oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2012. október 05. 06:57,  Recepciózni a lányok mellett 245 komment

2012. október 05. 06:57 Határátkelő

Recepciózni a lányok mellett

Egyik rendszeres kommentelőnk, Váj mi küldte a következő írást. Mit is mondjunk, alighanem okoz majd némi meglepetést, mert nem túl hosszú, viszont elég ütős... Nem is mondok többet, jöjjön a történet!

Bécs 2.jpg

„Jelenleg Dél-Németországban élek, illetve ott van a bázisom, mert éppen Angliában dolgozom. Hogy mit? Hm, hát tekervényes.

Az én személyes exodusom 6 évvel ezelőtt kezdődött. Akkor költöztem egy romániai megyeszékhelyi városból Budapestre. No, ott rögtön megtudtam, mennyit érek. Éppen hogy semmit. A diplomámat úgy, ahogy volt, elfelejthettem.

Társadalomtudományi végzettségem van, otthon 11 évig újságíróként-szerkesztőként dolgoztam megyei és országos lapoknál, rádióknál. Társadalmi megbecsültség adott volt, barátok, haverok, kapcsolatok, no és persze, ellenségek is. A "médiában" dolgoztam.

Miért költöztem, persze, Budapestre, ha ennyire...? Magánéleti okokból. Senki sem értette, miért dobok el mindent, egyedül én, meg talán az édesanyám. Nem akarom részletezni a budapesti kálváriámat, hogy valami fehér melót kapjak. Csak annyit jegyzek meg, hogy el akartak küldeni magyar nyelvtanfolyamra... Akkor már röhögtem, kínomban.

Hajó után Bécs

Szürkén-feketén melózva, Budapesten éltem 3 évet, majd jelentkeztem egy hajós munkára. Nem akarok bővebben kitérni rá, mert az külön blogposzt témája lehetne. Lehúztam 3 szezont. Vegyes volt, elég volt.

A nyugat-európai szárazföldi legális munkámat Bécsben kezdtem, a vendéglátóiparban. A hajós múltammal, nem volt nehéz állást találni. Nem kerestem rosszul, nem éltem rosszul, de félretenni alig tudtam. És akkor jött egy lehetőség.

A vendéglátóiparban az az egyik pozitívum, hogy tényleg mindenféle emberekkel megismerkedhetsz. Ha nem "mártírként" dolgozol. Hát így ismerkedtem meg a munkahelyemen az egyik törzsvendéggel. Az illetőnek három stúdiója volt Bécsben, de csak egy recepciósa, aki németül is beszélt.

Recepcióst keresett

A stúdió Ausztriában leginkább a bordélyházat, azaz kupit jelenti. Teljesen törvényes ott (és még pár országban). Akkor szembesültem először ezzel. Azt tudtam, hogy a prostitúció Ausztriában legális, de közvetlenül még nem találkoztam vele. Hát akkor ez a törzsvendég felajánlott nekem egy munkalehetőséget. Nem, nem azt.

Recepcióst keresett, aki tud magyarul, németül, angolul, és ha egy másik kelet-európai nyelven is, az még jobb. És kellemes a hangja a telefonban. Én mindezeknek megfeleltem, és olyan ajánlatot tett, amit nem igazán tudtam visszautasítani.

Egy évig dolgoztunk együtt, aztán a magánéletem Németországba vitt, majd Angliába. Nem, nem vagyok ennyire szétszórt, de így alakult, igaz, Angliába, rövid időre.

Hogy milyen ez az élet?

Mármint recepciózni a lányok mellett? Nem egyszerű. Sokkal több türelemre van szükség, mint a háklis vendégekkel akár hajón, akár szárazföldön. Egyfelől ugye a vendégek, aztán meg a lányok. Ha csak egy nemzetből valók, akkor is van elég probléma.
Terveim? Persze vannak, ez a munka nem életcél, mert hamar kiégsz, recepciósként is. Viszont az anyagi vonzata, és a tartalékképzés, ugye... Hát így is fel lehet használni négy nyelv ismeretét és a szlogent "szeretek emberekkel foglalkozni".

Tanulság? Az nincs."

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: Bécs Ausztria

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr884820989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bpetya75 2012.10.05. 21:27:53

@váj mí:

Köszi az infót. Asszem jobban nem érdemes belemenni. Úgy látszik nem vagyok elég toleráns a mássággal szemben ;-)

váj mí 2012.10.05. 21:32:06

@Mirjam2: Feltételezem, anyagi értelemben fogalmazta meg a "lúzer" szót. És olyan értelemben, bizony nem azok. A legfőbb oknak én eddig a kényelmi megoldást láttam. Ott a lány/fiú hirdetése a neten, ezt és azt csinálja ennyi és annyi időben "X" összegért. Tetszik a lány/fiú, kell a szolgáltatása, van "x" összegem. Kifizetem. Ennyi. Nem kell ebbe többet belelátni, mert nincs benne több. A Pretty Woman csak egy film.

váj mí 2012.10.05. 21:34:01

@bpetya75: Milyen másság? Ez csak szimpla extra. A transzokról még nem is beszéltem ;).

bpetya75 2012.10.05. 21:39:12

@váj mí:

Pont ezért írtam. Nekem ez az NS is bőven elég ahhoz, hogy idiótának tartsam a delikvenst. Ebben a témában kőkorszaki vagyok, kár erőltetni ;-)

Nitnitnit · http://lifewiththecats.com 2012.10.05. 21:42:12

@bpetya75: az alapvető szexuális fantázia feltételez fétist. Sőt a párválasztás is. Pl már a petit is fétis, tehát a pici nők. Nemrég kategorizálták. Mondtam is a Kedvesnek h már van is fétise :-D no de viccet félretéve a lábimádat hatalmas piacot tud magáénak meg a nylon fetish. Van aki erre azt mondja, h szeretem a harisnyakötős nőket, de nincs semmilyen fétisem. Dehogy nincs. Szerepjátékok is nagy keletűek. Furcsállom, hogy sok helyen ezt otthon miért nem lehet. Vannak 20on éve házas emberek, akik már nem mondják az asszonynak h öltözz macskanőnek mert nem gyártanak xxl cicanacit :-) rossz hasonlat, tudom. De mindenkit beindít valami. Akit nem ott baj van.

váj mí 2012.10.05. 21:44:39

@bpetya75: Na, most képzeld el, ha tényleg bővebben kifejtem mindazt a posztban, amit a kommentekben is csak érintőlegesen. Elsötétült volna a képernyőd ;).

Nitnitnit · http://lifewiththecats.com 2012.10.05. 21:45:58

Egyébként a BDSM, pisi-kaki, shemale engem is riaszt. De inkább járjon dominához, minthogy 20 évnyi elnyomott vágy átalakuljon szükségletté és erőszakos abberációt szüljön. Mert van olyan is.

váj mí 2012.10.05. 21:48:25

@Nitnitnit: Khm, nos ezért van forgalmuk a lányoknak. Mert ők annak öltöznek be, aminek a kedves vendég óhajtja, sőt ez csak az enyhe bevezető.
Különben van 4xl-es cicajelmez is. Múlt héten vettem egy olyat, nem, nem magamnak ;).

bpetya75 2012.10.05. 21:49:54

@Nitnitnit:

Ezzel nekem az az egy bajom van, hogy túl széles a paletta, amit ezzel a szóval lefednek. Kb a fitos orrtól a falra fröccsenő vérig (vagy annál is tovább) terjed. Mintegy relativizálja a sötétebb végét a spektrumnak. És ez nem tetszik...

váj mí 2012.10.05. 21:50:26

@Nitnitnit: Khm, ha erőszakos abberációt szül, akkor inkább subhoz küldd. Szerintem.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2012.10.05. 21:51:41

Hmm.Gondolom személyzeti kaja nem volt a kupiban. És más?

bpetya75 2012.10.05. 21:53:46

@váj mí:

Bár biztos van, akit ez a vonal mélyebben izgat, de én nem a kupis rész mélységeire vagyok kíváncsi. Mi volt a hajón? És No-ban? Anglia? Miért volt rövid? Most újra sógorok, ugyanott? Hogyan és miért? Például ;-)

váj mí 2012.10.05. 21:54:35

@bpetya75: Hm, az "ipar" kialakította erre a kereteket. Mármint a "normális", alapra. (francia, csók, masszázs, mell-.és láberotika, némi vibris játék és maga a szex). Ha neked ennél több kell a mindennapokban a barátnő/feleségtől, akkor minimum extrás vagy ;).

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.10.05. 21:56:11

@bpetya75:

Akkor én szerencsés vagyok. Nekem a feleségem elsősorban a barátom, s csak másodsorban szexuális partner. Eleve így indultunk annak idején 27 éve, amikor megismerkedtünk.

Nitnitnit · http://lifewiththecats.com 2012.10.05. 21:57:24

@váj mí: általánosságban mondtam, arra hogy az elfojtás szülhet, így inkább éljék ki finom formàban, szerepjátékban, minthogy valami komolyabb bajt szüljön hosszú évek után. Minden elfojtás bajt okoz hosszú távon. Sajnos így működünk mi emberek. :-)

váj mí 2012.10.05. 22:03:07

@bpetya75: A hajón? Hány hajós poszt is jelent meg már a blogon? A "sztenderd" minden cégnél ugyanaz. Legfeljebb az változik, hogy folyami vagy óceánjáró? Különben a hajós posztokhoz hozzá is szóltam (nem mindhez), remélhetőleg, valamennyire érdemben. Most ezeket ismételgetni? Ha valami speckó érdekel hajós témában szívesen, de nem láttam értelmét sokadszor is leírni azt, ami már megjelent a blogon általános tudnivalóként.
Németországban vagyok újra, és remélem maradok is. Nagyon szeretnék. Anglia egy kis kiruccanás volt. Eleve kötött idejű meló. Igen, ugyanebben az iparágban. A sógorokkal meg most már úgy vagyok, mint otthonnal. Félévente egyszer pár napot ott tölteni nem rossz.

Nitnitnit · http://lifewiththecats.com 2012.10.05. 22:07:52

@Gondolkodni Próbáló Birca: az ilyen kapcsolatokat mindig tisztelem és csodálom. De vallom, h nincs olyan, hogy elsősorban barátságon alapuló párkapcsolat. Egy kapcsolatnak kell, hogy kémiája legyen :-) legalábbis nálam.

váj mí 2012.10.05. 22:14:17

@Nitnitnit: Jójójó, picit kötekedtem, bocs ;). De-viszont-ellenben-különben, khm ... azt kell mondanom, hogy nem, nem tudják kiélni, mármint általában. Vagy már vagy még.
A "már" arra vonatkozik, amit Bircanak is írtam, hogy eleinte minden oké szexuális téren, aztán az egyik fél hirtelen elkezdi nem szeretni ezt vagy azt (valszeg sosem szerette, de férj kellett hirtelen, vagy éppen feleség). Ilyenkor az egyik fél akkor jár a legjobban, ha a palánkon átbaszott másik fél lányokhoz kezd járni. Mert ha talál egy szeretőt, és még csimoták sincsenek, akkor lapát van.
A "még" meg arra, hogy az ember ízlése nemcsak a kaja-pia vonalon változik, hanem szexuális téren is. Ezt ugye azért nem kell tovább ecsetelnem?

Mrs. Clayton 2012.10.05. 22:15:55

@váj mí: mivel erről nem beszéltél, legalábbis én nem vettem észre, akkor elmondanád, h az általam emlegetett bűnözés mennyire szövi át akár legálisan működő szalonokat is? vagy te ezzel nem találkoztál?
én akiket ismerek lányokat ebből az iparból, ők mind kivétel nélkül drogoznak
bár van egy 50 éves ismerősöm is, róla nem tudom, de ő akár ihat is, ezt nem tudom
ugyanakkor nehezen hiszem, hogy ha vki hosszú távon ezt csinálja, akkor a lelki sérüléseit ne kezelné, kábítószerrel, alkohollal, nyugtatóval, akár ezekkombójával

bpetya75 2012.10.05. 22:17:13

@váj mí:

Akkor nem vagyok extrás ;-)

@Gondolkodni Próbáló Birca:

Igen, szerencsés vagy. Becsüld meg a szerencsédet! ;-)

bpetya75 2012.10.05. 22:18:53

@Nitnitnit:

A kémia szvsz 2-3 év. Utána csak akkor van jövője a kapcsolatnak, ha a feleknek van miért tenni érte, és persze tesznek is érte.

váj mí 2012.10.05. 22:26:35

@Jess G: Várj, várj, várj. Az alkoholizmusnak, mi köze a bűnözéshez? Vagy akár a drogoknak, olyan szinten, ahogyan te feltételezed, drogkartelekkel a háttérben? Aki ebben a szakmában alkoholista vagy drogos vagy nyugtatózik, az minden más stresszes szakmában is ezt tenné. Mert ez a szakma nagyon sok stresszel jár. És ezt elkezdeni pár havi elmaradt számla kifizetése miatt, nagyon nem kellene. És sokan ezért kezdik el. Meg is van az eredménye. Én egy éjszaka nem alszom, a lány másnap csomagol.

spangola 2012.10.05. 22:27:33

@váj mí: Mit ne vegyek magamra? Ezt nem értettem.
Pisiszex? Na, szerintem a kommentelők nagyrésze szívesen lepisilne valakit mondjuk 120 ezer forintért. Hehe...

Szerintem olyannal kell összeházasodni, akivel jó a szex is, mert egyformák vagyunk, egyfélét szeretünk.
Ha én konzervatív vagyok az ágyban, de a férjem szeretné a nyílt utcán is csinálni, vagy állandóan arról álmodozik, hogy alázzam meg és kötözzem ki, de én ezt nem akarom megtenni, akkor ott hiába van szerelem, előbb-utóbb vagy válás, vagy prosti, vagy éppen szerető lesz a vége, aki megadja neki, amit én nem.

A recepciós munkáddal meg semmi baj nincs, engem jobban zavarna, ha mondjuk a jelenlegi kormány hivatalnoka lennék, és úgymond én is részt vennék a munkálataikban, mint az, hogy egy legális bordélyban vagyok tolmács és recepciós-menedzser.
Hisz, ahogy valaki már írta, a pénz és a szex irányítja a világot. Ez nagyon igaz.

padlas 2012.10.05. 22:28:11

@Gondolkodni Próbáló Birca: na igen, csak arra semmi garancia nincsen, hogy ha barátként jól megvagytok, akkor szexuális téren is hasonlóak az igényeitek. (Mármint nyilván nem a személyes példádat vonom kétségbe, hanem azt mondom, hogy ez egyáltalán nem biztos hogy általánosságban is működik. Mondhatni, ez nem törvényszerűség, hanem te vagy szerencsés)

spangola 2012.10.05. 22:34:03

@váj mí: Ebben nagyon igazad van.
Valószínű nem lenne annyi válás, ha több pénze lenne az embereknek, és lenne pénze a férjnek prostihoz járni, akivel kiélhetné a vágyait, amit nem ad meg neki a felesége.
Pénz híjján szeretőt tart, és a szex nagy úr, és ha még szenvedéllyes is párosul, akkor ott a szerető visz mindent, az asszony meg nyekedhet otthon, hogy a férj válni akar. Na, hagymácska most biztos a kardjába dől, ha ezt olvassa:)

Mrs. Clayton 2012.10.05. 22:37:49

@váj mí: én nem azt mondtam, h más szakmákban nem drogoznak, hanem azt h a szexiparban jellemzőbb, egyfelől, h sovány maradj, másfelől h vmi élvezetet nyújtson a munkád, harmadrészről nem a legiskolázottabbak választják ezt a szakmát, ugyanakkor a lányokat "védeni" is szokás azt meg nem tudom, lehet tévedek persze, de nem a G4S szokta ellátni, hanem olyan kigyúrt fiúk, persze attól még senki nem bűnöző, h kigyúrt
és akkor ez mind együtt hozza magával például a drogokat és egyéb a szervezett bűnözésre jellemző dolgokat
mondjuk megértem, ha nem ismered ezt el, de attól még így van
az alkohol meg nem bűnözés, ha épp nincs betiltva, pusztán azt mondtam, h ha nem drogozik, gyógyszerezik, akkor iszik, ami nem bűn, csak probléma

spangola 2012.10.05. 22:43:42

@infrablue: Mindig értetlenül állok az ilyen agresszív és gyűlölködő emberek hozzászólásaihoz. Neked mi bajod van?
Szexelj már egyet oszt nyugogggyyyá má le.

Mrs. Clayton 2012.10.05. 22:44:05

@spangola: erre csak annyit, hogy anno egyik nagyon jómódú, értsd nem tudta elkölteni a pénzét annyi volt neki 60 évesen, összeszedett egy pesti 35 éves 45-nekkinéző prostit, beleszeretett, kivette az iparból, magyarán kifizette x időre előre,majd elment Thaiföldre nyaralni, mire hazajött a nőt épp másvalaki használta, de a szerelem akkora volt a pasi részéről, hogy még ezt is elnézte, aztán lett gyerek is
tudtommal a feleségétől nem vált el az illető, gondolom a rengeteg felezni szükséges vagyon miatt
szóval, ha egy férfinál beindulnak a hormonok, akkor teljesen mindegy, h a hölgy éppen mivel keresi a kenyerét, és ki várja otthon, bocsánat helyesbítek, nőknél is mindegy

spangola 2012.10.05. 22:50:55

@Jess G: Rengeteg férfi szinte szerelmes szó szerint a pornósztárokba. Az erotika kiállításon azt se tudják, hogy kerüljenek az általuk istenített pronószínésznő közelébe. Bármikor elvennék őket feleségül. Hihetetlen, nem értem, hogy jár a férfiak agya.
Egyébként meg százszor lennék inkább prosti, mint pornószínésznő, akinek a legintimebb testnyílásait és minden mást bárki láthatja, a tanárai, a szomszédai, a körzeti orvos, a fia, lánya, testvére férje... a felvételeknek köszönhetően.

A Tyne folyó déli partja 2012.10.05. 22:56:35

@váj mí: hát van egy olyan sanda gyanúm, hogy a saját anyanyelvükön sincsenek túl magas szinten...mi az az NS? meg főleg kettős NS?@CharlyB: a nem lúzernek meg nem kell 130 eurót rááldoznia arra, hogy szexelhessen...@bpetya75: és képzeld, ha még kakit is akar. jesszus. megyek hányni. asszem, én is kőkorszaki vagyok.

Mrs. Clayton 2012.10.05. 22:56:57

@spangola: hát passz, ezen nem gondolkodtam, viszont egy pornószínész jellemzően nem évi 10.000 emberrel létesít szexuális kapcsolatot, hanem max 10-zel, ráadásul az egy kicsit belterjes világ, mondhatni szakmai kőr, ami viszont egy bordélyról nem mondható el, nem tudom melyik a rosszabb, szerintem itt csak e kettő közül lehet választani, nincs olyan, hogy jobb, a pornósok is drogoznak,a nélkül ilyet nem lehet hoszú távon csinálni

A Tyne folyó déli partja 2012.10.05. 23:01:44

@spangola: szóval, a férj nyugodtan járjon prostihoz, mert attól megkapja, amit a feleségétől nem (amiről szerencsétlen feleség nem is tud, lehet, simán benne lenne.). na és az a feleség is járhat férfiprostihoz? mert ezt valahogy nem szokták annyira preferálni. ő bezzeg maradjon a fenekén, és ne járjon ilyen erkölcstelenségeken az esze, mi?

Mrs. Clayton 2012.10.05. 23:09:37

www.origo.hu/nagyvilag/20121002-amszterdam-legoregebb-szajhai-martine-louise-fokkens.html
mondtam, h nem lesznek milliomosok, mert elköltik, amit keresnek
biztos jó lehet 70 évesen is ezt csinálni

váj mí 2012.10.05. 23:25:06

@spangola: Ááá, csak amit a neked címzett komment első felében írtam, az leginkább általános volt, csak éppen eszembe jutott. Oszt néha magukra szokják venni a népek ;).
Amiről te írsz, az az ideális. Te tudod, én most nagyon, nagyon nem szeretem a kelkáposztát, a halat és a tengeri herkentyűket. Aztán, lehet 6-8 év múlva mindhármat megszeretem, vagy csak kettőt, vagy csak egyet. Jártam már így például a töltött káposztával ...
Mondjuk, kormányhivatalnokként én is mélyen szégyellném a pofám. Inkább beállnék a lányok mellé melózni. Az tisztességesebb.

váj mí 2012.10.05. 23:35:28

@spangola: Khm, a lányok olcsóbbak, mint egy állandó, vagy akár pár változó szerető. Ja, és hiszti sincs. Meg elvárások. Szerintem, persze.

@Jess G: Khm, szerintem meg ébredj fel. Te valaha, valamikor, láttál egy filmet, vagy valaha valamikor beszéltél egy Angyalföldön dolgozó lánnyal meg a stricijével. Már bocs, de a következtetéseid erre utalnak.
Nagyon sok lány felszívja az orrába, amit keres, nagyon sok meg elissza, van, aki elcseszi ruhákra meg hasonló marhaságokra, és még több van, aki a családját tartja el belőle. Tudod, kezdődött a tanév, a gyereknek meg kell ez meg amaz az iskolába. És hasonlók ...
Értsd meg, nincs mit elismernem. Nincs védelmi pénz, nincsenek stricik, drog (no, fű és kóla, ne gondolj semmi komolyra, mert ha nem tud dolgozni, akkor szedheti a cuccát) és pia van. Akiknél van. De azoknál más melóban is lenne.

váj mí 2012.10.05. 23:40:50

@A Tyne folyó déli partja: Hm, volt már olyan tapasztalatom, nem tagadom, hogy "de legalább magyarul beszélsz, b+??!!!" Szerencsémre, nem túl gyakran.
Khm, petyának már leírtam, kölcsönös pisi-szex ;).

spangola 2012.10.05. 23:41:24

@váj mí: HÁt, tisztességesebb, az biztos.
Egyébként meg tapasztalat, hogy mindig a legszerényebbnek kinéző kis nők a legnagyobb kurvák az életben, és szerintem minél szerényebb egy nő külseje, annál nagyobb az esély rá, hogy olyat is bevállal, amit egy szebb nő nem.
Vagy amikor látok egy-egy csajt az Opera lépcsőjén egyedül ülni egy könyvvel az Andrássy úton, miközben olvas, mindig arra gondolok, hogy milyen kétségbeesetten próbál ez a szerencsétlen szexhez jutni. Van ez az intellektuális szürke egér nő típus, akiről ordít, hogy igazából leszarja mit olvas, csak kef...lje már meg valaki. pfff

spangola 2012.10.05. 23:44:23

@A Tyne folyó déli partja: gondolom most nem kell belemennem, hogy nekünk nőknek sok mindent nem lehet, amit a férfiaknak igen. Legalábbis nálunk.

Mrs. Clayton 2012.10.05. 23:47:46

@váj mí: nézd, nekem mindegy mit mondasz, de ha elolvasod a holland nagyikról szóló cikket az origón, akkor abban is azt írják, amit én mondok
egyébként még soha nem hallottam az utca emberétől a kokainra, hogy kóla, ezt csak azok használják, akik így vagy úgy, de kapcsolatban vannak vele :-)
és hidd el, ismerek dealert, striciket és lányokat is, akik ebből élnek, sőt recis lányt is Hollandiában
ez nem az a népmese, mint, amit te el akarsz hitetni
értem én, h aki drogot árul az szerinted, nem egy kategória a rablógyilkossal, de ettől még ha legális, ha nem, ha a gyerek iskolatáskáját fizeti is egy-két lány, de nem ez a jellemező, igen is a szervezett bűnözés melegágya a szexipar és a lányok drogosok, alkoholisták, de minimum lelki betegek, ha nem épp nemi betegek

spangola 2012.10.05. 23:49:02

@Jess G: Ez igaz, de elég durva, hogy felvétel készül, ami megmarad örökre, bárki láthatja. Az már mindegy, hogy 300 vagy 1000 pasival fekszik le, mert a pornószínésznők is százával fekszenek le partnerrel, nem olyan belterjes az a szakma, a férfiak közül sok a külföldi.

Engem zavarna, hogy bárki megnézheti, hogy szexelek, a tanáraim, a gyerekem, apósom, fúj...

De nem tartják magukat prostinak, hanem színésznőnek. Pedig ugyanolyan prostik, mint akik kamera nélkül és rendező nélkül csinálják.

Mindenesetre szerintem egy dolog kell ehhez a szakmához, ami nekem nincs: GYOMOR.
Én a szagoktól, a látványtól sugárban hányék, és ezzel az aktus már be is fejeződne, mielőtt elkezdődne, kivéve, ha van olyan a pisi-kaki szex mintájára, hogy hányós szex.
De ilyenről még nem hallottam.

váj mí 2012.10.05. 23:54:31

@Jess G: Jézusom!. Ok, tudod mit? Igazad van! Mit iszol?

váj mí 2012.10.06. 00:03:28

Én azt szeretem leginkább az emberek egy bizonyos részében, hogy minden helyzetben megmondják a tutit. Akkor is, ha azt a helyzetet csak hallomásból ismerik. Sőt! Főleg akkor! Az nem számít, hogy aki írja/mondja az az adott helyzetben él, dolgozik hosszabb ideje. Nem, az smafu! Mert neki van egy ismerőse, akinek a szomszédjának a keresztlánya. És szerencsétlen pont megszívta. Édesjóistenem.

Mrs. Clayton 2012.10.06. 00:05:16

@spangola: konkrétan nincs információm arról, h hány pornós lányra jut egy pornós pasi, de nyilván kevesebbel kerül kapcsolatba, mint ahánnyal egy bordélyban magát áruló lány
az kétségtelenül tény, hogy ezeket a lányokat a média is sztárolja valamiért, így a társadalmi megítélésük is enyhébb, mintha bordélyban, utcán dolgoznának
hidd el, kellő mennyiségű drog mellett te is megcsinálnád, a drog ugyanis a gátlásokat is oldja, nem is akárhogy
úgyhogy az szimplán nem igaz, h drogosan nem lehet dolgozni, pont h úgy lehet csak igazán, mert akkor még álmos se lesz

váj mí 2012.10.06. 00:10:31

@Jess G: Á, nem dehogy, én meg csak divatból hívtam mentőt. No, nem lányhoz, ne tévedj,a vendéghez. Mert belőtte magát a szerencsétlen a szobán a lánnyal, és egy zsák krumpliban is több élet volt, mire a mentők kiértek.

Mrs. Clayton 2012.10.06. 00:15:12

@váj mí: a válasz a második kérdésedre: egy gin tonic jól jönne

egyébként nekem mindegy, hidd el, tényleg, felőlem biblia olvasókör is lehet a munkahelyeden
de ettől még a tények tények maradnak
sajnos az a szitu, h lánykereskedelem, védelmipénz, drog és hasonlók vannak jelen a bordélyházakban
és ezt nem filmeben láttam, hanem a volt ügyfeleimtől, ismerőseimtől tudom, akik ebből élnek így-vagy úgy

Mrs. Clayton 2012.10.06. 00:17:40

@váj mí: elhiszem én ezt is, mondjuk furcsa, mert aki heroinozik, az pontosan tudja, hogy szexelni nem tud, meg mást se igen, minden esetre ambíciózus lehetett az illető

váj mí 2012.10.06. 00:25:58

@Jess G: Nézd, én is találkoztam már nem egyszer kólás meg hernyós lánnyal, dolgoztam is velük, no, nem sokáig, mert repültek. De, amit te itt előadtál általánosként, az a velvet blog szex alblogjába tartozik, kattintásnövelésnek.
Vagy.
Lehet, otthon valóban így megy. Ezt nem tudom, de ezt már az elején mondtam. Ha ez otthon így és általános, akkor sajnálom a lányokat.

Hidd el, a lány rohant ki, hogy a srácnak habzik a szája, a mentők 6-7 percen belül voltak ott. Akkor már alig volt pulzusa. Végül megmaradt, tőlük tudtam meg utólag, hogy majdnem aranylövés lett.

2012.10.06. 13:07:37

@váj mí: Tisztaban vagyok vele hogy sokan akik prostitualtakhoz jarnak tele vannak penzzel. Ettol fuggetlenul nem fogom oket tisztelni, sot szemely szerint megvetem oket. Az en szememben luzerek.

Semmivel nem tunik nekem menobbnek valaki aki 2000 fontot kolt el egy prostitualtra, mint aki 20 fontot kolt. Sot. Ha valakinek olyanok az eletkorulmenyei hogy csak husz fontja van szorakozasra, valamilyen szinten meg tudom erteni ha ezt egy gyors blow job-ra kolti. Akinek tobb ezer fontja van ugyanerre a celra, az valoszinuleg muveltebb, szelesebb a perspektivaja, egy csomo ertelmes dolgot csinalhatna a penzzel de megis ugy dont hogy kiberli valakinek a testet ezert a penzert. Hat szerintem ez eleg nagy luzerseg.

A magam reszerol Gondolkodni Próbáló Birca-val ertek egyet; ha valakinek jol mukodo parkapcsolata van, akkor nem fordul elo olyan helyzet hogy valamelyik felnek fizetnie kene szexualis szolgaltatasokert. Akik szerint en naiv vagyok, azoknak valoszinuleg nem volt meg igazan jol mukodo parkapcsolata.

váj mí 2012.10.06. 13:37:26

@Mirjam2: Hm, nem is a tiszteletről szól, viszont azért ne lepődj meg, ha esetleg egy általad valamilyen okból tisztelt emberről kiderül, eljár a lányokhoz. Akkor majd már nem fogod tisztelni? Vagyhogy? Hiszen azok a tulajdonságai, eredményei, amelyekért korábban tisztelted, továbbra is megmaradnak.

Különben, abban egyetértek, Bircaval is, hogy ideális esetben egy jó párkapcsolat úgy működik, ahogy leírtátok. Csak hát, ideális, ugye.
Nos, véleményem szerint inkább lányokhoz menjen, mint összeszedjen egy szeretőt.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.10.06. 13:56:46

kiváncsi lennék, hogy vajon a második világháborúnál a szovjet "felszabadulás" után, hogy az orosz katonák konkrétan végigerőszakolták magyarországot, mennyiben járult hozzá az a sztereotípia, hogy a magyar nők, a vengerkák, azok egyúttal szakadék büdös kurvák is a 19. sz végi-20.sz eleji szentpétervári és moszkvai tapasztalatok alapján, úgyhogy abszolút nem bűncselekmény őket megkúrni, csak max nem fizetnek a "szolgáltatásért".

mert én készséggel elhiszem, hogy a századfordulón szentpétervárra exportált magyar nők önkéntes kurvák voltak (mehehe, mert persze akkor még nem volt prostitúciós célú emberkereskedelem, mi?), de hogy ennek a vengerka hatásnak, ha volt ilyen sztereotípia az orosz katonák fejében, pusztító hatása volt a tök átlagos gimnazista kislányokra, vagy férjes asszonyokra, vagy egyszerű cselédlányokra 45-ben, köztük polcz alaine-re, a te nagyanyádra, az én nagyanyámra, a dédinkre, etcetcetc, az tutifrankó.

nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy próbáljon belegondolni, hogy mennyire szolgáltatás és mennyire önkéntes, ha egy nő szétteszi a lábát egy vadiegen faszinak, aki erre szájba-seggbe, vagy pinába dugja, és hogy vajon ezek a nők kúrásnak élik meg a "szolgáltatást", vagy inkább csak a szokásos nemi erőszaknak, amiért legalább most fizetnek, ha már apuci-nagybácsi-szomszéd általi megerőszakolásból nem volt semmi pozitív származék, és hogy akinek kúrásra használják a testét, az vajon mennyire érzi magát embernek, és mennyire képes a saját testéhez hozzácsatlakozni?

mert én úgy gondolom, hogy sehogy. én úgy gondolom, hogy a prostitúció nem más, mint fizetett nemi erőszak olyan nőkön, akiket már gyerekkorukban arra kondicionáltak, hogy a testük bármikor megsérthető szexuálisan, és nekik ezt el kell tűrniük, és hogy ha bármit is akarnak elérni a világban, azért a testüket kell áruba bocsátaniuk.

2012.10.06. 15:17:43

@váj mí: Igen, ha megtudnam valakirol akit ismerek hogy a 'lanyokhoz' jar, elvesztenem iranta a tiszteletemet. (Akkor is elvesztenem az illeto irant a tiszteletemet, ha megtudnam hogy gyilkos, vagy drogkereskedo, peldaul.) Es szerintem megcsalni valakinek a partneret valakivel = emberi kapcsolatot kialakitani egy masik fellel ('szereto') nincs ugyanazon a szinten mint kiberelni a 'lanyok' testet penzert.

2012.10.06. 15:24:01

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Teljesen egyetertek, de majd mindjart jon valaki aki megmagyarazza hogy mi csak alszentek vagyunk... Komolyan, ha prostitualtnak lenni normalis foglalkozas, akkor miert nem csinalja mindenki? Gyakorlatilag minden no, es sok ferfi is, rengeteg penzt tudna keresni ezzel a 'foglalkozassal', es semmilyen kepesseg vagy kepesites nem kell hozza. Akkor vajon miert van az hogy a nepessegnek csak nagyon kis szazaleka el ezzel a fantasztikus kereseti lehetoseggel? Vaj mi - ha szerinted ez normalis munka, te miert nem csinalod, miert csak a recepcion dolgozol?

váj mí 2012.10.06. 16:09:14

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Hm, kissé sarkos vagy, de ezt már megszoktam tőled, és igen, ismerem az összes előzményedet, amit magadról nyilvánossá tettél. Így nem mondok semmit.

@Mirjam2: Hm, szóval szerinted a gyilkos és drogkereskedő az a megfelelő kategória. Oké, te véleményed. És szerinted? Elég, ha kiherélik őket, vagy életfogytiglan esetleg rögtön kötél?
Ja, és mi van azokkal a hölgyekkel, akik fiúkat rendelnek meg? Velük, mi legyen?
Na, és azokkal, akik transzokat? Vagy magukkal a transzokkal, mi legyen? Hiszen a te világképedbe ők aztán végképp nem férnek bele.
Hm, úgy gondolod, nem kell hozzá semmilyen képesség? Valóban úgy gondolod? (Nem, nem a kinézetre gondoltam).
Hogy miért nem csinálom? Mert nem érdekel. Ahogy a programozás sem.

Dragonlady (Bp, Hun) 2012.10.06. 16:13:28

Vájmí tök értelmes, érdekes hozzászólónak tűnt eddig nekem is, hát kicsit elvesztettem az érdeklődésemet.
a többit nem tudom szalonképesen megfogalmazni :-( köszi Vérnyúlnak néhánnyal feljebb, hogy megtette.

tomfree 2012.10.06. 16:14:11

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: a felszabadító szovet hadsereg nem csak a magyar nők tízezreit becstelenítette meg, hanem az összes "felszabadított" (néha még szövetséges) ország nőit, asszonyait is. A vengera itt nem kapcsolódik ehhez.

tomfree 2012.10.06. 16:18:01

@váj mí: egy ismerősöm valahogy kiadta a lakását bérbe egy hivatásos lánynak, aki egyedül dolgozott, azt mondta utána, hogy élete legjobb albérlője volt: csendes (nem akar figyelmet a szomszédoktól), soha nem főz vagy bulizik (nem használja le a bútorokat, kivéve az ágyat :-), mindig időben fizetett és csak pár órát volt az ingatlanban egy nap. Érdekes világ lehet ez, sok mindent láthattál már. Kitartást kívánok!

tableno 2012.10.06. 16:32:36

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: @Mirjam2: Egyfelől teljesen megértem, miért gondoljátok, hogy a prostitúció az egy borzasztó dolog. Egy ideális világban szerintem sem lenne helye. Mint ahogyan a cigarettának, a szerencsejátéknak, az alkoholizmusnak, drogoknak sem. Csak hát az a helyzet, hogy ezeket a dolgokat még SOHA, SEHOL, SENKINEK sem sikerült kiiktatnia. A "bűnös élvezetek" tiltásának eredménye mindig és mindenhol ugyanaz: az üzletet átveszi a szervezett bőnözés, és végül mindenki rosszabbul jár, kivéve a gengsztereket. Lásd a szesztilalmat Amerikában, a kábitószerháborúkat Latin-Amerikában. Vagy nézzetek körül a világban: szerintetek ahol illegális a prostitúció, ott nincs? Fenét nincs. Ami nincs, az: rendőri, szociális és egészségügyi védelem a lányoknak, kötelező AIDS-szűrés, stb. Mondok egy érdekes példát: az iszlám fundamentalista Iránban, ahol a prositúcióért HALÁLBÜNTETÉS jár (a klienseknek is!), úgy oldják meg a dolgot, hogy a felek este házasságot kötnek (a többnejűség megengedett), majd reggel elválnak (az iszlámban ugye ez elég egyszerű). Akkor most mégis mi lenne a megoldás???

váj mí 2012.10.06. 16:38:58

@Chang Yai: Hm, szóval, attól vagyok kevésbé értelmes, olvasott, művelt, intelligens és a többi, mert két éve lányokkal dolgozom. Te, ha pár hónap múlva "ismernél" meg, amikor már nem ezt csinálom, akkor megint értelmes, olvasott, művelt, intelligens és a többi lennék? Attól meg kevésbé érdekesek a hozzászólásaim, mert az a munkám, ami? Amikor érdekesnek találtad őket, akkor is az volt a melóm, ami. Akkor mit szólnál, ha egy lennék a lányok közül? :D Érzed a zavart az Erőben?

@tomfree: Köszi. Na igen, néhány ordenáré libától eltekintve, a lányok nem igazán szeretik felhívni magukra a figyelmet ;). Khm, valóban igen érdekes világ, nagyon sokféle emberrel futhatsz össze, a teljes skálán. És tapasztalatnak sem rossz.

01234567 2012.10.06. 16:51:21

@tomfree: A háború az háború. És ez a visszavágó volt. Nem mentesítve az oroszokat, azt szeretik elfelejteni az emberek, hogy mi mentünk oda a pofonért.

01234567 2012.10.06. 16:58:38

@Mirjam2: Azért mert a külseje, biológiai tulajdonságai alapján kevesen képesek rá. Nem mentesítve az erkölcsi hátulütők alól a prostituáltakat és a pornósokat, azért én inkább velük innék egy sört mint egy politikussal, taxissal, zöldségessel, ügyvéddel, ingatlanossal....embere válogatja. Az életem során megismert emberek közül felmerül egy az átlagnál magasan intelligensebb favágó, és egy becsületes, korrekt pornós csaj, aki ráadásul jó barátom :) , igaz már profilt váltott közben...

váj mí 2012.10.06. 17:02:35

@01234567: Á, szerintem kár ebbe belemenni, mert egyrészt valóban mi mentünk házhoz, másrészt az oroszok ugyanúgy végigrabolták és "nőzték" Romániát is például, harmadrészt meg Vérnyúlnak mindenről az jut eszébe.

2012.10.06. 17:14:56

@01234567: 'Azért mert a külseje, biológiai tulajdonságai alapján kevesen képesek rá.'

Hidd el, nem kell szepsegkiralynonek lenni ahhoz hogy szexert penzt kapjon valaki.

01234567 2012.10.06. 17:27:43

@váj mí: Az orosz egyszerű ember szocializáltsága, nem kérdés. 1917-ig jobbágyság és szolgaság volt, utána meg egyszerű rabszolgaság. talán most értek a 70-es évek Európájának szintjére e téren. És ha még figyelembe vesszük hogy a relatíve normálisabb emberanyag (az európai részen élők) 41-42-ben hadifogságba estek, vagy meghaltak. 42-től a szibériából toborzott, és a lágerekből előhozott jobbára köztörvényes emberanyag (ajánlom a Strafbat című filmsorozatot) maradt bevethető, így azt hiszem nincs min csodálkozni. Engem csak már iszonyatosan kezd bosszantani a sok történelmi csúsztatás, amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, öregszem...

01234567 2012.10.06. 17:29:37

@Mirjam2: Tudom. Ezért írtam két verziót...

A Tyne folyó déli partja 2012.10.06. 17:59:40

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: hú, nagyon jót írtál, teljesen igazad van.
egyébként, én egyszer olvastam egy könyvet, Amszterdamba exportált angol csajról, (átverték, dadusnak ment volna, nem prostinak). hogy hogy érzi magát. hát szarul. kb. próbál nem odafigyelni, hogy mi is történik vele, totálisan kikapcsol, üresjáratba. és ez kell a férfinak? élmény lehet, tényleg.

A Tyne folyó déli partja 2012.10.06. 18:03:55

@Mirjam2: veled is egyet értek.

a másikhoz, hogy nem kell szépségkirálynőnek lenniük: na igen, a smink, meg a megfelelő kamerabeállítás csodákra képes..

váj mí 2012.10.06. 18:46:33

@01234567: Á, nem értesz te semmit, minden a vengerkák miatt volt, ők tehetnek az egészről. Ja, és csakis Magyarországon történtek ilyen szörnyűségek, kizárólag a századfordulós kurvák miatt. Na! ;).
Különben meg, kár felhúznod magad, a történelem sosem volt egzakt tudomány.

padlas 2012.10.06. 19:26:29

@Mirjam2: "ha valakinek jol mukodo parkapcsolata van, akkor nem fordul elo olyan helyzet hogy valamelyik felnek fizetnie kene szexualis szolgaltatasokert. Akik szerint en naiv vagyok, azoknak valoszinuleg nem volt meg igazan jol mukodo parkapcsolata."

Ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy mivel neked ilyen tapasztalatod van, ebből következik, hogy ez egy általános igazság. Miért van az, hogy más témákban képes vagy belátni, hogy az ilyesfajta általánosítás butaság, most meg nem? (pl a múltkor az iszlámmal kapcsolatban zavart az általánosítás, de most a párkapcsolati témában nem, sőt, te magad általánosítasz, mint valami nagy párkapcsolati szakértő kinyilatkoztatod itt a tutit)
Nagyon sokféle szexuális igénye lehet az embernek, és ez változhat is az idők során. Lehet nagyon jól működő a párkapcsolatod, de ha a partneredről kiderülne, hogy mondjuk a kaki-pisi szexre vágyik, kíváncsi leszek, hogy tovább papolnál-e arról, hogy ilyenkor minden igényét ki kell elégíteni a párkapcsolaton belül...

2012.10.06. 21:02:37

@padlas: Szerintem ilyen igenyt sem parkapcsolaton belul, sem kivul nem kell kielegiteni. Ha nekem ilyen igenyem tamadna, megprobalnam kezeltetni magam. Ha pl. valakinek arra van igenye, hogy oteves kislanyokkal szexeljen, akkor szerinted az a megoldas hogy elmegy Thaifoldre es fizet egy kislany csaladjanak hogy kiberelhesse par napra?

padlas 2012.10.06. 21:37:18

@Mirjam2: a pedofília elfogadhatatlan, a kaki pisi szexnek viszont ehhez semmi köze, ott nincs szó kiskorúak megrontásáról. Ez a "kezeltetni kéne" szöveg elég durva, nem tudom, milyen alapon írod elő valakinek, hogy mit élvezhet és mit nem, egészen addig amíg mások emberi jogait nem sérti vele. Persze tudom, hogy van aki szerint az átlagostól eltérő szexuális igény az már betegség, csak szerintem ez elképesztő szűklátókörűség. Nem szeretem, amikor a többség megbélyegzi a kisebbséget, akár származási alapon, akár szexuális igény szempontjából. Él ezen a bolygón többmilliárd ember, illene belátni, hogy nem vagyunk mind egyformák, van aki erre gerjed, van aki arra, és attól még, hogy valaki más mint te, nem kéne elítélni. Azért remélem, ha a gyerekedről esetleg egyszer kiderül, hogy homoszexuális, vagy a BDSM-től, netán a kaki-pisi szextől indul be, nem fogod kitagani, vagy megpróbálni átneveltetni, hanem rájössz, hogy ugyanolyan ember mint bárki más, csak egyszerűen más a szexuális irányultsága.

Aussie pride 2012.10.07. 00:34:11

Komolyan csokken az oldal szinvonala. Mondjuk a kurva story jo alap mert senki nem jar kurvakhoz, de mindenki tudja milyen az eletuk:-))
Ennyire nincs uj tortenet, hogy ilyen 10 soros 6 nyelven beszelek kurvakkal dolgozom masra kiterni nem terek ki posztokat kell feltenni?

spangola 2012.10.07. 10:10:13

@padlas: Pontosan. Én is mindig arra gondolok, hogy remélem az ilyen embereknek nem lesz homoszexuális gyerekük.

spangola 2012.10.07. 10:23:10

@váj mí @Mirjam2: "ha valakinek jol mukodo parkapcsolata van, akkor nem fordul elo olyan helyzet hogy valamelyik felnek fizetnie kene szexualis szolgaltatasokert. Akik szerint en naiv vagyok, azoknak valoszinuleg nem volt meg igazan jol mukodo parkapcsolata."

Mirjam 2: Te nagyon feketén-fehéren látod a világot.
Mi az, hogy ha valakinek jól működő párkapcsolata van?
Tudod, hogy hány jól működő házasságban élő 30-40-50 év közötti normálisnak tűnő férfiak tettek nekem ajánlatot 15 éves koromban?
Hála az Istennek magyar ízlések között olyan nőnek számítok, akire azt mondják nők és férfiak is, hogy szép, csinos.

15 éves koromban nyíltam ki, és mélyen felháborított, hogy a környék jó házasságban élő férfiai mennyire begerjedtek rám, próbáltak "udvarolni", gyakorlatilag egy gyereklánynak. Volt, akinek a felesége több év sikertelen próbálkozás után akkor várt kisbabát.
Mindig arra gondoltam, hogy ha egyszer 30 éves nő leszek, az én férjem is a szomszéd 15 éves gyereklányra fog izgulni?

Hidd el, hogy azok a feleségek is azt hitték, hogy normális párkapcsolatban élnek.

Ja, előző nyáron a barátnőm 14 évesen a közvetlen szomszéban élő 35 éves családi baráttal létesített viszonyt, ő vette el a barátnőm szüzességét, miközben a két család tök jóban volt, pici gyerek, grillezés minden, és mondom, nem csak egy alkalomról volt szó, hanem viszonyról. 8-os ballagás utáni nyáron történt.

Szerintem ez talán még rosszabb, mintha egy felnőtt prostihoz menne az ember férje.
Csak ha a szomszéd kislány az áldozat, az bűncselekmény, és a férjem még a váláson sem látna többet az életben,
ha meg prostihoz járna, akkor azért elmennék a válásra a bíróságra. Ennyi a különbség.

2012.10.07. 10:52:38

Orulok hogy itt mindenki ilyen felvilagosult engem kiveve. Mivel az en szempontombol semmivel nem kevesbe normalis ha ket nonek, vagy ket ferfinek, vagy egy nonek es egy ferfinek van parkapcsolata / szexualis kapcsolata, el sem tudom kepzelni hogy egyaltalan hogyan jutott eszetekbe hogy ezt belevonjatok a temaba. Ha pl. fiugyerekem lenne es felnott koraban tartos, szereteten, tiszteleten alapulo parkapcsolatot alakitana ki egy masik ferfival - vagy novel - vagy transzvesztitaval - vagy barmilyen mas emberi lennyel, nyilvan boldog lennek. Nem lennek ezzel szemben boldog, ha pedofil lenne, vagy az inditana be ha penzert lepisili valaki. Lehet, hogy szerintetek en vagyok a furcsa ember...

Egyebkent engem azert erint ez a tema, es azert szolok hozza, mert evekkel ezelott jelentkeztem egy ilyen recepcios allasra Londonban mint amilyet Vaj Mi csinal. A recepcion eltoltott egy nap gyokeresen megvaltoztatta az addigi 'liberalis' nezeteimet a prostituciorol. Sokkal jobb anyagi helyzetben lennek ma, mint amilyenben vagyok, ha elvallaltam volna az allast, de egy nap utan ugy dontottem hogy nem szeretnek meg egy ember lenni azok kozul akik ezeket a lanyokat kihasznaljak, nem szeretnek ebben kozremukodni.

Mellesleg Angliaban a szervezett prostitucio torvenyellenes, es ha ilyen munkakorben dolgozott Vaj Mi Angliaban, akkor ezzel megszegte a helyi torvenyeket. Szerintem ezt o is tudja, ezert nem akar jobban belemenni a reszletekbe. De persze van aki szerint torvenyeket nem betartani is nagyon meno, csak en nem vagyok elegge liberalis ahhoz hogy ezt megertsem.

2012.10.07. 11:05:32

@spangola: Nekem is tettek ajanlatokat 30-as ferfiak (pl. tobbek kozott ket kozepiskolai tanarom) mikor 15 ev korul voltam, es? Szerintem ebben semmi abnormalis nincs, 15 eves lany mar nem gyerek es en is latom, nokent, hogy sok lany nagyon vonzo ebben a korban. Persze senki nem orul ha megcsaljak, de egy 15 eves lany es egy 30 eves ferfi kozott ki tud alakulni egy emberi viszony / kapcsolat es kolcsonos szexualis vonzalom is. Ebben semmi abnormalis nincs az en szempontombol.

Ez teljesen mas kategoria mint mikor valaki fizet valakinek, hogy a testet hasznalhassa. Ahogy egy elottem szolo mondta, utobbi nagyon hasonlit a nemi eroszakhoz, azzal a kulonbseggel hogy az aldozat kenyszeriti magat hogy elnyomja a termeszetes reakcioit (undor stb.) mert annyira szuksege van a penzre.

padlas 2012.10.07. 11:06:11

@spangola: Kaliforniában volt valami nagyon durva átnevelő program (mára betiltották), ahol homoszexuálisokat próbáltak átnevelni heterókká, mert ugye van aki szerint az ilyesmit "kezeltetni kell". Elég kemény sztorik vannak erről, lelkileg megnyomorított fiatalokról, akik közül sokan öngyilkosok lettek. Azért megnézném ezeknek a gyerekeknek a szüleit, akik a saját gyereküket öngyilkosságba hajszolták, mit gondolnak utólag a dologról.
Egyébként személy szerint egy csomó dolgot én is undorítónak tartok, pl a kaki-pisi szexet, meg a kocsonyát is. De mint ahogy a kocsonyát sem tiltatnám be, meg a kocsonyát evő embereket sem bélyegzem meg azért, mert számomra undorító dolgot csinálnak, ugyanúgy az ilyen szexuális különcségeket sem. Nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy a saját ízlésük jogalap bármilyen ítélkezésre. Szerintem az erkölcs, az értékrend az, ami ítélkezés alapja lehet, nem az ízlés.

padlas 2012.10.07. 11:14:02

@Mirjam2: hát én meg azt nem értem, hogy miért vonod egy kalap alá a pedofíliát meg a kaki-pisi szexet. Nem is adtál erre semmilyen magyarázatot egyébként, talán magad sem tudod? Amit fentebb írtam arról, hogy az ízlés meg az erkölcs az két külön dolog, azt neked szántam, csak nem láttam hogy reagáltál.
Egyébként a prostitúció meg a szexuális különcség két külön téma, csak van közte átfedés. Én inkább az utóbbiról beszéltem most, hogy önmagában nem elítélendő az, ha valakinek más igényei vannak. Aztán azokat sokféleképpen lehet kielégíteni, és van ami ebből szerintem elfogadható, és van ami nem.

spangola 2012.10.07. 11:54:24

@Mirjam2: Uramisten, te ilyet leírsz?

" Nekem is tettek ajanlatokat 30-as ferfiak (pl. tobbek kozott ket kozepiskolai tanarom) mikor 15 ev korul voltam, es? Szerintem ebben semmi abnormalis nincs, 15 eves lany mar nem gyerek es en is latom, nokent, hogy sok lany nagyon vonzo ebben a korban. Persze senki nem orul ha megcsaljak, de egy 15 eves lany es egy 30 eves ferfi kozott ki tud alakulni egy emberi viszony / kapcsolat es kolcsonos szexualis vonzalom is. Ebben semmi abnormalis nincs az en szempontombol."

Szerinted az normális, ha egy egészséges 35 éves férfi egy 15 éves gyereklányra gerjed? Fújjjj....

Na, te vagy az igazi álszent!
Lenézed a prostikat, akkor is, ha legálisan csinálják bizonyos országokban, és lenézed, akik odajárnak. Lenézed a homokosokat, a pisi-kaki szexeseket, és mindenkit, aki nem "normális párkapcsolatban" él, de azt, hogy mi a normális párkapcsolat szerinted, azt nem magyaráztad meg.
MI közünk nekünk ahhoz, hogy valaki arra gerjed, ha lekakálják?
Jó, gusztustalan, sőt, undorító, de azért nem nézem le, mert lehet ő még attól jó ember.

De ha a férjed a szomszéd 15 kislányt dugná, akinek te hámoztad 9 éves korában az almát, és sokat vigyáztál rá a férjeddel együtt, az egészséges és normális???? Hiszen ezt írtad arra a példámra, hogy a 14 éves, 8. utáni ballagáskor barátnőm szüzességét a szomszédban élő családi jó barát, a kisgyerekes családos 35 éves apuka vette el. Úgy, hogy amikor a barátnőm még kissebb volt, ez a férfi és a felesége vigyázott rá! Később meg ő dugta egy ideig.

Én meg tudod mit mondok? Egy 30-35 éves férfinél valami gond van, ha 15, de akár 18 éves lányokkal kezd szexuális viszonyt, főleg, ha már vele egykorú felesége, gyereke van. Ez kőkemény pedofília, tök mindegy, hogy 8 éves vagy 15. Valószínű, a 8 évesre is rágerjed.

Látod, nekünk tényleg más az értékrendünk.

@váj mí:

"Mondjuk, kormányhivatalnokként én is mélyen szégyellném a pofám. Inkább beállnék a lányok mellé melózni. Az tisztességesebb."
:D Ezen olyan jó röhögtem, de sajnos igaz.

spangola 2012.10.07. 12:02:32

@padlas:
Egyébként sosem értettem, hogy az emberek miért veszik egy kalap alá a pisi szexet a kakiszexszel.
Hiszen a pisi normális esetben semmi bacilust nem tartalmaz a büdös és baciktól hemzsegő kakival szemben.

Miért olyan undorító, ha valaki lepisil valakit?
Szerintem ugyanolyan undorító a strand, ahová sokan járnak, ahol egymás hegyén-hátán ülnek vadidegenek egy jó nagy kád vízben.

A pisit régen fertőtlenítésre használták, nagyanyám mesélte, hogy régen a földön dolgozva az asszonyok húggyal mostak kezet, úgy fertőtlenítették a kezüket, valamibe mind belepisiltek, és az összegyűlt húgyban mosták meg a kezüket. Én se tenném, de hát ez van.

Aztán ott van a ma is népszerű ivókúra, amikor a reggeli középvizeletünket kell meginni.

Ezt se bírnám megtenni, de van aki megteszi.

A pisiszex sokkal lájtosabb, mint a kakiszex.
Én láttam még fősulis koromban kakiszexet a koleszban, na nem élőben, hanem mutatta számítógépen egy haverom, na, szó szerint öklendezni kezdtem, hihetetlenül undorító, és nem tudom, milyen rugóra járhat valaki agya, hogy ez szexuális felizgatja.

De nem értem az ilyen Mirjam2- és Hagymaféléket, akik mindenkit elítélnek, akik nem élnek "normálisan".

Biztos vagyok benne, hogy az ilyen normálisan élők azok, a legnagyobbat koppanak majd az életben, amikor kiderül, hogy a férjük, gyerekük mégsem fér bele az ő eddig normálisnak hitt életükbe.

váj mí 2012.10.07. 14:37:17

@Mirjam2: Te, én eddig nem nagyon reagáltam a baromságaidra, mert szűklátókörű, prűd emberekkel nincs miről igazán beszélgetnem. De ez a törvényellenes dumád, az nagyon LOL! Virágszál, amikor ilyen állásra jelentkeztél, ez nem fordult meg a kicsi buksidban?
Te, mélyen erkölcsös, törvénytisztelő polgár, te, aki természetesnek veszi, hogy 15 éves alig-tinilányokat 30-as pasik vigyenek ágyba! Remélem, ha egyszer a veled élő szerencsétlen megunja azt, amit udvariatlan emberek "fapina"ként aposztrofálnak, akkor ő is egy ilyen gyereklányt cipel az ágyába, hogy még nagyobb legyen a pofára esésed. Phű!

váj mí 2012.10.07. 16:18:53

@spangola: Hagyd már! Olyan szépen elszólta magát, hogy tulajdonképpen, mi is a baja, amikor hirtelen elkezdte sajnálni a lányokat, akiket pár kommenttel korábban még mélyen megvetett. Szóval, tetszett volna neki ez a meló és világ, csak éppen nem felelt meg recepciósnak.
Azt mégsem mondhatja/írhatja, hogy: "Megpróbálkoztam én is ezzel a munkával, de mivel képtelen vagyok kommunikálni az ellenkező nemmel azon kívül, hogy 'Hozz már egy kiló kenyeret is', kirúgtak, mint macskát az első nap után, mert rontottam az üzletet".
Mivé lenne az egója, ha beismerné, nonem? Azt képzeld el, amikor arról a hatalmas erkölcsi magaslatról, ahova képzeli magát, beszélt a vendégekkel, és pláne a stílust, amit is előadott. Már az első törzsvendég felhívta a főnököt, hogy ki ez a suttyó? De a pénzük azért kellett volna. :D.
Szeretem, amikor a kékharisnyák lebuktatják magukat :D.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.10.07. 18:27:29

és még az jutott az eszembe, hogy vajon milyen emberek azok a fasszal rendelkező emberek, akik úgy gondolják, hogy megsérthetik a pinával rendelkező embertársuk érzéseit, és egy másik pinával rendelkező embertársuk testét kibérelhetik belehugyozásra. ahelyett, hogy mint minden normális épelméjű ember, keres a fétisére egy olyan embert, aki maga is szereti azt az adott fétist csinálni. ehelyett nem, nem ezt teszi, hanem inkább átbassza az asszonyt, félrekúr kurvákkal, olyan kurvákkal, akik tutifrankón nem csípik a natursektet, pláne nem kölcsönösen, és leszarják, hogy a másik testének megvétele azért, hogy beleürítsen, vagy belehugyozzon, az milyen károkat okoz a másik emberben.

továbbá szeretném megjegyezni, hogy a prostitúció esetén nagyon nagy szemléleti hiba a kurvák erkölcsiségét firtatni, főleg abban az esetben, amikor az adott kurva vagy fizikai, vagy anyagi kényszerből csinálja, és bölcsebb hozzáállás lenne, ha a kurvák erkölcsisége helyett inkább a gondolkozni próbáló birca (lehányja a prostitúciót, de simán üzemeltet erotikus célú honlapot, mintha az nem lenne prostitúció), vagy váj mí, vagy esetleg a stricik és kliensek erkölcsiségét analizálnánk, ahol viszont tényleg van létjogosultsága annak a kérdésnek, hogy milyen erkölcsei lehetnek annak az embernek, aki nőket ad-vesz áruként, felkínálja a pinájukat-seggüket-szájukat más férfiaknak, és hogy ez az erkölcsiség mit mond a társadalomról, ahol TÖK NORMÁLIS SZOLGÁLTATÁS, ha egy férfi egy másik férfi számára nőket ad el szexuális erőszak céljából, és ehhez igénybe veszi a nők elleni erőszak széles tárházát, kezdve a fizikai erőszakkal, a verbális erőszakkal, a nemi erőszakkal, a kényszerítéssel, a fogságba ejtéssel, a családon belüli terrorral, az emberkereskedelemmel, etcetcetc.

szóval örülnék, ha abba is belegondolnátok, hogy vajon mi visz rá minden 7. férfit arra, hogy a faszát egy kiszolgáltatott nőbe beleverje, ezzel elkövessen egy köztörvényes bűncselekményt, ami alól csupán az ad számára felmentést, hogy fizet érte.

és szeretném felhívni arra is a figyelmet, hogy régen, ha egy szabad polgár megnyúvasztott egy rabszolgát, egyszerűen megúszta a dolgot azzal, hogy kifizette a rabszolga árát a tulajnak, és nem volt semmi más következménye. hogy a nyominger rabszolga megnyuffant, senkit sem érdekelt.

ma egy szabad férfi simán megerőszakolhat egy nőt, amennyiben kifizeti az ellentételt a nő tulajdonosának prostitúció jogcímén, és semmi következménye nincs a dolognak, és senkit nem érdekel, hogy az az adott nő vajon nem-e éppen egy nettó nemi erőszakot élt át.

és ehhez képest a 92%-ban fasszal rendelkező parlamenti képviselőknek van pofájuk beleírni az alkotmányba, hogy a férfiak és nők egyenlőek (a faszt vagyunk egyenlőek, a legszipiszupibb vezérigazgató nő is csak egy utolsó szakadék szopnivaló kurva, aki húzzon haza szülni 5 gyereket, és akkor majd nem bassza szájba a férje), aztán kijelenteni, hogy a nők húzzanak vissza a konyhába főzni, meg szarjanak ki magukból 5 gyereket, mert kizárólag ez garantálja a fizikális biztonságukat. és ezek a nők még csak nem is kurvák, akikről mindenki tudja, milyen szubhumán lények, és nem jár nekik semmiféle alapvető emberi jog, mint pl. a szexuális integritás, stb.

csak eszt akartam elmondani, kérem kaccsojja ki. tisztelettel, a femináci vótam.

váj mí 2012.10.07. 18:37:44

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Tudjuk, hogy az voltál ;). Remélem, megkönnyebbülést jelentett, hogy kiírhattad magadból. Tökkomolyan.
Arra viszont felhívnám a figyelmed, hogy a lányok nagy többsége magától lép erre az útra, valamint arra is, hogy nem kötelező az extra szolgáltatásokat vállalni (mint a már sokat emlegetett pisi-szex), hiszen erre senki sem kényszeríti.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.10.07. 19:02:11

mi? a femináci, vagy kurva?

a nők elleni erőszak bekövetkeztét a nők erkölcsiségén számonkérni nem más, mint nettó nőgyűlölet.

nem a nők erkölcsiségét kell számonkérni, hanem a férfiakét, hogy hogyan használhatják a nők testét árucikként.

váj mí 2012.10.07. 19:23:45

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Az előbbi.

Ez jól hangzik, csak éppen nem igaz. És ki beszélt itt erkölcsiségről? Az ő teste, csinál vele, amit akar, televarratja, őrizgeti vagy eladja.
És férfiprostikkal mi a helyzet? És a transzokkal?

A Tyne folyó déli partja 2012.10.07. 19:42:47

@padlas: már nem azért, de nehogy már ne legyen beteges egy kakiszexre való izgulás...ez nem egy igény, hanem egy aberráltság.

A Tyne folyó déli partja 2012.10.07. 19:50:52

@váj mí: hát szerintem a pénz kényszeríti. vagy inkább, a pénz szeretete. de tényleg, miért nem keres az a férfi egy olyan társat hozzá, aki szintén szereti a mit tudom én, épp milyen szexet? miért jobb az neki, ha elmegy egy prostihoz, aki éppúgy undorodik tőle, mint a felesége, csak neki haszna (=keresete) származik belőle? feltalálták már elég rég az internetet, biztos vannak mindenféle fétisre szakosodott honlapok. vagy lehet, hogy a feleség is vállalná némi extráért. a prosti se másért vállalja.

padlas 2012.10.07. 19:59:59

@A Tyne folyó déli partja: hát nem vagyok egy nagy szakértő kakiszex témában, de a kedvedért megnéztem mit mond erről a pszichiátriai szakirodalom. Azt, hogy alapesetben nem beteges dolog, csak bizonyos feltételek esetén. Konkrétan:
"only when they lead to clinically significant distress or impairment (e.g. are obligatory, result in sexual dysfunction, require participation of nonconsenting individuals, lead to legal complications, interfere with social relationships)"
Tehát ha nem kényszeres a dolog, hanem egyszerűen van két ember, akiknek az ilyesmi kölcsönösen örömet okoz, tehát mindketten beleegyeznek az ilyesfajta szexbe, akkor nem igazán tekinthető betegesnek.

váj mí 2012.10.07. 20:05:17

@A Tyne folyó déli partja: De a döntés a sajátja, hogy nem másból teremti elő azt a pénzt.
Persze, vannak mindenféle honlapok. Csak az időigényes, az is pénz, és ráadásul nem biztos, hogy a végén meglesz a kívánt eredmény. Érted, ugye?

padlas 2012.10.07. 20:13:15

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: ezzel a kommenttel nagyon egyetértek.
Hadd emeljem ki, hogy a fétises-natúrszexes résszel is. Ezért írtam fentebb, hogy ezen igény kielégítésének van olyan formája ami szerintem oké, és van ami elfogadhatatlan. Amikor olyan kurvához megy vele az ember, aki nem szereti az ilyesmit, hanem csupán pénzért megy bele, az szerintem elfogadhatatlan. Viszont van olyan prostituált, aki valóban NS-es, BDSM-es, tehát tényleg élvezi a szexnek ezt a formáját, viszont mivel életformaszerűen űzi, kér kompenzációt (valamiből élnie is kell). Na ezért írtam, hogy van olyan forma, ami elfogadható, mert az ilyesmi szerintem például az. De ez nyilván egy elég ritka dolog, és a prostitúció a legtöbb esetben valóban "megvásárolt erőszak".

padlas 2012.10.07. 20:34:45

@A Tyne folyó déli partja: egy gyerekkori barátnőm sokáig nem élvezte a szexet, amíg rá nem jött, hogy igazából a BDSM kell neki (őt az alávetett szerep izgatja), az ő révén a BDSM-ről kicsit többet tudok (egyrészt mesélt, másrészt utánaolvastam, hogy jobban megértsem, mi zajlik le benne, mert őszintén szólva nekem elsőre nagyon érthetetlen volt az egész). Szóval vannak ilyen fórumok, de nem biztos, hogy azzal jobban jársz. Egyrészt nehéz ellenőrizni, hogy kivel kerülsz össze, sok az ál-fórumozó, elég komoly kockázat random emberrel randizni. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez mennyire kényes kérdés, az ember nem akarja felfedni a személyazonosságát, nem akarja, hogy fotó készüljön róla, kiderüljön a munkahelyén, stb. A hivatásos dominánsoknál ilyen veszély kevésbé van, szóval ez az egyik ok amiért sokan őket választják inkább (hivatásos sub-ok is vannak állítólag, de jóval kevesebben). A másik, hogy egy hivatásosnál sok feltétel jobb, pl van megfelelő szoba (hangszigetelés, higéniai körülmények, beépített elemek), szexuális segédeszközök, meg hát ott van maga a szakértelem. Egy dominánsnál a hozzáértés különösen fontos, nagy önkontrollra és a másik iránti odafigyelésre van szükség, hogy biztosan csak addig menjetek el amíg a másik élvezi az alávetett pozíciót, illetve az anatómiai ismeretek is nagyon hasznosak (mely testrészek mire hogyan reagálnak, hogyan lehet úgy fájdalmat okozni hogy az ne eredményezzen szöveti károsodást, stb). Szóval elég komplex ez a dolog, és sok előnye van annak, hogy hivatásos BDSM prostihoz menjen valaki egy random fórumozó helyett.

TilosazA (UK) 2012.10.08. 16:12:32

@Mirjam2: Remélem nem hagyod abba a kommentelést (nem itt, hanem egyébként).
Utólag olvastam végig az utóbbi pár nap kommentjét, de egy-két hozzászóló nekem is nagyot zuhant a szememben. Nem azért, amivel foglalkozik, hanem ahogy gondolkozik. Szóval ne vedd magadra.

A Tyne folyó déli partja 2012.10.08. 22:17:03

@padlas: "Amikor olyan kurvához megy vele az ember, aki nem szereti az ilyesmit, hanem csupán pénzért megy bele, az szerintem elfogadhatatlan"

te tényleg elhiszed, hogy a kurvák, pornószínésznők, stb. élvezetből csinálják, és nem azért, mert megfizetik őket érte? legalábbis, a többség? meg, főleg, hogy mindig élvezik, akárkivel, akár azt, hogy 8-an mennek át rajtuk? LOL.

mellesleg, és a feleségtől miért nem kérdezi meg, hogy szeretné-e? honnan tudod, hogy a feleségnek milyen extrém vágyai vannak? lehet, hogy még durvábbakba is belemenne. de nem, prostihoz kell menni, mert a párunkkal nem osztjuk meg, hogy mi izgat.

padlas 2012.10.08. 22:57:53

@A Tyne folyó déli partja: dehogy hiszem azt! Pont azt mondtam, hogy a legtöbben csak a pénzért csinálják, és egy nagyon kis százalék a kivétel. Ezért írtam két kommenttel feljebb, hogy "De ez nyilván egy elég ritka dolog, és a prostitúció a legtöbb esetben valóban "megvásárolt erőszak"."
Bocs ha félreérthető voltam korábban.

váj mí 2012.10.09. 19:31:19

@TilosazA: Te, hogy én mennyire egyetértek veled, el sem tudod képzelni! Egy-két hozzászóló nekem is nagyot zuhant a szememben. No, nem azért mert egy szűklátókörú, prűd, kékharisnya lenne, mert ez az ő meg a környezete baja. Hanem leginkább a gondolkodása miatt, hogy miközben mélyen megveti és elítéli azokat a felnőtt embereket, akik szabad akaratukból azt tesznek magukkal és az életükkel, amit akarnak..... na, mindeközben, teljesen természetesnek veszi, hogy felnőtt férfiak kiskorú lányokkal létesítsenek szexuális kapcsolatot. Azt a pedofil mindenit!

2012.10.23. 01:54:32

@váj mí: Most jutottam el odaig, hogy elolvassam a kesobbi kommenteket - latom, kifogytal az ervekbol, az egyetlen amit meg mindig fel tudsz hozni hogy en biztosan nem voltam eleg jo a bordelyhaz recepciojan :o))), 'kekharisnya' vagyok ha szerintem a prostitucio nem normalis dolog, meg remeled hogy a pasim nemsokara lelep egy 15 eves lannyal.

Erre igazabol nem erdemes reagalni, de azert hadd jegyezzem meg hogy veled ellentetben nekem teljesen normalis, jol fizeto irodai allasom van egy Nyugat-Europai orszagban - nem szorulok ra hogy bordelyhazban legyek recepcios, az allasra fokent kivancsisagbol jelentkeztem. Es meg most is jobban ki tudom fejezni magam irasban magyarul mint te, aki allitolag ujsagiro volt - pedig en kb. 15 eve nem elek magyar nyelvteruleten, es szinte soha nem beszelek magyarul. Megertem hogy frusztralt vagy, mivel sem Magyarorszagon, sem mas orszagban nem talaltal normalis munkat, de teljesen felesleges a frusztraciodat masokon levezetni. Szinten felesleges ideologiat krealni a kore a teny kore hogy jelenleg prostitualtak altal keresett penzbol elsz.

Vegul megismetelnem azt a tenyt hogy a szervezett prostitucio, es ebben valo reszvetel, illegalis Nagy-Britanniaban. Ertelmes emberkent informalodnod kellett volna errol mielott prostitucioval kapcsolatos 'munkat' vegeztel itt. Lasd pl. news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7736436.stm; www.uknationalescortsassociation.co.uk/articles/laws_of_prostitution_in_the_uk_154.html

De szerintem te nagyon is jol tudod hogy ez nem legalis Angliaban, ezert is nem mesz bele reszletekbe az ottani 'munkaddal' kapcsolatban.

váj mí 2012.10.31. 15:12:23

@Mirjam2: Kicsi lány, két hétbe tellett, hogy ezt a szánalmas kommentet megírd? Te, írtál volna inkább angolul, ha már a magyar nem megy. Nevetséges vagy. Nem. nem fogok tippeket adni ahhoz, hogyan lehet megszervezni ezt a munkát Angliában még éppen törvényesen. Szánalmas vagy. Ennyi.

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása