oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2014. október 26. 17:00,  Csodálatos az összefogás, és nem állunk le! 11 komment

2014. október 26. 17:00 Határátkelő

Csodálatos az összefogás, és nem állunk le!

Miközben elképesztő módon már az eredetileg tervezett összeget lassan negyedével túllépte a saját oldal indítására és fenntartására indított közösségi gyűjtés (amiről itt olvashattok még részletesebben), az elmúlt napokban is zajlott a munka, úgyhogy most pár mondatban elmesélem, hogyan is állunk most, és a terveim szerint mi várható a következő napokban.

hataratkelo_logo OK_1.jpg

Hadd kezdjem azzal, hogy egészen fantasztikus látni, hogyan képes összefogni egy közösség egy közös ügy érdekében, miként azt is, hogy a tervezett 1200 dollár elérése után sem állt le az adakozás.

Természetesen továbbra is bíztatlak titeket, hogy ha tehetitek, és fontosnak érzitek az ügyet, akkor adakozzatok, vagy vigyétek a gyűjtés hírét. A cél egy olyan oldal létrehozása, amely összegyűjt minden, a határátkeléshez fontos információt.

Ennyi persze nem elég, ezért arra gondoltam, az oldal több is lenne ennél: igazi közösség, ahol lehet beszélgetni, chatelni, fórumozni, ismerőst keresni egy adott országban és városban, kapcsolatokat építeni, barátkozni.

Ha elegen leszünk, akkor nem kell majd Facebook-oldalakon keresgélni helyi közösségeket, mert remélhetőleg a Határátkelőn rengeteg országból és városból lesz majd valaki, akivel beszélgetni lehet, akit meg lehet kérdezni.

Szeretnék egy Üzenőfalat is, ahol bárki felteheti a kérdését, vagy ha albérletet, bútort, hazafelé útitársat keres, azt is találhasson, és még ezen kívül is rengeteg tervem, ötletem van.

A kampányt ide kattintva érhetitek el, olvashattok róla részletesen és támogathattok is.

Mi a következő lépés?

A munka most kezdődik csak igazán, reményeim szerint a következő pár napban elkészül a póló és a hűtőmágnes prototípusa (aki esetleg még nem értesült volna: aki 30 dollárnál nagyobb összeggel járul hozzá az oldal létrejöttéhez és fenntartásához az hűtőmágnest, aki 40 dollárral vagy többel, pólót kap ajándékba, ha szeretné), amit természetesen itt meg is mutatok majd nektek.

Ha minden jól megy, hamarosan ennél is többet meg tudok majd mutatni az új oldalból, de az még kicsit odébb van.

Addig is várom az ötleteket, hogyan lehetne szerintetek még jobban fellendíteni a kampányt, mi legyen még az oldalon (érkezett már emailben pár jó ötlet és felajánlás), azaz TI mit szeretnétek.

Továbbra is él a felkérés, hogy ha valaki szívesen megírná az oldalon majd állandóan kint lévő információs posztok közül valamelyiket (azaz milyen ügyeket kell intéznünk, mielőtt elindulunk Magyarországról, illetve az adott országokban, például Nagy-Britanniában, Svájcban, Ausztriában, stb.), azok jelentkezését szívesen veszem.

A végére még egyszer a link, ahol hozzá lehet járulni az oldal indulási és fenntartási költségeihez.

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: kampány közösség oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr346834377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzZoole 2014.10.26. 18:02:05

es meg csak koran sem kellet kelnem.

Ladislav 2014.10.26. 18:06:04

Én tartozok a törzsgárdához, de második.

Ladislav 2014.10.26. 18:06:34

@Ladislav: Én NEM tartozok a törzsgárdához... :)

Shanarey 2014.10.26. 18:27:13

Engem sosem érdekelt az első hely, legalábbis az efféle blogokon nem.
:-)

SzZoole 2014.10.26. 18:39:35

@Shanarey(England): valojaban engem sem,csak mikor Muscari megemlitette a reggel megjelent posztnal,megneztem es igy sikerult.

Imre apó 2014.10.26. 19:56:15

Én pedig üdvözöllek benneteket:)

Igaz még nem tudtam beszállni, de lehet azt még később is gondolom.

Sok sikert az új oldalhoz :):)

Hari Seldon 2 2014.10.26. 21:45:59

Lehet, már valami tervet tudni, hogy mikor indul el az oldal?
Még idén, vagy később?

zöldeketbeszélek · http://zoldeketbeszelek.blog.hu 2014.10.26. 22:55:48

Olyan lesz, mint az iranylondon, csak nemzetkozi? Egyebirant remek otlet, nagyon-nagyon hasznos oldal lesz valoszinuleg.

Shanarey 2014.10.26. 23:37:43

@zöldeketbeszélek:

Ez olyan lesz, hogy irány bárhová, csak el innen (Magyarország)
:-)

zöldeketbeszélek · http://zoldeketbeszelek.blog.hu 2014.10.27. 00:18:01

@Shanarey(England): Hat azert van par helya vilagon, ahova csak akkor mennek, ha vinnenek, meg ha itt terdig is erne mar a tragya :-).

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása