oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2013. október 01. 06:45,  Így lettem luxusprosti Svájcban 569 komment

2013. október 01. 06:45 Határátkelő

Így lettem luxusprosti Svájcban

Azzal kezdem, amivel a mai poszt szerzője is kezdi: alighanem komoly indulatokat kavar majd a mai írás, de én fontosnak tartom, hogy a határátkelés ezen vetületéről is szó essék. Eperke Svájcban dolgozik, prostituáltként a testéből él. Természetesen senkinek sem javaslom ezt az életet (ő sem teszi, sőt, többször nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy ez nem az az élet, amit jó érzéssel lehet élni), de beszélni kell erről is.

örömlány.jpg

„Azzal kezdeném, hogy tisztában vagyok azzal: lesz olyan, akinek ez az írás megbotránkoztató lesz, akik nem bírják ezt a témát, azokat arra kérem, lépjenek tovább.

Én azt írom le, amit átéltem, mert biztos vagyok benne, vannak a blog olvasói között is, akik ugyanebben a cipőben járnak. Főleg, hogy mostanában kb. ötszörösére nőtt az erotikus munkát végző magyar lányok száma Svájcban.

Nem én találtam ki, hanem abban a hivatalban mondták, ahol kiadják az ehhez kapcsolódó engedélyeket (L vagy B vagy C engedély). Én is voltam már pár helyen, és nem volt olyan hely, ahol ne találkoztam volna 2-3 magyar lánnyal minimum. De tényleg mindenhol voltak magyarok.

Ez a munka Svájcban (mint ahogy Hollandiában is, meg még ki tudja hol) teljesen legális és bejelentett! Nyugdíj is jár érte majd, meg TB meg minden, ami egy bejelentett munkásnak jár. És itt még le sem köpnek érte.

Mielőtt mindenki lehordana a sárga földig, én sem erre a munkára vágytam elhihetik. Vendéglátós végzettségem van. De sajnos a nyelvtudással problémáim voltak. Itt Svájcban nyelvtudás nélkül szinte lehetetlen (vagy csak nagy mázlival lehet) munkát találni. Az egyik kivétel az erotikus munka, amiből van választék rendesen.

Hogyan jutottam ide?

Otthon sajnos olyan anyagi körülmények közé kerültem, hogy nem volt más esély: vagy külföldön találok valami melót azonnal, vagy nagyon nagy bajok lesznek. Már élelmiszer problémákkal is küszködtem, nem is beszélve a hitelekről, meg egyéb dolgokról. De gondolom, nagyon sokan járnak ebben a cipőben, mégsem vállalnának be ilyet, de hát ez van.

Sajnos tényleg nem volt más esély, csak hogy azonnal kint tudjak dolgozni valahol külföldön valami olyan munkát, ahol „normális" munkabért kapok.
És akkor az egyik barátnőm mondta ezt a lehetőséget, akár azonnal tudnék menni dolgozni. Sokat gondolkoztam rajta én is, de nem volt más lehetőségem, be kellett vállalni.

A barátnőm mindig tele volt pénzzel, mindig tőle kértem kölcsön. Nem tudtam, honnan van neki ennyi pénze mindig, de elmondta. Svájcban 400 Frankot lehet keresni erotikus munkával 1 óra alatt. Ez itthon az 1 havi minimálbér!

Jó, ennek a fele, azaz 200 frank általában a helyé, ahol dolgozunk. De 200 frank sem rossz órabér, amiben kb. 20 perc a munka. Ezt nem azért írtam, hogy „hú, milyen könnyen lehet ennyi pénzt keresni szinte semmi munkával", én nem vagyok munkakerülő, dolgoztam mindig rendesen Magyarországon, egy étteremben voltam felszolgáló.

A szállásért nem kell fizetni, legalábbis ahol én voltam sosem kellett, és luxusvillákban vagyunk, jakuzzival, szaunával, meg minden egyébbel. Gyönyörű hely tényleg.

Megbékélni a lelkiismerettel

Mielőtt még valaki azt hinné, hogy ez álmai munkája és milyen könnyen tud milliókat keresni havonta, először is meg kell békélnie a lelkiismeretével, ami nekem nagyon rossz volt, elhihetik.

Mint már mondtam, én sem ezt akartam csinálni, a sors iróniája, hogy régen én is lehordtam ezeket a lányokat, most meg itt vagyok. Meg kell békélni vele, mert későbbiekben ez lelki sebeket okozhat. Lehet, hogy az ember a testét eladja, de a szíve mélyén a lelke nem eladó.

A másik, hogy felejtse el ezeket a neten megismert munkaközvetítőket! Melegen ajánlom, mert veszélyes, főleg ilyen ismeretlenekkel. Az internet tele van Svájcban hivatalosan bejelentett klubokkal, ahova a rendőrség hetente kijár, sőt a rendőrség vigyáz a magyar lányokra (egyébként nagyon kedvesek Svájcban a rendőrök).

Sajnos ebben a dologban a maffia is virágzik, mint mindenben, amiben nagyon sok pénz van. Tele van az internet ezekkel a sztorikkal, én azt mondom, ha az ember felelősségteljesen gondolkozik, és felnőtt emberként képes felmérni a kockázatokat, akkor nem lehet baj az ilyen dolgokkal.

Akiket megszédít a pénz

A harmadik dolog a kapzsiság: ne legyenek kapzsik! Nagyon nehéz leállni annak, aki ezt a munkát csinálja, mert a sok pénz, könnyű munka általában meg szokta bolondítani a lányokat elég szépen, a világ összes pénze nem elég nekik. Az egyik munkatársam 7000 frankkal szokott hazajönni 1 hónap alatt, és mindig sír, hogy ilyen kevés pénzt hozott haza, máskor jobb volt.

A negyedik a védekezés. Ezekben a klubokban kötelező a védekezés és senki ne is próbáljon meg nem védekezni, akármekkora összeget is kínálnak érte. A saját egészségük érdekében, mert az egészség a legfontosabb a világon!

Mindezt nem azért írtam le, hogy valakinek is ezt a munkát javasoljam, mert ez nem az a munka, amit boldogan lehet csinálni, csak szettem volna ezt leírni, mert most olyan jól esett kitárni a lelkem és szerettem volna pár hasznos tanácsot adni azoknak, akik ezt csinálják, hogy Svájcban mire figyeljenek oda. Még akkor is, ha tudom, hogy a legtöbb embertől csak a negatív megjegyzésekre számíthatok. De én őket is szeretem. :)

Cél a vendéglátóipar

Hát én így élek Svájcban, azóta nincsenek anyagi gondjaim, hamarosan veszek egy lakást is részletre, autóm van, hiteleimet fizetem. Ez azért elég nagy előrelépés ahhoz képest, hogy otthon már lassan kenyérre sem volt pénzem.

Ez van sajnos, nem hencegésnek szántam, mert elég nagy problémának tartom, hogy Magyarországon belekényszerítenek ilyen helyzetekbe embereket, akik a kilátástalanság és az anyagi helyzetük miatt kénytelenek bevállalni az ilyen jelegű munkákat.

Ezért menekül mindenki az országból és mindenki megragad minden adandó alkalmat.

Én nem vagyok kapzsi és most már hamarosan beszélem annyira a nyelvet, hogy a vendéglátós szakmámban is el tudjak helyezkedni itt Svájcban.

Köszönöm csak ennyit akartam leírni. És kitartás, emberek!"

A kommentelési szabályokról ide kattintva olvashatsz.

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: Svájc

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr565542690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.10.01. 07:05:06

Tetszett a poszt, ez olyan téma amiről szintén beszélni kell, mert gondolom sokakat érint. Nem botránkoztam meg egyáltalán, ez is munka amire igény van. Remélem sikerül a célokat megvalósitani és azért vigyázz magadra.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 07:06:04

Hm... hát nem keresem a zsebkendőt.
A véleményem: soha nem fogsz a vendéglátásban dolgozni.
Miért? Mert soha nem fogsz annyit keresni, mint így.
A szokás nagy úr.
:)

Más: az egy duma, hogy nincs mit enni, meg hitel.
A lányok 95 %-a nem ezért jön ki, hanem ezért:
"A barátnőm mindig tele volt pénzzel,"
Meg lehet venni a csili-vili telót, meg lap-topot, meg címkés cuccokat.

Erről van szó...

Egy kérdés: mindegyik magyar madamnál voltál?

rezsoatya (törölt) 2013.10.01. 07:26:21

Akkor ma pihenonapot tartok. Inkabb egy ovodas-beszoktatos cikk! :-)
Ez a tema tavol all tolem, aldasom ratok!

ChristineK · http://christine-jartamban-keltemben.blogspot.com/ 2013.10.01. 07:30:39

Kár hogy ilyen rövidke lett, még olvastam volna. Mert az biztos hogy a témának van létjogosultsága rendesen.
De később kitörni ebből a körből szerintem is nehéz lesz, ha nem lehetetlen. Megszokik egy életszinvonalat, méghozzá meglehetősen magas életszinvonalat abból utánna nehéz alább adni, főleg ha nem is muszáj.

tanato 2013.10.01. 07:32:30

@cougarcat: Szerintem meg nem munka,még ha jelentős igény is van rá,ez a tevékenység mindig a szürke-fekete zóna felé mozog,azaz hogy pontosabban mondjam szoros összefüggésben van a bűnözéssel/kuncsaftok meglopása,személyi adatainak megszerzése későbbi betörés és egyéb erőszakos cselekmények előkészítése miatt,fiatalkorúak prostitiúcióra kényszerítése,adásvétele egyes bűnözői csoportok között,stb.SZóval én nem hiszek a "tiszta"prostitúcióban.
Nem biztos hogy ezt a cikket ki kellet volna rakni posztban a HÁ-re

2013.10.01. 07:43:15

@tanato: Legális munka. Én kétlem hogy fiatalkorúaknak adnak ki engedélyt. Exploitation pont ott történik ahol illegális a prostitúció. Azt nem is mondtam hogy "tiszta" a prostitúció. De én nem itélem el a posztirót - gondolom ez egyéni dolog. Az ovis-napló mellé befér ez is.

(mennem kell aludni, cakát)

Liping 2013.10.01. 07:43:29

Én nem bánom, hogy kikerült, mert létező jelenség. Valóban kell hozzá gyomor, s nem mindenki alkalmas erre a munkára, de érezhető a poszterinán, hogy ő sem veszi annyira könnyedén.

Remélem, valóban sikerül neki felhagynia a tevékenységgel, bár látok benne rizikót a fentiekben megfogalmazott okok miatt. De kívánom, hogy sikerüljön.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 07:46:48

Kiskorúnak nem adnak ki engedélyt.
Személyesen kell azt átvenni, útlevéllel vagy személyivel.
Mivel legális, nem éri meg kockáztatni.
Persze vannak, akik az engedélyen is spórolnak, de ha megfogják őket, akkor kiutasítás a vége.
Az engedély kantontól függően: ca. 25-600 frank/hó

2013.10.01. 07:49:18

Teljesen mast jelentett eddig szamomra a luxusprostit, nem kupiban dolozo holgyet.

nemetgabor 2013.10.01. 07:51:02

@tilmir: Te belelátsz a jövőbe?A szokás annak nagy úr aki nem képes rajta tudatosan változtatni.

Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a munkát sokáig lehetne csinálni, egyszerűen öregszik, elhasználódik az ember.

Ha a leányzó tudatosan tervezi a jövőjét és előre néz, simán ott tudja hagyni az ipart. Főleg úgy, hogy valahol elítéli az egészet.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 07:54:54

@nemetgabor: Nem, nem látok a jövőbe.
A felmérések alapján, 5-10 %, aki, tudatosan félrerak, majd az életét erre alapozva száll ki.
Ez a való világ..

tanato 2013.10.01. 07:56:09

@cougarcat: Lehet hogy a törvény szerint legális, de hogy "munka" abban vitatkoznék.Például nem mondanám a lányaimnak,hogy válassz,legyél mondjuk fodrász,kozmetikus,bolti eladó vagy sarki kurva.Még ha ez utóbbi nyugdíj-jogosultsággal jár is.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 08:03:07

@tanato: Teljesen igazad van...
Sok esetben azonban szülő sem tud róla (nyílván ez megkérdőjelezi a normális szülő-gyerek kapcsolatot is).
:(

tanato 2013.10.01. 08:13:06

@tilmir: Pontosan több ilyen családot is ismerek ahol ahol a nagylány az általánost is alig befejezve nyelvtudás nélkül külföldön "dolgozik".Általában a szülők alkoholisták,vagy bűnözésből élnek,vagy mindkettő.

Liping 2013.10.01. 08:14:44

@tanato: Hát, hacsak nem leli örömét benne, akkor munka, nem hobbi. Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire nehéz vagy kemény munka, fizikálisan feltehetően nem annyira az, de lelki oldalról nézve nem hiszem, hogy egyszerű.
De ez is csak egy szolgáltatás, amiért jövedelmet szerez az ember, úgyhogy szerintem simán belefér a munka definíciójába.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 08:16:56

@Liping: Hát azért fizikálisan sem könnyű, napi 5-6 menet átlagban...
A "műszak" délben kezdődik és hajnalig tart.

Liping 2013.10.01. 08:21:45

@tilmir: Valószínűleg nem, de azért biztos egyszerűbb, mint szenet lapátolni.

Don Kartasch [Warwickshire, UK] 2013.10.01. 08:33:24

Szerintem hatalmas gratula a Hataratkelonek hogy ezt ki merte rakni es respect Eperkenek hogy megirta! Bar en sokkal szivesebben olvastam meg mert ez nagyon rovid volt es azert ez a fajta eletvitel nem mindennapi. Gondolom lenne meselnivaloja.
Nyilvan a prostitucio mindig megosztja a tarsadalmat. Nekem speciel nincs vele semmi bajom. A legosibb szakma es jatszhatunk szemellenzoset de amilyen vad statisztikakat hallok mostanaban, kb. a svajcban elo magyarok negyede ezt uzi, szoval erdemes rola beszelni.

Bar hogy Eperkenek mennyire volt valasztasi lehetosege vagy sem, azt mi ugysem fogjuk tudni eldonteni mert nem lattuk a helyzetet. De speciel akik tudatosan keszulnek prostinak vagy pornosztarnak nekem azokkal sincs bajom.

Egyszeruen be kene vegre latni hogy az emberek nem egyformak. Mindenki mas, eltereo igenyekkel es eletcelokkal. Es nem gondolom ugy hogy ha valakinek az anyagi javak okoznak boldogsagot akkor az beteg es serult. Hagyjuk mar ezeket a komcsi meg kereszteny teveszmeket. Es az mennyivel betegebb akinek meg a sajat vallasaban valo beteljesedes az eletcel? Semmivel. Ha o egy kabrioban szaguldozva designer cuccokban es tetoteri penthouse-ban erzi magat tokeletes boldognak az miert baj? Sokan nyomjak a sztenderd dumat hogy felborult az ertekrendje. Loszart! Neki mas az ertekrendje es sokan csak irigyek ra. Na most ha valakinek az anyagiak a fontosak, akkor nyilvan meg mindig nagyon sok ut all elotte, de nincs mindenkinek erzeke az uzlethez. Lotton is buzinehez nyerni. En szemely szerint sokkal tobbre tartok egy prostit mint egy jol fesult wall streeti tozsdecapat aki tudatosan teszi tonkre csaladok eletet csak hogy neki tobb legyen. A prosti senkinek nem art, max. maganak es a szeretteinek, szoval nincs ezzel szerintem tarsadalmilag semmia baj.

Az en kerdesem inkabb az hogy mi a bubanatos feszkes franc bajuk van a svajci ferfiaknak hogy a vilag osszes prostijat is kepesek eltartani??? Ott a hazassagban elo svajci nok mind frigidek vagy mi a vihar van arrafele???

LyukasBogrács 2013.10.01. 08:34:31

Ki fog teged felesegul venni?

cristallo 2013.10.01. 08:35:26

Én egyáltalán nem tartom viccesnek ezt a dolgot, senki sem ússza meg a lányok közül valamilyen mértékű lelki sérülés nélkül. És ez igen nagy ár a pénzért cserébe.

VHB 2013.10.01. 08:35:54

@diggerdriver: Mielőtt nagyon elvesznétek a definíció keresésben, azért lássuk be: az adott igényt 400CHF alatt is kielégítik.

Autós hasonlattal élve, nyilván nem Aston Martin, de nem is Suzuki. Mondeo vagy Passat lesz ez.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 08:37:35

@LyukasBogrács: Bár nem tőlem kérdezted, de
1./ lehet soha nem derül ki,
2./ nagyon jó "megoldás" hozzámenni egy svájci palihoz.
:)
És ha azt hinnéd, hogy ilyen nincs, most kapásból két leányzóról is tudok itt, aki kijött kurvának, leakasztott egy svájci palit, az meg elvette.
:)

VHB 2013.10.01. 08:37:48

@LyukasBogrács: Aki a legjobb feleséget keresi? :-)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 08:38:16

@Don Kartasch:
Don söt DON, ne vedd el az esti kommentem lényegét:))))))))))
Maximálisan egyetértek.

cristallo 2013.10.01. 08:38:47

@Don Kartasch: egyetértek veled teljes mértékben. Amíg a férfiaknak igényük van a prostikra, addig nincs miről beszélni.

VHB 2013.10.01. 08:41:31

@Don Kartasch: Élhetetlen robot/hegyi emberek, legalábbis Maxval szerint. Ja és +1.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 08:44:34

@VHB:
Az ár a kuncsaft lehetöségeitöl függ.
Nem az igényeitöl.
Akinek Trabantra telik Trabanttal jár.
Az is elviszi oda ahova Mercedes.

2013.10.01. 08:53:00

Vajmi leirta annak idejen a frankfurti tarifat, ha jol emlekszem €120 volt, de lehet, hogy abban mar volt valami extra is es nem a basic csomag.
Chf 400 az mai arfolyamon €327. Joval tobbet kernek erte Svajcban, mint a nemeteknel.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 08:57:24

@charlieharper: A négyszáz már extrákkal van.
Az alap : fél óra 150-ért.
Ahogy nézem, most mennek le itt is az árak.

dradix [freibürger] 2013.10.01. 09:01:57

@diggerdriver: De ha a Trabantból átülhet a Mercibe, akár csak egy próbaútra is, komoly dilemmába kerül majd az ipse... :DDD

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 09:02:51

Hát ezért kár volt kimenni Svájcba. Ebben a szakmában Mo-n is megkereshető ez a pénz.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 09:05:26

"Ez van sajnos, nem hencegésnek szántam, mert elég nagy problémának tartom, hogy Magyarországon belekényszerítenek ilyen helyzetekbe embereket, akik a kilátástalanság és az anyagi helyzetük miatt kénytelenek bevállalni az ilyen jelegű munkákat."

Ez ökörség. Ezen az alapon mindenki legyen drogdíler, mert a rohadt társadalom nem teszi neki lehetővé, hogy milliomos szinten éljen.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 09:06:44

"Mielőtt még valaki azt hinné, hogy ez álmai munkája és milyen könnyen tud milliókat keresni havonta, először is meg kell békélnie a lelkiismeretével, ami nekem nagyon rossz volt, elhihetik."

Nagyon rossz volt az első félórában, de aztán lelkem megbékült, amikor az első ügyfél fizetett. :-)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 09:07:29

@dradix:
Persze de a lehetöségek akkor is a meghatározóak.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 09:09:36

@tilmir:

Aki fejlődik a szakmában, annak van. Persze ha valaki csak az út mentén dolgozik meg kamionos parkolókban, az nem keres sokat. Dehát ez olyan ebből a szempontból mint más szakma.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 09:13:03

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Nem egészen. Nincs akkora piac, aki el tud tartani ekkora számú alanyt.

érthetetlen chris 2013.10.01. 09:13:27

Jó poszt, csak hiányos.

Vártam volna, hogy leírja egy munkanapját, mikor már az 5. svájci sörhasas apuka jön, hogy kedvét lelje vele, akkor a posterina milyen trükköket alkalmaz, hogy számára is elteljen lehetőleg kellemesen a nap.

Egyelőre ennyi, de még rengeteg hiányérzetem van.
Fontos lenne szerintem a nyugatra jövőben kimenő "Au pair és bébiszitter kislányok" tájékoztatása.

dradix [freibürger] 2013.10.01. 09:14:49

@diggerdriver: Nem szó szerint értettem ám. Átvitt értelemben... És így az élmény a meghatározó számára, nem a lehetőség. (Ami vagy fennáll a későbbiekben, de leginkább nem.) :)
Színtiszta pszichológia... :D

dradix [freibürger] 2013.10.01. 09:17:39

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ebben a szakmában is el lehet érni a manageri szintet. Felsővezetőként (aka. Madamme) már egy kiegyensúlyozott, luxus életvitelt is folytathat, különösebb lelki megterhelés nélkül. ;)

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 09:19:01

@érthetetlen chris: az még csak elmegy... de amikor tehénszaros csizmában mennek. :D
hja, - a prevenciónak köszönhetően - az itteni nyugdíjasok jó állapotban vannak, ők is szívesen térnek be...

érthetetlen chris 2013.10.01. 09:24:39

@tilmir:
Mondjuk Svájcban a lila teheneknek az ürüléke gondolom milka csoki illatú, így a tehénszaros csizma is elviselhetőbb. :D:D

És egyébként komolyan kérdem, hogy:
Svájcban mennyire általános az elhízás, ha már sörhasról volt szó?
Mondjuk Magyarországhoz képest, vagy bármilyen országhoz képest ahol van rendes tapasztalatod (tehát éltél is ott a hétköznapokban).

tucano 2013.10.01. 09:29:15

@tilmir: most törölték el nemrég a 16 éves alsó korhatárt és emelték 18-ra

LyukasBogrács 2013.10.01. 09:31:35

@Don Kartasch:
"Az en kerdesem inkabb az hogy mi a bubanatos feszkes franc bajuk van a svajci ferfiaknak hogy a vilag osszes prostijat is kepesek eltartani???"

Az hagyjan, en hallottam kettorol is, akik kozuluk nosultek.

tableno 2013.10.01. 09:32:16

Szerintem is maximális tisztelet jár HÁ-nek és Eperkének, hogy ezt ki merték rakni. Ez a blog a határátkelőkről szól, és a szexmunkások ezeknek nem elhanyagolható részét teszik ki. Agyonhallgatni a dolgot ugyanolyan szemforgató álszentség lenne, mint amikor a kivándorlókat "vendégmunkásnak" titulálják.

tucano 2013.10.01. 09:32:28

@Don Kartasch: csúnyácskák. De nagyon.

Don Kartasch [Warwickshire, UK] 2013.10.01. 09:33:18

@diggerdriver: Ohhh, bocsi hogy elveszem a kenyered. :)

Amugy a dagimadarat hajkuraszd, o szokott mostanaban parodizalni teged delutanonkent, amig nem vagy itt! :D

Fene a pofajat, jo dolgoban mar nem tudja mit csinaljon! :D

Don Kartasch [Warwickshire, UK] 2013.10.01. 09:35:01

@tucano: de kik? A nok, es ezert a pasik inkabb bottal sem piszkaljak vagy a pasik ronadk es ezert nem kapjak meg a jo csajokat? Sosem voltam meg Svajcban. :P

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 09:35:37

@Don Kartasch:
:)))))))))))))))))
Most akkor mi is van Madár örökségével?:)))))))))

dradix [freibürger] 2013.10.01. 09:40:17

@Don Kartasch: @tableno: Túllépve a humoros oldalán a témának egyébként én is egyetértek veletek. Mindig vannak tabu témák, sokáig "rólatok" sem volt szabad beszélni, akik kiköltöztetek (kitántorogtatok), most pedig már készülőben a kitüntetés is érte.
Máskülönben az ilyen "munkát" folytatók sokkal kisebb kárt okoznak az államnak, mint pl. egyes ügyvédek, közgazdászok és politikusok. Ezáltal bennem sem keltenek olyan unszimpátiát, mint az előzőekben felsorolt állatfajok. (a jelenlévők mindig kivételek :D, kivéve a Gyevi bírót)

Bonjour 2013.10.01. 09:43:32

@Don Kartasch: ez a tozsdecapas, ez nagyon populista, a tobbi ok.

A leanyzo a kurvava valas folyamatanak az elso fazisaban tart, bar nemi intelligenciaval atlatja, hogy merre tart. Ez egy a pszichologia es a kriminologia altal feltart folyamat 5 fo allomassal, es sajnos tenyleg nehez belole kiszallni, kulonosen az ido elorehaladtaval. Aki elveteti magat, az okos. Erre tudatosan ra kell hajtani ott, mert nem nagyon van mas kiut. Ahhoz a svajci viszonylatban nem is zsiros oregurhoz is kell gyomor, de legalabb valami polgaribb eletfele jut neki, nem a teljes szeteses. Ha pedig bennragad valaki, akkor garantaltan emberi roncs lesz belole. A kieges nem az utolso fazis!!! Van meg utana lejjebb. Most meg szep az elet, olyat el meg a posztiro, amit soha azelott, luxuskorulmenyek, mindenre van penz. A lelket vedi, de a munkaja alattomosan kuszik am befele oda, ahol o vedve erzi magat.

A poszt hibaja is ebbol fakad. Latja a posztiro merre tart, megis sokaknak kedve tamadhat elindulni a poszt olvasasa utan. En tanitanam az iskolaban mivel jar ez, meg leegyszerusitve a fent emlitett allomasokat. Az elejen ezt senki nem tudja. Ertheto, nyilvan nem olvasgatnak ilyet. Pillanatok alatt beszippantja a lanyokat, nem csak az alkoholista szuloket, hanem ahol rejtett csaladi problemak vannak, bar kivulrol mintacsaladnak tunik.

Egy kis szines. Egyszer regen, tobb mint tiz eve, valami vitamusorban beszelt egy prosti, hogy neki biztositson az allam lakast es atkepzest, mert o keresett allast, de a legjobb, amit ajanlottak, az netto 150e (!) es o abbol nem el meg, meg akkor se ha van lakas. Nos, ez ugy 2000 korul. Es Foldi Agnes, a vezetojuk teljesen atveve siralmaikat, haborodottan kuzdott ertuk, gondolom nemi erdeketsege lehetett.

Svajcban biztos, hogy jobb kurvanak lenni, a nyugdij talan megvedi oket az utolso allomastol. Ugyhogy hajra a poszterinanak, de inkabb menjen ferjhez gyorsan.

tableno 2013.10.01. 09:45:56

@tucano: Ezt nem tudom, honnan veszed. Lehet, hogy a magashegységi belterjes Kuhdorf-ban azok, de a városokban teljesen európai színvonalú a felhozatal.

Bonjour 2013.10.01. 09:48:02

@dradix: ez is populista. Van 5 sztarugyved, akibol negy maga az ordog, a maradek 10.000 pedig aranyaiban sokkal nagyobb etikaval jar el meg a sajat dolgaiban is, mint az atlag. Ott is vannak, akik megdolnek, de azok az atlagpolgarnal jobban megszivjak... Amolyan egyszer volt Budan kutyavasar jelleggel.
Kozgazdaszokkal ugyanez.
Prostikra szukseg van, de minel kevesebben vannak, annal jobb. A poszterina jo embernek tunik, biztos nem art a vilagnak, de hogy a prostitucio egy szukseges rossz (es nem szukseges jo ugye), az nem vitas.

érthetetlen chris 2013.10.01. 10:00:37

@Bonjour: Röviden és tömören mik a kurvává válás folyamatának a fázisai?

Bonjour 2013.10.01. 10:01:05

En azert orulok ennek a posztnak, mert lehet beszelni rola. Masreszt valoban a szabalyozottsag elonyei meglatszanak, es remelem, hogy ezt a blogot a kormanyzati megfigyelok ilyenkor is olvassak. Ugyanis a szabalyozottsag egyfelol a lanyok erdeke (vedettseg) masfelol az allame (adobevetel, kisebb egeszsugyi koltseg a prevencioval), harmadreszt a kuncsafte (kiszamithato a dolog, kulturalt korulmenyek.
Csakhogy az ado miatt a lanyok ezt nem latjak be, jo nekik a lakason valo munka, feketen, ellenorizetlenul.
En arra szavaznek, hogy legyenek piros lampas hazak Mo-n is, teljesen leszabalyozva, lanyokat vedve. Ott lehetne karrierfele, madamma valas, stb., de legalabb egy nyugis nyugdij.

Bonjour 2013.10.01. 10:02:14

@érthetetlen chris: roviden es tomoren nem tudom elmondani sajnos. Esetleg este nekiulok. Most mennem is kell. Bocs. De visszanezek.

Bebbi 2013.10.01. 10:04:16

@Don Kartasch: " kb. a svajcban elo magyarok negyede ezt uzi"

Na, nekem meg pontosan ez a bajom ezzel. Nem egy nagy elmeny, amikor azzal kell szembesulnod, hogy mikor meghalljak, hogy magyar vagy, akkor az ugrik be a svajciaknak, hogy a kurvak is onnan jonnek. Erre valahogy nem tudok buszke lenni, es akkor meg nagyon finoman fogalmaztam.

Aztan szinten nem sok buszkesegre ad okot, amikor hazank lanyai a villamoson targyaljak ki, hogy eppen a tegnap este ki es hogyan b...ta meg oket (elnezest, de erre nincs jobb szo, ok meg sokkal durvabbakat hasznalnak egymas kozt) es persze ezt a kisgyerekunk hallatara. (Nem nekunk mondtak, de mivel nem tudtak, hogy mi is magyarok vagyunk, igy szabadabban diskuraltak.)

Tovabba az sem egy nagy orom, amikor a zurichi palyaudvaron a Becsbol erkezo vonatot rendorok varjak es a fiatal, magyar lanyokat igazoltatjak. Tobb ismerostol olvastam, hogy borzaszto kellemetlen volt a lanyanak ezt atelnie, holott nyilvan nem ebbe e kulturkorbe tartozik.

Velunk meg az tortent meg, hogy a svajci hatar nemet oldalan az akkor meg magyar rendszamos autonkat lehuzodasra kesztette egy rendorkocsi. Mint kiderult azt hittek, hogy en futtatom a mellettem ulo felesegemet.

Szoval, sajnos azt is latni kell, hogy a Svajcban elo tobbi magyarnak ez nagyon kellemetlen es rohadtul nem tolt el buszkeseggel, hogy ennyi magyar lany van itt ebben a szakmaban. Emiatt kernelek Titeket ezeket a dolgokat is figyelembe veve jatszani a nagy megertot es szabadelvut. Mindenki gondoljon bele, hogy milyen lenne Neki, ha eppen az O uj orszagaban lenne hasonlo a helyzet.

Don Kartasch [Warwickshire, UK] 2013.10.01. 10:05:24

@Bonjour: "ez a tozsdecapas, ez nagyon populista, a tobbi ok."

Ne keverd. En nem azt mondtam hogy mind ilyenek, de sajnos egy kimutathato szazalek bizony ilyen. Lasd. a 2007-es Lehman Brothers ugy targyalasat. Nagyon sokan tudtak rola hogy azok a csomagok nagyon-nagyon messze vannak a legbiztonsagosabb besorolastol mert ok maguk sem hittek benne hogy ez tokeletesen mukodni fog, megis szortak boldog-boldogtalannak. Ezek kozul most hanyan toltik buntetesuket? Nezz utana, nem sokan...

Nem mind ilyen termeszetesen (szerencsere, kulonben mar kihalt volna a szakma), de sokan nem a konyv szerint jatszanak... De lapozzunk mert ez messzi vizekre visz minket innen. :)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 10:05:44

@érthetetlen chris:

Úgy megy ez, hogy először elmegy a csaj valami erotikus munkára, ami önmagában persze még nem gond, de nincs önkobtrollja és akkor baj.

Pl. elmegy táncosnőnek. Vagy fotómodellnek. Aztán ott kap egy ellenállhatatlan ajánlatot mellékes munkára. Pl. XY fizet neked egy kis szexért, nagyon tetszel neki. A csaj meg nem képes nemet mondani az összeg hallatán.

Aztán rádöbben: de hisz szexszel sokkal könnyebb pénzt keresni, s ez marad a főfoglalkozása.

Persze mindenki ki kell, hogy találjon valami hamis lelki mentséget. Mondjuk: "a rohadék Gyurcsány/Orbán miatt kell ezt tennem!".

érthetetlen chris 2013.10.01. 10:06:14

@Bonjour: Rendben értem és várom.

Hello!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 10:07:36

@Bonjour:

Mo-n ez meg van oldva. A legtöbb prosti egyéni vállalkozó és a neten hirdet csak. Nincs strici, bár sok prosti időközben rájött: a strici szükséges elem.

Bebbi 2013.10.01. 10:08:48

@érthetetlen chris: Szerintem itt az elhizas joval kisebb merteku, mint Magyarorszagon. Sokkal egeszsegesebben etkeznek (nyilvan nem mindenki, de atlagban) es joval tobbet mozognak.

tableno 2013.10.01. 10:08:57

@Bebbi: Szerintem arra is jó volt ez a poszt, hogy a teáltalad kifejtett problémával is szembesüljünk. Amúgy egyetértek veled, de éppen ezért nem hallgatni, hanem beszélni kell erről!

érthetetlen chris 2013.10.01. 10:09:35

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ok, de ez még amit leírtál bonjour szerint csak az első fázis az 5-ből.

Egyébként nekem is van egy elméletem a témáról azért kérdezek egy nálam szakavatottabb embert, hogy neki mi a véleménye.

Don Kartasch [Warwickshire, UK] 2013.10.01. 10:11:11

@Bebbi: Ez sajna igy van.
Nekem Kanadaban vannak ismeroseim es az olajipar is egesz jol porog arrafele mar epp rajta voltam hogy elindulok arrafele 1-2 eve, amikor kibukott ez a magyar ciganyos bevandorlos menekultkerelmes segelyes dolog Kanadaban. Es amikor a vilag legbefogadobb orszaga elkuld embereket, akkor tudod hogy most tenyleg kurv@ nagy a gaz... hallottam sokfelol hogy ertelmisegi 2.-3. generacios, szellemi munkat vegzo magyarok is inkabb letagadjak a szarmazasukat csak nehogy a borsodi ciganyokra asszocialjanak roluk. Maximalisan megertem oket... le is tettem akkor a koltozesrol...

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 10:14:40

@dradix:

Én ismerek olyan "menedzsert", aki saját maga sosem űzte a szakmát.

négyzet 2013.10.01. 10:17:59

hoppá, remélem jön váj mí
el is olvasom mindjárt

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 10:22:09

@érthetetlen chris:

Ennyire még nem mélyedtem el a témában. Szóval nem tudok ennél részletesebb választ adni.

érthetetlen chris 2013.10.01. 10:25:56

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Nem is tőled várom hanem bonjourtól majd este a részletes választ.

Senki sem lehet minden témában szakértő max szagértő. :)

tucano 2013.10.01. 10:27:18

@Don Kartasch: @tableno:
Persze ízlésfüggő, hogy ki szerint melyik ország lányai a szépek vagy nem. Természetesen vannak szép svájci lányok is, láttam már kettőt Luganóban. A magánvéleményem: a svájci lányok túlnyomó többsége kifejezetten csúnya. Ettől persze lehetnek gyönyörű belső értékeik, sőt a modern szépségipar csodákra képes. Nem annyira elriasztóak, mint mondjuk Észak-Írországban, de a felhozatal simán indokolja, hogy a svájci társadalom rengeteg ribancot tartson el.
Bocsánat, ha valakit a véleményemmel megsértek. Az is egyértelmű, hogy Svájc szép lassan kimászik ebből a veremből, a 20 százalék bevándorló majd tesz róla, hogy kavarodjanak a gének.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.10.01. 10:38:39

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: jogos.
Itthon egyébként valahogy senki nem tud addig nyújtózkodni, amíg a takaró ér. Nem futja erre, nem futja erre - mi a reakció? HITEEEL! Mert ha nem futja teljes áron, majd futja felárral! Aztán sírunk, hogy nem kajára se maradt a pénzecskéből.
Nem értem az embereket.

tableno 2013.10.01. 10:38:51

@Don Kartasch: Hát ha tényleg csak emiatt hagytad ki Kanadát, az nem volt túl okos húzás...

Szilvana1[Bucks, UK] 2013.10.01. 10:48:02

A téma jó, a cikk nem tetszik... Nincs benne semmi. 'Otthon nem boldogultam, kijöttem prostinak, nem egy álom, de ez van. Majd váltok.'
Arról nem beszélve, hogy folyton azt bizonygatja, hogy ő nem szereti ezt az életmódot. Ez meg pont az ellenkező hatást kelti...

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 10:53:41

@Bonjour: És azt se felejtsük el, hogy a legalitása miatt sokkal kevesebb a szexuális bűncselekmény.
A sok aberrált állatnak van hol kiélnie magát. Bocs...

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 10:55:54

@Bebbi: @érthetetlen chris: Inkább utóbbi. Azt nem erősítem meg, hogy egészségesebben élnek (az este 10 órai grillezés minek számít?), de hogy jóval többet mozognak, az biztos.
:)

cristallo 2013.10.01. 10:57:28

@Bebbi: Az a problema, ha nem lenne igeny a svajci ferfiak reszerol ennyi prostira, akkor nem tudna ennyi megelni es nem mennenek oda. Az persze mas teszta, hogyan viselkednek a lanyok kulfoldon. De ehhez meg nem kell prostinak lenni, idiota mindenutt van.

andaluzkutya 2013.10.01. 10:59:45

@Bebbi: " Nem egy nagy elmeny, amikor azzal kell szembesulnod, hogy mikor meghalljak, hogy magyar vagy, akkor az ugrik be a svajciaknak, hogy a kurvak is onnan jonnek."
Én nem hiszem, hogy ezért neked, vagy bárkinek szégyenkeznie kellene. Ha az ember ki akarja vágni magát, lehet érvelni azzal, hogy lehet, hogy a kurvák magyarok, de az ügyfelek döntő töbsége svájci, tehát ők termelik meg az igényt arra, hogy ennyi kurva jöjjön... Nem a kurvák teremtették meg az igényt.

A poszthoz. Szerintem nehéz kikerülni ebből a helyzetből, amibe mégiscsak önként került bele, már feltéve, hogy ki akar kerülni. Kell egy nagyfokú tudatosság, világos tervek a jövőre, kemény megtakarítás, stb. Nyilván ez nem egyszerű egy olyan közegben, ahol a munkatársak többsége nem eszerint él és az ügyfelek elvárnak egy nagyfokú lazaságot is a szolgáltatótól...

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 11:01:58

@cristallo: Azért nem szabad ennyire leszűkíteni. Nem csak a svájci férfiak járnak kupiba. A volt yugok is előszeretettel látogatják.
Sőt, sok magyar férfi is jár oda.
Mit gondoltok aki család nélkül van itt, az mit csinál?
:)

cristallo 2013.10.01. 11:05:01

@tilmir: pontositanek: ha a svajcban es egyaltalan a vilagon barhol elo ferfiaknak nem lenne ekkora igenyuk....:))

2013.10.01. 11:09:24

@tucano: az eszak-ir noknel meg rondabbakat igy en masse nem nagyon latni. Talan Liverpoolban vagy esetleg Hollandiaban.

andaluzkutya 2013.10.01. 11:11:47

@tilmir: Nem hiszem, hogy a yugo/magyar bevándorló férfiak miatt lenne legaláis a prostitúció Svájcban:)

Ginix 2013.10.01. 11:11:48

a legtöbbet ezzel a témával kapcsolatban csak magánvéleményként lehet hallani, esetleg filmeken vagy szenzációhajhász könyvekből. éppen ezért kapva kaptam az alkalmon, mikor kb 2 éve svájcból hazavonatozván egy huszonpáréves fruskával szóba elegyedtem, majd pár óra múlva kiderült róla, hogy a poszterina mesterségét űzi. ekkor megkérdeztem, hogy kifaggathatom-e, természetesen nem köteles mindenre válaszolni, ha nem akar, de még sohasem találkoztam senkivel, aki ezzel foglalkozik és érdekelne, hogy mik a tapasztalatai. beleegyezett, és bár a felére sem emlékszem, talán érdekes lehet nektek is:

- akkor csinálta már 4. éve és még 1-2 év kellett ahhoz, hogy a magának kitűzött összeg meglegyen. otthon már vett egy lakást és egy kocsit. a későbbiekben saját klub nyitásán gondolkozik, csak külföldiként meg ilyen háttérrel nehéz lenne egyedül vállalkozni.
- az ő családja tudja, mit csinál. sok lány titkolja (mint az fentebb elhangzott)
- űzte a mesterségét németországban, ausztriában, írországban és svájcban. írországban volt a legtrébb, ott egy lakás, egy matrac és ennyi. a németeknél a kurvázás eseménynek számít, mindig tisztán, megborotválkozva, kiöltözve mennek a pasik. a legbiztonságosabb svájc.
- egészségügyi szempontból is svájc. hetente van testnedv ill havonta vérvizsgálat.
- félórásak a menetek, aki ügyes, ill bejáratott kuncsaftjai vannak, azok velük húzzák az időt. minden megkezdett félórát ki kell fizetni, senki nem balhézik, ha előfordulna, van megfelelő személyzet, vigyáznak a lányokra.
- nincsenek igazán barátságok a lányok közt, mindenki a saját érdekeit nézi. párkapcsolat is mission impossible. ha otthon hagyod a másikat, akkor távkapcsolatosdi, helyben meg nem könnyű eltitkolni, mit csinálsz, de különben is, hazugság nem lehet alapja egy kapcsolatnak.
- arra a kérdésre, hogy vannak-e olyanok, akik ezekben a klubokban csak és kizárólag táncolnak, vmi ilyesmit mondott (megmosolyogtam, az emlytett kor miatt): "ó, csak a kivénhedt 30-asok, akik ugyanazt csinálták, mint én, csak nem volt annyi eszük, hogy félretegyenek!"
- nem drogozik, nem iszik, ha a kuncsafttal kell, akkor alkoholmenteset, viszont rengeteget cigizik.
- vannak olyan helység is, ahol a prostituáltnak is fizetni kell a belépésért, de ott van ingyen kaja és ital és a szobák ott az átlagosnál is tisztábbak.
- egy jobb este 1000 chf is összejöhet.

most így farzsebből ennyi.
többször beszélt telefonon a családtagjaival az út során. ami meglepett, hogy az édesanyját magázta (ilyet utoljára általános iskolában hallottam, akkor is furcsálltam) és nagyon tiszteletteljesen beszélt vele. elmondása szerint a testvére családját is kvázi ő tartja el és bár ez nem panaszként hangzott el a szájából, én elszomorodtam tőle. mindenesetre számomra nagyon pozitív élmény volt vele beszélni, őszintén remélem, hogy jól van azóta is és elérte a céljait. nekem élmény volt beszélgetni vele és bár előtte sem voltak előítéleteim, azóta még nehezebb elvonatkoztatni és megítélni, mert egy hús-vér ember esetén egészen más a helyzet, mint teóriaként.

én nem tartom szükséges rossznak ezt a műfajt, ha ilyen körülmények közt működhet. az elfojtott stressz, indulatok, stb kiélésére nem elég a sport és ha bent marad, akkor "jó" esetben lesz belőle daganat, rosszabb esetben meg a családon meg ki tudja még kin tölti ki a kuncsaft.

ugggh, ez hosszúra sikerült, bocsesz!

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 11:17:22

@andaluzkutya: Ezt nem is állítottam, csak nagyon le lett szűkítve a kör az őslakosokra.
:)
Egyébként nagyon jó kis bevétel az államnak.
Nem véletlenül hagyják (még a zürichi utcai stríhelést is).
Bár, erre vonatkozóan most tettek lépéseket, hogy egy kicsit "emberbarátibbá" tegyék.
Cikk itt: kivultagasabb.blog.hu/2013/08/22/jonnek_a_szexbeallok

tucano 2013.10.01. 11:18:59

@tableno: ízlés kérdése:) Legénykoromba' sokat mozogtam zürichi bulikban, nem voltam elégedett a látvánnyal és akkor finoman fogalmaztam.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 11:20:24

@Ginix: Nagyon jók az infók, egyet kivéve:
"egészségügyi szempontból is svájc. hetente van testnedv ill havonta vérvizsgálat."

Nincs semmilyen ellenőrzés, a kuncsaft saját felelőssége, hogy mit szed vagy nem szed össze.
:)

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 11:22:28

@tilmir: Bocsánat, a fele lemaradt.
Az engedélyben nem az szerepel, hogy prostituált, hanem masszőr, erotikus masszőr, táncos stb.
Ezért nem kell eü. igazolás.

tucano 2013.10.01. 11:33:28

@charlieharper: Komolyan gondolkodtam rajta, hogy az észak-írországi folyamatos lázongásokban mekkora szerepe van a ronda nők/szörnyű időjárás kombonak.

cristallo 2013.10.01. 11:39:28

@tucano: ebben is lehet valami, ismerve a fehérje túltengés férfiakra gyakorolt hatását:)

cristallo 2013.10.01. 11:41:39

@tilmir: te mitől is ismered ki magad ilyen jól ebben a témában? :)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 11:43:47

Miután így kitárgyaltátok a lànyok lelkivilágát talán érdemes lenne olyan aspektusból is megvizsgálni a kérdéskört hogy miért megy oda a férfi?
Mennyi ebben a feleség felelőssége?
Látta e már a férj a felesége köldökét 30 év alatt?

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 11:45:23

@cristallo: Írtam egy tanulmányt az itt élő nők helyzetéről, A-Z-ig. Akkor körüljártam a témát, és ahogy lenni szokott, az ismerős ismerőse szakmabeli, innen a pontos infók.
:)

cristallo 2013.10.01. 11:49:43

@diggerdriver: és mit tett a férfi, hogy láthassa a felesége köldökét? Ez a probléma eléggé összetett...:)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 11:51:39

Az a furcsa hogy mindig mindenki csak a kurvák és a férfiak szerepét firtatja a történetben de van egy harmadik fél is akiröl soha említés sem történik.
A z nem magyarázat hogy csúnyák a nök.
Sok olyan házasságot láláttam már ahol kimondottan csùnya növel csalták meg a felesèget.
Az egyik legismertebb eset például a Diana Camilla párhuzam.
A csúnyaság önmagában nem magyarázat.
Tevöleges dolgok hiánya is belejátszik ott.

cristallo 2013.10.01. 11:52:26

@tilmir: értelek. Eléggé komoly tanulmány lehetett, ha ilyen mélységekben belementél.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 11:54:14

@cristallo:
Mit kellett volna tennie?
Letépni a földig érö hálóinget miközben a feleség buzgón hányja magára a kereszteket?

tableno 2013.10.01. 11:55:39

@tucano: Ilyen alapon Kolumbiának a világ egyik legbékésebb országának kéne lennie...

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 11:57:06

@cristallo: Ugyanennyit, vagy többet tudnék mesélni a google mérnőkének feleségéről, vagy az egyik privát bank managerének feleségéről is. Nincs ebben semmi misztikus, csak érdeklődéssel fordul az ember mások felé. :)
Meg kapcsolat sem árt hozzá.

edina. 2013.10.01. 11:59:36

Le a kalappal, hogy a Hataratkelo ezt kitette! Es nezzunk csak korbe, a magyar prudseg mekkora aranyban van jelen.. Hiaba koltoztok el, kedves hataratkelok, sokan mit sem fejlodtok/szelesedik a latokorotok. Az meg sosem oldott meg semmit, hogy "nem nezunk oda" vagy eliteljuk az ilyen lanyokat. En szivesen olvasnek errol tobbet es reszletesebben.
Egyebkent pedig egyetertek Diggerdriver-rel...

Ginix 2013.10.01. 11:59:37

@tilmir: csak azt írtam, amit mesélt, lehet, h bordélyfüggő és ahol ő volt, ott csinálták(?)

cristallo 2013.10.01. 12:03:41

@diggerdriver: :)) A foldig ero haloing lehet eppen vedekezes is:)))

tucano 2013.10.01. 12:05:20

@tableno: igen :D
Persze, hogy sokkal bonyolultabb a kérdés.
Viszont erről eszembe jutott, hogy kérdeztem egy belfasti nőt, akinek folyamatában többször felgyújtották a házát, hogy hogyan kezdődött 1969-ben?
"Mindig ugyanaz történik. A férfiak elmennek a kocsmába, berúgnak, mint az állat, egymásnak mennek az utcán, meg gyújtogatnak".

cristallo 2013.10.01. 12:06:46

Valasom utan beszelgettem egyszer az exemmel, o meselte, hogy volt kupiban. Kerdeztem tole, hogy milyen volt. Azt mondta, hogy valszeg nagyon szerencseje volt, mert a csaj nagyon tudott, tanitott is neki egy-ket dolgot, pedig az exem sem egy prud fajta. Mondtam is neki, hogy ezt a kis kirandulast a hazassagunk alatt is megtehette volna, lehet, hogy jot tett volna nekunk a dolog:))

cristallo 2013.10.01. 12:07:41

@tilmir: szivesen olvasnek a tobbi no helyzeterol is...

cristallo 2013.10.01. 12:10:30

@diggerdriver: egyebkent en abszolut prosti parti vagyok, igenis kellenek a csajok. Lehet oket megvetni, meg utalni, de valoban szukseg van rajuk. De hogy valakinek eszebe jutna mar olyan igazi ferfi bordelyhazat is csinalni! Fele ennyi hisztis no nem lenne...

tableno 2013.10.01. 12:14:01

@cristallo: Japánban rengeteg a férfi escort, sőt olyan bárok is vannak, ahol nők szedhetnek fel fiúkurvákat.

Ginix 2013.10.01. 12:15:45

@tilmir: milyen nyelven írtad? vhol publikáltad? elérhető?

a leányzó is mondta, hogy tök sokan a törődésért mennek meg azért, h meghallgassák meg jól megölelgessék őket.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 12:17:39

@cristallo: Szívesen írok róla, ha lesz rá igény.

Hm... tulajdonképp működik ez fordítva is. Sok olyan oldal van, ahol fiúk is vannak. Csak az még nem intézményesített, inkább csak escort szolgáltatásként működik.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 12:20:32

@Ginix: Jelenleg csak kézirat, könyv lesz belőle.
:)

SzZoole 2013.10.01. 12:38:10

@edina.: na ezt jol jol leirtad,majd jonnek az enkozpontu kommentelok(envagyokalegokosabb,a legszebb a leghelyesebben fogalmazo az en vagyok a legjobb helyen a leggtobbet kereso meg majd egyebkent is majd en meg mondom a frankot meg ki ha en nem stb.a teljeseg igenye nelkul) es majd megkapod a magadet,de en 100%-ig egyet ertek veled meg a kedves foldturo(digger driver)komment tarsamal is.Az itt kommentelo ferfiak kozzul vajon hanyan nem voltak meg kupiban?Aki azt mondja kapasbol hogy nem az nyilvan valotlant allit,mert olyan ez a tema,mint annak idelyen a porno volt,ha meg kerdeztek hogy lattal mar pornofilmet?Aaaaahhh dehogy,az gusztustalan meg ronda,kozben meg alig varta hogy egyedul legyen gepkozelben es a keresobe azzonal irta a XXX.com cimet.Ahogy leirtad csak megerositeni tudom hogy hiaba valtottak orszagot ugyan olyan szuklatokoruek maradt nemelyik ember,mert bar magaba szivott egy kis kulturat,de ugyan ugy sut beloluk a butasag.Tessek most mar kettonket lehet szidni:)))))))))

BTBTBT 2013.10.01. 12:47:19

A poszt és a szerzője tetszik (na, nem úgy, kedves uraim :D ), mert többször is kihangsúlyozza a felelősségteljes viselkedést, és nem valami csélcsap kis hülyeként jelenik meg.

Kár volt elb@szni az utolsó bekezdéssel, hogy Mo. kényszeriti rá az embereket az ilyen munka elvállalására. Nem. Ez mindig személyes döntés.
Viszont a jóval több munkáért jóval kevesebbet kínáló vendéglátóipar álom maradhat, mert könnyű a jót, a nagy zsozsót megszokni.

Mellesleg lehet, hogy ma már leírták előttem, de ennek a posztnak sok köze nincsen a luxusprostikhoz, de mindegy.

Kíváncsi lennék vájmi véleményére. :)

tableno 2013.10.01. 12:49:36

@Zoole: király dolog lehet, ha valaki előre megírja magának a kommenteket, amit válaszul kapni fog...

SzZoole 2013.10.01. 12:53:16

@tableno: nem tudom melyik reszere gondolsz?

andaluzkutya 2013.10.01. 12:55:12

@Zoole: Kövezz meg, de én még tényleg nem voltam kupiban... De nincs semmi bajom azzal, aki meg igen.

SzZoole 2013.10.01. 12:57:50

Nalam az oszinteseg alapkerdes es nem tagadom azt sem hogy En mar jo parszor voltam es nem is egyben.

andaluzkutya 2013.10.01. 12:59:36

@Zoole: Nincs ezzel semmi gond, de abből nem következik, hogy más is volt. Olyan ez, mint pl. Magyarországon az adózás: hiba azt feltételezni, hogy mindenki adót csal, még akkor is, ha borzasztó nagy a kísértés vagy késztetés erre:)

tableno 2013.10.01. 13:01:11

@Zoole: gratulálok. Én meg soha nem voltam egyben sem. Fő az őszinteség.

BTBTBT 2013.10.01. 13:06:56

@Zoole: @andaluzkutya:
Ha már itt az őszinteség is szóba került, akkor én is csatlakozom, mert még sosem voltam. Sosem éreztem szükségét, hogy menjek.
Aki meg volt ott, az volt, és kész.

SzZoole 2013.10.01. 13:08:17

Nem is kell kupiba menni ahoz hogy a lanyok szolgaltatasat igenybe vegye az ember,a fent emlitett luxusprostik mind hazhoz mennek,vagy ok fogadnak vendegeket sajat lakason vagy hotelekben,a vendegkorol pedig lenne meg mit mondanom,de mindegy......

BTBTBT 2013.10.01. 13:10:17

@Zoole:
A lényegen nem változtad, de akkor a gyengébbek kedvéért: nemcsak kupiban, kurvával sem voltam. :)
(Nehogy most elkezdj szőrőzni a "kurva" definícióján.)

BTBTBT 2013.10.01. 13:10:48

változtad=változtat

SzZoole 2013.10.01. 13:21:08

@Barátusz: az utolso kommentet nem neked szantam es a felfogo kepesegemel sincs problema ismerem a kuva fogalmat

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 13:27:15

@diggerdriver:

A Diana-Camilla ügy egész más. Ott Charles igazi szerelme eleve Camilla volt, de a szülei úgy ítélték meg, hogy jobb lesz, ha a trónörökös egy fiatal csajt vesz el feleségül, s Charles meghajolt a szülők akarata előtt: elvette a fiatal Dianát bár sosem szerette őt, s közben titokban Camillát akarta. Most meg már idősen el is vette őt feleségül, egyszerűen megmondta az anyjának, hogy nem érdekli a véleménye, akkor is feleségül veszi Camillát, ha mindenki ellenzi ezt.

Azaz ez abszolút nem a tipikus megcsalás esete,

A tipikus megcsaló férfi középkorú és úgy próbálja fiatalságát visszaszerezni, hogy új nőt talál. Jellemzően nem is számít a nő kinézete.

cristallo 2013.10.01. 13:28:34

@tableno: a japan nok akkor tudnak mar valamit...:)

Shanarey 2013.10.01. 13:28:35

Juhéé, mi lessz ebből estig :-)))

Gratula a HÁ-nak hogy kirakta, és grat a poszterinának, hogy megírta.

Don Kartasch, Diggerdriver, és sokan mások a lényeget leírták, így én nem tudok mást most hozzászólni.

Talán még annyit, hogy az a csodás szemforgató társadalom mennyiben tehet arról hogy ez a téma nincs megfelelően rendezve. Nem a New Yorki egyezményre gondolok.........

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 13:33:23

@diggerdriver:

Sokszor a férfi azért jár prostihoz, mert van valamilyen titkos szexuális vágya, melyet nem akar elárulni feleségének, így meg sem próbálja ugyanazt tőle megkapni.

Közös ismerősöm van egy vezető magyar politikussal. Az illető évek óta eljár egy prostihoz havi 2 alkalommal, ahol a lényeg az, hogy a prosti iskoláslánynak van öltözve. Az illető politikus enyhén pedó hajlamú, ezt maga előtt is szégyelli, de nem tudja leküzdeni. S talált egy diszkrét prostit, aki előtt megnyílhat.

Robert N. Danahi 2013.10.01. 13:36:36

Töki már nem kommentelget? Az ő véleményére lennék még kíváncsi.
Nos igen, ez nem luxus prosti kategória, csak a poszt-tolót megkavarta az a tény, hogy ott egy mezei bordélyház is úgy néz ki, mint itthon Klapka úr villája.
A luxus prostik a modern világ gésái. Műveltek, több nyelven beszélnek, kifinomultak, egyszóval akiket nem titkon látogatnak meg a levedlett üzletemberek. Mondjuk többet is keresnek 400-nál.
(Az autós hasonlat jó volt)
A poszt is korrekt, bár rövid. Ilyen történeteknél inkább a szaftos részletekre vágyunk.
Ami pedig a poszt-toló korlátoltságát és önbecsapását mutatja (sértegetés nélkül): "...mert elég nagy problémának tartom, hogy Magyarországon belekényszerítenek ilyen helyzetekbe embereket, akik a kilátástalanság és az anyagi helyzetük miatt kénytelenek bevállalni az ilyen jelegű munkákat."

emiGrant 2013.10.01. 13:38:15

@Don Kartasch: "En szemely szerint sokkal tobbre tartok egy prostit mint egy jol fesult wall streeti tozsdecapat aki tudatosan teszi tonkre csaladok eletet csak hogy neki tobb legyen."
Abszolute igazad van. Sot, minden valoszinuseg szerint a tozsdecapa nagyon prosti, mint a lanyok, hiszen testet, lelket eladta mar mammon oltaran. Nem mintha szerintem prostinak lenni, meg luxus verzioban sem, leanyalom lenne. Nehez az, nemcsak lelkileg, fizikailag is. Honnan tudjatok, akik arrol szonokoltok, hogy a szenlapatolas nehezebb, hogy mit kell csinalnia annak a lanynak, hogy megelegedett legyen a kuncsaft? Nem itelem el a lanyokat, meg a legromlottabb is aldozat inkabb, mint nem.

érthetetlen chris 2013.10.01. 13:38:37

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Na na nem kell megmondanod, hogy melyik politikus volt az csak adjál támpontokat, hogy lehessen találgatni.

Léci léci léci

SzZoole 2013.10.01. 13:41:20

Amig Magyarorszagon eltem ket munkam volt.Reggel 07:30-tol 16:00-ig egy koz es allamigazgatasi hivatalnal dolgoztam soforkent tobb mint 13 evet,ott is lattam halottam eleget ami megbotrankoztato lenne nagyon sok ember szamara,ezzel parhuzamban estetol egy ejszakai soforszolgalatnal dolgoztam ami nem volt eppen legalis,na ami ott tortent az igazan erdekes.a lanyokat es a vendegeket is hoztam vittem,cimrol cimre ugyhogy van nemi fogalmam az ugyfelekrol,nehany pelda;jo nevu vallakozok,ugyvedek,birok,otthon jol ismert orvosok,miniszteriumi foosztalyvezeto,magasrangu rendorok,alpolgarmester,es az egyik miniszterelnokunk politikai allamtitkarat is hoztam vittem,ugyhogy van nemi fogalmam es ralatasom a kurva temara.

markdarcy 2013.10.01. 13:41:36

En eleg mesterkeltnek erzem ezt az irast...persze vannak benne tenyek is, de pl. Scvajban kulfoldi nem vehet ingatlant, csak allampolgar.

toportyánzsóti 2013.10.01. 13:41:36

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Hímringyóként vagy kurvafuttatóként vannak ilyen ismereteid birca?

házelőtthinta · http://hamisgulyas.wordpress.com 2013.10.01. 13:41:36

Bírom amikor szűklátókörűnek nevezik azt aki megveti a prostikat. Bocs én nem tudok ennyire liberó lenni. Nekem sincs barátnőm, évek óta, de eszembe nem jutna prostizni. Az meg mindennek a teteje hogy még azt is leírja nagy büszkén hogy mennyit keres.... engem nem érdekel, törölje a seggét 500 frankosokkal és legyen büszke a sok pénzére. ja meg előadják hogy nyugaton ehhez is máshogy állnak hozzá..hagyjuk már! egy undorító szakma és ennyi. ne ideologizáljuk meg a fekáliát. az embernek van egy tartása. jó esetben. ő is elmehetett volna máshová valószínűleg gyenge nyelvtudással, csak gondolom büdös neki minimálbérért pl krumplit sütögetni. gyűlölöm a liberális fertőt! hogy semmi se ciki manapság. ezért vagyunk morális válságban. ezért is.

érthetetlen chris 2013.10.01. 13:44:48

@Zoole: Melyik volt miniszterelnök politikai államtitkárát fuvaroztad, ha már így felhoztad te is a témát.

Már ha itt vagyok legalább tudjak meg egysmást ami még jól is jöhet......

BTBTBT 2013.10.01. 13:46:01

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Igen, ez így történt, mert a Karcsi a Kamillának csapta szelet a 70-es évek elején. 71 vagy 72, majd valaki kijavít.
Meg ez a példa hónapokkal ezelőtt is feljött már, meg is tárgyaltuk, de fel fog még jönni néhányszor.

Vicces, hogy K. nagybátyja tanácsolta neki, hogy jól csajozza ki magát, mielőtt házasságra adja a fejét.

tableno 2013.10.01. 13:46:22

@házelőtthinta: Nem akarom a prostitúciót védeni (szerintem is "szükséges rossz" kategória), de a liberális fertőre fogni a dolgot igencsak hiányos történelmi ismeretekre vall. Nem véletlenül hívják a legősibb mesterségnek, és pl a reneszánsz idején a legtöbb prosti Rómában dolgozott, a katolikus főpapság "alkalmazásában".

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 13:46:49

@Barátusz:
Egy igazi jellem vagy.
Felnézek rád és leborulok nagyságod elött.

2013.10.01. 13:47:10

@Zoole:

"Az itt kommentelo ferfiak kozzul vajon hanyan nem voltak meg kupiban?Aki azt mondja kapasbol hogy nem az nyilvan valotlant allit"

A cégnél a fiatal srác kollégák nagyon röhögtek valamelyik délután, kérdeztem, hogy mi bajuk, és hát azt beszélték ki éppen, hogy milyen volt a fingjukat gyújtogatni. Milyen érdekes, mondtam, bennem még csak fel sem merült soha az ilyesmi, de nem hitték el, hiszen köztudott, hogy _minden_ férfi gyújtogatja a fingját, kár is hazudnom róla. Ahogy _minden_ férfi a csapba is pisál.
Hát jó, ha ők mondják.

Ezzel együtt a szemforgatást én sem szeretem, viszont prostitúciópárti vagyok. Nem tudjátok, váj mí nem ír már ide?

érthetetlen chris 2013.10.01. 13:47:18

@Zoole: Na kérlek, ha felhozod a témát legyél már te is bőbeszédűbb.

Melyik volt miniszterelnök gazdasági államtitkárát fuvaroztad.
Szeretnék már értékes információkhoz jutni, hogyha itt töltöm el a délelőttöt.

tanato 2013.10.01. 13:47:25

@Liping: Igazad van igény van rá,meg szolgáltatás is,de munkának semmiképpen nem nevezném.A narkóra is van igény,meg van rá szolgáltató is/díler/ mégsem nemezném munkásembernek.De maradjunk a HÁ szellemiségénél van igény a harmadik világból az elsőbe jutni többeknek,ami hivatalosan nem lehetséges,ezért szolgáltatást vesznek igénybe nevezetesen az embercsempészekét.Egyfajta szolgáltatás igény is van rá mégsem tartom munkának.

SzZoole 2013.10.01. 13:48:10

@érthetetlen chris: bar nem hiszem hogy sokra mesz vele mert a srac notle,alkoholista es kokainfuggo

érthetetlen chris 2013.10.01. 13:48:41

@Zoole: Ok beazonosítva. :)

Bocs hogy kétszer tettem fel a kérdést az elsőt nem akarta sokáig megjelentetni a blogmotor.

érthetetlen chris 2013.10.01. 13:49:46

@Zoole: Sohasem tudhatod mi lesz jó valamire.
Az új információk szerzése sohasem árthat. :)

2013.10.01. 13:49:52

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: ertem, a felesegnek nem mondja el az elfojtott fantaziait, de az ismeros ismerosenek igen.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 13:51:56

@házelőtthinta:
Hej ha a liberalizmus olyan régi lenne mint ez a szakma....

Ekkora hülyeséget is rég hallottam már.
Egy kalap alá venni a kettöt.

2013.10.01. 13:52:01

@tableno: az mindegy. Mar az osember is liberaliskommunistazsido volt.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 13:52:47

@markdarcy: Ezt rosszul tudod.
B bewiligunggal lehet ingatlant venni.
:)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 13:53:00

@charlieharper:

Hát van ilyen és nem is kevés az ilyen ember. Nem lehet mindenki olyan őszinte ember, mint amilyenek mi vagyunk... :-)

2013.10.01. 13:53:35

@házelőtthinta: "Nekem sincs barátnőm, évek óta"
Shocking

2013.10.01. 13:53:39

@házelőtthinta:

"gyűlölöm a liberális fertőt! hogy semmi se ciki manapság. ezért vagyunk morális válságban"

Hát nézd, mondják, hogy a prostitúció a legősibb szakma, úgyhogy nem hiszem, hogy a liberális fertő találmánya lenne. Ettől még éppenséggel ciki ma is, lásd például a te hozzászólásodat.

Én a magam részéről úgy általában nem gondolom, hogy morális válságban volnánk -- vagy hát nem is tudom, mihez képest, ugyebár. De mindegy, ez itt off.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 13:54:02

@charlieharper:

"Mar az osember is liberaliskommunistazsido volt."

De magyarul beszélt, mert a magyar az emberiség ősnyelve.

:-)

tanato 2013.10.01. 13:54:20

@andaluzkutya: @Barátusz: Hál'Istennek még én sem voltam kurvával sosem,sem bordélyban sem máshol és nem is tervezem már a hátralévőben.De ismerek olyanokat,akik voltak,lelkük rajta.Meg ismerek olyanokat is akiket pl. leitatott a kurva és utána kifosztotta.Meg nemrégen volt egy olyan eset is ahol egy velem korú ember megállt egy útszélinek,aki szintén ki akarta fosztani,ellenállt,a hirtelen előkerült strici meg jól meg is rakta és most meg bíróság elé áll mert a kurva feljelentette hogy meg akarta erőszakolni.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 13:54:33

@markdarcy: Ezt nagyon rosszul tudod.
Svájcban B -vel lehet venni ingatlant.
:)

andaluzkutya 2013.10.01. 13:55:38

@házelőtthinta: "ezért vagyunk morális válságban"
Bezzeg régen, amikor nem lehetett erről beszélni, de ugyanúgy csinálták, az volt a morál netovábbja:)
Én azt gondolom, hogy ami van, arról beszélni kell, különösen, ha problémának tekintjük, vagy problémát okoz.

nyuszigonosz 2013.10.01. 13:55:41

A mai poszt: Jé! Jó, hogy itt van. A poszt írójának gratuláció ahhoz, hogy le merte írni.
Mert még mindig nagyon tabu ez a téma, pedig egy létezö dologról van szó.

érthetetlen chris 2013.10.01. 13:55:53

@charlieharper: Mondjuk az ősember idejében amatőr történészként elképzelhetetlennek tartom, hogy létezett a prostitúció.

A prostitúció valószínűleg az első városok illetve állandó közösségek megjelenésével egy idős, vagyis kb 10/12K éves.
Tehát nem a legősibb szakma, de kétségtelenül szakállas.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 13:56:13

@érthetetlen chris:

Nem mondom meg, mert az ismerősöm is csak úgy árulta el, ha sosem mondom meg másnak.

Másrészről meg felesleges, mert az ellenségei azt mondanák "fújj, a rohadék náci/komcsi pedofil!", a hívei meg azt, hogy "szerencsétlen ember, a sors is veri, pedig milyen rendes ember!".

2013.10.01. 13:58:32

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: a Karpat-medenceben SOHA nem volt/lesz prostitucio. Az erkolcsiseg Kanaanja Magyarorszag

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 13:58:48

@Barátusz:

Csak a baj, hogy nem minden férfi ilyen csajozós típus. Ez a Karcsi meg nagyon nem ilyen, ő a tipikus monogám férfi, akinek lelki társ kell és a lelki társát pedig senki sem csalja meg.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 13:59:43

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Söt én annyira magyar vagyok hogy vissza tudom vezetni a családfámat a Rudalopithecus-ig.
:)))))))))))

érthetetlen chris 2013.10.01. 14:00:51

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Kár, hogy nem mondod meg most, hogy kíváncsivá tettél, de megértem.

Azzal kapcsolatban amit az ellenségeiről és barátairól mondasz kétségkívül igazad van.

2013.10.01. 14:01:04

@érthetetlen chris: akkor egy mammut steak volt a tariffa nehany jegesmedve borrel, nem a szauna hottub-bal a hazban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:01:09

@érthetetlen chris:

Teljesen egyetértek veled, én is így látom. Egy rakás foglalkozás sokkal régibb a prostitúciónál.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:02:52

@charlieharper:

Pedig ugye érdekes, hogy az I. vh. előtt annyi volt a MAGYAR prosti Oroszországban, hogy az orosz nyelvben a vengerka (= magyar nő) szó a prosti szinonímája lett.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:03:44

@diggerdriver:

Ez a Rudalopithecus nekem egy kicsit zsidós hangzású név... :-)))

tableno 2013.10.01. 14:05:54

@diggerdriver: én meg a Turorudipithecusig!

andaluzkutya 2013.10.01. 14:07:31

@Zoole: "jo nevu vallakozok,ugyvedek,birok,otthon jol ismert orvosok,miniszteriumi foosztalyvezeto,magasrangu rendorok,alpolgarmester,es az egyik miniszterelnokunk politikai allamtitkarat is hoztam vittem,ugyhogy van nemi fogalmam es ralatasom a kurva temara."
Nem hiszem, hogy ebben a csoportban kellene keresned az erkölcsi zsinormértéket...
Amúgy ha ilyen körökben mozogtál, nem véletlen, hogy úgy gondolod, mindenki volt már kurvánál:)

2013.10.01. 14:07:42

@érthetetlen chris: @maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"A prostitúció valószínűleg az első városok illetve állandó közösségek megjelenésével egy idős, vagyis kb 10/12K éves.
Tehát nem a legősibb szakma, de kétségtelenül szakállas"

Prostitúció van az állatvilágban is, például a csimpánzok csinálják, szóval ha hajlunk rá, hogy elfogadjuk az evolúció létét (és most hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy birca mit gondolhat erről), akkor valószínűnek tűnik, hogy sokkal-sokkal-sokkal régebbi.

2013.10.01. 14:09:52

@andaluzkutya: most elkepzeltem egy pszichiater latogatasat a kupiba. Nem is tudom hirtelen kinek kellene fizetni a szolgaltatasert. Es vajon kinek jobb az oradijja es ki eg elobb ki?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:10:53

@andaluzkutya:

Na igen, ez is egy nagy tévhit: hogy minden férfinek ez a vágya. Pedig ez nem igaz, Nekem ingyen sem kellene egy prosti. Mi a jó abban, hogy unott arcú büdös kurvával legyen az ember, aki előtt már ezer másikkal csinálta ugyanazt?

érthetetlen chris 2013.10.01. 14:11:35

@Th's child: Na jó ez, hogy a csimpánzoknál van prostitúció urban legend.

Annyi az alapja, hogy ők is szexelnek élvezetből.

madscientist 2013.10.01. 14:13:42

Jó, hogy szó esik erről is, mert kár is lenne becsukni a szemünket...valós jelenség.
Nagyon sok magyar lány van itt, aki űzi az ipart.
Legtöbben a gyors és elsőre könnyűnek tűnő pénzkereseti lehetőség miatt vállalják be, aztán persze sokuknak ugyanúgy ki is folyik a kezükből a pénz, ahogy jött és a végén ugyanazokkal vagy még nagyobb problémákkal állnak ott, mint amiket megoldani terveztek. Legrosszabb esetben testileg-lelkileg megtörnek és jobb esetben is a piára szoknak rá, rosszabb esetben valami keményebbre. Ezt egy itteni prostitól hallottam.
Csak keveseknek sikerül jól kijönni ebből. Összesen kettőről tudok, akik tudatosan végigcsinálták az egészet, egyikük saját bordélyt nyitott és jól menő, dúsgazdag madame lett belőle a negyvenes éveire.
A másik hozzáment egy svájci pasihoz, igazi modern hamupipőke sztori, a csávó még csak nem is 20 évvel idősebb öregúr, hanem egykorúak szóval ilyen is van, de nagyon ritka.
Még egy esetről tudok, ahol a csajszi úgy jött ki, hogy addig marad, míg össze nem gyűlik a lakásra való neki, sikerült is betartania, azóta már Mo.-on van és meglett a lakás is.
Szóval sok a buktató, és személy szerint még mindig azt gondolom, hogy jól csak azok tudnak ebből kijönni, akik olyan szinten képesek megacélozni a lelküket, hogy nem jelent terhet egy ilyen múlt cipelése, vagy nem szégyenkeznek később sem maguk előtt, le tudják rendezni magukban ezt a dolgot.
Ilyen ember viszont nagyon kevés van.

markdarcy 2013.10.01. 14:13:42

@tilmir: es meg valami, egy lakas svajcban annyira draga, hogy 40 evig is fizetheted utana a hitelt, addig meg gondolom nem tud kurvalkodni ilyen prosperaloan az illeto a kora miatt :))))

madscientist 2013.10.01. 14:13:42

@Don Kartasch:

Kb nekem is ez a hozzáállásom a témával kapcsolatban.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.01. 14:13:42

Svájcban az óránként 400 frank valóban szép kereset (az átlag 300 szokott lenn), de attól még nem luxusprosti-kategória, szerintem.

markdarcy 2013.10.01. 14:13:42

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
sajnos ez ma elmondhato Scvajcban is a prosti szinonimaja ott is a magyar no......rendkivul kinos szerintem az imidzsunknek

XcuseMe 2013.10.01. 14:13:42

@Zka: Milyen takaróról beszélsz ember...Magyarországon ott tartanak rengetegen hogy párnahuzattal takaróznak , nem takaróval...A fizetés a kötelező kiadásokra sem elég...

markdarcy 2013.10.01. 14:13:43

kuldok egy linket hogy dolgoznak kint a mi magyar lanyaink,leht, hogy ez a luxus nekik?
hu.euronews.com/2013/08/27/megnyilt-a-szexparkolo-zurichben/

markdarcy 2013.10.01. 14:13:43

@tilmir: biztosan jol tudom,mert kint elek zurichben,de bekopizom neked nemetul is ,ah erte a B semmit nem jelent, csak egy eves tartozkodoast: Eine B Bewilligung oder Aufenthaltsbewilligung B (permis de séjour, permesso di soggiorno) berechtigt zu einem einjährigen Aufenthalt in der Schweiz. Mit ihr dürfen Sie 180 Tage oder mehr pro Jahr in der Schweiz verbringen. Sie muss jedes Jahr verlängert werden.
Evente ujitod es dolgozhatsz vele, egyebkent onnet tudom,mert a gyerekem scjaci allampolgar, de en nem es csak az o nevere lehetett lakast venni.

tableno 2013.10.01. 14:15:08

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: ezzel én is így vagyok. Egyszer amúgy elhatároztam, hogy kipróbálom milyen egy call-girl, de ahogy megláttam, rögtön elment a kedvem az egésztől.(és nem azért, mert csúnya lett volna)

andaluzkutya 2013.10.01. 14:15:18

@charlieharper: ez lehetne egy érettségi logikai feladvány:)

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: talán az, hogy így te is csatlakozhass egy közösséghez és ha összefutsz egy korábbi ügyféllel, akkor lesz közös témátok:)

Shanarey 2013.10.01. 14:16:43

@érthetetlen chris:

Majd abba hagyják ha ők is vallásosak lesznek :-)))))))))))))))))))))

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:16:57

@tableno:

A konstanzi katolikus "egyetemes" zsinatról (XV. sz.) jegyezték fel, hogy egész Európából odamentek a legjobb prostik, mert a zsinat alatt magasabb óradíjakat lehetett kérni a tanácskozó delegátusoktól.

2013.10.01. 14:18:26

@érthetetlen chris:
"Na jó ez, hogy a csimpánzoknál van prostitúció urban legend."

Nem voltam ott, amikor a tanulmányt csinálták, meg a módszertanát sem tudom megítélni, de nem urban legend:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2663035/

érthetetlen chris 2013.10.01. 14:19:34

@XcuseMe: Igen párnahuzattal takaróznak az emberek ami a felsőtestet sem fedi le, mert a párnahuzatra telik, de takaróhuzatra, vagy pokrócra már nem..........

Sőtt most hallottam, hogy egyre inkább nő azoknak a száma akiknek nem telik rendes párnahuzatra és kispárnahuzattal takaróznak......

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 14:19:51

@markdarcy: Rossz oldalt nézel...
:)
Ez az L.
A B, 1-5 éves időtartamra szól.
Nekem B-m van, 4 éve kaptam és jövőre jár le.
Most vettem ingatlant, B-vel.
:)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:20:43

@tableno:

Ugyanezért a fizetett erotikus fotómodelleket sem szeretem. Látszik arcukon a mesterséges pillantás.

Amikor 15 éve egy haverom készített szofterotikus képeket, s én is benne voltam a tevékenységben, döbbentem erre rá. A végén nem is alkalmaztunk egyetlen fizetett modellt sem. Az összes modell amatőr volt.

SzZoole 2013.10.01. 14:22:16

@andaluzkutya: nem allitotam hogy minden ferfi En azt irtam hogy a ferfiak nagy szazaleka,nem akarok altalanositani,a masik hogy nem csak a magasabb korokbol szarmaznak az ugyfelek,a ciganyok peldaul segelyosztasnal rendkivul uriemberek tudnak lenni,nem egy putris ciganyt szallitotam es mindig fizzetek,csak hat ugye van a fizetes nap,meg a masnap,a fizetes napbol csak egy van,a masnapbol meg a tobb:))))

BTBTBT 2013.10.01. 14:23:35

@tanato:
Itt is hasonló a helyzet. Ha az embernek már mennie kell/vagy menni akar, akkor ne az útszélre menjen, mert rosszabbul járhat a srticik miatt.
Komolyan: Te a jellemedből kifolyólag nem voltál? Vagy mert nem volt rá szükséged?
Csak mert nálam az utóbbi a helyzet, báki bárhogyan is próbálja az ellenkezőjét állítani. :)

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Nem baj az, hogy nem minden férfi ilyen csajozós. Mindenkinek eltérő igényei vannak - nőzés terén is. Nincs ezzel gond.
Azért a rangjához mérten a Karcsi is nyomult a Dianás időszak előtt. Amikor angolokat kérdezek róla, sokszor csak annyit mondanak: "He's a disgrace." :)

érthetetlen chris 2013.10.01. 14:23:59

@Th's child: Hát elég "britt tudósok" színvonalú tanulmány már bocs.
Meg egyébként nem igazán definiálja a prostitúciót.

Adott értelmezésben akkor prostitúciónak minősül az is, ha én egy lánnyal egy ideje találkozgatok, elmegyünk valahová vacsorázni ahol én fizetem a cehet, mert úriember vagyok és ezután az estét kellemesen töltjük.

Rá lehet fogni, hogy én anyagi javakat nyújtottam neki szex előtt.
Sőt ilyen erőltettet és túlzó megfogalmazás szerint tényleg minden nő kúrva, pedig dehogy.

2013.10.01. 14:28:34

@érthetetlen chris:
"Adott értelmezésben akkor prostitúciónak minősül az is, ha én egy lánnyal egy ideje találkozgatok, elmegyünk valahová vacsorázni ahol én fizetem a cehet, mert úriember vagyok és ezután az estét kellemesen töltjük."

Hát igen, ez az örök kérdés. :D

2013.10.01. 14:29:44

@Th's child: @érthetetlen chris: Tokfozelek szerint igen. Sot a feleseged is, aki otthon marad a gyerekkel, hiszen nem dolgozik.

andaluzkutya 2013.10.01. 14:34:04

@charlieharper: tökfőzelék szerint mindenki, aki feleség, annak minősül:) Hacsak nem külön háztartásban élnek önellátóan.

BTBTBT 2013.10.01. 14:34:30

@Th's child:
@érthetetlen chris:
Ennek elkerülése végett érdemes felesben fizetni a cehet. Attól még úriember marad az egyik, és nem lesz kurva a másik. :)

érthetetlen chris 2013.10.01. 14:35:52

@Barátusz: A következő randin majd akkor elővezetem ezt az elméletet, így a dolog morális oldaláról megközelítve. :)

BTBTBT 2013.10.01. 14:38:13

@érthetetlen chris:
Jó ötlet.
Mondjuk ha az általad említett példát veszem alapul, amikor nem 1. randi (mert ott igenis fizessen a pasi), akkor már régen szét kéne dobnotok a költségeket. It's only fair. :)

cristallo 2013.10.01. 14:38:59

@tilmir: hogyne lenne ra igeny, ide vele!:)

andaluzkutya 2013.10.01. 14:39:28

@érthetetlen chris: Ha ezt így elővezeted, biztosan nem lesz ott semmiféle prostitúció, mivel jó eséllyel bukod a "szolgáltatást" cserébe:)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 14:39:51

@érthetetlen chris: @Th's child: @Barátusz:

Nekem két élményem volt nőkkel kapcsolatban. A két véglet.

Az egyik szerint a férfi fizet mindent, s ha éppen nincs pénze, akkor üljenek otthon és beszélgessenek, de a nő nem fizethet, mert megalázó.

A másik szerint a férfi sosem fizethet, mindig meg kell osztani minden költséget fele-fele arányban, a nő maximum születésnapjára, karácsonyra fogadhat el ajándékot. A nő csak akkor fogadhatja el, hogy a férfi fizessen neki, ha már meg van beszélve az esküvő dátuma és már úgyis mindegy, hiszen hamarosan úgyis egy háztartás lesznek.

magyarlanykairoban 2013.10.01. 14:43:46

A Hataretkelo tele van olyan posztokkal, akik nyelvtudas nelkul vagtak neki kulfoldnek es megis...hm..kulturaltabb helyen dolgoznak. A mosogatashoz sem kell szerintem sok nyelvtudas... De erdekes volt olvasni a posztot mindenkepp, nem surun publikalnak prostitualtak...

érthetetlen chris 2013.10.01. 14:44:11

@andaluzkutya: Vagy pont de lesz prostitúció, mert kénytelen leszek a könnyebb utat választani.

Amúgy persze csak viccelek én sohaaaa

2013.10.01. 14:44:39

@Barátusz: @érthetetlen chris: @charlieharper:

"Tokfozelek szerint igen. Sot a feleseged is, aki otthon marad a gyerekkel, hiszen nem dolgozik."

Abszolút!
Ha meggondoljuk, a házasságot a jogi szemszögéből nehéz nem úgy értelmezni, mint hogy az ember megveszi az adott nőstény párzási jogát, mint valami hosszabb távú bérletet egy üdülőben. Különösen ha még válás után asszonytartást is kell fizetnie (ami egyébként elvileg lehetne fordítva is, de valahogy jellemzően a férfiak fizetnek mégis; hiába, ilyen ez a megvalósult egyenjogúság). Mi ez, ha nem visszamenőleges törlesztés azért az üdülési jogért, nem igaz?

Részemről egyébként általában azon múlik a dolog megítélése, hogy feltételezek-e jóhiszeműséget. Mert egyébként így is, úgy is lesznek a költségei az embernek, a különbség tehát szerintem nem itt van.

andaluzkutya 2013.10.01. 14:44:45

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Nekem érdekes módon eddig csak olyan nővel volt dolgom, aki ilyeneken sohasem problémázott. Ebből levonhatom a következtetést, hogy a nők nem problémáznak azon, hogy ki mikor fizet:)
(a "kutatás" hitelességét rontja, hogy nagyon sok nővel nem volt dolgom...)

BTBTBT 2013.10.01. 14:45:19

@tilmir:
@andaluzkutya:
Most komolyan: ha már egy ideje randizgat a nővel, nem az lenne a normális, hogy a hölgyemény is beleadjon (pénzt) a közös programokba?

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Szerencsére nem volt részem ilyen végletes helyzetekben. A legtöbb nő megérti, hogy kettőjükről szólnak a randik, nem kizárólag róluk.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 14:49:09

@Barátusz: Összetett kérdés. Mondjuk ha bérből-, és fizetésből élek, és a pali egy milliomos, akkor fizessen már ő. :)

tanato 2013.10.01. 14:56:04

@Barátusz: Egyszerűen ez szóba sem jött még gondolatban sem,hogy ezt fizetett ,üzleti alapokra helyezzem.

BTBTBT 2013.10.01. 14:56:11

@tilmir:
Fizetésből élőkre gondoltam. Milliomos nővel még nem randiztam. :)))

@Th's child:
A házasságra - amikor az érzelmi alap adott, és nem az érdeken van a hangsúly - inkább gazdasági vállalkozásra, mint jogi viszonyra szoktam gondolni - holott az utóbbi is, meg még néhány más dolog is.
Költségek pedig mindig vannak. A kérdés, hogy mennyi, és milyen mértékben viselik a felek. :)
(Bár szigorúan véve az is érdek, hogy olyasvalakivel legyünk együtt rövidebb-hosszabb ideig, aki megfelel nekünk, és akinek megfelelünk.)

Gilda66 · http://azeletgenfbenmagyarkent.blogspot.hu/ 2013.10.01. 14:56:52

Hát én nem is tudom, hogy mit mondjak...
Különös figyelemmel kísértem eddig a svájci írásokat, de az utóbbi időben mintha a HÁ erről le akarna beszélni :-)
Eperkének csak annyit írnék, hogy minél előbb törjön ki ebből a körből, ha még tud, bár elképzelni sem tudom, hogy lehet ilyen előélet után normális életet élni.

BTBTBT 2013.10.01. 14:58:21

@tanato:
Tételesen nálam sem, de amikor nagyon arrafelé billen a mérleg egy normális jövedelemmel rendelkező nőnél, hogy mindent velem próbál fizettetni, akkor azon el szoktam gondolkodni.

De a kurvázás jellem- vagy szükségbeli indíttatásáról kérdeztelek.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 15:00:05

@Barátusz: Ok. Szerintem, az első pár randin nem kell toronyóra-láncostól. Egy kávé nem a világ, ez szerintem finanszírozható. Később, lehet felezni. Bár, én még életemben nem fizettem.
:)

Hééhaver 2013.10.01. 15:03:21

Annyit hozzá fűznék még, hogy nem vagyok prűd és én a prostitúció legalizálása mellett vagyok, mert van volt lesz!
DE felháborít , hogy a szexiparban tevékenykedők folyamatosan azzal jönnek, hogy mi magyarok milyen prűdek vagyunk és, hogy nyugaton ez milyen elfogadott. Oké, fogadjuk el, de nehogy már piedesztára emeljük a szexmunkásokat! Ha mindenki a szexből és a testéből akar élni akkor ki fog értéket teremteni, ki fog dolgozni?
Az én diplomámban rengeteg munka és lemondás van és nem szeretném, hogy egy prostituált ugyanolyan megítélésben részesüljön mint mondjuk egy diplomás mérnök.
Bár nemzetgazdasági szinten elgondolkodtató lenne ha állami keretek között exportálnánk a prostikat, mert nagy pénzt szakíthatnánk...

markdarcy 2013.10.01. 15:03:22

@tilmir:
megkovetlek, igazad van , mi mar regebben vettuk,akkor meg az volt a szabaly, gondolom az eu csatlakozasnal konnyitettek:) bar a vetelnel most is vannak kantonok,ahol szigorubbak a szabalyok...

Hééhaver 2013.10.01. 15:03:22

Érdekes téma, erről is kell beszélni, hiszen nyílt titok, hogy a világ gazdagabb fele tele van magyar örömlányokkal.
De nehogy megsajnáljam őket! Nekem azért hencegőnek tűnik a poszt. Sok ilyen lány van a magyar celeb világban és szerintem mindenki találkozott már ilyennel, én igen.
Amikor az ezer eurós táskára gyűjtenek a legdrágább iphone-nal rohangálnak és viccelődve mondják, hogy ők bizony nem hülyék, hogy főzzenek, azért van az étterem. Én a diplomámmal örülök ha megélek, egyenlőre nyugati színvonal alatt... 10 év múlva ha kihajtom a belem egy multinál akkor megkereshetek a mai jelenértéken nettó 1500-200 eurót, ha nagyon jó vagyok és szerencsém van. Persze ekkor időm nem lesz élni és így sem fogok luxusban élni. Tehát a legszebb éveimet fogom feláldozni a munka oltárán...
Ugyanakkor ha lehetőségem lenne akkor én is ezt csinálnám a lányok helyében, de mivel férfi vagyok így nincs!
Sajnos ide jutott a világ!
De biztos vagyok benne, hogy aki ezt a "munkát" csinálja az kapzsi és nem a szegénység elől menekül, hanem jól akar élni, nyugati színvonalon, luxusban.

markdarcy 2013.10.01. 15:03:22

@érthetetlen chris:
szerintem a prostitucionak van azert egy adott megfogalmazasa, dugas-fizetes......de az, hogy a baratnoddel vacsorazol, beszelgetsz,majd utana agyba mesz,de te fizeted a vacsorat,az belefer a nagyvonalusag kategoriajaba.....illetve szexhaversagnak is nevezik meg

madscientist 2013.10.01. 15:03:22

@Bebbi:

Igen, ez sajnos így van, nekem sem büszkeség, pláne, hogyha az ember fiatal, nem csúnya, magyar lány, akkor biztos kupiban dolgozik. Ez szokott az első asszociáció lenni.
Sok más itt élő magyar nőtől is hallottam már ezt a panaszt, holott egyikünknek sincs semmi közünk a szexiparhoz és nincs is rá szükség. Szerencsére.
De hiába az emberek Svájcban is szeretnek általánosítani.

McZozo 2013.10.01. 15:03:22

Nekem semmi gondom azzal amit csinal, mindenki maga donti el mit tud mire kepes eppen. Ezen semmi megvetes nincs, amig lesz kereslet lesz kinalat is ezen a teren, akkor meg hulyeseg alszentnek lenni.
Viszont magara az irasra sajna azt kell modanom szinte semmit nem tudni meg belole, ezt sajnaltam. Tobb reszlettel tanulsagosabb lenne, es itt nem az aktus reszleteire gondolok :)

madscientist 2013.10.01. 15:03:23

@tucano: @tableno: @Don Kartasch:

Ahogy én látom a helyzetet, kb az van, hogy a csajok olyan átlagosak, vannak csúnyábbak, meg persze csinosabbak, de olyan hű de szép csak igazán elvétve akad. Másrészt, ami szerintem ugyanolyan fontos,ha nem fontosabb, hogy nem túl változatosak, van 3-4 típus, meg ezek kombinációi, aztán kész, kifújt. Ez a tapasztalat szigorúan német részre vonatkozik, a többiről nem tudok nyilatkozni..egyenlőre.
Na most, ha csak a kelet-európai lányokat vesszük, a változatosság nagyobb, és akkor még arról, hogy szép e, csinos e nem is beszéltünk. De általában azok is. Szóval nagyon valószínű, hogy ez is szerepet játszik, jah és még a többi szintén nagyon keresett ázsiai és újabban karibi, vagy latin nőkről nem is beszélve, mert ők szintén nagyon keresettek. Nem csak prostinak, barátnőt, feleséget is rengeteget látni belőlük.
Igaz a véleményem a témában csak fél vélemény, lévén nem vagyok férfi :D

házelőtthinta · http://hamisgulyas.wordpress.com 2013.10.01. 15:03:23

tudom hogy ősi szakma, mert egyértelmű hogy mindig vannak ilyen nők akik tehetségtelenek bármihez is, aztán ez a legegyszerűbb, széttárni a lábakat...

és a kurvák szeretnek ezzel jönni hogy ők valójában modern kurtizánok meg minden. de attól még ugyanolyan gennyes dolog hogy ezer éve csinálják. nem nemesít meg semmit az idő. régebben szerinted tapsikoltak az ilyen nőknek vagy mi? manapság van csak az hogy mindent el kell fogadni. a prostiknak is tapsikolni kell, meg ők áldozatok, a melegek is áldozatok, mindenki áldozat.

a szakma ősi, de az akkor is liberó jövevény hogy el kell fogadni, mert ő is ember, meg minden. Nem kell egyből hülyének nézni az embert amiért ezt le meri írni.

amikor én írtam a sztorimat a kis fostos melómról, egyből le lettem sajnálva, meg kikiáltották ugyanzezek az emberek akik most azt mondják hogy szegény lány áldozat hogy én nem tartok sehová. Na ezért van itt morális válság. Aki tisztességesen melózik és bár nem úszik a pénzben az egy lúzer és nem tart sehová, aki meg eladja a lelkét is, de gazdag az meg csak áldozat és ő meg tart valahová.

markdarcy 2013.10.01. 15:03:23

tudod,ami kesik nem mulik :)))

madscientist 2013.10.01. 15:03:23

@markdarcy:

Pedig lehet, B Bewilligung-tól kezdve.

tanato 2013.10.01. 15:05:57

@Barátusz: Hát akinek szüksége van egy ilyen nővel hancúrozni ,mint már előttem is említették aznap a nyolcadikként lelke rajta.A jellemnél meg azt gondolom,akinek az apja vagy más férfirokona is ilyen nőkhöz járt az könnyebben elfogadja a mintát.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:06:51

@Th's child:

Az ember sajátossága a monogámia. Ahol más volt, az inkább kivételes volt. A mai iszlámban is alig a férfiak 2 %.ának van egynél több felesége.

A legeltrejedtebb többnejűség eddig az emberi történelemben az USÁ-ban volt a XIX. századi mormonoknál, ahol a férfiak többségének több felesége volt. Eleve mormon hittétel, hogy isteni parancs a több feleség.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 15:06:55

@markdarcy: Valóban, néhány éve változott.
Először az volt a könnyítés, hogy C-vel lehetett, aztán már B-vel is.
:)
Sok a változás, érdemes követni.

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.01. 15:11:41

@diggerdriver: szerintem amelyik nő éppen sikít a gyönyörtől, nem ér rá keresztet hányni.

VHB 2013.10.01. 15:12:57

@Barátusz: Ez a randipénz fura dolog. Én mindig fizettem és ha annak is mondanak emiatt egyesek, nem tartom/tartottam baleknak magam. Vacsora, mozi ilyesmi. Szó nincs párizsi kiruccanásról, vagy shopping spree-ről.

Baráti körben van egy olyan házaspár ahol közös számlára elutalják a rezsit fifty fifty alapon, aztán a fizetés maradékával mindenki külön rendelkezik a saját számlán. Talán mondanom sem kell, hogy házassági szerződés is kötettett anno.

érthetetlen chris 2013.10.01. 15:14:48

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: A férfiak többségének, hogy tud egynél több felesége lenne a mormonok között.

Ugye feltételezem azt, hogy egy nem mormon nő nem valószínű, hogy belemegy a bigámiába.

A mormon népességen belül meg mindenhol általában hasonló számú nő és férfi van.

Na most az egyszerűség kedvéért van a populációban 100 férfi és nő.
Nos a férfiak többsége 50+1-től kezdődik. Na ha nekik 2. felesége van az már matematikailag nehezen jön össze.

Szerintem így van, vagy én tévedek?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:15:36

@házelőtthinta:

Igen, akik ezzel jönnek, hogy de régen is így volt, mindig elfelejtik, hogy az ókorban, amikor teljesen elterjedt és legális volt a prostitúció, egyáltalán NEM volt a prostik megítélése pozitív. Akkor sem számított RENDES foglalkozásnak. Pl. Rómában eleve nem is lehetett teljesértékű házasságot kötni prostituálttal, csak korlátozott házasságot (ugyanis Rómában kétfél házasság volt), sőt a legtöbb esetben korlátozott házasság helyett is csak élettársi kapcsolatot hoztak létre. S azt a férfit, aki hivatalosan ilyet kötött egy ex-prostival, azt morális alkalmatlannak minősítették, pl. nem volt megválasztható állami tisztségre.

tanato 2013.10.01. 15:16:56

@Gilda66: Pontosan,ez a kör nem munkakör,nem lehet csak úgy egyszerűen állást változtatni.Legfeljebb egy harmadik országban új névvel,ahol kicsi az esélye hogy felismerik.

tanato 2013.10.01. 15:19:37

@érthetetlen chris: Pontosan,a mormon férfiak jelentős része szingli maradt,a vallási vezetők meg mindig fiatalabb új feleségeket választottak maguknak.

Shanarey 2013.10.01. 15:19:58

@házelőtthinta:

Ne égesd magad, ha nem esik jól.
:-))

Előbb volt ez a szakma mint a liberalizmus, és előbb is ismerték el.
Ha csak a kommenteket elolvasod, rájöhettél volna.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:20:57

@érthetetlen chris:

Most így van, de most a mormonok nem többnejűek (mármint a legnagyobb irányzat nem az, csak a fundamentalista irányzat az ma is), de nem így volt ez korábban. A 80-as években (XIX. sz.) az adatok szerint a mormon családok kb. egyharmadában volt egynél több feleség, ami hatalmas arány, sosem volt ilyen a világtörténelemben, Az egyházelnöknek 51 felesége volt például.

érthetetlen chris 2013.10.01. 15:21:20

@tanato: Na ezek a vallási vezetők!

Amúgy ezek szerint Mormonéknál egy idő után elég erős belterjesség léphetett fel.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:22:07

@tanato:

Igen, a mormonizmus alapítójának kislányokkal is volt házassága.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:22:57

@érthetetlen chris:

Ma is lehet köztük degenerált pofájú alakokkal találkozni, ez tény...

tanato 2013.10.01. 15:23:16

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ezt én is olvastam, a prostik az ókori Rómában nem vegyülhettek el az utcán a többi nővel,megkülönböztető ruhákat kellett viselniük ,nem utazhattak pl. hordszéken mint a patríciusnők hanem gyalogolniuk kellett stb.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 15:23:52

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Max, ez a legnagyobb és legelterjedtebb tévedés.
A monogámia nem emberi sajátosság hanem a férfiakra rákényszerített természetellenes szerep.
Semmi sem cáfolja jobban az állitásod mint a prostitúció léte.
Ilyen egyszerű ez.

érthetetlen chris 2013.10.01. 15:24:19

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Az teljesítmény.

Már majdnem olyan komoly, mint II Ramszesz fáraó, aki a bibliával ellentétben nem fulladt a Vörös-tengerbe.

Na neki az ókorban hihetetlen hosszúnak számító élete során a jópárszáz ágyasától, több mint 1000 gyermeke született.

tanato 2013.10.01. 15:24:22

@érthetetlen chris: Természetesen,mindig egymás közt házasodtak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 15:25:49

@Babette_:
Ajánlom figyelmedbe Jaguár című filmet Burt Lancasterrel föszerepben.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:30:12

@tanato:

Igen, s ha más nő ugyanilyen ruhát vett fel, azt szabadon megerőszakolhatta bárki. Aztán az ilyen nő nem perelhetett erőszak miatt, csak a szex jogos kifizetését követelhette.

Praktikus emberek voltak a rómaiak, mindenre kitaláltak jogszabályt.

Shanarey 2013.10.01. 15:32:06

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Ha már ennyire belelendültél, meséld el hogy is volt ez az ókori Görögöknél, avagy Ázsiában.

tableno 2013.10.01. 15:35:40

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: viszont a rabszolgáknak még alacsonyabb volt a státusuk, pedig ők lehet hogy erkölcsös életet éltek... A görögöknél pedig az elit hetérák eléggé megbecsültek voltak. Babilonban pedig a prostituáltak gyakorlatilag papnőknek számitottak, és templomokban praktizáltak (persze nem mindegyik).

érthetetlen chris 2013.10.01. 15:37:38

@Shanarey: Én nem igazán értek hozzá, de az ókori Görögöknél voltak talán a legnagyobb becsben.

Ha jól emlékszek Periklésznek is egy volt luxusprosti volt a felesége/élettársa.

Periklész volt a fénykorát élő Athén 13-szor megválasztott Stratégosza és Athén első embere.

markdarcy 2013.10.01. 15:39:34

@diggerdriver:
sem a no,sem a ferfi nem monogam szerintem, erdemes elolvasni;
www.ujno.sk/images/Htm/2005/05023.htm

markdarcy 2013.10.01. 15:39:35

@tilmir:
azert ovatosak a konnyitesekkel is, kicsit eloiteletes nepnek tartom oket.....

tableno 2013.10.01. 15:40:04

@tableno: amúgy az első ismert kultúra, amelyik bűnnek nyilvánította a prostitúciót, az a zsidó (lásd Tízparancsolat: ne paráználkodj!). Na ezt próbálja megemészteni a sok libsizsidózó! :)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:41:22

@tableno:

Rómában a rabszolga a jog szerint eleve nem volt ember. Csak az erkölcsi szabályok védték.

Shanarey 2013.10.01. 15:42:51

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Vicces, hogy nálad az ókori Róma az amivel magyarázni kell ezt, pedig az előtt is volt élet hogy a Rómaiak lejöttek a fáról.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 15:42:54

@markdarcy: Így van, és a kantonok sem egyformák. Van ahol nem idegenellenesek, de ahol én élek (Aargau) ott nem nagyon szeretik az Auslandereket. :(

Ladislav 2013.10.01. 15:45:06

@Hééhaver: Egyetértek. A prosti is ember, de azért ne emeljük őket olyan magasságokba, mintha "megdolgozott" volna érte.

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.01. 15:45:09

@diggerdriver: a társadalmilag elfogadott kapcsolatok (házasság) mindig monogámak voltak.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:45:21

@tableno:

Így igaz. Aztán a kereszténység ezt tovább szigorította, gyakorlatilag betarthatatlanul szigorúvá tette.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 15:48:46

@Shanarey:

Mert a mai emberi civiizációra Róma tette a legnagyobb hatást. Nyilván Róma előtt is volt sok dolog, de a történelem úgy alakult, hogy Róma lett a fő pont. Ha Róma nem győzte volna le Karthagót és Görögországot 23 százada, másképp alakult volna, dehát nem így történt,

BTBTBT 2013.10.01. 15:53:29

@tilmir:
Az 1. randira nem is kell tobb, csak egy kavezo. Es nem is feltetlenul a koltsegek alacsonyan tartasa miatt, hanem ha nem jon be a masik, nem kell vele vegigszenvedni fel napot.

"az első pár randin nem kell toronyóra-láncostól."
Az raer kesobb is, nem? :)))

@tanato:
Gondolod, hogy itt arrol van szo, hogy ha egy gyerek leutanozza az apja kurvazasi szokasait? Nem ugyanaz a szemelyiseg lesz, nem ugyanazzal a vonzerovel, kinezettel vagy beallitodassal, tehat ez ennyire azert nem egyszeru.

@VHB:
Nem baleksag ez.
Szeretem az egyenloseget egy kapcsolatban, es ha mindketten keresunk, akkor ne csak en erezzem mar ugy, hogy fizessek.

A megelhetesi koltsegeket kozos szamlara utalo hazasparral mar nekem is volt dolgom tobbszor, de hazassagi szerzodessel csak akkor, amikor a pasi egyszer mar elvalt, es nem akarta megegetni magat meg egyszer.

Shanarey 2013.10.01. 15:55:56

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Ez a magyarázat kicsit sántít, de sebaj.

Volt idő amikor a több isten hit is megfelelt ama bizonyos Rómaiaknak, sőt a keresztények üldözése is, vagyis a világ nem csak abból a piciny szegletből és az ott történtek alapján épült fel.

HaHáromLábonGyábokorsz 2013.10.01. 15:56:11

@charlieharper: "Teljesen mast jelentett eddig szamomra a luxusprostit, nem kupiban dolozo holgyet. "

Nekem is. Total. Attol meg, hogy van jacuzzi a munkahelyen attol ez meg nem az.

A poszt amugy szerintem korrekt.
Az irotol azert szeretnem megkerdezni, hogy minek vesz hazat hitelre? Marmint nem volt meg eleg? Pont ezert kellett belevagnia egy ilyen jellegu meloba. Es lassuk be ahogy egy no oregszik annal kevesebb ferfinak kell ebben a munkakorben. De persze annyira nem latok bele (szerencsere), tevedhetek is.
Sajnalom, hogy ide jutott, en biztos inkabb takaritottam volna. De persze mind kulonbozunk. Kitartast es sok sikert az uj karrierhez.

markdarcy 2013.10.01. 15:56:11

@tilmir:
Mi Zurichben vagyok az egy kicsit nemzetkozibb, persze ennek sok a hatranya is....lasd sok magyar prosti :)

markdarcy 2013.10.01. 15:56:11

@Babette_:
szerintem csak a kulvilag fele

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 16:02:45

@érthetetlen chris: ahol a bigamiat tobb feleseget tiltjak (mint nalunk ) ugy oldjak meg egyszeruen hogy hivatalosan csak egy feleseg van de egyuttt elnek a tobbiekkel akiket felesegul vesznek de nem hivatalos allamilag elismert eljarasba ...

Ladislav 2013.10.01. 16:03:09

Örülök, hogy kikerült a poszt, még annak ellenére is, hogy többen nemtetszésüket fejezték ki. Van akit más nem érdekel. Nem szabad tabuként kezelni olyan témát, ami létező, és mint Eperke is írta, egyre több magyar nőt érintő helyzet. Tehát lehet vitatkozni, véleményt cserélni, mert nekem is van olyan ismerősöm, akinek a húga már "régi motoros" a szakmában. 10 éve van külföldön.
Az én véleményem az, hogy néhány dolgot idejében tudatosítanék a lányommal: lehetőleg legyen mindig előrelátó. Amennyiben mód van rá készüljön fel a váratlan helyzetekre. Ha valami mégis éri, ne az "egyszerűbb" megoldást válassza, valamint tisztelje annyira saját magát (ha már a szüleit nem), hogy ez a foglalkozás fel sem merül benne. Nem lenézem, de legyen benne annyi tartás, hogy az ilyenirányú pénzkeresettől élből elzárkózzon. Nem ez a gyógyír a problémáira, mert láthatóan nem minden nő választja ezt, csak sokan.
Valamint, a prostitúciót még mindig őszintébb dolognak tartom, mint a külföldi, vagy belföldi gazdag férfiakra utazó macákat, akik szűzlánynak tettetik magukat. Munkahelyem jóvoltából sok ilyen szappanoperába illő leányzót láttam, mikor ki mellett, de egy sem volt "panelproli".
Javaslom Eperkének, mert mindenki hibázhat, minél előbb váltson.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 16:06:23

@markdarcy: Azt nem értem, hogy miért engedik az utcán... nincs elég kupi? Az elég zavaró, hogy megyek a Bahnhofra és kvázi meztelen nők állnak az utcán. :(

pamut 2013.10.01. 16:11:50

Örülök hogy van ilyen poszt, ez is része az emigráns magyarok világának, legitim hogy erről is van beszámoló.

Szívesen hozzászólnék ehhez is, a többi cikkhez is de nincs időm. Azt viszont látom hogy a törzstagok ma is egész nap itt vannak, áruljátok már el, honnan van nektek erre időtök? :)
Szerintem ti mind unatkozó amerikai nyugdíjasok vagytok... kizárt hogy ilyen rendszeresen tudjatok minden nap rendes meló mellett kommentelni... egyszer már erről is kéne egy poszt, itt valami van a háttérben :)

rajen 2013.10.01. 16:15:07

Annak, aki nem olvasta volna: nagyonrosszvoltotthon-elmentemkurvának-demajdabbahagyombecsszó.

Agnes Peterfi 2013.10.01. 16:15:07

A kommenteket most kivetelesen nem olvasom el, mert nem erdekelnek buta emberek okoskodasai (ha van ilyen). Csak megkoszonni szeretnem, hogy ezt leirtad, biztos nagy batorsag kellett hozza! Es kivanok sok sikert az elorelepeshez!

markdarcy 2013.10.01. 16:15:07

@Ladislav:
Szerintem ez ma mar egzaltalan nem tabu,sot vannak orszagok-lasd Scvajc- rendes TB-es, munkakonyves allas...nalunk is sikerkonyvek szulettek a temarol,sot valami rosszul ertelmezett romantika lengi korbe a luxusprosti dolgot......bar velemenyem szerint a blog iroja egyaltalan nem luxusprosti, meg csak nem is prosti.....csak olyan dolgokat ir le,amit a neten tobb szazan mar o elotte megirtak

pamut 2013.10.01. 16:15:45

Amúgy azt hallottam, vannak borsodi falvak, ahol már nincs is 15-25 közötti nő, kiürült ez a korosztály, mind elvitték a stricik, meg az uzsorás-stricik Svájcba rabszolga-kurvának. Az uzsorás kizsigereli a családot, már nincs megoldás csak az önkéntes kurvaság menteni a szülőket, vagy ha kell erővel viszi az uzsorás maga a tartozás kiegyenlítésére. Így vagy úgy kurvát csinálnak minden csajból, drogossá teszik, az végképp kiszolgáltatottá teszi, annyi akarata marad mint egy marék fűnek. Mese nincs, kiút nincs, többségük félanalfabéta, magán segíteni képtelen.

Nagyon durva.

BTBTBT 2013.10.01. 16:16:15

@pamut:
Peldaul irodabol kommentelni?

tsabus UAE 2013.10.01. 16:17:15

Örülök, hogy van ilyen poszt is ! Köszönet érte a HÁ-nek és az írónak egyaránt ! Talán még többet is olvastam volna erről.
Csak, hogy csatlakozzak a témát filozofikusan megközelítő kommentelőkhöz: Jó lenne, ha Magyarország végre k..vanagy hatalom lenne és nem k...va nagyhatalom.
Érdekes, hogy amíg mi azzal pöffeszkedünk ország-világ előtt, hogy a mi lányaink a legszebbek, addig sok más országban csak mosolyognak és hozzáteszik gondolatban (esetleg marhára nem csak gondolatban), hogy a legnagyobb ribik is.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mi a gyökere ennek a jelenségnek - amire azért annyira nem lehetünk büszkék.

markdarcy 2013.10.01. 16:17:15

Mert Zurchiben utcak vannak kijelolve e tevekenysegre es ok nyugodtan kiallhatnak......sajnos, pont a Hauptbahnhofnal es mast sem hallani,mint magyar szot.....persze ez a luxusprostitol messze van........nekem volt egy lany ismerosom ,aki igazi luxusprosti volt Salzburgban dolgozott,de nem ott ult kint csak felhivtak telefonon es akkor Ibizara vagy Londonba kellett repulnie...na neki nem kellett lakast hitelre vennie:) o kp-ben tette ezt, ma is abban a rozsadombi villaban el es ugyved egyebkent es az ugyfelei nem tudjak mit csinalt fiatal koraban.....bar ferjhez nem tudott menni...mert rettegett, hogy kiderul az eloelete

markdarcy 2013.10.01. 16:17:29

@pamut:
egyetertek en is ezen gondolkodtam pont:))))) te vagy en irjam a blogot errol a temarol?

markdarcy 2013.10.01. 16:17:29

@Agnes Peterfi:
ezt minek megkoszonni mar bocs, nincsen benne semmi felemelo....

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 16:18:21

@pamut: Én a magam ura vagyok, múlt héten alig voltam, nem volt rá időm. A mai melót majd éjjel megcsinálom. :)

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 16:20:33

@markdarcy: Ok, azt tudom, hogy ki vannak jelölve, de akkor is gáz...
Itt Aargauban "masszázs klubok, szauna klubok" vannak.
Sokkal normálisabb, mint az utcán.
Igaz, nem is annyiba kerül.

érthetetlen chris 2013.10.01. 16:22:22

@pamut: Durva történet és szerencsére nem igaz. :)

pamut 2013.10.01. 16:24:42

@házelőtthinta: a kurvázás nem mai dolog, ellenkezőleg: egyidős az emberiséggel.

2013.10.01. 16:27:31

@tanato:

"Hát akinek szüksége van egy ilyen nővel hancúrozni ,mint már előttem is említették aznap a nyolcadikként lelke rajta."

Ez egy nagyon sarkított fogalmazás, és szerintem a félreértése a prostitúciónak.
Először is ez az "aznap nyolcadikként": ha nyitáskor megyek, amikor én vagyok aznap az első, az emeli a dolog fényét a szemedben?
Birca fogalmazott így feljebb, hogy "Mi a jó abban, hogy unott arcú büdös kurvával legyen az ember, aki előtt már ezer másikkal csinálta ugyanazt?" Hát szerintem ez olyasmi, amit a térítésmentes, hovatovább komoly(-nak szánt) kapcsolatokban is meg kell fontolni -- és ezzel máris elértünk oda, hogy kizárólag szűz lányokkal kezdünk, lehetőleg 14 év alatt, annak még tuti nem unott a pofája. És oké, most én is sarkítottam.

A másik, hogy "szüksége van rá". Van egy csomó olyan faszi, például tiger woods, charlie sheen, hugh hefner, céronaldo stb., akik többet költöttek már prostikra, mint te meg én összesen megkeresünk majd életünkben, pedig ők aztán biztos találnak ingyen is melegedőt. Na most akkor mit jelent ez, hogy "szüksége van rá"?

pamut 2013.10.01. 16:27:48

@érthetetlen chris: Nem szokásom pletykákat írni, ha mégis, azt külön jelzem, és én is úgy állok hozzá. Az ország harmada - 40%-a süllyed vissza a nyomorba, és mindenbe ami ezzel jár.

Olvass:

"Magyarország mely területeiről viszik el őket jellemzően?

Olyan falvakat látok, ahol komplett generációk hiányoznak lányokból. Nyíregyháza környéke, szegényebb megyék, észak-keleti részeken falvak."

velvet.hu/sztori/2013/08/02/interju_a_gyermekvedelmissel/

tanato 2013.10.01. 16:32:22

@Th's child: Na jó akkor úgy fogalmazok,nem szüksége van rá hanem kinek mire van indíttatása,ha kurvákra van akkor járjon bordélyba.

tanato 2013.10.01. 16:33:15

@markdarcy: kamuposzt volna?Forgalomnövelő?Lehetséges.

érthetetlen chris 2013.10.01. 16:33:23

@pamut: Hát Borsod megyét ismerem elég jól, mert sokszor járok arra, meg Hajdú-Bihart is mert onnan származom.

Kétségtelenül visznek el lányokat, de egész generációk biztos nem hiányoznak a falvakból. Meg ugye sokan a városokban tanulnak, dolgoznak.
Úgyhogy barokkosan ne túlozzunk ha kérhetem.
A velvetre meg komoly emberként én nem hivatkoznák.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 16:36:12

@érthetetlen chris: @pamut: És mennyire lennétek meglepődve azon amikor ügyvéd-gyerek, fogorvostanhallgató a prosti?
:)
Nem kell bedőlni a cikkeknek. Igen, előfordul olyan is, de ilyen is.
:)

tanato 2013.10.01. 16:38:39

@Barátusz: A családi minta nagyban befolyásolja a felnövő gyermekek személyiségét,ha anyu könnyen kapható volt fiatalkorában a lánya is általában ilyen lesz,ha meg apu félrejárós volt bizony gyakran a fiú is ilyen lesz.Persze nem lehet minden családra ráhúzni a klisét,de a szülői minta nagyon erős.

2013.10.01. 16:39:30

@tanato: "Lehet hogy a törvény szerint legális, de hogy "munka" abban vitatkoznék.Például nem mondanám a lányaimnak,hogy válassz,legyél mondjuk fodrász,kozmetikus,bolti eladó vagy sarki kurva.Még ha ez utóbbi nyugdíj-jogosultsággal jár is."

Még jó! :)) Nem egy hivatás, nem számit "tisztességes" munkának jó okkal és kétségkivül nem veszélytelen. De még mindig állitom hogy munka, mert az ottani törvények annak nyilvánitják. Ez a luxus prostituált dolog egyébként egy teljesen más világ mint az pl. az utcalány.

2013.10.01. 16:42:31

@diggerdriver: @Babette_: @maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"Az ember sajátossága a monogámia."
illetve
"A monogámia nem emberi sajátosság hanem a férfiakra rákényszerített természetellenes szerep."
illetve
"a társadalmilag elfogadott kapcsolatok (házasság) mindig monogámak voltak."

Itt egyikőtökkel sem értek egyet.
Kezdjük a házassággal. Azt szerintem téves dolog idekeverni, mert az egy jogi dolog is, sőt, elsősorban az, és mindenféle örökléseket meg nyugodt közösségi együttéléseket meg hasonlókat kell biztosítani vele. Persze, hogy általában monogámak.

És hogy a monogámia emberi sajátosság-e? Hát ezt nem is értem, hogy merül fel. Aki körülnéz, ezt látja maga körül tényleg? Eleve jó kérdés, hogy például a sorozatos monogámiát (tehát pl. 4 évente új "monogám" kapcsolatot) van-e értelme monogámiának hívni, szerintem nem biztos.

De ott van azoknak a gyerekeknek a száma, akikről nem tudja az őket nevelő férfi, hogy nem a sajátja. Ez a téma örök vesszőparipám nekem, és 4-5%-ra teszik a számukat. Vegyük észre, hogy a mai méhenként 1,5 gyerekes korban is sikerül összehozni, hogy minden 20-25. gyereket nem csak hogy "tilosban" csinálnak, de még hazudnak is róla. 100 éve, amikor szakmányban szültek az asszonyok, gondolom, még magasabb lehetett az arány. És akkor itt még a válás után újabb családot alapítók benne sincsenek. Brutál, és nem tudom, hogy lehetne itt a monogámiát mint általános emberi sajátosságot felfedezni.

De driverrel sem értek egyet, mert én magam is hajlanék a monogámiára -- aztán hogy mi lesz, arra majd visszatérünk 40 év múlva.

Szerintem inkább olyan lehet ez, mint a játékelméletben a héja-galamb játszma. Nagyon is kézzelfogható költségei és előnyei vannak mindkét stratégiának, ezért, gondolom, minden korban vannak/voltak/lesznek héják meg galambok is. Vagy ez süketség?

pamut 2013.10.01. 16:42:31

@érthetetlen chris: A sztori túl életszagú ahhoz hogy ne higgyem el.

@tilmir: Nem lennék meglepődve, mert tudom hogy ilyen is van. Minden társadalmi rétegből vannak kurvák, legalulról az anyagi kényszer, középről-fentről meg a könnyű és gyors pénzkereset a motiváció. Az elkurvuló diáklányok sztorija már lassan közhely, egy csomó csaj szop-kefél Pesten a tandíjra meg az albérletre, meg persze a bulizásra és iphone-ra. Szórakozóhelyeken még egy koktélért is lekapnak a budiban.

érthetetlen chris 2013.10.01. 16:42:41

@tilmir: Tudom én, hogy minden előfordul, de ha valaki leír olyan blődségeket, hogy falvak teljesen nő generációt elviszik prostinak és ezt jól értesültként alátámasztja a velvettel arra harapok.

Egyébként igen előfordul olyan is, hogy visznek el lányokat az alkoholista szüleik, erőszakos párjuk miatt, de nem mindet.....

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 16:43:25

@pamut:

Szerintem az ufók csinálják. Neki van ilyen szokásuk, hogy teljes generációkat rabolnak el.

:-)

négyzet 2013.10.01. 16:44:01

most tudtam elolvasni.
hátööö, szóval ha nincs nyelvtudás, akkor is az utolsó, ami eszembe jutna, hogy prostinak álljak.
az ember nagyon sok mindent tehet még idáig, és bizony sokan (én sem) választanám soha ezt a megoldást, pláne nem első külföldi megjelenésemként, mást meg sem próbálva. szóval ez az én sem ezt akartam duma kamu, hagyjuk. van, akinek van rá gyomra, hajlama, a másiknak nem.
de ez mindig egyszerű lesz, ehhez mindig vissza lehet térni, ha nem jön majd eléggé a lé...

érthetetlen chris 2013.10.01. 16:44:39

@pamut: Hidd el akkor ha neked úgy jó.

Te jobban vágod a témát, mint én aki onnan származok meg a szüleimnél is jobban vágod akik ott élnek.

Gyorsan haza is telefonálok, hogy megvannak-e még a hugaim...........

markdarcy 2013.10.01. 16:51:24

@pamut:
hat igen ezt gondoltam en is,de egy ismerosom dolgozik a zurichi ugyeszsegen es folyamatosan hallgatjak le az "artatlan, borsodi kislanyok " mobiljat, folyamatosan ott ul egy magyar tolmacs......es sok mindennek elmondhatok csak nem kenyszeritettnek...ha beviszik oket valamiert akkor ezzel vedekeznek,de kozben pl ha jonnek a vonaton haza Zurichbol,akkor ott mar vigan beszelgetnek,nevethelnek a gonosz stricijeikkel......errol ennyit....

markdarcy 2013.10.01. 16:51:24

@tilmir:
mert Zurichben klubba bekerulni mar egy nagy elorelepes es ott nagy penzt kell leadni.....mig az utcan lehetnek ugymond onalloak is...mert igazabol Scvajcban nem kell strici aki megvedje, hiszen maga az allam megvedi oket...

markdarcy 2013.10.01. 16:51:24

Szerintem van annak egy "baja", hogy most megveszek valakit 1 orara es azt csinalja, amit kerek......vagy rosszul gondolom?

markdarcy 2013.10.01. 16:51:24

@tanato:
Tuti kamu, olvasd el ujra.....eloszor is ez nem egy luxusprosti,azok tok maskeppen dolgoznak.....mi a fenenek venne Scvajcban hitelre lakast ( ott befizetsz 10%-ot es meg az unokaid is azt torlesztik, olyan magasak az arak), akkor mar jobban jarna, ha hitel nelkul itthon venne egyet....stb.....stb....stb

markdarcy 2013.10.01. 16:51:24

@érthetetlen chris:
teljesen igazad van....meg nem viszik oket , hanem onkent mennek...mert itthon budos barmilyen munka.....

markdarcy 2013.10.01. 16:51:24

Lassan eljutunk oda , hogy teljesen elfogadott magyarazat lesz a kuvalkodas a penzhianyra,valahogy ugy, mint a gyilkossagra a nehez gyermekkor!!!!!!!!

pamut 2013.10.01. 16:51:31

@érthetetlen chris: Nem azért hiszem mert nekem úgy jó, hanem mert a nyomor annyi egyéb arcát látom és tapasztalom ebben az országban, hogy bármiféle cikk és egyéb infók nélkül is törvényszerűen lennie kell ilyennek is.
Nem az írtam, hogy az ország összes fiatal lányát elvitték, de ha neked úgy jó, hogy kiforgasd amit írtam, akkor csináld.

Mellesleg hány ilyen korú lány lehet egy mondjuk 300 fős faluban? 1-2 tucat. Ebből egy borsodi gettófaluban hány születik magát ellátni tudó, nem nyomorgó, dolgozó, uzsorásnak nem tartozó családba? Jó ha egy. Sok faluban 90%-os a munkanélküliség, és azt a 2-3 főt a helyi önkormányzat tartja el, ennyi van több meló nincs.

Na nekem tényleg mennem kell, minden sárga irigységem az időmilliomosoké.

tableno 2013.10.01. 16:52:32

@Th's child: "Hát szerintem ez olyasmi, amit a térítésmentes, hovatovább komoly(-nak szánt) kapcsolatokban is meg kell fontolni -- és ezzel máris elértünk oda, hogy kizárólag szűz lányokkal kezdünk, lehetőleg 14 év alatt, annak még tuti nem unott a pofája." - teljesen félreérted, miről beszélünk. Nem vártam el a feleségemtől sem, hogy szűzen jöjjön a házasságba. Ami a prostikban zavar, az nem az, hogy hány pasival voltak előttem, hanem az, hogy sem velük, sem velem nem élvezetből fekszenek le, hanem pénzért. Konkrétan nem bírnám elviselni a gondolatot, hogy a nő akivel kefélek (mert szeretkezésnek ezt nem mondanám), csak azt várja, mikor mászok végre le róla fizetni!

markdarcy 2013.10.01. 16:52:36

Azert az is vicces, hogy egy ilyen ( altalam kaunak tartott ) cikk tobb mint 300 kommentet hoz....az egesz Mandiner osszes cikke nem hozott ennyit......

2013.10.01. 16:55:55

@tableno:

Hm-hm. Ezt akkor tényleg félreértettem, és igazad is van.

tableno 2013.10.01. 16:58:21

@markdarcy: Ez nem a Határátkelőt minősíti, hanem a Mandinert! :)

érthetetlen chris 2013.10.01. 16:59:42

@pamut: Azt írtad, hogy egész generációk hiányoznak de mindegy, magyarázd magyarázd......

Azért írok ma ilyen sokat, mert magyarként csak így tudok elfelejtkezni a hatalmas nyomoromról ami magyarként engem súlyt.
Meg majdnem megfagyok a 15 fokba ezért venni akartam párnahuzatot, hogy azzal takarózzak és ne fázzak, de felemelték az árát 20 Ft-al így már nem tudom megengedni magamnak.

érthetetlen chris 2013.10.01. 17:03:43

@tableno: Jó de a Mandíneren van egy nap vagy két tucat poszt és így ott megoszlanak a szakvélemények.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 17:05:31

@markdarcy:

Dehogy csinálják. Mindenféle feltételeket szabnak. Amikor fotómodelleket kerestünk, jelentkezett mindig prosti is, innen ismerem a témát.

Len.Mag 2013.10.01. 17:05:52

Hű miről maradtam ma le.
Sajnos a hsz-okat esélyem sincs mind bepótolni.
Posztolót nem ítélem el, nem magasztalom. Köszönöm, hogy megosztotta a történetét!
Mo-tól délre láttam már ilyen munkakörben dolgozó lányokat, de azt nem tudtam, hogy az északi országokban is van rájuk kereslet. Pláne hogy legális.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 17:06:44

@érthetetlen chris:

Pedig egyszerű. Nincs nagyapa, szülő, hanem a dédszülők szülik meg saját dédunokáikat.

:-)

SzZoole 2013.10.01. 17:07:42

@pamut: csak megerositeni tudlak,nyiregyhazi leven.2009-ben a holland es a magyar rendorok kozos akcio kereteben fogtak el azt nyiregyhazi csaladot akik hollandiaban a legnagyobb prostitucio halozatott mukudtettek.A csalad( Varga es Orgovan azt hiszem a nev onmagaert beszel)90'es evekben tiltott kutyaviadalokkal kezdte a palyafutasat,nem kis penzt keresve ezzel,aztan jott az uzsorazas a sajat fajtabeliektol heti 50% kamatra kisoszegekre aztan ahogy erosdtek anyagilag mar nagyobb osszegekban jatszottak havi 10% kamatra(ez mar millios nagysagrendu volt) es ahogy leirtad akik nem tudtak fiztetni azok a lanyaikal es felesegeikel fizettek,a masik a kartyan nyert(ferbli,fajer a ciganyok kedvenc kartya jateka)lanyok es asszonyok,volt hogy egy ejszka autok,lanyok,asszonyok tobszor csereltek gazdat,hat ez a szornyu valosag.

markdarcy 2013.10.01. 17:09:13

kamunak ( bocsanat kimaradt az m )

markdarcy 2013.10.01. 17:09:13

Nem inkabb az itt kommenteloket minositi?????

érthetetlen chris 2013.10.01. 17:11:00

@Zoole: Na most meg azt tudtam meg, hogy a Varga és az Orgován név önmagáért beszél.

tableno 2013.10.01. 17:12:43

@markdarcy: Olvastál már mandineres kommenteket? Na ahhoz képest ez itt a Tudományos Akadémia.

négyzet 2013.10.01. 17:14:44

@Zoole: a Varga név miért? ez a hatodik leggyakoribb magyar vezetéknév. tapasztalatom szerint semmire nem utal, legalábbis arra nem, amire te utaltál

2013.10.01. 17:16:00

@Don Kartasch: "Es amikor a vilag legbefogadobb orszaga elkuld embereket, akkor tudod hogy most tenyleg kurv@ nagy a gaz... hallottam sokfelol hogy ertelmisegi 2.-3. generacios, szellemi munkat vegzo magyarok is inkabb letagadjak a szarmazasukat csak nehogy a borsodi ciganyokra asszocialjanak roluk."

Az ismerőseid hülyeségeket mondtak. :) Nem kell letagadni a származásodat és senki nem asszociál a borsodi cigányokra, márcsak azért sem mert az átlag kanadainak fogalma nincs, hogy léteznek. Ez a kitoloncolásos ügy itt nem téma, csak Mo-n az. Amúgy meg azért küldték vissza őket mert nem tartották be az itteni szabályokat, vagy pedig kiderült hogy a szabályok értelmében nem jogosultak arra amit kérvényeztek (pl. menekült jog). Mondjuk bizarr is lenne hogy egy EU-s ország állampolgárát a kanadai adófizető tartson el azért, mert az EU nem akar, vagy nem tud egy problémával foglalkozni.

SzZoole 2013.10.01. 17:17:55

@négyzethálós: tudom hogy nem minden Varga nevu ember cigany,de tobb Varga vezeteknevu ciganyt ismerek mint magyart.

érthetetlen chris 2013.10.01. 17:21:16

@Zoole: Szép dolog a rasszizmus.

Amúgy főleg a Varga név nem értem miért beszél önmagáért.
Elég gyakori a fajmagyarok között is.

érthetetlen chris 2013.10.01. 17:23:12

@Zoole: Inkább a Lakatos, Balog (így h nélkül) Rézműves a klasszikus cigány név.

A Varga nekem azért volt feltűnő, mert a szülőfalumban sok Varga élt/él és egyik sem roma.

tableno 2013.10.01. 17:27:02

@Zoole: Varga Mihály gazdasági miniszter?

érthetetlen chris 2013.10.01. 17:33:35

@tableno: Annak a gazembernek olyan klasszikus strici fizimiskája van. :)

SzZoole 2013.10.01. 17:53:56

@tableno: nem rola O inkabb uzsoras mint strici:)))az ember akirol en beszelek Varga Jozsef Nyiregyhazan az Orosi uti putribol szarmazik Ot fogtak el holland rendorok a nyiregyhazi jonatan kommandosok segitsegevel 2009-ben.En tenyeket irok le nem hiszem hogy a neveken kene lovagolni.

SzZoole 2013.10.01. 17:57:48

@érthetetlen chris: nem hiszem hogy rasszista lennek,a ciganybunozes igen is valos fogalom Magyarorszagon,bar azt mondjak az okosok hogy nincs.

markdarcy 2013.10.01. 18:00:53

@tableno:
Ez talalt:)))) igazad van....megnevetettel:))) koszonom!

Határátkelő 2013.10.01. 18:13:02

@Zoole: Ha nem hagyod abba ezt a rasszista szöveget, kiraklak. Ez mindenki másra is vonatkozik, aki esetleg erre az útra tévedne. Ez nem az a blog.

Vedd úgy, hogy sárga lapot kaptál, a következő a piros lesz.

BTBTBT 2013.10.01. 18:17:25

A szexipartol eljutottunk a rasszismusig? Nem semmi. Blogvilag.

@pamut:
Ne tedd. Nem mindig volt ez igy.

@tanato:
Persze, nem meg mindig nem erre vonatkozott a kerdesem. :)
Hanem hogy te azert nem mentel-e kurvazni, mert jellemes vagy, vagy pedig azert nem, mert nem volt ra szukseged?

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.01. 18:26:22

@markdarcy: az könnyen lehet.
csak itt most nem a beállítottságról, hanem a kapcsolatokról volt szó. asszem:)

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.01. 18:30:21

@Th's child: "biztos találnak ingyen is melegedőt"

nem erről szól.
a kurváért nem kell megdolgozni, nem kell kerülgetni. oda lehet menni hozzá, és megmondani, hogy szexet akarsz, és milyet.
ezt egyéb nőnél minimum egy napos kerülgetés után kapod meg, mert ha a szemébe mondod, megsértődik.

markdarcy 2013.10.01. 18:32:31

Pont ezt akartam irni, hogy nagy utat irtunk le a luxusprosti tematol a rasszizmusig.....

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.01. 18:33:28

@Th's child: alapvetően a nők monogámak, hiszen biztonságot kell teremteniük a fészekaljnak,
a férfiak azok, akik szanaszét akarják szórni magjukat.

a társadalmi kapcsolatok, a házasság viszont monogámak, hiszen a szerelmi (vagy az sem) kapocs mellett sokkal erősebb a vagyoni

SzZoole 2013.10.01. 18:35:24

@Határátkelő: elnezest kerek mindenkitol akit megbantottam a kommetjeimel,nem banto szandekal irtam,nem vagyok rasszista,van jo par romaszarmazasu baratom de ok nem bunozesbol elnek es melyen elitelik azokat a tetteket amit masok tesznek es szegyelik is magukat miattuk,es mindazokat amit leirtam valos esemenyek voltak,nem kell kiraknod,leiratkozom magamtol ha akarod.

Latcho Rom 2013.10.01. 18:40:22

@Don Kartasch: : Ahogy kugar mama is irta, ez kamu.
Embereknek gozuk sincs romakrol, magyarokrol - ez csak otthoni gondolkodas. Olajvidekekre mehetsz nyugodtan, ott nem fogsz veluk talalkozni, Torontot, Montrealt jobban szeretik, egy ideig, mert befagy a segguk, sokan huznak le amerikaba jobb eghajlat fele.

Mediakban ha nagyritkan van errol hir, az az otthoni, szlovakiai rasszimusrol szol, a szegenysegrol, az igazi okokrol.

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 18:54:23

@Barátusz: hazassagi szerzodessel csak akkor, amikor a pasi egyszer mar elvalt, es nem akarta megegetni magat meg egyszer.

hat aki tobbszor is .. na ez az esteem es en olyan reszletes szerzodest csinaltam .. pl a haztartasi munkaert nem ker penzt semmilyen ellenszolgaltatast es soha nem fog kerni .. a muhelyembe ugyan ez. stb semi nem kozos mindent a lanyom orokol . leltar a behozott javakrol stb

markdarcy 2013.10.01. 18:55:46

@Babette_:
biztos ennek is van varazsa,de mindenki valaszthat , hogy "kerulgeti" , udvarolgat vagy fizet es azt kapja amit akar.....szerintem felnott emberek szabadon eldonthetik kinek mi tetszik, ebben nem latok rosszat....

elevenlive 2013.10.01. 18:55:46

Tisztelet Eperkének!

Nem tudom, hogy mire jó másoknak mindíg a rosszat kihozni mindenből, de Don Kartasch ezen hozzászólása 2013.10.01. 08:33:24 nagyon is idevaló! +1 Akik meg ítélkeznek, azoknak csak úgy mellékesen mondom, hogy sosem tudhatják mit hoz a holnap éppen nekik! Nehogy egyszer át kelljen valamilyen formában érezniük a helyzetet, mert lehet, hogy ők törnének össze a legjobban!

ctboy (US) ENTP · http://stress.blog.hu/ 2013.10.01. 18:56:08

@Th's child:
@charlieharper
A másik, hogy "szüksége van rá". Van egy csomó olyan faszi, például charlie harper, , akik többet költöttek már prostikra, mint te meg én összesen megkeresünk majd életünkben, pedig ők aztán biztos találnak ingyen is melegedőt. Na most akkor mit jelent ez, hogy "szüksége van rá"?

Charlie?????? Nem ezt írtad feljebb.....

Határátkelő 2013.10.01. 18:57:16

@Zoole: Nem kell leiratkozni, azért szóltam mert nem szerettem volna, ha ebbe az irányba indul el a beszélgetés.

Shanarey 2013.10.01. 19:06:38

"Nincs itt rasszizmus, de igény az lenne rá"
:-))))))))))))))))

eagles 2013.10.01. 19:09:05

@Zoole:

Olyan, hogy cigány bűnözés nincs. Bűnözés van.
Ha viszont 100 elkövetőből 80 cigány, az nem rasszizmus, az statisztika.

érthetetlen chris 2013.10.01. 19:09:24

@Shanarey: Hát ja jó lenne, ha valami felizzítaná a vitát.

Ez a prosti téma nem korbácsolta fel eléggé a kedélyeket.

2013.10.01. 19:16:55

@ctboy: szia CT, reg voltal erre. Minden rendben van nalatok? mikor jossz megint az oreg kontinensre?
Az a "szukseg van ra" szerintem nem en voltam, de majd visszakeresem a mai commenteimet.
Just for the record.... soha nem koltottem kupiban egy pennyt sem.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 19:17:53

@Quercus58:

Attól függ mit értesz alatta. Ha cigány bűnözés alatt egyes tipikus bűnöket értesz, akkor bizony van. Ezek jellemzően olyan bűncselekmények, melyeket kis értékre követnek el, s az esetek zömében cigányokra jellemzőek, pl. gyümölcslopás a kertből, besurranásos lopás, biciklilopás.

Pl. most volt a Franciaországba költözött romániai és bulgáriai cigányokkal kapcsolatban hír, hogy ahol megtelepedtek nagy számban, ott az apró bűncselekmények megnövekedtek.

Valójában a cigányok ritkán követnek el súlyos bűncselekményekt, azaz a súlyosabb bűncselekményeknél nincs kiugró cigány arány, de az átlagembert jellemzően jobban zabarják az apró, de bosszantó és gyakori bűncselekmények, mint a súlyosabb, de ritka bűncselekmények.

ccvv 2013.10.01. 19:18:30

Aki azt mondja,hogy a kurválkodás nem munka, annak hajrá, csinálja! Mi az, nem tetszik? Lehet, hogy mégis munka? A "magas fizetés" kell is, hogy kompenzálják a lelket ért pofonokat. Munka, mert akkor is kell csinálni, ha nincs kedvük, ha nem szimpatikus a kuncsaft, csomó kiadással is jár, karban kell tartani a munkaeszközt és effélék. Persze, olyan is van, aki tényleg élvezi. De ügyvédből és fogorvosból is van, aki imádja a szakmáját és sokat is keres vele, nem?!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 19:22:12

@markdarcy:

Az alaphelyzet inkább az, hogy X és Y jól kijön egymással. de ez nyilván sosem 100 %-os egyezés mindenben.

Mivel behatóan foglalkoztam a szexuális fetisizmusokkkal, hallottam vicces eseteket ezzel kapcsolatban. X-nek van valami fetise, de nem meri megmondani Y-nak, s évekig azon agyal, hogyan mondja el. S amikor elmondja Y esetleg teljesen elhidegül a "perverz" alaktól vagy - ami sokszor rosszabb - kiröhögi X-t.

2013.10.01. 19:22:41

@ctboy: visszaneztem, nem irtam ilyet.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 19:24:44

@érthetetlen chris:

Akkor térjünk át a cigány prostik témájára! :-)

Én Mo-n azt tapasztaltam, hogy minél alacsonyabb egy prosti státusza, annál több köztük a cigány. Pl. benzinkutaknál ólalkodó prostik között 90 %-ban láttam cigányt. BG-ban hasonlót tapasztaltam: az országúti prostik szinte mind cigányok.

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 19:25:46

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: na ezt en is kerdezem 4 hazassag utan amugy kulon kasszan vagyunk es o fizeti a szamlakat én a kajat stb ( azert ez 3-x tobb)
@markdarcy: meg nem viszik oket , hanem onkent mennek...mert itthon budos barmilyen munka.....
`
es egy eletre az is lesz az okosabja probal egy gazdag palit fogni nem baj ha nem is orokre mert utana lecsereli egy masik penzesre.. na azert ez soknak nem sikerul de mindegyiknek az àlma

nagy reszuk viszont a szemetdombon vegzi drogosan lerobbanva

2013.10.01. 19:26:02

@shakti_rom: ilyet csak dr andaluzkutya, pszichiater, kerdezhet

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 19:27:18

@ccvv:

Az utcalánynál kicsit magasabb státuszú magyar prostik jellemzően válogatnak az ügyfelek között, a nagyon undorító alakokat nem fogadják, azaz alapvetően nem igaz, hogy mindenkivel kell csinálniuk.

2013.10.01. 19:27:47

@Babette_:

" alapvetően a nők monogámak, hiszen biztonságot kell teremteniük a fészekaljnak,"

Ez itt most nőgyűlőnek fog hangzani, pedig most éppenséggel semmi ilyesmi célom nincs, de szerintem a mondat szólhatna így is, hasonló helyeséggel és logikával: alapvetően a nők _hazudnak_, hiszen biztonságot kell teremteniük a fészekaljnak.

"a férfiak azok, akik szanaszét akarják szórni magjukat."

Igen, valóban. De a nők meg akarják az alfák spermáját, nem igaz? Ugyanaz a gondolatmenet...

2013.10.01. 19:32:48

@Babette_:

" alapvetően a nők monogámak, hiszen biztonságot kell teremteniük a fészekaljnak,"

Ez itt most nőgyűlőnek fog hangzani, pedig most éppenséggel semmi ilyesmi célom nincs, de szerintem a mondat szólhatna így is, hasonló helyeséggel és logikával: alapvetően a nők _hazudnak_, hiszen biztonságot kell teremteniük a fészekaljnak.

"a férfiak azok, akik szanaszét akarják szórni magjukat."

Igen, valóban. De a nők meg akarják az alfák spermáját, nem igaz? Ugyanaz a gondolatmenet...

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 19:35:17

még egy gondolat
ha mar ez egy munka egy uzlet .. hihetetlenul lenezik egymast az uzletfelek semmi tisztelet ,kolcsonos megbecsules stb
a prosti utalja lenezi az ugyfeleit ( holott beloluk él
az ugyfelnek pedig nyilvan nincs miert felnezni megbecsulni egy qrvat..

a héten nevettunk egy ismerosunkon aki a sexiparba dolgozik hogy ne reklamozza magat azt mondja macskakkal kereskedik
ebben az a poén a franciaban a noi nemiszerv finoman petit chat vagyis kis macska .. hat igen ugy is mondhatjuk... kismacskat ad el ...

DieNanny CH 2013.10.01. 19:35:56

Ez igen! Nem hittem volna, hogy egyszer itt ilyet olvasok. Úgy vagyok vele, hogy minden munka munka!
Most pedig elkezdem a kommenteket olvasni...

érthetetlen chris 2013.10.01. 19:36:13

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Egyetértek. Az egyik egyetemi évemben egy lepukkant debreceni panelban laktam albérletben a város szélén.

Na ott a város szélén az út mellet lévő lányok mindegyike szintén cigány volt. A földszinten lévő kisboltban volt a főhadiszállásuk mert annak a tulaja volt a stricijük.
(Néha hajnalban mikor hazajöttem spiccesen az egyetemről leszólítgattak, sőt kedvesen még diákkedvezményt is felajánlottak, de nem éltem a lehetőséggel. :D )

Meg egyébként is a témakörben lévő gyér tapasztalatom alapján is úgy látom, hogy az útszélen rossz körülmények között strihelő lányok döntő többsége roma.
Aminek az is lehet az oka minden rasszista felhang nélkül, hogy egy átlag kuncsaft szemében kevesebbet érhet egy roma lány, mint egy magyar.

érthetetlen chris 2013.10.01. 19:43:20

Kaptam egy tiltás, vagy csak a blogmotorral van valami gáz?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 19:46:23

@érthetetlen chris:

BG-ban 10 leva a tarifa az országúti legolcsóbb kategóriánál, ez 1500 Ft. Míg a városiaknál nem hallottam 80 leva alatti összegről, ez 12 ezer Ft.

De megesett velem egyszer, hogy leszólított egy kifejezetten szép cigány prosti és felajánlotta, hogy nálam lévő csomag pisztácia is elég fizetségnek orális szexért.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 19:47:33

@érthetetlen chris:

Néha beragad a rendszer a blog.hu-n és csak akkor látod a hozzászólást, ha születik még egy hozzászólás.

Csernyi Ferenc 2013.10.01. 19:51:54

Miért beszélsz így róla, azért mert te kidolgozod a beled és semmire sem viszed az életbe és az irigység beszél belőled, közbe meg ha egy bomba csaj lennél úgy keresztbe dobnád a lábad mint a sicc,...xD
Jó pár lányt ismerek akik ezt melózzák kint! De hát ez van nem bűnözök, akkor meg kinek mi köze hozzá???
Hát igen az a 12 órás escort meló 600 ezer forintért elég csábító, főleg a szegényebb lányoknak, akik anyagi gondokkal küzdenek.
az árak magukért beszélnek ezen a weboldalon is.
Ti dolgozatok keményen csak össze raktok ennyit 1 év alatt, amenyit ezek a lányok kereshetnek egy nap alatt.
Az árak magukért beszélnek itt is:
www.gclub.ch/rates

2013.10.01. 19:51:57

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: hany leva egy csomag pisztacia? Csak pisztacia a barter vagy cashew is jo lett volna?

érthetetlen chris 2013.10.01. 19:52:59

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Most ha már így árakat írsz akkor elmondom, hogy az én konkrét esetemben 5000 lett volna az orál.
Mondtam, hogy sajnálom nem engedhetem meg magamnak, mert max, ha 3000 van nálam.
Mondta ő hogy nem gond látja, hogy diák vagyok ad nekem kedvezményt.
Erre én sajnos nem mert kell holnap jegyzetfüzetre.

Egyéb információim nincsenek a hazai árakról, de úgy tudom vidéki városokban hasonló, Pesten magasabb.
A masszőröknél és egyéb Escortoknál meg megy fel valahová az égbe.

DieNanny CH 2013.10.01. 19:53:30

@Bebbi:

Én Svájcban élek, vonattal járok a két ország között. Engem úgymond hidegen hagy, hogy a honfitársaim mivel foglalkoznak itt. A szigorított ellenőrzés sem háborít fel, végre egy ország, ahol fel mernek lépni a gyanús egyedek ellen! És pláne, mivel a prostitúció legális, ezért én sem érezném sértőnek, ha megállítanának.
Úgyhogy én nem osztom a véleményedet.

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 19:56:31

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: a pisztacia eleg lett volna addig amig egy felreeso helyre nem mentetek volna ...... az utan az osszes tobbi nalad levo ertek amikor a stricije megerkezik...

2013.10.01. 20:00:36

@érthetetlen chris: @maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Nem tudom, manapság mi a helyzet az üllői úton a klinikák környékén, de évekig jártam arra haza a melóból éjszaka, és mindig ott álldogáltak a lányok is, persze valóban mind romák, és nem is tudom, kell-e őket "lányok"-nak hívni, mert volt köztük bőven 40 feletti. Azzal szólít meg egyszer az egyik: kívánsz, szépségem? Elöl nem voltak fogai, bennem meg frankón meghűlt a vér.

Viszont ott is volt egy fiatal, húsz alatti lány, nagyon törékeny, nagyon kedves, nagyon szép, és mindig arra gondoltam, hogy ha őt elvinném bármilyen társaságba, mindenki mennyire gratulálna... ami persze nem igaz, hiszen roma volt mégis csak -- és mi, magyarok nem vagyunk rasszisták egyáltalán, csak a romákat utáljuk (meg esetleg a zsidókat, de az végül is érthető, mégis csak ők irányítják a világot). Ezt a lányt például nagyon sajnáltam, a prostiság tényleg nem egy ajánlott carreer choice, és amikor egyszer csak többet nem láttam, mindig reméltem, hogy csak teherbe ejtette a stricije, és nem valami baja lett, vagy megerőszakolta 5 rendőr, vagy mittomén.

chocco channel 2013.10.01. 20:01:08

Szerintem semmivel nem kevesebb o mint a nagyatlag, mindossze csak a munkaja mas.Elitelni keptelenseg (szamomra), mindenkinek mas a eletcelja, mas a prioritasa. Van akinek a haz,gyerek etc, masoknak az utazas a vilag korul, motorok, akarmik...

En is landoltam ugy kulfoldon, h nem beszeltem a nyelvet de en elmentem mosogatni (oooo felejthetetlen volt) ma pedig felsovezeto vagyok.A ketto kozott pedig eletem legnagyobb kalandjat eltem:-)

Nem vagyok jobb ember, de keptelen vagyok az erdekkapcsolatokra, pl: nem tudnek valakivel csak a penz miatt lefekudni, egyutt elni,vagy olyan emberekkel baratkozni akikbol csak anyagi hasznom lehet(ne).

Pedig mint a cikk is bizonyitja minimalisan jobban jarnek vele. Azert minimalisan mert a keresetemhez kepest a posztoloe nem sokkal magasabb, viszont ha nagy kulonbseg lenne akkor sem.

Viszont teny, h nekem soha nem voltak kenyerproblemaim (szerencsere) tehat csak elkepelni tudom a helyzetet. Megelni nem szeretnem, de sok sikert h ebbol elkileg epen kijojjon:-)

érthetetlen chris 2013.10.01. 20:03:40

@Th's child: Ilyenkor tényleg sajnálom őket.

Szegény kedves, csinos, fiatal lány pár év múlva már valószínűleg úgy nézett ki, mint a fogatlan kolléganője.

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 20:05:15

@Csernyi Ferenc: nem rossz arak... mondom is mindig kovetkezo eletembe nonek szuletek..

sajnos most nem egyenlok az eselyeink
ha egy no leveszi a bugyijat a sarkon 3 ferfi akarja rogton elvinni
ha én leveszem a sarkon a gatyamat - 3 rendor visz el rogton..

ctboy (US) ENTP · http://stress.blog.hu/ 2013.10.01. 20:07:38

@charlieharper: Koszi, minden rendben.
Nem tervezem az óhaza, kontinens látogatását.
Egyszerűbb lesz itt találkozni, ha erre jártok.
Addig is tesztelem a kínai éttermeket.

érthetetlen chris 2013.10.01. 20:09:51

@montroyal: Lehet te, vagy a halott nagyapám reinkarnációja, mert neki pont ilyen szövege volt.

Ha a nő leveszi a bugyiját a sarkon 3 férfi viszi el.
Ha ő leveszi a gatyáját 3 ápoló viszi el. :)

2013.10.01. 20:12:22

Mar tukon ulve varom Digger "Naszoval"-jat, hogy adja majd elo a moralis tortenetet a Sohobol.

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 20:13:47

Nem értem, ez a poszt mit keres itt?
Csak a blog.hu-n van legalább két prosti blog is, ami részletesen kitárgyalja a témát. A svájcit is.

kurvavagyok.blog.hu
suisseproject.blog.hu/

A külföldi munkavállalást is. Aki erre akarja adni a fejét, tájékozódhat. Persze ha a kattintásszám növelés volt a cél...

Nem prűdségből írom, semmi bajom a szolgáltatókkal, egy időben sokukkal álltam napi kapcsolatban, de ez szerintem nem ide illik.

Esetleg legközelebb lesz poszt a lomizókról, ny-európai bűnözésből élőkről is?

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 19:52
Magyarország

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 20:14:41

@montroyal:

Van jobb is. Vannak bugyifetisiszták, akik pénzért megveszik a nő használt bugyiját. A nőnek nem is kell prostivá válnia, elég csak hordania a bugyit, majd postázni utánvétellel. Viszont nem lehet a bugyifetisztát átrázni, rögtön kiszúrja, ha egy nő nem használt bugyit küld neki, a szagból megérzi tényleg hordta-e a nő egy napig tisztességesen.

A fetis üzletág szépen jövedelmez, mert kevés a szolgáltató. Kurvát találni lehet bárhol, de hol lehet találni bugyiját áruló nőt? Sokkal nehezebb! De szerencsére az internet már megoldotta ezt a problémát.

DieNanny CH 2013.10.01. 20:16:03

@markdarcy:

Az 'L' 1 éves, a 'B' 5. Valamit nem jól olvastál... Melyik kantonban vagy?

Bár valószínűleg már megválaszolták. Én még nem tartok ott az olvasásban...

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 20:18:14

@érthetetlen chris:

Ajánlom a szerintem legjobb magyar irodalmi művet, a Kazohiniát. Ott van az, hogy a tabu nem a szex, hanem az evés. Így vannak nők, akik pénzért hajlandók enni egy férfi előtt. Aztán amikor az újonnan érkezett férfi éhes lesz, s megpróbálja ugyanezt megcsinálni (azaz leszólít egy nőt, hogy hajlandó enni előtte), letartóztatják közbotrány okozásáért.

DieNanny CH 2013.10.01. 20:18:24

@markdarcy:

200ezerért már van lakás. Ha valóban jól keres, 5 év alatt letörleszti...

2013.10.01. 20:19:31

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Maxval, hogy is mondjam... Nem akarsz idopontot kerni dr andaluzkutyatol?

BTBTBT 2013.10.01. 20:23:40

@montroyal:
Emlekszem, hogy korabban irtal errol.
Tenyleg ne vedd magadra, biztos meg volt ra az okod, de negyszer nem nosulnek.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 20:24:36

@charlieharper:

Nem, jól vagyok. S - mielőtt félreértés lenne - NEM vagyok bugyifetisiszta.

eagles 2013.10.01. 20:24:43

A prostitúcióra azért van szükség, mert:

1, a férfinak nincs nője, de kell neki
2, a férfinak van felesége(ami persze nem jelenti azt, hogy nője is van) de nem kapja meg azt amit szeretne

Ezek szerint, azért nincs gyakorlatilag férfi prostitúció( a buzikat leszámítva), mert

1, a nőnek nincs hapsija, de nem is kell neki
2, a nőnek van férje, és mindig megkapja azt amit szeretne

Ilyen egyszerű lenne?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.01. 20:30:47

@Quercus58:

Nem, ennél ez sokkal egyszerűbb. Egy nő egyszerűen könnyebben tud ingyen szexhez jutni, mint egy férfi. A férfinak vagy udvarolnia kell vagy fizetnie. A nőnek meg elég, ha felajánlkozik pár férfinek, s valamelyik biztosan vállalja.

eagles 2013.10.01. 20:38:12

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Ez pontosan így van. Ők sokkal ritkábban járnak úgy, mint Én. Nekem 20 éve 50%-ban megvan a szomszédasszonyom. Én benne lennék. Ő nem.

érthetetlen chris 2013.10.01. 20:38:50

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Na az érdekes könyv lehet.
Beírtam az olyan könyvek közé amelyekre majd ha lesz időm rákeresek.

Most pedig megyek BL-t nézni további jó társalgást/vitázást mindenkinek.

eagles 2013.10.01. 20:40:50

@montroyal:

"ha én leveszem a sarkon a gatyamat - 3 rendor visz el rogton.. "

Csak akkor, ha előbb érnek oda, mint mondjuk Alföldi Robi.

tanato 2013.10.01. 20:44:22

@Barátusz: Hát én azt meg nem tudom mondani,egész egyszerűen nem volt rá igényem,sem szükségem sem olyan jellemem ami ezt lehetővé teszi.

tanato 2013.10.01. 20:50:05

@régebb óta vagyok Subban mint te: Szerintem sem illik ide,akármilyen sok magyarországi nő műveli ezt kint.És igen Ausztriába is sok magyarországi lakos jár ki lomizni és mellette még egy-két betörést is megcsinálni kapcsolt módon.Ők is határátkelők meg vendégmunkások,ha már minden pénzszerzési lehetőség munkának van titulálva.

tanato 2013.10.01. 20:57:29

@charlieharper: Ez egy újkeletű magyar szó, lomtalanítás után összeszedett cuccokból élő emberek fogalakozása/főleg romák/

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 20:57:30

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Bár így lenne!
Sajnos a garázdaság, a két tyúkért halálra verem az öregeket a saját házukban is jellemzően az ő számlájukra írható.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 20:14
Magyarország

GutBesserWasser · http://blog.gutbesserwasser.com 2013.10.01. 20:57:30

Arra lennék kíváncsi, de tényleg nagyon komolyan, hogy mi az az érték, amit azok teremtenek, akik tudnak annyit fizetni, hogy ezt a munkát (is és a többit is) ilyen jó feltételek mellett lehet csinálni Svájcban, és ált. Nyugat-Európában. És arra is kíváncsi lennék, hogy mi magyarok itt Magyarországon miért nem tudjuk ezt az értéket megteremteni. (Nem, nem az adók és a járulékok. A bruttó béred is kutya micsudája a nyugati ugyanazért-a-munkáért bérhez képest.)

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 20:57:30

Apropó, a tegnapi "reklám" poszt könyvét elolvastam, ha kritikát írnék róla, az erősen nem ajánlott kategóriába tenném. Kidobott pénznek gondolom.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 20:17
Magyarország

én már a fény gyermeke vagyok 2013.10.01. 20:57:30

400 frankot kap* 20 percre a magyar kurvanéni Svájcban? Végre egy jó hír, vége a válságnak.

*nem mondom, hogy kamu habbal - ez nem lenne szép tőlem - csak gondolom

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 20:57:30

@Csernyi Ferenc:
tudnád egy drogkereskedő mennyit keres.
Biztosan őt is irigyeljük.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 20:26
Magyarország

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 20:58:05

@charlieharper: lomtalanításkor kidobott cuccokat begyűjteni. :)

2013.10.01. 20:59:49

@tanato: @tilmir: koszonom. Probalkoztam az osszes ekezet kombinacioval, de nem jott ossze. Tehat ez olyan, mint a "reciz" a la vajmi

nyuszigonosz 2013.10.01. 21:06:27

@charlieharper: Most ezen azért vigyorogtam csak, mert kb. 2 éve én sem tudtam, hogy ez mit is jelent.

Aztán, mikor találkoztam magukat lomizók-nak nevezö népekkel, akkor kiderült. :-))

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2013.10.01. 21:06:46

Sziasztok!
Huh! Asszem ma estére nekem is break lesz! Kényes téma ez számomra, nőként főleg, / mindenféle feminista baromságot és fejhangon skandált hatásvadász dumát mellőzve/....ezt a kérdéskört érzelmi alapon véleményezném, az meg nem illene ide , a mostani kommentek közé.
A cikket elolvastam, a véleményem megtartom. A kommenteket is végigolvastam, jellemzően a hozzászólók többsége férfi , hagyom őket, hadd hangoskodjanak!!!! Majd holnap jövök és benézek! :-DD

nyuszigonosz 2013.10.01. 21:09:35

@charlieharper: És még mennyi ilyen újkeletü szó van, amit még tovább rövidítenek és gügyögö formában használnak!
Van úgy, hogy csak nézek egy- egy szóra, és nem tudom hová tenni...

2013.10.01. 21:13:33

@nyuszigonosz: a gugygoket majd megkapjuk a Sara gumicsizmaja cimu nagysikeu posztsorozatbol. Csakhogy Mammma Cougar is oruljon

Csernyi Ferenc 2013.10.01. 21:16:03

@én már a fény gyermeke vagyok:

Elöszőr is a drogkeresekedelem illegálisnak minősül Svájcban amiért komoly évek járnak, még a prostitució teljesen legális :D

Csernyi Ferenc 2013.10.01. 21:16:03

@én már a fény gyermeke vagyok:

mert mi hihetetlen van ebben???

igen és 12 óra escortra 600 ezer forintot kapnak

www.gclub.ch/rates

Hát igen a szexipar mindig is jól meg volt fizetve! Gyomor kérdése!

Ad Dio 2013.10.01. 21:16:04

Nem észosztás, csak amit leszűrtem magamnak az életből.

A boldogság valószínűleg minden ember életcélja.
Ennek ellenére nagyon ritka madár.
Ez a fránya madár ráadásul szereti az egyszerű dolgokat - vagy hogy jobban mondjam, viszolyog a bonyolult helyzetektől. Prostituáltnak állni pedig meglehetősen bonyolult élethelyzet. Nem csak ott és akkor, hanem örök életre kihatólag. A férjednek még elmondhatod, de a szüleidnek is? A gyermekeidnek is? A szomszédodnak is? Vajon le lehet élni hazugságban egy életet? Egy fénykép, egy pár másodperces videó a neten? Egy találkozás egy klienssel rosszkor? Egy-két akaratlan rossz élmény?

...

Fene tudja.

...

Én nem hiszem hogy bevállalnám.

...

Mondjuk erősen kopaszodom és - egyesek szerint - nőnek eléggé randa lennék :-)...

markdarcy 2013.10.01. 21:16:25

@DieNanny:
Bocs,de itt Zurichben egy melygarazs hely tobb mint 50.000 chf,nem tudom hol adnak 200.000 -ert lakast de az olyan is es olyan helyen van....arrol nem is beszelve , hogy mindehol adozol az ingatlanod utan....

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 21:16:25

@charlieharper:

Ezen jót röhögtem.
Volt egyszer egy vitám, amiben azt fejtegettem, hogy a határátkelők, néhány év alatt elszakadnak a magyarországi valóságtól, kb. jól lehülyéztek, mert maradt rokon itthon, meg van internet, meg egyébként is.

Ha az utcán megállítok 10 embert, 10 fogja tudni mi az a lomizás.
Olyan ez, mint akárhogy megtanulod az adott ország nyelvét, akcentus nélkül beszéled, de akkor sem fogod ismerni a helyi csip-csip csókát, mert nem ott nőttél fel.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 21:15
Magyarország

BTBTBT 2013.10.01. 21:17:54

@Quercus58:
"A prostitúcióra azért van szükség, mert:
1, a férfinak nincs nője, de kell neki"
Ezzel azért eléggé sarkítasz. Ha nincs nője, szerezzen egyet magának, nem egyenes következmeny, hogy menjen el kurvázni.

@tanato:
Ez egy frappans válasz, úgyhogy biztosan tudod, miért nem kellett soha.
Itt is ugyanaz a helyzet. :)

@sodalisO:
Ne hagyj minket cserben! Lécci, lécci, lécci! :)))

2013.10.01. 21:20:21

@régebb óta vagyok Subban mint te: ez pedig teljesen igy van, ahogy mondod

tanato 2013.10.01. 21:22:38

@Barátusz: Én még csak nem is gondoltam arra soha hogy leálljak egy prostival,be sem vette volna a gyomrom.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 21:23:10

@markdarcy: Véletlenül sem akarlak megbántani, de Svájc nem Zürichből áll csak.
:)
Kétlakásos társasházat lehet venni 200 ezer frankért, Zürichtől 20 km-re (az azért nem a világvége).
Fel kell újítani, az egy százas. Utána el lehet adni darabját alsó hangon 400-ért.
:)

BTBTBT 2013.10.01. 21:24:57

@tanato:
Én sem, de volt ma egy próbálkozás arra, hogy ezert ekézzenek, gondoltam, megkérdezem már a doktor urat is. :)

2013.10.01. 21:26:45

Megneztem a lomizast a googleon. Az elso par talalatban feljon a kurucinfo is (!), a lomizas = lopas.

markdarcy 2013.10.01. 21:35:06

@tilmir:
elkuldod a linkjet az ingatlannak,tenyleg kivancsi vagyok ra

markdarcy 2013.10.01. 21:35:08

@GutBesserWasser:
Gondolj bele tortenelmileg Scvajc nem sok erteket teremtett, marmint gazdasagilag ( biztos nem a csoki exportjukon tollasodtak meg :)), hanem a sok odavitt( elfelejtett vagy ki nem adott ) vagyonokbol.....lasd pl II vilaghaboru aranyvonatok, del-amerikai diktatorok ( a Peron csalad vagyonat is megtarottak maguknak).....

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 21:35:08

@GutBesserWasser:
ugyanaz, vagy nagyjából ugyanaz, mint amit egy magyarországi létrehoz.
Csak egy svájci Lidl dolgozó kap minimum 4000 CHF (~1 000 000 Ft), egy magyar meg 110 ezer forintot.

Havi 4 ezerből könnyebb kiadni 400-at kurvára, mint havi 450-ből.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 21:20
Magyarország

nyuszigonosz 2013.10.01. 21:36:10

@charlieharper: Nem feltétlenül lopás. Ugyan pont Magyarországon egy eléggé új rendelet szerint az utcára kirakott lom a város tulajdonát képezi és ezért ha valaki abból valamit elvesz, akkor lopta.

Viszont Németországban sokan foglalkoznak a környezö országokból azzal, hogy ha lom-idöpont van, akkor jönnek, viszik ami kell és kész. Ez itt nem lopás. Söt, a szemétgyüjtök adják meg nekik az információt arról, pontosan hol és mi lesz kirakva ( mert azt elöre be kell jelenteni kitöltve egy hosszú listát).
Ugyanis amit már a lomizók elvittek, azt nem kell a szemeteskocsira felrakni.

2013.10.01. 21:38:08

@charlieharper: :)
Köszönöm, már alig várom és még csak egy szó: Sziria! :))

eagles 2013.10.01. 21:39:31

1993 óta a prostitúció nem bűncselekmény Magyarországon. Egészen addig az volt, holott már 1955-ben aláírtuk a New York-i Egyezményt, ami a prostituáltakat áldozatoknak tekinti, és nem büntetni, hanem védeni rendeli. Ugyan akkor büntetni rendeli azokat, akik a prostitúcióból hasznot húznak.
Tehát ha pl. Svájc aláírta az Egyezményt, ugyan akkor legalizálta a bordélyházakat, megsérti az Egyezményt.

BTBTBT 2013.10.01. 21:40:52

@charlieharper:
A lomizást régen - minimum a 80-as évek óta - is használták a lomtalanításra. Tehát nem feltétlenül lopás. Amit a google beindexel, az meg...

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 21:43:09

Akkor kezdjük néhány alapvetéssel.
A törzsfejlődés során a valamikori állati létből visszamaradtak bizonyos jelek amik bizonyítják az evolúció tényét. Például ha valaki megfogja a fülcimpája felső szélét akkor van ott egy kis csomó. Ez azt bizonyítja hogy az ember ősének valamikor nem befelé görbülő hegyes füle volt. Ha valaki papírból kivág egy ilyen fülformát és megpróbál belőle emberi bepöndörödött fület csinálni nem tudja megtenni anélkül hogy egy kis csomó maradjon.
Másik példa.
Az emberek többségének stresszhelyzetben izzad a tenyere. Az ember fán élő majomalakú ősének is ha ragadozó tűnt fel akkor izzadt a tenyere mert menekülés közben biztosabb ágfogást eredményez a nedves tenyér. Nagyobb az esély elmenekülni a ragadozó elől.
A melós is beleköp a tenyerébe mielőtt megfogja a lapátnyelet. Nem csúszik.
Sok hasonló dolog van ami fizikailag látható tapintható a régi korokból miért gondoljuk hogy pszichés ősmaradványok nem maradtak fenn?
Például a szaporodással kapcsolatban.
Járjuk körül a kérdést egy kicsit.
A férfi visszamaradt genetikai öröksége hogy szórja a magját mint bolond a lisztet boldog boldogtalannak. A saját genetikai örökségét minél több utódnak adja át.
Ezt hívják poligámiának.
A nő másképp van programozva.
Egy férfit akar de a legjobbat. Az alfahímet. Ne menjünk most bele hogy a mai társadalmi viszonyok között ki számít alfahímnek. Akinek dagadó bicepsze van vagy dagadó pénztárcája esetleg megfelelően magas társadalmi pozíciója.
Szóval a nő az alfahímet akarja aki nemcsak az utód létrehozásában segít hanem a felnevelésében is.
Ezt monogámiának nevezzük. Tévesen.
A nő csak addig monogám amíg a párját alfahímnek tartja. Amenyiben valami miatt az elveszíti a szemében ezt a státuszt máris fogadóképes egy másik alfahím közeledésére.
Az állatvilágban extrém esetek is előfordulnak a genetikai örökség biztosítása érdekében.
Például ha az oroszláncsorda élére új alfahím kerül az kivétel nélkül elpusztítja az összes kölyköt amik az előző családfőtől származnak.
Szóval ez a kiindulópont.

Honnan eredeztetjük a prostitúciót?
Hagyjuk ezt az emberiséggel egyidős dumát.
Ki a prostituált? Aki szexuális szolgáltatás fejében életvitelszerűen ennek a szolgáltatásnak a jövedelméből él.
Mi teremti meg az igényt erre a szolgáltatásra?
A férfit monogámiára kényszerítő társadalmi konvenciók. Amennyiben a férfi számára elvárás lesz hogy élete végéig egy nővel és senki mással abban a pillanatban kifelé tekintget.
Elmegy egy kurvához ahol kielégül és a tudatalattija megkapja azt az ILLÚZIÓT hogy a magját egy másik nő befogadta.
Ha a nő kiábrándul a korábban alfahímnek tekintett férfiból szintén kifelé tekintget. Ha talál új alfahímet aki biztosítja a gyerekei jövőjét akkor úgy otthagyja az előzőt mint Szent Pál az oláhokat.
Esetleg a gyerekei érdekében kitart továbbra is de viszonyt kezd az új férfival és megkapja azt az ILLÚZIÓT hogy új alfahímet sikerült szereznie.
Amiket itt leírtam ezek férfi-nő kapcsolat genetikailag örökölt gerincét képezik és számtalan variációja létezik az egyén szocializációja, nevelése, társadalmi elvárásai következtében.

Folyt. köv.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 21:43:53

A szexuális vonal.
Mindenki tudja hogy dugni jó. Az a nem mindegy hogy kivel, hogyan.
Tudomásul kell venni hogy olyan időket élünk amiben bizonyos elvárások mindkét fél felé vannak.
Ha nem beszélünk róla akkor is vannak.
Az orális szex manapság alapvetés és néhány évtized múlva az anális is az lesz.
Ha egy melós azt mondja a kollégáinak péntek délután hogy „jól elfáradta ma de most hazamegyek és kinyalom az asszonyt mint koldus a tepsit” akkor ez egy mindenki által helyeselt mondat. Azt már nem teszi hozzá hogy „utána meg le fog szopni”.
Miért? Mert az olyan kúrvás. A feleség nem olyan. Az nem szopik. Amiről nem beszélünk az nincs ugye?
Az hogy a szexualitásban melyik fél meddig hajlandó elmenni az egyéni intelligencia, tanult viselkedésforma egyaránt lehet.
Azt hiszem férfitársaimmal egyetértünk abban hogy csodálatosan jó érzés ha a munkából hazaérkezvén meleg lakás tiszta környezet frissen főzött étel vár otthon.
De egy utolsó szemét ember aki ezt megköveteli a feleségétől.
Ezt most akkor tessék áttranszplantálni a szexuális kapcsolatba.
Mindettől függetlenül vannak olyan esetek amikor nem működik a dolog.
A férj ráfordul bever lefordul alszik. Asszony kielégítetlen.
Feleség hanyatt fekszik és úgymarad. A férj kielégítetlen.
Az egyik legközkeletűbb tévedés a nők részéről hogy ha a férj kielégült aminek ugye látható jele van akkor ki van elégítve. Ez a hit már sok házasságot tett tönkre.
Volt olyan barátnőm még anno a júrakorban hogy a saját testétől is undorodott. Egyszerűen úgy volt nevelve. A szexualitás , a nemiszervek az fuj fuj undorító.
Mindemellett fantasztikus orgazmuskészsége volt csak ne érjen hozzá senki. Egy háromméteres nyelvű férfi lett volna ideális neki.
Ő mondta hogy nem is érti mi a jó a férfiaknak ha a nő a szájába veszi a farkát.
Mondom neki az milyen volt mikor az előbb csontig benyaltam? Az csodálatos. Jaaaaaa.

Szóval rendkívül összetett és bonyolult dolog ez nincs rá biztos recept.

A posztról.
Nem szeretném ha rasszista felhangja lenne és bárki félreértené de a posztot a magyarországi legnagyobb etnikum egyik képviselője írta.
Csak azért hangsúlyoztam ezt ki mert a szóhasználat és a fogalmazásmód egyértelművé teszi és bizonyítja hogy nem kamuposztról van szó.
Jól meg van írva drukkolok hogy sikerüljön minden kitűzött célját elérni.

tanato 2013.10.01. 21:44:23

@Barátusz: Na látod,ezt a fajta szolgáltatást azért sok férfinak nem veszi be a gyomra.Nekem sem,de attól még sok milliónak meg napi szinten űzött szórakozás a világban

BTBTBT 2013.10.01. 21:48:12

@tanato:
Persze. Én sem ágáltam ellene.
A bibi ott van, hogy a nő miként éli meg az egészet - a pénzszerzésen túl.

tanato 2013.10.01. 21:52:09

@Barátusz: Jó üzletnek tartja,már aki önként csinálja,nyilván akit kényszerítenek az másképpen éli meg.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.10.01. 21:54:42

@Barátusz: Amikor az egyik ezt mondja: "ma jó napom volt, 1200 frankot énekeltem ki belőle...' - szerinted, érdekli más ezen kívül?
:)

2013.10.01. 21:55:26

@Barátusz: a mi kornyekunkon nem hasznaltak

mojoking77 2013.10.01. 22:00:42

@GutBesserWasser: Mondjuk az, hogy a foiskolat vegzett mernokok atlagos fizetese havi 8000 CHFkorul jar. Hetvegen voltam cimborammal Oktoberfesten, osszehaverkodtunk ket nemet ujsagiroval, ok is mondtak, hogy meg nemetorszagban is alomfizetesnek szamit a svajci. Cserebe mondjuk 3-4 Frank egy kenyer, vagy mondjuk 400 egy noname sikabat...
@én már a fény gyermeke vagyok: www.and6.ch/ Nezz korul. Egy rohadt jo megoldas a prostitucio visszaszoritasara. Illegalisan nem lehet, ezek meg a legalis arak. Nagyon hamar el tudjak venni a ferfiak felindultsagat :)

Latcho Rom 2013.10.01. 22:00:47

@Quercus58: Miert nem buzizol egy kicsit?

BTBTBT 2013.10.01. 22:01:34

@tanato:
Azért a jó üzleten túl nyilván helyre is kell tennie magában a dolgot. Meg nem lehet az akkora élmény, hogy hótt idegenek dugdossák, forgalomtól függően akár egész nap.

@tilmir:
Nem mindegyiket, de szerintem igen, és ezt pasiként mondom. Attól nem lesz egy robot, egy k@rógép, mert prostinak áll, és nagyüzemben szopik vagy tárogat.
Ne értsd félre, nem valami szentimentalista érzés kerít hatalmába, hogy "jaj, szegény kurva néni", de azért ő is ember.

@charlieharper:
A pesti lomtalanítások során már hallottam az említett időben, úgy 30 éve.

eagles 2013.10.01. 22:04:01

@tanato:

Ez azért van Doktor,mert a prostik természet gyógyászok is.
A fitymaszűkületet pl. szájrátétellel gyógyítják.

2013.10.01. 22:04:31

@Barátusz: a mi kornyekunkon a guberal szot hallottam

mojoking77 2013.10.01. 22:06:18

@régebb óta vagyok Subban mint te: Hmm, lehet benne racio, nekem sem ugrott be, bar a szovegkornyezetbol kikovetkeztethettem volna

Latcho Rom 2013.10.01. 22:06:26

@cougarcat: mi a mak ez a sziria??? kodban vakertok :)

eagles 2013.10.01. 22:07:32

@shakti_rom:

"Miert nem buzizol egy kicsit? "

Mert ahogy elnézem a fotód érintett lennél.
Egyébként javallanám pengesd a gitárod egy kicsit. Legalább megoldódna a környékeden a rágcsálóirtás.

Latcho Rom 2013.10.01. 22:09:08

@Quercus58: Szerintem rossz blogba irsz, amint mar emlitettem

vala.

2013.10.01. 22:12:14

@charlieharper: Tudom! :)

@shakti_rom: Elég ha Charlie tudja, hehe :)

tanato 2013.10.01. 22:12:21

@Barátusz: Ezen már sokan gondolkodtak,szerintem érzelmek nélküliek tudják csak ezt csinálni.Abszolút semleges lehet nekik.

2013.10.01. 22:12:50

@shakti_rom: a Sziria poszt nalam a gyoztes a "crap post" kategoriaban. Sappy

Latcho Rom 2013.10.01. 22:16:21

@cougarcat: most irja, de nem esik le a tantusz :)

mahavishnut lebuziztak, kellet nekem Ha blog :))

2013.10.01. 22:18:34

@Quercus58: bakot lottel. de mekkorat!

BTBTBT 2013.10.01. 22:19:34

@tanato:
Ha érzelmek nélkül csinálják vagy abszolút semleges lehet nekik, akkor hogyhogy annyi piál vagy anyagozik közben? Mert telik rá?
Nem hiszem, hogy az utóbbi.

mojoking77 2013.10.01. 22:22:00

@Barátusz: Bocs, hogy rakerdezek, sok kozom nincs is hozza tudom, de ha ennyire undorodsz toluk, megis hogy tudsz roluk ilyen sok mindent? (Arak, szokasok, alkohol/anyaghasznalat.... ).
Vagy esetleg csak a parod is ismeri ezt a nickedet, es tudja, hogy merre szoktal kommentelni? :))

BTBTBT 2013.10.01. 22:24:30

@mojoking77:
Miről beszélsz? Hol említettem árakat? Az alkohol/anyaghasználat csak neked nem köztudomású?
Ki undorodik? Észnél vagy?
Az odafigyelés meg a szövegértés megy? :)

tanato 2013.10.01. 22:28:03

@Barátusz: Jogos,de az alapvetésem az hogy ez nem munka csak /a bűnözéssel határmezsgyén lévő/pénzkereset és ezt azért nem tudják sokan feldolgozni.

Bonjour 2013.10.01. 22:28:10

@érthetetlen chris: sajnos nincs idom, nem fejeztem be meg, amit kellett, ezert megis toszavakban irom, vigyazat, igy rettentoen felreertheto lesz.

Tehat az elso allomas az a penz egeto szuksegessege, ez a motivum 98%-ban ( elhanyagolhato merteku a lazadas vagy az, hogy a szeretet hianya, kicsit gyakoribb az gyerekkori elhanyagoltsag es/vagy gyermekkori abuzus, itt nyilvan a penz is motivacio, ezek komplexebb kerdesek). A prostitucioba lepes atlagosan 15 eves korra teheto, ez nemzetkozi adat, tehat ebben a tavolkeleti 10 evesek is benne vannak sajnos. Tobbnyire fejletlen szemelyiseggel vagnak bele, nyilvan van elteres ettol ez a nagy atlag.
Tobbnyire az elcsabulas a donto, de vannak akiket belekenyszeritenek, itt a modszer az, hogy a strici potapakent lep fel, fuggesbe hozza oket lelkileg. Akar egyik, akar masik, ebben az elso fazisban az elragadtatas jellemzo. Ilyenkor eleinte az is sokat kolt, aki egyebkent tudatosan rovid idore, penz osszeszedes celjabol. Egy olyan mesevilag tarul elejuk, amiben soha nem volt reszuk. Ilyenkor jellemzo az is, hogy a pozitiv oldalat latjak csak, megha sejtik, hogy rossz vege lehet. Ekkor meg a legtobbje azt gondolja, hogy ez csak rovid ido, utana kiszallok. Ekkor meg a mentegetozes a jellemzo, ideologiagyartas a motivaciora (ettol kulonbozik a stricibe szerelmes ozdi kislany, aki azt hiszi ezzel most kisegiti szeretett emberét, egy kis ideig, csak amig kell).
Masodik fazisban mar tarsadalmilag elfogadottnak tekinti, felfedezi az izgalmat. Egyfelol ekkor lehetseges, hogy maga a lany is elvezi, masfelol egy olyan izgalmat is atel, amely a befogadassal jar. Milyen cipot vesznek masok, melyik ruzy, ruha. Ki kicsoda, ralatasa nyilik erre szubkulturara, beilleszkedik, felveszi a megfelelo szokincset, magatartast, gondolkodast, stb. Ekkor nagyon nehez mar a kiszallas, nem csupan az anyagiak miatt, hanem mert mar magat a megszokott szubkulturat kellene levaltania.
Harmadik fazisban a beletorodes es a megbelyegzes idoszaka lep lep fel. Ekkor mar vilagosan latja, hogy nagyon nehez kiszallnia. valojaban ekkor mar szinte lehetetlen a kiszallas, kizarolag komoly kulso segitseggel, vagy azoknak akik erett szemelyiseggel vagtak bele. Ekkor jon el sok nonel az ontudat, vagyis magukat kifejezetten es nyiltan prostitualtnak tekintik, akkent kuzdenek az elfogadasukert, ekkor lep fel igazan az igeny egy nehezen ertelmezheto visszailleszkedesre a polgari vilagba, masfelol onmaguk prostikent valo elhatarolasa ettol a vilagtol, ezen vilag normait magukra ervenyesnek tekintik. Vagyis elfogadjak a szubkulturat. Ugyanakkor a kieges idoszaka ekkor mar elkezdodik, es depresszio is gyakran fellep, ennek oka, hogy a szubkulturabol megis inkabb kilepne, de keptelen ra. Vannak persze, akik ebbol erenyt kovacsolnak, es nagyon hangosak a neten, blogot irnak, stb... Megteveszto az aranyuk emiatt, de kevesen vannak. A bunozeshez kapcsolodo prostitucioban ekkor mar tul vannak esetleg elzarason, bunteteseken, nevuk bekerul az igaszsagszolgaltatas rendszerebe. Ez mar kemenyen a megbelyegzes idoszaka.
A negyedik idoszakban lep fel a depresszio, szemelyisegzavarok. Ekkora a nok ketharmada (!) mar aldozata volt egy munkajabol fakadoan egy vagy tobb sulyosan eroszakos cselekedetnek es/vagy olyan megalazasnak, amely a szo egyszeru ertelmeben az emberi meltosagaban serti (mondjuk enyhebb esetben olyan szexet kell vallalnia rendszeresen, hogy rakakilnak, vagy terhesen kell vegeznie a munkat, stb., meglehet maga vallalja, mert nem el meg kulonben). Ezek hianyaban is fizikailag mar nehezen birja, fellep az onmaga elleni kozombosseg, kivulrol szemleli magat, elidegenedik magatol, bezarkozik, lassan depressziossa valik. ekkorra teheto, hogy mar latja, hogy az ujaknak joval tobb a penz, hogy menthetetlenul lefele esik a tarifa es a megszokott eletszinvonal. A prostitualtak kb. Negyotode ekkora mar aktiv szerhasznalo, alkohol- es drogproblemak mellett sulyos betegsegek lephetnek fel. Egyfelol az eletmodbol fakadoan fertozes es a test kizsakmanyolasa reven, tovabba a szerhasznalat miatt, masfelol ilyenkorra a pszichoszomatikus, lelki eredetu megbetegedesek is fellepnek. A depresszi foka ilyenkor mar sulyos, akkor is ha a kuncsaft ezt nem erzekeli ottletekor.
Az otodik fazis a teljes leepules. Erre mondjak, hogy a szemetdombon vegzi.
Az utolso ket allomason nincs kiszallas.

Jeleznem, nem vagyok a prostik szakertoje, en kenyszerusegbol olvastam errol, bar a tanulmanyok igen tanulsagosak es megdobbentoek. Semmilyen szinten nem vonz ez a vilag, szoval ne tessenek nekem kerdeseket feltenni, ezt csak Chris keresere irtam le.
A pontatlansagert elnezest, minden szakszot elkerultem :), magyarositottam ott is ahol nem kellett volna :))). En is emlekekbol dolgoztam, ez nekem nincs az irosztalomon.
A lelki vonal erdekes egyebkent, de en inkabb prevenciora hasznalnak
Amugy tobb elmelet van, ez egy regebbi. Ma vannak uj elmeletek, mely szerint a fentiek mar sok esetben nem igazak, az internet meqvaltoztatta egy reszeben, de ezt hagyjuk

2013.10.01. 22:28:22

@charlieharper: Kivágta a sap-o-metert? Nálam is... :)

@shakti_rom: Ilyenkor hol van HA? :(

Volt egy poszt Sziriáról ami megosztotta a közönséget - Charlie mondja hogy ha az jöhetett, akkor más is. Hát végül is igaza van...

Bonjour 2013.10.01. 22:29:50

Biztos tele van elutessel, meg rossz autokorrekcioval (pedig ki van kapcsolva)

szuperkrumpli 2013.10.01. 22:30:40

Jó, hogy ilyen poszt is kikerült! Az álszenteskedést ki nem állhatom. Mindig elmondjuk, hogy a magyar lányok a legszebbek, de azt már sosem tesszük hozzá, hogy Nyugat-Európa majdnem minden bordélyházában dolgozik egy-két honfitársunk.

Ha már át lett vezetve a prostiból cigány téma azt tegyük hozzá, hogy a szegénység viszi oda és nem a származása! 2010. óta meg a problémamegoldás helyett elindult az ország a szegregálás irányába. Ma Politikai haszonszerzés miatt népszerű üldözni a cigányt, prostit, drogost, homokost és a hajléktalant is!
A hajléktalan, akinek semmije sincs kap 50 ezres csekket a rendőrtől. Tolvajjá minősítették a lomizókat és csak a hülye nem látja, hogy ezt lényegében azért csinálták, hogy kibasszanak azokkal a cigányokkal akik összeszedik belőle a fémet. Ennek a röhejesebb változata lett az amikor a fémtolvajt most már terroristává minősítenek a helyett, hogy a fémvisszaváltást vette volna kezébe az állam ha már olyan bőszen államosít. Mert lássuk be egy fémkereskedő pontosan tudja, mikor egy szétfűrészelt bronzszobrot visznek neki átvételre!

2013.10.01. 22:34:22

@cougarcat: jo sok Sap points-t adtam neki. Igazi saccharine poszt volt az

BTBTBT 2013.10.01. 22:35:07

@tanato:
A pénzkeresetért nem dolgozik?
Férfiként könnyű azt állítani, hogy "ez nem munka". Azert egy kurva vagy egy szociális munkás biztosan másként látja.

@Bonjour:
Ez jó hosszú volt, de érdemes volt végigolvasni. Nincs kérdésem. :)

szuperkrumpli 2013.10.01. 22:37:00

@diggerdriver: Ahogy mondani szokás a hosszú házas élet titka a teli has és az üres zacskó! :)

Bonjour 2013.10.01. 22:37:47

Na es akkor egy vicc is:

"Birosag faggatja a vadlottat.
Biro - Mondja kerem, maga egy koztiszteletben allo, megbecsult orvos. Miert olte meg hajnali kettokor brutalis kegyetlenseggel a nevezett aldozatot.
Vadlott - Tisztelt Birosag, az ugy volt, hogy elozo ejjel ugyeletem volt, majd masnak maganrendelesemen felhelyeztem harom spiralt, levettem tizenot kenetet, majd delutan visszamentem, levettem tovabbi tiz kenetet, megvizsgaltam harminc tovabbi not, levezettem ket szulest, hajnali egyre vegeztem. Nem lattam a faradtsagtol. Amikor mentem a kocsimhoz, az aldozat odalepett hozzam es megkerdezte: he szepfiu, akarod egy ezresert latni a pin@m?"

mojoking77 2013.10.01. 22:40:16

@Barátusz: Yip, valoban, utananeztem, neked valaszoltak valamelyik hsz-edre, egy ilyen jellegu hozzaszolassal. De ahoz kepest, hogy teged elvbol nem erdekelnek ezek a tipusu lanyok, a hozzaszoalasaidban megis rendesen kivancsi vagy rajuk, ugyhogy csak reszben kerek elnezest. Hagyma volt, aki mar megmosolyogtatoan undorodott toluk, de o mas dolgokban sem volt mindig 100%.

mojoking77 2013.10.01. 22:45:09

@Bonjour: Nem rossz, nem rossz... Bocs, de nekem ez ugrott be rola. www.youtube.com/watch?v=ObbLapUaZd4
Elnezest.... :)

BTBTBT 2013.10.01. 22:46:03

@mojoking77:
Hidd el, nem érdekel, mennyire kérsz elnézést. Az sem, hogy a "sosem volt szükségem rá"-ból mit csinálsz, hogy magadat igazold. Mert ez is jelzi, hogy az odafigyelve olvasás és a szövegértelmezés nem megy még neked.
Már az is röhejes, hogy benézted a hagymás dolgot, aki hónapok óta nincs a körünkben. :)))

@Bonjour:
Hülye! :DDD

mojoking77 2013.10.01. 22:47:46

@Barátusz: Nyugi... Ha ne makarod, kerjen elnezest akinek ket anyukaja volt. A fasz fog normalis lenni, ha nincs ra szukseged...

2013.10.01. 22:51:09

@diggerdriver: mi van az avatarodon? Lefelejtetted a linket. Oregszel

2013.10.01. 22:52:25

@Quercus58: Hülyeség, nem ismered a mahavishnut és igazságtalan is vagy.... :(

Bonjour 2013.10.01. 22:53:30

@Barátusz: koszi, pont 5000 karakter
@mojoking77: :)))). Chris keresere irtam le, francnak van ennyi ideje, de ha megigertem. Persze mar itt sincs.

Sajnos mennem is kell, tovabbi jo kommentelest.

markdarcy 2013.10.01. 22:56:56

@régebb óta vagyok Subban mint te:
ott 3.500 chf a minimum ber,de elmondanam, hogy nagylabon nem lehet belole elni.....az ugy lenne jo, ha ott keresnel es itthon kolthetned el....de ez ugye nem lehetseges...

vérnéni 2013.10.01. 22:56:56

végtelenül unalmas poszt, érdemi infót nem tartalmazott se az országról, se az iparágról. az egész inkább egy hatalmas önsajnálat, de nyilván sokan kattintanak rá a téma miatt.

lüke 2013.10.01. 22:56:56

ha vendéglátós leszel nehezen tudod majd a részletet fizetni,itthon is baj van a svájci frankosakkal

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 22:56:56

@diggerdriver:

Rosszul tudod. A nő egyrészt szeretné az utódjához megszerezni a legjobb génkészletet, ezért a legjobb testű hímmel akarja megmászatni magát. Ugyanakkor az embergyerek csak hosszas nevelés után tud a saját lábára állni, ezért szükség van egy támogató hímre is.
Ideális esetben ez a kettő egyben van, kevéssé ideálisban a megbízható támogató mellett benéz néha egy-egy jobb testű hím is (lásd a kakukkfiókák arányát), vagy a gyereknevelő nem létezik csak a bika.
Alfahímnek persze nem kell gyereket nevelni, ő csak száll ágról ágra, úgyis lesz valami kevésbé sikeres, aki a sajátja mellett az övéből is embert nevel.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 22:01
Magyarország

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 22:56:56

@mojoking77:
szerintem jobb az északi megoldás, mikor a szolgáltatókat nem büntetik, de a rajtakapott férfiak adatait nyilvánosságra hozzák.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 22:10
Magyarország

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 22:56:56

@charlieharper:
a kanadai bevándorlók "garbicsolnak". :)

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 22:13
Magyarország

Katja2684 2013.10.01. 22:56:56

Poszter a betevo falatod megkeresese mar nem okoz problemat, de csodak csodaja a 'mesterseget' tovabbra is uzod - pedig allitolag az ehenhalastol valo felelem sodort ebbe a ''szakmaba''. A penz egy ido utan onmagaban is cella valhat,szerintem te is ezen az uton haladsz.Kivancsi lennek, a penzen kivul boldogit-e igazan valami? Vannak-e barataid, mit csinalsz mikor eppen nem dolgozol,jarsz-e nyelvtanfolyamra, kerestel-e mar masfajta munkat?Arra nem is merek gondolni, mikent bekelsz meg a lelkiismereteddel egy forgalmas munkanap utan,de kemeny csaj lehetsz ha megis sikerul.

mirx 2013.10.01. 22:56:56

Kicsit vicces, hogy azon polemizál mindenki, hogy majd nem fog tudni kiszállni a poszter, meg a gépszíj... azért ebben a szakmában a 35-38 fölöttiek eléggé lepusztult, mindenre hajlandó virágszálak, akik jó szarul keresnek. Nem nekik "kell tudni" abbahagyni, hanem nagyon szépen abbahagyatja veled a műfaj, ha addigra nem volt annyi eszed, hogy valami más vállakozást beindítsd/tanulj/férjet fogj, akkor elég szomorú alkonya van az ilyen életnek.

Sajnos a legtöbb lány a férjfogásban reménykedik, pedig az első kettőért kellene hajtani, csak hát az az afféle sok befektetés-hirtelen nem megtérülés, amit pont nem nagyon szeretnek.

Bonjour 2013.10.01. 23:05:27

@diggerdriver: az evolucionista :)
Nekem amugy nincs gob a fulemen. Tulleptem az evolucii uj szakaszara :).
Viccet felreteve. Digger, ne altalanositsd a sajat velemenyed. Akkor is ha annak alapja van.
Van am evolucios magyarazat a monogamiara, es semmivel se valotlanabb.
A ketto parhuzamosan letezik, azt gondolnam.

Tudja kerem, sokfelek vagyunk, nagy az Isten allatkertje.

Na most mar tenyleg lepek.

mojoking77 2013.10.01. 23:07:32

@régebb óta vagyok Subban mint te: Ez is egy megoldas. En maximalisan megertek mindenkit, akinek nincs ra szuksege, meg elvbol hozza nem nyulna egy ilyenhez, meg kulonben is mekkora szar ember mar egy olyan ,aki penzert csinalja, de:
-mondjuk ket gyerek mellett, az asszony ugy dont, hogy holnaptol nincs szex, mert csak. Vagy mondjuk ket havonta csak egyszer. (nem magamrol irok, de reszletekben megkaptam mar, csufos lereszegedesek alkalmaval, tobbgyerekes cimboraktol, haveroktol)... Valljon el? Adjak el a kozosen felepitett eletet, es szarjon magasrol a gyerekek lelki fejlodesere? Probaljon hetente egyszer ketszer ugy maszturbalni a tus alatt, mint Kevin Spacey az American Beauty elejen, remelve, hogy egy gyereke sem nyit ra? Vagy havonta egyszer koltse azt a tizen-huszon- harminc X ezer forintot mondjuk egy 19 eves, szep kiscsajra, aki megad neki mindent, amire fizikailag szuksege van? Csak ha mar feljott a tema....

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 23:10:14

@Quercus58: jujj!!! osszeszoritottam..
.@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
abugyirol a regi vicc

2 rendor megallit egy autot.. a vezeto csaj elkezdi letolni a bugyijat
- Uraim , nem tudnank ezt maskepp elintezni ?
- mire az egyik rendor ; Nem ki kell fizetnie a buntetest ! a csaj kifizeti elmegy..
a masik redor megkerdezi .; most ezt miert csinaltad nem lattad le akarta venni a bugyijat?
- lattam lattam .. de tul kicsi volt .. neked se nekem se let volna jo

mojoking77 2013.10.01. 23:10:42

@mojoking77: Termeszetesen a valljon=valjon, az "aki penzert csinalja"= aki penzt ad erte..

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.01. 23:15:39

Kocsmában beszélget két haver
-azt hiszem meghalt a feleségem
-miből gondolod?
-Az ágyban ugyanolyan de gyűlik a mostalan

Bonjour 2013.10.01. 23:18:35

Na megis visszaolvastam magam,
Ekkora=ekkorra,
Stb
Elnezest minden egyes elutesert, az Ipad a hibas, nem en :)

montroyal ( CAN qc) 2013.10.01. 23:20:59

@régebb óta vagyok Subban mint te: kanadai bevándorlók "garbicsolnak". :)

es mennyi tiszta uj dolgot talalnak ruhakat meg az arcedula is rajta van ...lopnak cask azt mondjak talaltak..

egyesek cask a csicskakat kuldik lopni...

Shanarey 2013.10.01. 23:21:17

@Bonjour:
Nyugi
Nyelvtan nácizni akkor szokás, a a poszthoz, és a kommenthez sem tud az illető hozzászólni.

eagles 2013.10.01. 23:21:41

@cougarcat:

Tény, nem ismerem. De nem is akarom megismerni.
Nehezen viselem az öntelt pojácákat.

BTBTBT 2013.10.01. 23:22:30

@cougarcat:
"lids can suddenly slam shut when windy" :DDD

Shanarey 2013.10.01. 23:27:12

@diggerdriver:

Ezt nevezik ma egyenjogúságnak :-))

2013.10.01. 23:30:34

@Barátusz: "You are not alone diving in this world!" :))

Dumpster Divers United

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.01. 23:31:24

@markdarcy:
3800 CHFa Lidl svájci dolgozóinak minimálbére, de a szakszervezeti megállapodás után, decembertől 4000 CHF lesz.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.01 23:29
Magyarország

Latcho Rom 2013.10.01. 23:40:13

@cougarcat: hagyd a fenebe, nem erdemes.

Fenyezte magat ez a figura hogy a nyolcvanas evekben eveket lehetett kapni szamizdat szallitasert. Se irasert, se nyomtatasert nem ult senki, meg a kemenyebb hetvenes evekben sem. Ergo goze sincs.

On

M. Péter 2013.10.01. 23:48:54

@nyuszigonosz: Németországban is ugyanakkora szemetet és rendetlenséget hagynak maguk után a lomizók, mint Mo.-n? Azt hiszem itt a HÁ-n olvastam olyanról, hogy a kirakott tévét összetörték, ami kellett nekik, azt kiszedték, az üvegcserepeket meg otthagyták. Azt felsöpörni több munka, mint a tévét felrakni a teherautóra.

Angliában sok jótékonysági szervezet gyűjt konténerben használt ruhát. Olvastam már olyanról, hogy a kisgyereket beküldték a konténerbe, hogy kiszedje, ami benn van, aztán a család a saját hasznára eladta.

mojoking77 2013.10.01. 23:52:51

@M. Péter: Ez nem csak magyar talalmany. Per honapja olvastam egy szervezetrol, az indexes utazasi forumban is hirdettek anno, mint onkenteseket toborzo iroda afrikaba es del amerikaba..
Ok ezt eggyel magasabb szinten uztek, a kontenereket kipakoltattak, es a hasznalt ruhakat eladattak az onkentesekkel afrikaban es del amerikaban... :)

BTBTBT 2013.10.01. 23:53:25

@cougarcat:
Világ kukázói egyesüljetek! :)

A fedeles szövegnél felvillant egy kép egy börleszk filmből, amikor valaki éppen félig eltűnve a szemét között kukázik, aztán rácsukódik a fedél. :)))
Persze ha a valóságban mondjuk egy pékség nagy konténerének a fedele esik valakire, akkor ebből komoly baleset is lehet. Kar, fej, gerinc. :(

nyuszigonosz 2013.10.02. 00:06:54

Volt már úgy, hogy szétdobálták szézcincálták a kirakott lomot.
Már nincs így, gondolom a szemét telepek dolgozói már xak azokat értesítik, akik nem így tesznek.

Ez a másik dolog amit írsz: párszor megtörtént, söt nem csak gyerek mászott be, hanem felnöttek törték szét a ruhatárolót: de jött a rendörség és magas büntetéseket kaptak amiatt.

Szóval itt is van ilyen is.

2013.10.02. 00:22:07

@Barátusz: :)) Ja, no meg patkányok, csótányok, oposszumok vagy mosómedvék, hol mi van....

rumitom 2013.10.02. 00:29:04

csak hogy hozzaszoljak: en is kurva vagyok, igaz a testem nem eleg noies igy az agyamat adom annak aki tobbet fizet. oraban, napra, kinek igenye szerint :)
tarsadalmi megitelesben en persze menonek szamitok, tarsadalmi hasznossagomban pedig egy kutya

pappito · http://pappito.com 2013.10.02. 00:36:37

@Hééhaver: "Oké, fogadjuk el, de nehogy már piedesztára emeljük a szexmunkásokat! "

de diplomáska, mi az a piedeszta?

pappito · http://pappito.com 2013.10.02. 00:39:16

@házelőtthinta: "a szakma ősi, de az akkor is liberó jövevény hogy el kell fogadni, mert ő is ember, meg minden. Nem kell egyből hülyének nézni az embert amiért ezt le meri írni."

Nem is azért nézünk, mert leírtad :)

pappito · http://pappito.com 2013.10.02. 00:47:13

igazából a poszterina dolgozik fúrótoronyban, nem Norbi :)

elnézést, szar vicc volt

elkeseredett.polgar 2013.10.02. 01:13:50

Elvileg engem nem moderálnak, gyakorlatilag igen.
Living in Cambodia, currently at home.

elkeseredett.polgar 2013.10.02. 01:13:59

Nem is tudom, ki írta már.
Arra határozottan emlékszem, hogy Barátusz és mások véleménye a kalandvágyról negatív volt.

Nem tudjátok, miről van szó, szar nyomni a taposómalmot, még akkor is, ha ebből jobban éltek meg, mint Mo.-on.
De léteznek kalandok.:D

A kaland az kaland, a kispolgár meg kispolgár.

Just my .02.

GutBesserWasser · http://blog.gutbesserwasser.com 2013.10.02. 01:14:12

@markdarcy: tartottam tőle, hogy valami ilyesmiről lehet szó. Azonban ott van Németország, az Egyesült Királyság, a skandináv országok stb., ahol nem "felejtett" vagyonokat senki, mégis 3-szor..5-ször annyit fizetnek ki UGYANAZOK a multicégek az ottani alkalmazottaiknak, mint az ittenieknek. Ez hogy lehet?

@régebb óta vagyok Subban mint te: tudom. Ennek az okát szeretném megérteni. Vagy a svájci munkaerő van túlfizetve (kérdés, miből telik mondjuk a példádbeli Lidl-nek rá?), vagy a magyar alulfizetve. (De akkor hová lesz a pénz?) Tudom, nem ennyire egyszerű, mert mások a beszerárak, mások a rezsiköltségek, és más az árrés abszolút értéke is, de szerintem érthető, mire vagyok kíváncsi.

mojoking77: a számokat ismerem, olvasni is tudok, és szöveget értelmezni is. Kérlek, olvasd el még egyszer az alábbi idézetet, és próbálj meg a kérdésemre válaszolni, ha tudsz. (Ha nem, az sem baj, sokan nem válaszoltak rá, nyilván mert nem tudnak.)
"Arra lennék kíváncsi, [...] hogy mi az az érték, amit azok teremtenek, akik tudnak annyit fizetni,"

Alaister Grand 2013.10.02. 01:14:20

Én is szívesen lennék luxusprosti, csak hát a körülmények, ugye...
Randa vagyok, kövér, öreg, ráadásul kifejezetten utálnék mindenféle idegen férfiakhoz akár csak hozzá is érzi.
Mit gondoltok, van esélyem így is?

Paul Summers 2013.10.02. 01:14:28

Végre egy jó hír a svájci frankos devizahiteleseknek, lehet menni Svájcba kurválkodni.

pappito · http://pappito.com 2013.10.02. 01:19:03

@elkeseredett.polgar: annyire nem lehetsz moderálva, mert megjelennek a kommentjeid

pappito · http://pappito.com 2013.10.02. 01:22:21

én se kurváztam sose, valószínűleg már nem is fogok, így sajnos kimaradok a svájcifrank hitelkárosultak közvetett megsegítéséből

tanato 2013.10.02. 06:57:14

@Barátusz: Bizony nem dolgozik,inkább kurválkodik munka helyett,mert az jobban fizet.

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.02. 07:18:33

@nyuszigonosz: nemcsak ezt jelenti. legalábbis felénk teljesen normális cuccokat is lehet kapni a lomisoknál, nagy tételben is, vagyis, hogy egy cuccból több ugyanolyan van, azt biztosan nem lomtalanításkor szedték össze, mi így vettünk háromezerért olasz paradicsompasszírozót meg hatért digitális mikrót (ehhez mondjuk azóta nem találok használati utasítást a neten:))
itt ez úgy megy, hogy az adott faluban mindenki tudja, hol vannak a lomisok, csak bemész, és körülnézel, mint egy diszkontban, és szépen kiszolgálnak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 08:08:47

@Babette_:
Meg tudnád mondani mit jelent a prosztó szò?

tanato 2013.10.02. 08:27:12

@diggerdriver: A latin prosto-ból származik,durva faragatlan,közönséges a jelentése,ebből származik a magyar paraszt kifejezés is.,amit a földművesre alkalmaztak úgymond az "urak" és később a földművest már nem is használták,csak a parasztot.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 08:37:32

@tanato:
Köszi én azt hittem a prosztata szóból származik.

bambanő (törölt) 2013.10.02. 08:43:48

@magyarlanykairoban: ez nem igaz
a prostik kozt manapsag divat lett a blogolas
az index-n is tele van prostik blogjaival a blogketrec

hogy mennyi a valos, mennyi a kitalalt tortenet, amit nem gazellatestu 19 eves lanyok, hanem negyvenes, kopaszodo ferfiak irnak, azt nehez megmondani

mar evek ota mainstreamesedik a prostisag, konyvet irnak roluk, meg cikkek jelennek meg a bulvarban
lasd a marokkoi csaj, akit vegigkurtak a francia focistak
ma mar divattervezo (legalabbis a nevet adta egy kollekciohoz)

egyaltalan nem ritka ma mar a prostik magamutogatasa

ma ugyanugy mainstream lett a prostisag, mint ahogy par evvel ezelott a porno is emancipalodott
az is tabu volt sokaig, majd Maya Gold, Michelle Wilde kereskedelmi tevekben is megjelentek ruhaban, utan teljesen atlagos beszedtema lett
Kovi, a pronorendezo is egy teljesen hetkoznapi arc lett a mediaban, sot mar ki is futott az egesz biznisz, az ingyenes netes oldalak miatt lealdozott a hagyomanyos pornonak
sok lany a pornobol atvaltott a prostisagba, mert az jobb penzt fizet ma mar

most mar a prostik is hasonlo baberokra tornek, mint par eve a pornosok, bulvar temava lettek, lassan meg teljesen hetkoznapi ugy lesz

bambanő (törölt) 2013.10.02. 08:43:48

en nem tartozom a prostik celkozonsegebe, ugyanis rettentoen smucig vagyok, takarekos es nem szorom a penzt hulyesegekre

plane nem olyanra, amit ingyen is meg lehet kapni: szexre

lüke 2013.10.02. 08:43:48

azért lehetne egy picit szerényebben, luxusprosti az lehet, aki

német, angol, francia s olaszul is-esetleg ma még oroszul is- beszél

hisz a luxus Genfben és tó partján van Svájcban,
s nullával tévedsz :a luxiprosti nem 400-t, hanem 4000-t kap
( CHF, $,€, pounds secko jedno)

kifordított nagyanyó 2013.10.02. 08:43:48

Nem rossz írás csak kicsit kevés.
De igaza van a csajnak.

Kozsok 2013.10.02. 08:43:48

remélem, ki is tud majd lépni a körből.

Pörköltszaft 2013.10.02. 08:43:48

@diggerdriver: hogy te milyen hülye vagy, azóta a fülemet tapogatom... :)))))

Szelid sunmalac 2013.10.02. 08:43:48

Maradjunk annyiban, hogy meg nem egtel ki, de ki fogsz. Mindegyik kieg. Az ido csak a kerdes. Es akkor bizony kurva nagyot fogsz esni, mert nem lesz semmi, amihez ertesz. Nem lesz gyakorlatod, es a kovetkezo etteremben is meg fogjak kerdezni hol dolgoztal eddig. Bizony. Sokan ugy egnek ki, hogy inkabb a nincstelenseget es ehezest valasztajk, de ezt tobbet nem. Vagy elmegy tancosnonek. Vagy ha mazlija van, szerez maganak egy penzes faszit a kuncsaftok kozul. Akkor megint 50-50, hogy az meddig birja ki mellette.
Azt is megmondom, hogy ahany emberrel "megismerkedtel", azokbol mindig fogsz talalkozni valahol. Kulonosen, ha vendeglatasban akarsz dolgozni. Nehogy azt hidd, hogy nem ismernek fel, hogy nem fognak ajanlatokat tenni, hogy tekintettel lesznek arra, hogy te lezartad az eleted egy szakaszat.
Nehogy azt hidd, hogy el tudsz bujni a multad elol!
En jopar baratomat elveszitettem igy, mert nem volt maradasuk. Felismertek oket Magyarorszagon, Svajcban, Olaszorszagban, Hollandiaban, Nemetorszagban. Ugy elbujtak, hogy mar en sem talalom meg oket. Minden kapcsolatot meg kellett szakitaniuk mindennel es mindenkivel.
Gondold at a dolgot.

Szelid sunmalac 2013.10.02. 08:43:48

@diggerdriver: Otromba, egyszeru, kozonseges. Egyeb kerdes?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 08:44:32

@Babette_:
Akkor mostmár csak arra lennék kíváncsi mi volt az írásomban durva, faragatlan?

2013.10.02. 08:49:36

@diggerdriver: gondoltad, hogy le lettel prosztatazva igy reggel?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 08:50:23

@Babette_:
Az igaz. Azzal egyetértek.
Egy karikatúra és teszik, nem tetszik valós problémát figuráz ki.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 08:52:19

@charlieharper:
Igen:))))))))

Ebben a korban már a reggeli hùgymerevségnek is örülni kell:))))))

Ugyandehogy (törölt) 2013.10.02. 08:53:48

@diggerdriver: valós probléma? még csak nem is probléma.
természetes biológiai történés.
mondjuk nem irigylem a nőt, akire megöregedvén így tekintesz.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 08:57:06

@Babette_:
Lazujjá már Bébi.
Kettön áll a vásár.
Én sem leszek abban a korban Jhonny Weismüller.
Lásd benne az öniróniát is.

mojoking77 2013.10.02. 09:30:54

@GutBesserWasser: Nem tudom, ki az a reteg, aki holgyekhez jar Svajcban, de vegyuk teoretikusan. Milyen erteket teremtenek azok a ferfiak, akik szamara nem jelent komoly kihivast 100 000 Forint eltapsolasa?
Barmit. akarki lehet ez.
Lassuk be, a nagyvilagban nem egy akkora csoda az a kb 400 CHF eloteremtese, amit a holgy emlitett.. Van oltonyom, ami ketszer annyiba kerult. Nekem akkor az volt a fontos. Na es? Nem vagyok tul gazdag, de nem kellene Provident hitelt felvennem, ha elvesztenek 100 000 Ft-ot. Van ismerosom, aki hullareszegen penzt szeretett enni..
Na es?
Amig megtehette, nem teljesen mindegy az nekem, vagy akar neked, hogy mire kolti?
Rosszul kozelited meg a kerdest. Nem vagyok benne biztos, de szerintem inkabb arra lennel kivancsi, miert ilyen magas az atlag kereset Svajcban?
Jo helyen van, soha nem kellett koltenie ujaepitesre, tele van bankokkal, es az allam nem bantja oket, sot kiall mellettuk, amikor az USA nekiallt csesztetni oket. Cserebe a bankok megfelelo modon tamogatjak az allamot, illetve nem csak az ugyfelek/alkalmazottak kiszipolyozasabol elnek. Nem eltek tizen-huszon even keresztul rablokapitalizmusban, es nem tanultak meg az elozo generacioktol, hogy lopni ereny...
(Szerintem, egy honap tapasztalata utan) lenyegesen kevesebb senkihazi bevandorlot kell eltartaniuk, es ami a legfontosabb, nem kell irdatlan osszegeket befizetniuk az EU kozos penztaraba, mint a nemeteknek, csak, hogy el tudjak tartani a "szegeny" PIGS orszagok semmirekelloit. Kb ennyi.
Ja, es nem morognak, hogy a kiadas oldalon is dupla kb minden, mint amit Magyarorszagon talalunk...

tanato 2013.10.02. 09:38:40

@diggerdriver: Most megfogtál,mert orvos létemre azt meg nem tudom a prostata szó honnan származik,magyarul dülmirigy.,

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.10.02. 10:47:00

@tanato:
Azért gondoltam hogya prostata szóból származik mert általában az öreg prosztó szókapcsolatban fordul elö.
Akkor ezt megint rosszul tudtam.

BTBTBT 2013.10.02. 11:28:47

@elkeseredett.polgar:
Nem onmagaban a kalandvagyrol volt negativ a velemenyem, hanem magarol a posztrol, amiben es ahogyan ez elojon. De azert olvasd at figyelmesen, mielott butasagot allitasz.
Raadasul rossz posztba is kommentelsz ezzel kapcsolatban. :)

markdarcy 2013.10.02. 14:25:29

@GutBesserWasser:
jol irtad Scvajcban 3X az arres szorzo,tehat itt Magyarorszagon a keresekedo pl az elelmiszerre rarak 30-50% -ot Scvajcban meg 300%-ot....igen am,de neked mint vevonek akkor meg kell fizetned mondjuk a 25CHF/ kg csirkemellet, itthon ki fizetne kb. 6.000Ft-ot 1 kg csirkemellert??? Tehat amit Scvajcban nagy lovet meg keresel kvazi ki is adod.....hidd el ott sem elnek a normal polgarok nagylabon.En szerintem hulyeseg egy-egy dolgot ( fizetest, arakat stb. ) kiragadni. komplxen kell az orszagokat elemezni, de arra nincs igazi ralatasunk innet.....ez van

NorthPier 2013.10.02. 17:34:31

@tanato:
dülmirigy < dül(ledő) + mirigy
latin: prostata (dülmirigy)
görög: prosztatész (elől álló) < pro- (előre) + sztémi (áll)]

Hátha ez segít :-)

tanato 2013.10.02. 18:09:36

@NorthPier: Köszi a görög megfejtést ezidáig nem tudtam.

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.10.02. 19:36:39

@markdarcy:
"tehat itt Magyarorszagon a keresekedo pl az elelmiszerre rarak 30-50% "
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15-20% az árrés, közelebb a 15-höz.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás, íródott 2013.10.02 18:53
Magyarország

DieNanny CH 2013.10.02. 20:13:38

@mojoking77:

"Cserebe a bankok megfelelo modon tamogatjak az allamot, illetve nem csak az ugyfelek/alkalmazottak kiszipolyozasabol elnek."

Pl a svájci Postabanknál, ha 7500 sFr alatti összeg van a folyószámlán, akkor a havi számlavezetési díj 3 sFr, efölött 0!!! És ez a NULLA valóban nulla!
A kamat eleve nullához tendáló majd' minden banknál, úgyhogy lényegtelen.

Bonjour 2013.10.02. 23:05:29

@régebb óta vagyok Subban mint te: na persze, 15%... Ez nagy butasag. Kozgazdasznak nehogy hazudd magad. 15%-kal veszteseges lenne ugyanis.

tableno 2013.10.29. 07:37:59

Találtam egy érdekes cikket az amsterdami magyar prostikról. Hát nem túl felemelő, az biztos...

magyarnarancs.hu/szex/kurvak-kozt-az-utolsok-jelentes-az-amszterdami-piros-lampas-negyedbol-87182

HHRT 1975 2014.04.29. 18:45:43

@Bonjour: Ez egy korlátolt vagy kifejezetten alattomos okoskodás, ami szorosan összefonódik az ilyen munkát vállaló lányok / nők megvetésével. Úgy állítja be az ezt a munkát elvállaló lányokat / nőket, mint "tehetetlenül sodródó", "félvilági / alvilági", "magyarázkodó", stb. embereket, holott a valóság nem mindig ez. Előfordulhat, hogy valaki néhány évig tudatosan felvállalja ezt az életformát, majd elég pénzt gyűjtve kilép belőle és már egy vállalkozás, autó, lakóparki lakás, stb. birtokosaként a felső középosztály kulturált életformáját kezdi élni. Míg, ha megmaradna felszolgálónak, a feszített munkatempó és a nyomor távlati kifutásban elkerülhetetlenül tönkretenné.

CsakEgysrác 2016.09.29. 08:21:07

2 ex barátnöm is kurva volt. 1 Magyarországon, 2. aktiv Németország - Berlin mikor megismertem, semmivel se "kattantabb" mint egy átlagos magyar csaj fejbe. Drog viszont gond volt. Ezt a szakmát vagy részegen, bedrogozva, gyogyszerezve tudják csak csinalni.

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása