: válaszolva arra, amit nekem írtál,

az egy jó meglátás, hogy a saját orgazmusáért mindenki feleljen maga, de a férfiak nagyon nagy részének (nekem a 20 ból egy olyan partnerem volt, akinek nehéz volt a csúcsra jutni) nincs problémája az orgazmussal, valamiért a nőknek ez nem megy olyan könnyen és bizony nagy szükségük lenne egy türelmes partnerre,

az valóban nagy probléma, hogy nem merünk szólni a férfinak, hogy valami nem jó,

plusz sok nő egyáltalán nem ismeri meg a saját testét, mert nem végez önkielégítést, pedig az a legjobb kontroll,

mi a férjemmel mostanra már azon kell, hogy mesterkedjünk, hogy egy percig legalább bírjuk (ez három havi távollét után történik mondjuk)

minden esetre örülök, hogy már nincsenek szexuális problémáim, remélem még 80 évesen is fogunk szexelni,

egyszer valakivel talán pont itt , ezen az oldalon hülyültem:
ha már fehér bottal fogunk a Margit szigeten sétálni férjemmel, otthon akkor is meg fogom találni a péniszét (kérdés, hogy őt találtam e meg a Margit szigeten)

Bredpitt Monika 2018.05.24. 17:50:22

@Sadist: ha jól rémlik, már láttalak itt és akkor is valami szex téma kapcsán jöttél be (a beceneved sokat sejtet)

van valami oldal, ahol szoktál szexről csevegni amúgy?

London2009 2018.05.24. 17:55:07

@zoldzeller: Nem szeretnek tars nelkul lenni. El sem tudom kepzelni, az az igazsag. De a kommented masodik felevel nagyon egyet tudok erteni. A ferjem is meg en is sokat utazunk es szerintem is ez egy tok jo dolog. Anyam szokta mondani, hogy jajj te szegeny mar megint egyedul vagy? De ra szoktam hagyni, nem ertem, hogy ebben mi a gond. Ilyenkor van idom egy csomo olyan dologra, amire egyebkent soha nem lenne. Peldaul megnezni a a Sissit egy huzamban. :D Egy baratnom meselte nemreg, hogy a ferje melo miatt a Sechelles szigetekre megy, de csak egy ejszakat lesz ott es siet is haza, mert azt mondta, hogy o ugy erzi, hogy minden nelkuluk (a baratnom meg a kolykok) toltott nap egy elvesztegett nap. Ebben a pillanatban ra is jottem, hogy oke, na akkor ebben a hazassagban is docog valami… Reszemrol en meg direkt kuldtem volna a ferjem, hogy na ne vicceljen mar, maradjon, pihenjen egy par napot, majd mi addig megoldunk itthon mindent. Aztan annal edesebb lesz feltoltodve ujra latni…

zoldzeller 2018.05.24. 18:08:33

@London2009: mi eleve sokaig eltunk a ferjemmel kulon varosban (mar miutan a gyerekek megvoltak is) es ingaztunk hetvegente. Most minden masodik hetet Bostonban tolti... mi azt hiszem ket eleg fuggetlen es erosen introvertalt ember vagyunk, akik tortenetesen a legjobb baratok es nem utolso sorban vonzonak is talaljak egymast;)

Almandin 2018.05.24. 18:57:04

@London2009: Épp azoknak lesz buta, kövér nőjük, akik sikertelenek. Akik az Index cikkében incelként vannak említve. Lehet, hogy egy aggszűz férfi szűz marad élete végéig, de az is gyakori, hogy 30-40 felett lehorgonyoznak egy ilyen adottságú nő mellett, aki szintén megalkuszik velük. Személyes ismerősi körben is vannak példák erre. A buta, kövér nő ugyanúgy nem tud társat találni, ami egy idő után erősen megnöveli a kompromisszumképességét. Bár az ismerősi körben két olyan kövér nő is van incel típussal házasságban, aki okos. De olyan nő az egyik, aki kb. lefolyik a székről, nem a kellemesen telt kategória.

Almandin 2018.05.24. 18:57:18

@London2009: Szerintem tartósabbak és stabilabbak azok a kapcsolatok-házasságok, ahol nem élnek folyton egymás nyakán. A mindennapos összezártság veszélyes lehet egy kapcsolatban. Egymás idegeire mehet két ember, ha állandóan együtt van (különösen, ha a munkájuk is közös), sok a konfliktuslehetőség, nincs meg az egymásra várakozás öröme. Ráadásul a legtöbb embernek szüksége van valamennyi egyedüllétre is, különösen, ha korábban élt egyedül is. Lehet, hogy a ti házasságotok ezért működik jól.

Catwoman1 2018.05.24. 18:57:49

@Bredpitt Monika: Nagyon kedves vagy Móni, igazán jó partner voltál a posztot illetően. Szerintem is hasznos volt a kezdeményezésem, ha már csak annyi valósult volna meg az elképzelésemből, hogy mind a férfiak és mind a nők részéről az orgazmusról, felismeréséről, problémáiról vitatkozunk, már sikeres lett volna. A férfi és nő természete, szokásai, érzelmei stb. ismeretlenek egymás számára. Nekem pl. egy férfit fel kell fedeznem, a lelkéhez közelebb kell kerülnöm, időre van szükségem, hogy valamelyest megismerjem, hiszen annyira más, mint én nő. Titokzatos, érthetetlen, megmagyarázhatatlan ......Természetesen egy eddig ismeretlen nicknéven is lehetett volna hozzászólni a poszthoz, mert szerintem rengeteg nyitott kérdés van a férfiak és a nők részéről is. Az ismeretlenségben mindenki választ kapott volna arra, ami foglalkoztatja mind az erotika, mind a szexualitással kapcsolatban. De ez csak egy lehetőség lett volna, nem volt kötelező a témában részt venni, távol kellett volna maradni annak, aki ezzel nem ért egyet. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb párkapcsolatban vannak homályok, bizonytalanságok és a partnerek vagy nem tudják megoldani, vagy nem merik egymással közölni. Nem ismerem a fórumokat, ahol kérdezhetnek, de nem gondolom, hogy intelligens és valóban a kérdésre megfelelő választ kapják a kérdezők. Géza rendkívül intelligens, belopta magát a szívembe. Úgy gondolom, hogy ő a közösség, társaság - ha kifejezhetem így magam - guruja.
Magával ragadó az egyéniséged, az őszinteséged, stílusod; örülök, hogy megismertelek.

puhacica 2018.05.24. 22:45:21

@Almandin: @zoldzeller: @London2009: ez erdekes. mi a munkahelyunkon ismerkedtunk meg. 1 ev utan koltoztunk ossze. eveken keresztul voltunk egyutt a nap 24 orajaban es imadtuk. ez azzal szakadt meg, hogy kikoltoztunk ide, mashol dolgozunk. de peldaul nem igazan megyunk egymas nelkul sehova. tavaly, 7 ev utan elutaztam 3 napra, ez volt az elso es eddig az utolso alkalom, hogy 24 oranal hosszabban voltunk tavol egymastol. :)

London2009 2018.05.24. 23:19:04

@libslobsi fuszal: na es milyen erzes volt? Foleg igy evek utan? : )

London2009 2018.05.24. 23:20:57

@Almandin: buta, kover not nem ismerek. Olyat sem aki egy buta, kover novel van. Olyat igen aki egy sovany, butaval van. Olyat is aki, kover okossal. De kover, butat meg nem lott senki sem. : )

FutureFry 2018.05.24. 23:40:40

@London2009: “bepanikolt a harmincas evei elejen es hozzament egy … voros, szakallas … fickohoz, akivel tiz evvel korabban szoba sem allt volna.”
A vörös/szakállas negatív tulajdonságok? Gondolom akkor Kristofer Hivju nem az eseted :)

puhacica 2018.05.25. 09:31:52

@London2009: furcsa. nagyon jo 3 nap volt, tesomnal voltam barcelonaban. de azert jobb kettesben. :)

tanato 2018.05.25. 10:12:19

@London2009: dehogynem a kövér buta nőknek szintén kövér és buta párjaik vannak,sajnos a gyermekeik is kövérek a családi étkezési szokások miatt általában.ugyanígy szellemiekben is.

kék madár 2018.05.26. 03:20:41

@zoldzeller: ha minden masodik heten ott van, akkor at is koltozhetnel vele es akkor minden elso heten nem latnad.Egy kicsit olcsobb az ingatlan es jobb a tomegkozlekedes

zoldzeller 2018.05.26. 07:05:48

@kék madár: en szivesen koltoznek, a ferjem viszont nagyon szeret itt elni, es az ingazas sem zavarja.

Sadist 2018.05.26. 16:23:35

@Arthamyr: "Egy 50 millás sportkocsival sem lesz "domináns". Ha mondjuk 100 millát rászán arra, hogy a riválisokak megsemmisítse, akkor lenne az. És itt még mindig ott a probléma, hogy ettől sem feltétlenül fog vele összejönni a csaj."

Nem maga a dominancia az, ami a nők számára vonzó, hanem az, hogy valakinek hatalma van, erőforrásai. Akivel nem megtörténnek a dolgok, hanem irányítja a történéseket. Akinek az utódjai biztonságban lesznek mind fizikailag, mind egzisztenciálisan.
Az állatvilágban pl. a domináns hímek ilyenek. De ezek a tulajdonságok nincsenek senkinek a homlokára írva, hanem csak bizonyos indikátorok alapján lehet következtetni rájuk. És itt futnak a nők nagyon gyakran vakvágányra, mert a nagyképűségről, agresszióról és a kamu Rolexről hiszik azt, hogy azok a hatalom és erőforrások valós indikátorai.

"Pont mai cikk az indexen, idevágó"

Ne kövesd el azt a hibát, hogy ilyen témákban az index cikkekből tájékozódsz! Halvány lila gőzük nincs róla, csak nyomják a femináci propagandát.

Sadist 2018.05.26. 16:23:44

@London2009: "Akkor kell csaladot alapitani, amikor van hozza megfelelo partner es korulmenyek. Ha ez 40 evesen tortenik meg, akkor mi van?"

Egy férfi megteheti, hogy 40 évesen alapít családot. Egy nőnek viszont 20-25 éves kora között kell kiválasztania a gyerekei leendő apját, mert akkor van a csúcson és akkor tud legnagyobb eséllyel egészséges gyereket szülni.

Sadist 2018.05.26. 16:23:59

@Almandin: "Én nem a nemi egyenjogúságot látom a probléma fő gyökerének, hanem a fogyasztói szemlélet térhódítását és a szabados életet.
...
A cikknek abban igaza van, hogy egyre több férfi marad szűzen. Valóban csak a legvonzóbb férfiak sikeresek ma a nőknél, de ennek a fogyasztói társadalomban hirdetett "igényesség" az oka."

Felejtsük már el ezt a "fogyasztói társadalom" a hibás mantrát! A valódi ok a szexuális liberalizáció, vagyis hogy már nincs semmi, ami korlátozza a nők ösztönszintű párválasztását.

Sadist 2018.05.26. 17:02:39

@Arthamyr: "Mert ahhoz, hogy az ember mondjuk normális párkapcsolatban éljen, tisztességes minőségű szexuális élete legyen, urambocsá' családot alapítson, nem kell nagy Casanovának lennie."

Igen, látjuk is, hogy az összes tisztességes, normális, átlagos kinézetű (valódi átlagos, nem a nők által átlagosnak ítélt), rendes srácnak minőségi szexuális élete, normális párkapcsolata és 30 évesen boldog családja van.
Jól tippelem, hogy már elmúltál 40? Azoknál a generációknál még működött a régi jól bevált recept, ma már esélyed sincs vele.

"Viszont havi 200k nettós fizetéssel felesleges a 60 milliós Mercedeseket nézegetni, célszerű olyan autók közt válogatni amit reális eséllyel meg is tud venni, vagy dolgozni a vásárlóerő növelésén"

Ez is közkeletű tévedés, hogy az Átlag Józsiknak 10/10-es topmodellekre fáj a foguk és ezért nincs nőjük. Egyáltalán nincs így, a többségük bőven megelégedne a saját szintjén lévő nővel, de a nők elvárásai szálltak el irreális mértékben (lásd szerintük a férfiak 80%-a átlag alatti).
A példádnál maradva nem a nettó 200ezres fizetéssel akarnak 60 millás Mercedest venni, hanem a Suzuki kerül 30 millióba.

Sadist 2018.05.26. 17:02:48

@Arthamyr: "Hogyne lenne: aki jóképű, és emellett jó férj anyag is."

Igen, kb. 10000-ből 1. A bibi ott van, hogy 8000 nő vágyik rá.

"Meg nyilván azzal, hogy később mennek hozzá valakihez, miután már kiélték magukat a jóképű puncivadászokkal, a saját értéküket is csökkentik a hosszú távú párválasztásuk idejére, szóval a részükről is van ennek egy egyáltalán nem jelentéktelen költsége."

Hosszútávon, de a lokális optimumig látó ösztöneik miatt egyáltalán nem fogják fel, hogy ami rövidtávon jó választásnak tűnik, azzal hosszútávon többszörösen megszívják. Lásd az egyre inkább tömegesen előforduló macskás vénlányokat.

"Abban meg egyáltalán nem vagyok biztos, hogy jobban jár, aki 20 évesen alapít családot, mint aki 40 évesen. Férfiként tuti az utóbbi a jobb és kényelmesebb..."

Nőként viszont még 30 éves kor előtt volna a legjobb, nagyjából 20-25 között. De ahhoz megfelelően kellene partnert választani, figyelembe véve olyan dolgokat is, hogy pl. mennyire megbízható, hűséges és családcentrikus az a férfi.

Sadist 2018.05.26. 17:03:02

@London2009: "A ferfi oldalat nem annyira latom, de a noi oldalon erdekes, hogy mi megy. De ezt mar irtam egy korabbi kommentben. Hihetetlen, hogy milyen elvarasok vannak a ferfiakkal szemben. Tenyleg a ferfiak en meg azt sem mondanam, hogy 20%-aert hanem inkabb a felso 2%-aert megy a versenges a csajok kb. 80%-a reszerol."

Nem sokkal korábban még azt írtad, hogy a férfiaknak szerinted könnyebb nőt szerezniük (feltéve, hogy nem rondák), mint a nőknek férfit.
Nem érzed az ellentmondást aközött, hogy a nők 80%-a a férfiak felső 2%-ra hajt és a férfiaknak könnyebb nőt szerezniük?

Sadist 2018.05.26. 17:03:06

@Almandin: "Ez a fogyasztói társadalom következménye."

Basszus, ez valami rögeszméd lehet.
Tessék, hátha vizuálisan könnyebb megérteni:
dicipres.files.wordpress.com/2012/04/mating_cad_dad-copy1.jpg

Sadist 2018.05.26. 17:37:12

@Bredpitt Monika: "(a beceneved sokat sejtet)"

Nagyon árnyékra vetődtél.
(Hint: Re-Volt)

"van valami oldal, ahol szoktál szexről csevegni amúgy?"

Szexről nem dumálni kell, hanem csinálni. Számomra a férfi-nő kapcsolatbeli és társadalmi aspektusai érdekesek.

Sadist 2018.05.26. 17:37:21

@Almandin: "A buta, kövér nő ugyanúgy nem tud társat találni, ami egy idő után erősen megnöveli a kompromisszumképességét."

HAHAH, nehogy azt hidd :D
Az emberekre jellemző, hogy nem szeretik lejjebb adni a szintet. A legtöbb nőnél bőven elegendő, hogy csak egyszer megdugja egy nála 3 kategóriával jobb pasas, onnantól kezdve az lesz az elvárt szint, de nem csak rövidtávú szexkapcsolatra, hanem hosszútávra társnak is.
Persze vannak olyanok is (általában valláskárosultak), akik egész életükben az igazira várnak és a szüzességüket is neki tartogatják, de ezek talán ha az 1%-ot teszik ki, a maradék inkább a fenti szkenárió következménye.

2018.05.26. 19:30:35

@Sadist:

"Nem érzed az ellentmondást aközött"

Szerintem nincs ellentmondás. Feltételezem, azt, hogy "feltéve, hogy nem ronda" úgy értette, hogy ha a férfi beletartozik a mágikus x%-ba, könnyebb neki.

És valóban. Egy, mondjuk, top 2%-os faszi élete ebből a szempontból _nyilván_ könnyebb, mint egy top 2%-os nőé. :)

(Bár mind a kettő viszonylag könnyű. Evvan.)

2018.05.26. 19:41:22

@Sadist:

"A valódi ok a szexuális liberalizáció, vagyis hogy már nincs semmi, ami korlátozza a nők ösztönszintű párválasztását."

Az imént linkelted be azt a képet, hogy a férfiak 40%-a nem szaporodik. (Lehet, hogy volt az arány rosszabb is: psmag.com/environment/17-to-1-reproductive-success )

Mármost mivel korábban nem volt fogamzásgátlás, lehet tudni, hogy ha azok az emberek nem szaporodtak, akkor nem is szexeltek.

Ha ez igaz, akkor a férfiak 40%-a incel volt a történelem folyamán. Elsiettem ezt a következtetést, vagy így van?

Ha így van, akkor ez az emberi természetből következő jelenség, _nyilvánvalóan_ nem a szexuális liberalizáció az oka. (De abban igazad van, hogy nem is a fogyasztói társadalom.)

Egyébként te szívesen élnél olyan társadalomban, ahol a vélt vagy való képességeid/külsőd alapján kiosztanak neked 1 darab, és szigorúan 1 darab hasonló besorolású nőstényt, aztán hajrá, tessék szépen párzani meg boldognak lenni?

Arthamyr 2018.05.26. 19:54:34

@Sadist: Ha ez a sok okos dolog, amit ide írsz, igaz lenne, kb. az emberek 5%-a lenne kapcsolatban. :)
Másrészt nehogy már a nők tehessenek arról, hogy a férfiak jelentős része használhatatlan, mert kb. önmagát épp el tudja tartani, azt is elég gyatra szinten, emellett arra sem veszi a fáradtságot, hogy mondjuk kigyúrja magát, pedig ezt mondjuk 2-5 év alatt a lakosság 99%-a meg tudná oldani, és sokan ezt még különféle rossz szokásokkal is megspékelik, ami miatt egyszerűen kellemetlen velük élni.
Attól, hogy a nők kb. ugyanekkora része ugyanúgy punnyadt, még nem nagyon indították be a fantáziam, akkor sem, amikor a nekem "fairen" jutó rétegben csak ilyen volt. Na ugyanez van a nőknél, annyival megdobva, hogy ők még azt is elvárják a hosszútávú partnertől, hogy valamiféle stabilitást legyen képes biztosítani (érzelmi, anyagi).Ha mondjuk az alsó 4 decilis (hasraütés) szarul néz ki, plusz csóró és tróger, nem értem, hogy miért kéne egy alsó 4 decilisben lévő nőnek összejönnie vele, ha kb. jobban jár, ha egyedül marad. Persze ez fordítva is igaz, annyi különbség, hogy a férfiakban erősebb a (biológiai) motíváció, és nem érdeklik őket annyira az anyagiak, így számukra lényegesen egyszerűbb lenne megfelelő partnert találni, meg sokan be is érik egy-egy kósza numerával, hisz mégiscsak "jobb helyen van, mint a gatyában". A nők is gondolom kaphatóak erre, de erre meg pont jók az általad említett jóképű (vagy legalább kevésbé elpunnyadt) puncivadászok, hisz itt nem szükséges, hogy a többi kritériumnak megfeleljenek. :)

Le kellene írni az elvárásokat, és szerintem simán kijönne, hogy a nők elvárásait kevesebb férfi teljesíti, mint a férfiak elvárásait. De ezért kár a nőket hibáztatni, szerintem az értelmes nőknek egyáltalán nincsenek magas elvárásai, és ha valaki igyekszik, simán le tud egyet szakítani (kigyúrja magát, normális melót szerez, normálisan viselkedik és kezeli az embertársait - lehet az első nem is kell, bár szerintem megéri).

2018.05.26. 20:00:23

@Sadist:

Azt hiszem, önellentmondásokat írsz.

Egyrészt ezt írod:
"Olyan ösztönös dolog kapcsán, mint a párválasztás, fölösleges civilizációs hatásról beszélni. [..] Tetszik vagy sem, az emberek a párválasztás során még mindig a hüllőagyukat használják."

Másrészt ezt:
"Nem érted, hogy nincs már olyan, hogy teljes csomag? [..] ma a nőknek NEM KELL olyat választaniuk,"

Harmadrészt ezt:
"Jól tippelem, hogy már elmúltál 40? Azoknál a generációknál még működött a régi jól bevált recept, ma már esélyed sincs vele."

Szóval egyfelől nincs civilizációs hatás, másfelől mégis megjelent egy új párválasztási stratégia, harmadfelől viszont még csak nem is a fogamzásgátlással együtt, hanem most, az elmúlt pár évben.

Ez önellentmondás. Nem mondom, hogy az állítások valamelyike nem lehet igaz, de _együtt_ nem tudnak igazak lenni. Igaz?

Sadist 2018.05.26. 23:28:49

@Nagy kámpics: "És valóban. Egy, mondjuk, top 2%-os faszi élete ebből a szempontból _nyilván_ könnyebb, mint egy top 2%-os nőé. :)"

Ugyan...
Egy nőnek közel sem kell a top 2%-ban lennie, hogy válogathasson a férfiak közül és arany élete legyen. Tényleg csak annyi a kritérium, hogy ne legyen ronda, értsd az alsó 2%-ban.
Míg a férfiaknál a "ne legyen ronda" nagyon nem egyenlő azzal, hogy "legyen a top 2%".

Sadist 2018.05.26. 23:29:01

@Nagy kámpics: "Ha ez igaz, akkor a férfiak 40%-a incel volt a történelem folyamán. Elsiettem ezt a következtetést, vagy így van?"

Gratula Sherlock, jár a kisötös!

"Ha így van, akkor ez az emberi természetből következő jelenség, _nyilvánvalóan_ nem a szexuális liberalizáció az oka. (De abban igazad van, hogy nem is a fogyasztói társadalom.)"

Az ösztönök mindig ott voltak, de a szexuális liberalizáció az okozója, hogy meg is nyilvánulhatnak.
Rengeteg olyan ösztön van az emberben, amik károsak vagy össztársadalmi szinten rombolók, ezeket pedig általában valamilyen módon korlátozzák pl. jogrendszerrel, vallással, kultúrával.

"Egyébként te szívesen élnél olyan társadalomban, ahol a vélt vagy való képességeid/külsőd alapján kiosztanak neked 1 darab, és szigorúan 1 darab hasonló besorolású nőstényt, aztán hajrá, tessék szépen párzani meg boldognak lenni?"

Sokkal szívesebben, mint egy olyan társadalomban, ahol ha nincs szerencsém a genetikai lottón, akkor esélyem sincs családalapításra.

Sadist 2018.05.26. 23:29:19

@Arthamyr: "Ha ez a sok okos dolog, amit ide írsz, igaz lenne, kb. az emberek 5%-a lenne kapcsolatban. :)"

Normális kapcsolatról volt szó, az meg olyan ritka, mint a fehér holló. Az 5%-al szerintem még felül is becsülted.

"Le kellene írni az elvárásokat, és szerintem simán kijönne, hogy a nők elvárásait kevesebb férfi teljesíti, mint a férfiak elvárásait."

Persze, baszki, mert a nőknek már annyira elszállt elvárásaik vannak, amiknek maga az atyaúristen se tud megfelelni. Nem a férfiak ilyen hitványak, mint aminek beállítod őket, hanem teljesen torz a mérce. Mit nem értesz ezen?

"De ezért kár a nőket hibáztatni, szerintem az értelmes nőknek egyáltalán nincsenek magas elvárásai, és ha valaki igyekszik, simán le tud egyet szakítani (kigyúrja magát, normális melót szerez, normálisan viselkedik és kezeli az embertársait - lehet az első nem is kell, bár szerintem megéri)."

Egy Phd-vel rendelkező nő tekinthető értelmesnek?
www.youtube.com/watch?v=dE8UHCDVYB8

Sadist 2018.05.27. 00:14:46

@Nagy kámpics: "Azt hiszem, önellentmondásokat írsz."

Nincs semmilyen önellentmondás, az értelmezésed teljesen hibás.

"Szóval egyfelől nincs civilizációs hatás, másfelől mégis megjelent egy új párválasztási stratégia, harmadfelől viszont még csak nem is a fogamzásgátlással együtt, hanem most, az elmúlt pár évben."

A nők párválasztási ösztönei több millió éve ugyanazok és jó ideig még nem is fognak változni (ha egyáltalán), erre nincs a civilizációnak hatása.
Alapvetően két kritérium van az apával szemben:
1. jó géneket adjon át az utódjának
2. gondoskodjon az utódjáról
Amíg kis csoportokban, ősközösségi szinten éltek az emberek, a nők leginkább az 1. pont szerint választottak, mert a 2. pontról gondoskodott a közösség.
Aztán szép lassan létrejött a civilizáció, ami arra épül, hogy a férfiak hegyeket képesek megmozgatni, ha a saját utódjuk jövőjéről van szó.
A fejlett társadalmakban annak a férfinek is lehetősége volt továbbvinni a vérvonalát, aki a 2. pontnak megfelelt.
Ez a monogámiának nevezett civilizációs vívmány működött egészen addig, amíg be nem köszöntött a szexuális forradalom és létre nem jöttek a jóléti nősoviniszta államok.
A nőknek korábban olyan férfit volt érdemes választaniuk, aki ugyan nem a legvonzóbb és legjobb genetikával rendelkező, de biztosan nem hagyta ott őket és a kölyküket. Most viszont már nyugodtan hajthatnak a csúcskanokra, a szex nem jár automatikusan gyerekkel, ha pedig mégis, akkor Állam bácsi gondoskodni fog a 2. pontról.
Erre írtam, hogy a nőknek nem kell már teljes csomagot választaniuk, mindkettőből kimazsolázgathatják a legjobbat.
Csak az a szívás, hogy ettől a civilizáció össze fog omlani, ugyanis férfiak nagy tömegei nem lesznek érdekeltek abban, hogy fenntartsák és építsék.

2018.05.27. 00:16:28

@Sadist:

"Gratula Sherlock, jár a kisötös!"

Szuper!

Akkor viszont léci kösd már össze a két dolgot, amit mondasz.

Azt mondod, a történelem folyamán 40% incel volt.

Utána azt mondod, a szexuális liberalizáció az oka, hogy ez a jelenség létezik.

Na most akkor melyik? Volt a történelem folyamán (és akkor nem a liberalizáció az oka), vagy nem volt?

Arthamyr 2018.05.27. 00:33:25

@Sadist: Te komolyan gondoltad, hogy Zidane-fanként ma meg fogok nézni egy 11 perces videjót? :D Mondjuk nem tudtad, hogy az vagyok. :) A pubban nagyszerű akció volt egyébként, bár végül rendezték a helyzetet.
Egyébként annyit elkaptam az elején, hogy "phd in history". Na ez önmagában nem garancia az értelemre (persze nem is cáfolja), meg az sem, hogy kiáll sok ember elé (ez már valamelyest igen: miért is jó ez neki?). Másrészt ő is, az alapelvárásokat sem teljesítő férfiakhoz hasonlóan jobban járt volna pár év konditeremmel a phd rovására, akkor már rég lehetne gyűrű az virsliujjacskán (ami kevésbé lenne virsli)... :D
Na ehhez fél perc is elég volt. Miről szól egyébként? Ha tényleg megéri végignéznem, holnap megígérem, megteszem, hisz munkanap van. :)

Arthamyr 2018.05.27. 00:35:45

@Sadist: Amúgy öröm tudni, hogy 1 vagyok a 10k-ból. És még szerény is. Erre iszom még egy yellow spotot lefekvés előtt. :)

2018.05.27. 00:54:09

@Sadist:

"és létre nem jöttek a jóléti nősoviniszta államok [] Állam bácsi gondoskodni fog a 2. pontról"

Ez már inkább egy magyarázat szerintem is.

Nézd, nem idegen tőlem ez a téma, viszont ami rendszerint nem teszik benne, hogy gyakran kerülnek elő levegőben lógó állítások, logikai hibák és rossz következtetések. Bro science.

Például:

"létrejött a civilizáció, ami arra épül, hogy a férfiak hegyeket képesek megmozgatni, ha a saját utódjuk jövőjéről van szó."

Ezt alá tudod támasztani, hogy a civilizáció arra épül, hogy a férfiak hegyeket mozgatnak meg?

"ez a monogámiának nevezett civilizációs vívmány"

Szerinted mikor jelent meg a monogámia?

"Csak az a szívás, hogy ettől a civilizáció össze fog omlani, ugyanis férfiak nagy tömegei nem lesznek érdekeltek abban, hogy fenntartsák és építsék."

Nem tudom, mit fogsz válaszolni a fenti 2 kérdésre, de szerintem nem lenne egyszerű megindokolnod, hogy ez miért szükégszerű következmény.

És még egy:
"Sokkal szívesebben, mint egy olyan társadalomban, ahol ha nincs szerencsém a genetikai lottón, akkor esélyem sincs családalapításra."

Szerintem itt is van egy nagyon mély önellentmondás, nem csak abban, amit te írsz, hanem általában az inceleknél.

Egyrészt a nők szerepét hasznosság szerint tekinted. A társadalom szempontjából hasznos, ha 20-25 éves korukban nekikezdenek egészséges gyerekeket szülni. Ez kikezdhetetlen tény.

Ugyanakkor, ha tényleg a hasznosságot, a társadalom előrehaladását tekintjük, az rohadtul káros, hogy a kanok alsó 40%-a szaporodhat. Nem-nem. El a kezekkel a nőstényektől. Majd a top kanok szépen megtermékenyítik őket, és az állam felneveli a jobb genetikai állományú gyermekeket. Ez az, ami hasznos. Igen?

Másrészt, a férfiak szerepét viszont valami egalitáriánus, együttérző módon nézed: minden férfinek jusson elegendő szex, hogy a kis igényei ki legyenek elégítve. Viszont mint írod is, a nők meg a férfiák másként választanak partnert. A nőkkel miért nem vagyunk ugyanennyire együttérzők, egalitáriánusok? Ha mind a férfiak top 20%-ára vágynak, miért nem adjuk meg nekik ezt?

Ha holnap leszállna egy alien, hogyan indokolnád meg neki, hogy itt a férfiakkal kell együttérzőnek lenni, nem pedig a nőkkel?

Arthamyr 2018.05.27. 00:55:29

@Sadist: Amúgy mai élmény, szintén a pubból. A csaj, akinél az asztalunkat foglaltam, teljesen jó csaj volt, meg amúgy is aranyos, vagy legalábbis velem nagyon kedvesen viselkedett. Vége volt a műszakjának, és leült ő is az egyik asztalhoz egy társasággal, de azért a mi dolgainkat még elintézte, kiküldte az egyik kollégáját gyorsan. Férfiszemmel nézve egy jó faszi nem volt az asztaltársaságban (persze nyilván nem értek hozzá, a feleségem meg nem kérdeztem, hogy akkor most azok közül akkor melyik jó csávó), ő meg ott üldögélt egy rövidgatyában a szép lábaival, és a telefonját nyomkodta. Volt, hogy tök egyedül, mert kb. az egész társaság kiment cigizni. Na ez a lány szerintem egyáltalán nem elérhetetlen egy átlagsrácnak, és mégis úgy tűnt, hogy egyedül van. Ez tipikus példája annak, hogy egy randomban kiválasztott társaságban a nők "minősége magasabb": kb. 8 hímnemű lehetett, 2 nőnemű, és ránézésre egyik sem ért fel a csajhoz, ha csak a külsejüket tekintjük.

Arthamyr 2018.05.27. 00:58:31

@Nagy kámpics: Hagyd má' ezt az együttérzést, ő egy szadista. Na most már tényleg nem rontom tovább itt a levegőt. :)

kék madár 2018.05.27. 03:07:53

@zoldzeller: hat meg egy ervem van: amikor Bostonban eltem, 4-szer 5-szor is hazajutottam egy evben. Californiabol ez nem olyan egyszeru.

Sadist 2018.05.27. 07:26:09

@Nagy kámpics: "Akkor viszont léci kösd már össze a két dolgot, amit mondasz.

Azt mondod, a történelem folyamán 40% incel volt.

Utána azt mondod, a szexuális liberalizáció az oka, hogy ez a jelenség létezik."

Valamit nagyon benéztél, sehol nem mondtam, hogy a szexuális liberalizáció az oka, hogy a jelenség létezik. Azt mondtam, hogy a szexuális forradalom az oka, hogy a mai civilizált világban is az 1-es párválasztási stratégia lett a jellemző. Mit nem lehet ezen érteni?

Sadist 2018.05.27. 07:26:23

@Arthamyr: "Ez tipikus példája annak, hogy egy randomban kiválasztott társaságban a nők "minősége magasabb": kb. 8 hímnemű lehetett, 2 nőnemű, és ránézésre egyik sem ért fel a csajhoz, ha csak a külsejüket tekintjük."

Ha megfelelően választod a minőségi mércét, akkor persze, hogy az jön ki, hogy a "nők minősége magasabb".
Miért nem aszerint hasonlítgattad össze az asztaltársaságot, hogy hány kilót tudnak felemelni vagy melyiküknek van jobb műszaki érzékük?

Sadist 2018.05.27. 07:27:24

@Nagy kámpics: "Ezt alá tudod támasztani, hogy a civilizáció arra épül, hogy a férfiak hegyeket mozgatnak meg?"

masculineprinciple.blogspot.hu/2015/03/the-fraud-of-modern-marriage.html
Az első felében nagyon szép részletesen és érthetően elmagyarázza.

"Nem tudom, mit fogsz válaszolni a fenti 2 kérdésre, de szerintem nem lenne egyszerű megindokolnod, hogy ez miért szükégszerű következmény."

Ha elolvasod és logikusan végiggondolod, te is be fogod látni, hogy miért következik belőle.

"Ugyanakkor, ha tényleg a hasznosságot, a társadalom előrehaladását tekintjük, az rohadtul káros, hogy a kanok alsó 40%-a szaporodhat. Nem-nem. El a kezekkel a nőstényektől. Majd a top kanok szépen megtermékenyítik őket, és az állam felneveli a jobb genetikai állományú gyermekeket. Ez az, ami hasznos. Igen?"

Nem fogod fel, hogy társadalmi szempontból kifejezetten káros? Ha azt a 40%-nyi férfi tömeget nem teszed érdekeltté abban, hogy effektív munkát végezzen és fenntartsa a társadalmat, akkor összeomlik az egész.

"Másrészt, a férfiak szerepét viszont valami egalitáriánus, együttérző módon nézed: minden férfinek jusson elegendő szex, hogy a kis igényei ki legyenek elégítve. Viszont mint írod is, a nők meg a férfiák másként választanak partnert. A nőkkel miért nem vagyunk ugyanennyire együttérzők, egalitáriánusok? Ha mind a férfiak top 20%-ára vágynak, miért nem adjuk meg nekik ezt?"

Ha valóban nem volna tőled idegen a téma, akkor tudnád azt az alapvető tényt, hogy a férfiak poligámok, a nők pedig hipergámok. A monogámia kompromisszum mindkét nem részéről és mindeddig az egyetlen működőképes modell.
Kis közösségeknél, törzseknél még lehet találni olyan társadalmi rendszert, amiben a férfiak csak egy szűk rétegének van felesége, akár több is, vagy a nőknek lehet egyszerre több férjük, de nem véletlen, hogy a civilizált világban mindenhol a monogámiára épülő család a társadalom alapegysége.
freenortherner.com/2014/07/20/patriarchy-civilization/

Egyébként meg a nők nagy része most is megkaphatja a férfiak felső 20%-át. Igaz, hogy csak egy kósza kufirc erejéig, nem pedig tartós kapcsolatra vagy házasságra, de ez már csak a matek miatt is lehetetlen lenne.

"Ha holnap leszállna egy alien, hogyan indokolnád meg neki, hogy itt a férfiakkal kell együttérzőnek lenni, nem pedig a nőkkel?"

Lásd fentebb. A monogámia egy kompromisszum, ami a nők számára is ugyanúgy jár előnyökkel.

zoldzeller 2018.05.27. 07:59:38

@kék madár: olyan nagyon nem vagyok "haza", most mar 6 eve nem voltam Magyarorszagon:) A szuleink szerencsre szeretnek jonni es most mar hosszu ideig is tudnak maradni.

Arthamyr 2018.05.27. 09:41:28

@Sadist: Ki a bánatos faszt érdekel, hogy hány kilót tud felemelni, vagy milyen a műszaki érzéke? A nőket párválasztás során (sőt igazából az előtt, mert az esztétikus/hátrányos külső kb. a legelső, dolog, amit nehéz nem észrevenni és külön energia figyelmen kívül hagyni) szerintem ezek kb. annyira érdeklik, mint a férfiakat az, hogy valakinek phd-je van történelemből.

Sadist 2018.05.27. 13:25:12

@Arthamyr: "Ki a bánatos faszt érdekel, hogy hány kilót tud felemelni, vagy milyen a műszaki érzéke?"

Mondjuk a valóságot? Egy férfi értékét elsősorban nem az adja, hogy mennyire jól néz ki, hanem hogy mennyire tud megküzdeni és úrrá lenni az életben felmerülő problémákon.

Férfinek és nőnek teljesen más a szerepe az életben, a nőknek minél egészségesebbnek (~ szépnek) kell lenniük, hogy egészséges utódokat hozzanak világra, a férfiaknak meg a világban kell helytállniuk (vadászni kell, harcolni, egzisztenciát építeni, problémákat megoldani).

Eleve olyan dologban hasonlítod össze a nőket és férfiakat, amiben a nők biológiából származó előnnyel indulnak (hint: XX kromoszóma).

2018.05.27. 13:28:36

@Sadist:

"sehol nem mondtam, hogy a szexuális liberalizáció az oka, hogy a jelenség létezik."

De igen. Beidéztem, rákérdeztem. Örülök, hogy most pontosítasz, végülis ezért kérdeztem. :)

2018.05.27. 13:55:09

@Sadist:

"Az első felében nagyon szép részletesen és érthetően elmagyarázza."

Szerintem nem. Semmiféle magyarázatot nem látok benne.
Nem írta le, hogy mikor történt, nem írta le, hogy hol történt.

Rosszak/hiányosak az állatos példái (például vannak monogám állatok, ugye, és hiányzik valami érvelés, hogy miért gondolja, hogy az előemberek csordában éltek, mint a szarvasok).

Pontosan erre gondoltam, amikor levegőben lógó állításokról beszéltem.

Különösen ironikus ez a két mondat:
"But, as always, feminists are only capable of speaking in half-truths." -- mindezt pont egy ilyen cikkben, a kimazsolázgatott, alátámasztás nélküli dolgaival

"Ever wonder why women tend [..] desire big, Socialist government over individualism and freedom? " -- mindezt akkor, amikor a cikk arról érvel, hogy el kéne venni emberek szabadságjogait (férfiakét is, nőkét is), és mesterségesen kiosztani őket szaporodó egységekbe. Nyugtass meg, hogy te is érzed az iróniát.

"Nem fogod fel, hogy társadalmi szempontból kifejezetten káros? Ha azt a 40%-nyi férfi tömeget nem teszed érdekeltté abban, hogy effektív munkát végezzen és fenntartsa a társadalmat, akkor összeomlik az egész."

Hát de helló. Mégha káros is, és emiatt esetleg úgy döntetnénk, hogy tenni kell ellen, te magad megadod erre a választ: olyan elnyomó társadalmat kell kiépíteni, ahol a feladatok ki vannak osztva, niksz ugri-bugri. Egyszerűen meg kell vonni ennek a 40% férfinek a szabadságjogát, és kötelezni őket, hogy másokért dolgozzanak. Láthatóan nem idegen tőled ez a gondolat. Ezzel vissza is értünk az iróniához.

"Ha elolvasod és logikusan végiggondolod, te is be fogod látni, hogy miért következik belőle"

Ez a válasz meg nem csúszik el. Konkrét kérdéseket teszek fel, rávilágítok, hogy (szerintem) hol mondasz ellent magadnak, erre nem tud válasz lenni, hogy gondoljam csak végig jobban, majd rájövök magamtól is.

Arthamyr 2018.05.27. 14:46:06

@Sadist: Szerinted. A valóság meg az, hogy a párkereső nők szerint egy férfi összértékenek fontos része, hogy mennyire attraktív (attól függően, hogy mihez keresnek partnert, akár közel 100% is lehet), legalábbis a valóságban tapasztalható jelenségek ezt támasztják alá. És mivel a nők beleegyezése szükséges a kufirchoz (szerencsére az általad vázolt párkiosztós agyrém nem fenyeget a közeljövőben; ja, esetleg sorsolást ne vessünk be, hogy tényleg irreleváns legyen a szépség?), az ő értékítéletük sokkal fontosabb ebből a szempontból, mint a tiéd. Ez ellen lehet hőbörögni és szívni miatta, meg lehet alkalmazkodni hozzá és felhasználni.
Az is a valóság része, hogy a szépségnek nincs közvetlen kapcsolata az egészséggel, a termékenységgel meg aztán végképp nincs.

Sadist 2018.05.27. 14:53:11

@Nagy kámpics: Kevered a szezont a fazonnal.
A hipergámia egy ősi ösztön, a szexuális liberalizáció pedig az, ami teret engedett neki, hogy szabadon megnyilvánulhasson. Egyszerűbben már nem lehet magyarázni.

De be is fejeztem, nem fogok olyan blogban vitázni, ahol a moderátor kénye-kedve szerint szerint, egyoldalúan szűr a hozzászólások között.

Almandin 2018.05.27. 14:53:19

@Sadist: Személyesen ismertem 3 olyan párt az elmúlt 10-15 évből, ahol pedig így alakult. Igaz, 2 pár valóban nagyon vallásos. Az egyik pár katolikus, a másik baptista. A 3. esetben valószínűleg nem vagy alig vallásosak. Azóta már megszakadt a kapcsolatom mindhárom párral, de ez tényleg így történt. A nagyfokú vallásosság biztosan befolyásolta őket.

Határátkelő 2018.05.27. 14:55:13

@Sadist: A személyeskedéseid szűröm. Ha valamelyik komment nem tetszik, konkrétan jelezd,ne csak általánosságokban beszélj. Kösz.

2018.05.27. 15:16:03

@Sadist:

"De be is fejeztem"

Rendben. Egyébként is lehet, hogy raboljuk egymás idejét.

Úgy érzem, nem arra válaszolsz, amit írok. Lehet, hogy rosszul fejezem ki magam, vagy szándékosan kerülöd ki a választ, vagy nem tudom.

Mindegy, kellemes hétvégét!

Sadist 2018.05.27. 15:53:52

@Határátkelő: Sehol nem személyeskedtem, Arthamyr hozzászólása (2018.05.27. 00:58:31) személyeskedő.
Azt mostanáig nem moderáltad, amiben én felhívtam a figyelmet a hozzászólás személyeskedő mivoltára, azt meg igen.

Mondom, befejeztem.

2018.05.27. 16:07:46

@Sadist:

"Arthamyr hozzászólása (2018.05.27. 00:58:31) személyeskedő."

Naaa. Arthamyr egészen nyilvánvalóan csak viccelt a nikkeddel. Ne szívd mellre.

Arthamyr 2018.05.27. 16:22:41

@Sadist: @Nagy kámpics: Elnézést, lehet, hogy nem kellett volna, de tényleg viccnek szántam, mint ahogy azt is, hogy hagyjuk az együtérzést. Több volt a whiskey, kevesebb az ész, megesik ez olyanokkal, akik nem kellően edzettek.

2018.05.27. 18:11:55

@Arthamyr:

No worries, nekem egyértelmű volt, hogy viccelsz. :)

kék madár 2018.05.27. 20:02:22

@zoldzeller: hat az en rokonaim nem ilyen rugalmasak

szellemkor 2018.05.30. 08:57:57

Mindig érdekes látni ahogy a materialista gyökerű posztolók (akik egyébként nem buták) szépen körülírják a valóságot, tökéletesen érzik a problémát, csak éppen a lényeget nem tudják vagy akarják leírni.

Dread Naughty 2018.06.03. 14:58:11

Egyrészr ajánlom figyelmetekbe Sadist mindenkori kommentjeit.
Kicsit szárazak és humortalanok, viszont nagyon is találóak és igazak, épp ezért sehol nem lett népszerű.

A posztról az a véleményem, hogy egy újabb snowflake hiszi magáról, hogy ő mindenkinél jobb és ez jól is van így.
Majd amikor már kiszáradt kóróként örömmel térdelne bárki alá, remélem eszébe fognak jutni a mostani dölyfös, kivagyi, önelégült, nagyképű, "nekem semmi sem elég jó"-idők.

savanya jóska 2018.06.03. 15:36:34

@Dread Naughty: alá???

Na nem csoda hogy ilyen frusztrált troll vagy :)

bagkri 2018.06.05. 09:19:09

@Dread Naughty: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. A kedvenceim a mindenkivel érzelem nélkül összefekvő "nők", akik ma mondjuk a 30-as éveik elejét, közepét tapossák és ott vannak egyedül vagy talán egy macskával és persze minden pasi hülye mert, hogy ő már nem kell senkinek. A környezetben azt látják, hogy sokakanak már családja van élik az életüket, ők meg még most is a bulis korszakban vannak csak már nincs kivel és ott kezdődik a besavanyodás, a mindenki hülye, nekem miért nem sikerül az ami másnak megvan.? Erre pedig csak egy válasz van, nem kellett volna mindekinek aláfeküdni és ezt bizony tényleg ezek a liberális nézetek hozták be.

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása