oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2014. november 18. 15:29,  Elkészült a póló! 10 komment

2014. november 18. 15:29 Határátkelő

Elkészült a póló!

Még éppen időben, hogy a maga teljes valójában be tudjam mutatni, ugyanis már nálam van a mintapéldány, rajta a hímzett logóval – ha lehetek ennyire elfogult, szerintem tök jól néz ki. Aki támogatná az új oldal létrejöttét, és szeretne egy ilyen pólót is (magának vagy ajándékba karácsonyra mondjuk) az még magyar idő szerint csütörtök reggelig megteheti – minden további részlet a posztban!

póló 1.jpg

Én persze nem bírtam magammal és már fel is próbáltam az első Határátkelő-pólót (őrület, mik vannak! :)), és nekem nagyon bejött – őszintén szólva még jobban is néz ki, mint előzetesen gondoltam volna. (Elnézést, ha a képen kicsit gyűrött, de nem tudtam ellenállni...)

Aki szeretne magának ilyet, az ne habozzon, még beszállhat az Indiegogo kampányba, ráadásul ha 40 USD felett adományoz (természetesen minden dollár, cent, euró, forint támogatásért hálás vagyok) nem csak pólója lesz, de jelentősen hozzájárul a Határátkelő közösségi-információs oldal létrejöttéhez is. (A munka egyébként már folyik, az első screenshotot a minap már kitettem, itt nézheti meg, aki még nem látta.)

Még egy mondat a pólóról: a Határátkelő logó hímzéssel került rá, szóval egy biztos: nem fog az első mosás után eltűnni róla. :)

Mit tud majd az oldal?

És akkor az oldalról, mert mégis ez a lényeg: annak középpontjában a közösségépítés áll majd, lehet beszélgetni, chatelni, fórumozni, lehet ismerőst keresni egy adott országban és városban, kapcsolatokat építeni, barátkozni, mindehhez elég lesz regisztrálni.

Ha elegen leszünk (amit nagyon remélek), akkor nem kell majd Facebook-oldalakon keresgélni helyi közösségeket, mert a Határátkelőn rengeteg országból és városból lesz majd valaki, akivel beszélgetni lehet, akit meg lehet kérdezni.

Most úgy tűnik, sikerül beszerezni egy működőképes Üzenőfal-modult is, ahol bárki felteheti a kérdését, vagy ha albérletet, bútort, hazafelé útitársat keres, azt is találhasson, ehhez csak egy gyors regisztrálásra lesz szükség és nem kell majd leveleket írogatni.

Ugyan az oldal létrehozásának és fenntartási költségeinek egy részét képes vagyok finanszírozni (nem is beszélve a belefektetett munkáról), de számítok a ti közreműködésetekre, hozzájárulásotokra.

Csütörtökig még támogathatsz!

Biztosan van olyan, aki még hezitált, hogy megéri-e támogatni egy ilyen kezdeményezést, nos, jó tudni, hogy már csak csütörtökig tart a kampány, szóval aki megtisztel azzal (engem, és tulajdonképpen azokat is, akik már adtak – szóval minket, a közösséget), hogy akár a legminimálisabb összeggel támogat, az most még megteheti.

Ehhez nem kell mást tenni, csak ide kattintani és követni a lépéseket.

Aki úgy dönt, segít, ha szeretné, névvel vagy nickkel felkerül a leendő Határátkelő oldalon a támogatók listájára, és ott is marad egy éven keresztül.

Aki úgy érzi, több is futja neki, az Prémium támogató lehet, és kis ajándékot is kap (30 dollárnyi összeg fölött hűtőmágnest, 40 dollár fölött pólót – természetesen mindkettőt a Határátkelő logójával).

póló 2.jpg

Aki pénzzel nem tud támogatni, az azzal is sokat segít, ha megosztja a posztot, terjeszti a hírt a Facebookon, vagy emailben – de én annak is örülök, ha valaki csak szurkol annak, hogy sikerüljön, és majd ellátogat az oldalra.

Mi lesz a bloggal?

Természetesen folytatom, a világért sem hagynám abba. A történeteket továbbra is várom, és reményeim szerint minden megy majd úgy tovább, mint eddig. Hiszek abban, hogy a leendő oldal nem elvesz majd, hanem kiegészíti a blogot és fordítva – így válik majd teljes egésszé a Határátkelő.

Tehát aki érdemesnek tartja az oldalt a támogatásra, az ne sokat habozzon, kattintson ide és hajrá!

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: kampány közösség oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr566913257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2014.11.18. 15:46:00

Én nem kértem pólót, viszont egy webshopból szívesen rendelnék, ha volna pl. slankított szabású női póló, V-nyakkal, feketében :) *álmod*

2014.11.18. 15:53:10

Jo ez a polo, kulonosen tetszik hogy himzett, a ferjem biztosan elhordana - kar hogy nem mukodik nalunk posta :(. A @Réka ‎[Swe, INFJ, 35]: altal emlitett verzio is biztosan bejonne nekem, es a webshop sem rossz otlet, sot!

rezsöatya 2014.11.18. 16:35:46

"Elnézést, ha a képen kicsit gyűrött, de nem tudtam ellenállni..."

Sandor Gyorgy jut eszembe rola:

- Osztaly vigyazz! Huzd ki magad!
Neked ott elol gyurott a polod.... ja, lany vagy!

:D

pappito · http://pappito.com 2014.11.18. 23:05:36

mostan tényleg nem lehet paypallal kontribuciózni??

pappito · http://pappito.com 2014.11.19. 00:34:29

@Határátkelő: hát ez nyilván az ingiegogo hozzáállása és nem a te hibád, esetleg érdemes lenne kitenni egy paypal gombot majd az oldalra, az olyanoknak, mint én.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2014.11.19. 12:18:19

Szóval, akkor lassan leshetem a postás fiút?
:)

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása