oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2013. július 20. 02:06,  Szolgálati közlemény 9 komment

2013. július 20. 02:06 Határátkelő

Szolgálati közlemény

Amikor egy blogon szolgálati közleményt olvas az ember, az általában sok jót nem jelent. Nos, ebben az esetben szerencsére semmi ilyesmiről nincsen szó, csak egy apróságot szeretnék bejelenteni nektek.

Július végén mi másról is lehetne szó, mint egy kis szabadságról. Augusztusban lesz kétéves a Határátkelő és azóta minden egyes nap került ki új poszt (a napokban léptük át a 700-as határt), először az Origós oldalra, majd tavaly nyártól ide.

Most viszont kénytelen vagyok meghajolni családom életveszélyes fenyegetései előtt :), ami azt jelenti, hogy a következő két hétben rendszertelenebbül frissül majd az oldal – ami terveim szerint még így is jelent majd heti 3-4 új posztot.

tengerpart_4.jpg

Természetesen nem szeretnék csalódást okozni azoknak sem, akiknek napi betevőjük a határátkelős történetek olvasása (szerencsére sokan vagytok ilyenek), ráadásul elég sok olyan történet van, ami az Origón ugyan megjelent, de ide nem került át – így aztán két legyet ütve egy csapásra, ezek közül is jó párat tervezek feltenni ide a következő két hétben. (A felületes szemlélő így aztán akár arra is következtethet majd, hogy megszaporodtak a posztok az oldalon...)

Ezzel kapcsolatban még egy változás lesz: ezeket az írásokat közvetlenül alattuk nem lehet majd kommentelni (lévén régiek és a szerzők nem tudnak reagálni), viszont mindennap nyitok majd egy napi kis klubsarkot, ahol beszélgethettek egymással – akár a posztokról, akár másról, amiről jól esik. Remélem, ez a megoldás mindenkinek elnyeri a tetszését! (Technikailag ez úgy fog kinézni, hogy minden poszt végén lesz egy link - a mai például itt van-, ami elvezet a főoldalon található klubposzthoz, de természetesen egyenesen is oda tudtok majd találni.)

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy lesznek új történetek is, de nem mindennap – hogy aztán e rövid félszünet után megújult erővel folytathassuk közösen!

Mert a legfontosabb, hogy továbbra is, ebben a két hétben is várom a történeteket, írásokat a külföldön élőktől és azoktól is, akik még csak fontolgatják a határátkelést.

Aki pedig szintén szabadságra megy, annak jó pihenést!

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr335415795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Határátkelő 2013.07.20. 10:46:49

@Kovermadar: Azért heti 3-4 új poszt lesz, és van Klubsarok is, ahol lehet dumálni. Valahogy majd csak túlélitek... Nekem is nehéz... :)

kutya vacsorája 2013.07.20. 12:23:07

@Határátkelő: jó pihit. titok, h. hová lesz a séta?

Szúrófény 2013.07.21. 02:50:39

Folyton lefagy a baromságotok!

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása