oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2013. július 06. 06:57,  Miért veszekszünk avagy áltudományos stresszigény 618 komment

2013. július 06. 06:57 Határátkelő

Miért veszekszünk avagy áltudományos stresszigény

A mai poszt előtt mindenkinek azt ajánlom, kapcsoljon nyári üzemmódba, kerítsen magának egy hideg italt, heverjen el és utána kezdjen az olvasásba (a reggeli kávé is engedélyezett...). Bevallom, jómagam nehezen tudtam hova helyezni ctboy írását, aztán nem kevés intenzív levelezés után jutottunk el odáig, hogy ma ezt olvashatjátok. Kíváncsi vagyok, mit szóltok ehhez a kísérlethez. :)

comment.jpg

„Sámán áldásos tevékenysége révén a Határátkelő a tudományos publikációk elsődleges helyszínévé vált. Néhány hónapja, a HÁ olvasógárdája egy egész napra tudományos kutatócsoporttá változott, és az intenzív munkának köszönhetően nemcsak egy tudományág művelője lett, hanem VALÓDI, EREDETI (ál)tudományos felfedezést tett.

A Határkelő blog időnként parázs viták helyszíne.

Mire keressük a választ?

Miért akarunk külföldre menni? Mire kell felkészülni utazás előtt? Mennyiben lesz más a kinti életünk? Hogyan fogunk beilleszkedni?

Aztán az ilyen gyakorlatias kérdések után olyanokon is vitatkozunk, mint hazaszeretet, honvágy, büszkeség, boldogság, magyarság, meg persze éhség, szomjúság, lakhatás, hagyma, Túró Rudi, tejföl és egyebek.

Mitől lesz az HÁ-n az egyik nap békés és építő, és miért kiabál ugyanaz a közönség egymással a másikon?

Egy békés szombati napon a Határátkelő közönsége ál-tudományos felfedezést tett.

Olyan tudományágra sikerült rátalálni, ami segít a fenti fogalmak megértésében.

Mi vezetett el a felfedezéshez? Hát persze a csillagok a szerencsés együttállása.

A rossz idő miatt egész kutatócsapat verődött össze a blogon, hogy segítsen megérteni egyik blogtársát (továbbiakban – hősnőjét), és támogassa felkészülését a külföldi megpróbáltatásokra.

Olyan önzetlen volt ez a segítség, mint ami csak az M1-es autópályán március végén hóban rekedt honfitársaink segítségnyújtásához hasonlítható.

Hősünk a külföldre költözés előtti felkészülési fázisnál tart. Egyelőre Budapesten edzi magát a jogrendszer és a hivatalos ügyintézés útvesztőiben. Fizikai állóképességét csúcsidőben BKV-buszon közlekedve javítja. Emellett minden alkalmat megragad szellemi és fizikai erőnlétének fejlesztésére is. Hősünket meglepően sok attrocitás éri a budapesti mindennapok során.

Hogy megértsük a drámai helyzetek kiváltó okát, a HÁ kutatócsoportja az izraeli titkosszolgálat (MOSZAD) módszeréhez hasonló elemzési eljárást vezetett be. A vizsgálat tudományos keretek között zajlott.

Hősünk anonim maradt. Kizárólag választott nevét és avatarját használta. A kutatók egyidejűleg tették fel interjúkérdéseiket, míg hősünk, sakk szimultán módszerrel válaszolt azokra.

A több mint kétszáz kérdés-felelekből kialakult egy személyiségtérkép.

Szavak említésgyakorisága témacsoportonként

Nő: 157 említés

Hősünk 25 évesnek látszó késő "huszonéves", pici, vékony, törékeny, ápolt nő.
Vidéki megyeszékhelyen – ami amúgy egy „porfészek" – született és nevelkedett budapesti nő.

Belföldi élettapasztalatát az országban rengeteg helyen lakással gyarapította. Nem bír kis helyen élni. Megszokni egy budapesti világváros ritmusát három napig tartott neki. Kultúrsokk semmi. Neki még Budapest is kicsike. És ekkor elhangzott a kutatók számára fontos első kulcsmondat: nekem SZUPERMETROPOLISZBAN lenne a helyem.

Versenysúlya 46 kg. Öltözködése divatot követő, csinos. Fő jellemzője a magas sarkú cipő, hullámos barna haj. Egyszerű személyiség, nem tartja magát bonyolultnak, csak bizonyos szempontból, de az is csak látszólagos ellentét, ezek nem is olyan ellentétek, amik kizárják egymást.....................igazi NŐ (szerkesztő megjegyzése).

Férfiak és nők által is csinosnak mondott.

Család: 10 említés

Hősünk szegény családból származik..
Boldog házasságban él. Párja nagyon konok férfi, akinek a felesége az első. Kedves, udvarias, tisztelettudó. Viszont állandóan veszekszenek.

Férfi+férj+fiú: 112+66+11 említés

Hősünk férje 100 kg-os, remek táncos. Tök egyszerűen mozog, csak teszi a lábát jobbra és balra, kicsit mozgatja a kezét, semmi fakszni, de annyira szexi. Húsáruban csak a prémiumterméket érdemes megvenni, abban nincs csalódás, és húsból van. Egyébként is, van, aki csak a jó fiúkat szereti.

A budapesti férfi fatökű. Persze, van kivétel, de azokon látszik, hogy vidékiek, azért nem fatökűek.

Magyarországon az általános vélekedés szerint egy férfi 100 kg alatt csak karácsonyfadísz. Hősünk férje tehát megfelel a minimális elvárásoknak, egyébként is vidéki.

A férfiak megvehetők:
• nem csak a pénzzel, hanem
• jó koszttal,
• állandó tisztasággal és renddel,
• a csendes-kedves, semmiért nem szóló hozzáállással,
• jó szexszel és a
• családi otthon melegével.

Itt azonban újra meg kell állnunk egy kis elmélkedésre.

A MAGYAR LÁNYOK a legszebbek a világon. Ezzel minden magyar egyetért. Statisztikai alapon azt gondolhatnánk, hogy ehhez a világsikerhez az is kell, hogy a magyar férfiak a legizmosabbak, legjobban kinézőek, legszexisebbek legyenek. (A legszebb férfi kifejezés nem tűnik nagyon "hot"-nak, de annál inkább melegnek, ezért ez a kifejezés semmiképpen sem illik ebbe a felsorolásba.)

Miért van az, hogy az ideális férfi egy gyönyörű maszáj harcos, akinek a látványától szerelmes lesz egy európai nő, de egy magyar férfi csak a futottak még kategóriába fér be ebben a rangsorban? Hogyan magyarázható meg a látványos ellentmondás a magyar NŐK csodálatos szépsége és a magyar férfiak középszerűsége között? (Ez a probléma egy újabb kutatás témája lehet.)

Persze ez a gondolati kitérő nem segíti a tudományos munkát, ezért a csapat gyorsan visszakanyarodott az eredeti felfedező útra.

Otthon, lakhatás, életmód: 51 említés

Egy átlagember rendkívül szürke életet él. Reggel felkel, összecihelődik, felszáll a buszra, elmegy dolgozni. Alig várja az ebédszünetet, majd a munkaidő végét. Hazabuszozik, otthon ugyanaz a kép várja nap nap után. Pocakos, szőrös férj gatyában és atlétatrikóban az egyik sarokban. Pampogó, szájhúzogató tinédzser a másikban. Telnek-múlnak az évek, és hirtelen arra eszmél, hogy felnőttek az unokák, és még mindig arra vár, hogy elkezdődjön az élete.

Na bizony hősünk nem ezt az életet választotta. Elsőrangú érzékkel választja ki azt a lakást 10 ezer közül, ahol a
• Szomszédban lakó öregasszony óbégat, rendőrséget kell rá hívni.
• Rendszeresen betörnek a szomszédos lakásokba.
• A kerékpárok kereket oldanak és
• Valami BŰZLIK.

Budapest mint város kiválasztásánál elsődleges célja az eltűnés volt. Szürke átlagemberként akarta élni az egyszerű emberek észrevehetetlen életét.

A haza és média általános elvárásai szerint egy nő ne hízzon el terhessége alatt, szülés után 2 hónappal már legyen újra 50 kg, és persze legyen kívánatos, még akkor is, amikor főz. A gyermeknevelés, a napi munka és az otthoni robot után még kívánja is a szexet, és legyen ott is bomba formában.

Hősünk kisebb nehézségekkel, de képes az elvárásoknak megfelelni. Mos, főz, takarít, de fodrász, körmös nincs, nincs rá szüksége, egészséges hosszú és ápolt mind a kettő. Ruhát nem kínaiban és túrkálóban vásárol magának, ezt betudhatjuk hobbinak. Tusfürdőt vesz és egyéb illatszereket, természetesen nem mosószappannal mossa a testét. Hősünk rend és tisztaságmániás.

Szerelem: 138 említés

Hősünk a ruccolába (pitypangféle) szerelmes. És a korai Robert Redfordba (The way we were, magyarul: Ilyenek voltunk).

Számára
• a szenvedély és a szerelem közt nagyon elmosódott a határ,
• a szerelem vak, nem gondolkodik, nem számító,
• a szerelem képes lecsökkenteni a kulturális, társadalmi, és mindenféle különbségeket,
• ami számít az a gondolatok, a kimondott szavak, és ahogyan azt kimondják. Intelligencia, humor meg minden.

Hősünk úgy érzi, nem sokszor volt szerelmes (kb. négyszer), és nem is esik könnyen szerelembe, ha igen, akkor sem mondja ki sokáig a másiknak. (Ennek a megállapításnak történetünkben, később még nagy- nagy jelentősége .)

BKV, busz: 28 említés

Hősünk a budapesti tömegközlekedés speciális formáját használja, gyakran használja a hírhedt 173E és 7E buszokat.

Amikor Ő utazik
• A buszon utazva gyakran inzultus éri.
• Reggel odafele, és este vagy délután visszafelé vagy hazafelé valakivel gyakran összevész.
• Egy időben minden nap volt balhé, általában kettő. Egy öregnyanya meg is rángatta.
• 30 körüli BKV-ellenőr belemászik egy kb. 16 éves kislány arcába.
• Hősünk csak kirívó esetekben szól. Vagy akkor, ha másokat ér bántás, mert akkor közbelép.
• „Gyógyszeres kezelés" hatására (magnézium) a konfliktusok száma a BKV-n jelentősen csökken.
• Mindezt esőben, szélben, hidegben, kánikulában.

Kutatócsoportunk remek tempóban haladt a felfedezések felé. A fenti gyakoriságelemzés után azonban olyan mértékben gyorsultak fel az események, hogy a továbbiakban új módszert kellett alkalmazni.

A továbbiakban a kutatócsoport és hősünk között a Határátkelő oldalán lezajlott párbeszéd következik:

Hősünk: A BKV-n a férfiak más férfiba bele sem mernek kötni, csak egy 48 kg-s nőbe.
Kutatócsapat: Hát érdekes. Engem tizenakárhány év alatt semmi attrocitás nem ért Pesten.
Hősünk: Hát bocs, de ezt gondoltam.
Kutatócsapat: Ezt az agresszív választ nem értem, de valóban sokkal szelídebb ember vagyok nálad. Meg nem is jártatom a számat, visszaélve, hogy majd egy nőt nem fognak merni megütni, ahogy te írtad. Ez részedről egy manipulatív játszma, most szólok.
Hősünk: Az a különbség, hogy neked tágabb a tűréshatárod, mert szelíd vagy. A férfiak az ilyen nőket veszik el feleségül. Te mondjuk 100 esetből 8-szor szólsz vissza, én meg 98-szor. Nm agresszív voltam, arra céloztam, hogy ahogy megismertelek, te nem vagy olyan temperamentumos nő, mint én. Én kinyitom a szám, ez igaz, ezen vannak felháborodva, mert merek szólni, (hogy mer egy nő szólni egyáltalán a BKV-n???) Hogy ne lökdössön, hogy NE fogdossa a fenekem (szatírok rendszeresen a fenekem mögé akarnak kerülni, pedig védem a fenekem), hogy ne dőljön már a kezemre, amikor kapaszkodom, hogy ne lépjen a drága cipőmre, amit most tisztítottam ki, hogy ne lapítson neki teljes testsúlyával és testmagasságával a 4-6-oson az üvegajtónak, úgy, hogy levegőt se tudok venni. Ha nem reagál normálisan az első halk és udvarias kérésre, akkor kiabálok, ez igaz, és hidd el, hogy nem manipulatív játszma az, hogy nem félek senkitől, üssön meg, akkor visszaütök, rúgok, jó hosszú körmeim vannak, és nem műköröm, legyen akár kétszer akkora, mint én, de ha ideges vagyok, akkor én ezt nem kezdem el számolgatni meg matekozni, hogy kinek mekkora az esélye. Nem bírom az igazságtalanságot. Más a temperamentumunk, ennyi.

Kutatócsapat: Azért csak van neked valami kisugárzásod, ami miatt beléd kötnek. Vagy nagyon csúnya vagy. De azért Magyarországon a nőkkel kifejezetten udvariasak szoktak lenni a férfiak. Ok nélkül nem nagyon kötekedünk egy nővel.

Kutatócsapat: Ilyenkor (is) nagyon örülök,hogy nem járok BKV-val, esküszöm, félnék veled 1 villamoson utazni: hűha, te aztán szeretsz a penge élén táncolni.
Hősünk: A férjem elzavart a gyógyszertárba, ahol könyörögtem a gyógyszerésznek, hogy adjon magnéziumot vagy bármit, kivéve nyugtatót, mert a férjem megmondta, hogy nem mehetek többet haza, ha nem leszek nyugodtabb. Minden este gőzölgő aggyal jöttem haza, hogy már megint mi történt velem a villamoson, és a férjem már unta a sztorijaimat. Szóval, mióta megvettem a magnéziumot, egy csapásra nyugodtabb lettem, és most már sokkal többször tudok csendben maradni, és tűrni. De nehéz. Kirívó esetekben szólók csak, és akkor, ha másokat ér bántás. Akkor közbelépek.
Kutatócsapat: A magnézium mellett megnézték már a pajzsmirigyed is? Magnézium helyett egy kis füvet kéne inkább szívnod, és lenyugodnál! Azért ha veled ilyen gyakorisággal fordulnak elő ilyen esetek, akkor el kellene gondolkoznod, hogy talán te csinálsz valamit rosszul.
Hősünk: Nézetem a vérképem. A pajzsmirigyem mindig jó, pont középen van. Drogellenes vagyok, semmi fű. Amúgy a nőkkel miért nincs konfliktusom? Miért csak a férfiakkal csapom a "patáliát"?
Kutatócsapat: Akkor a Lítium a következő, ha az se használ, akkor jöhetnek az antidepresszánsok. Utána meg a homloklebeny-eltávolítás.
Hősünk: Nem vagyok én mániás depressziós, hogy lítiumot szedjek!!
Kutatócsapat orvosa: Szerintem sem orvosi eset, vannak ilyen szenvedélyes természetű emberek főleg délen, de a mi éghajlatunkon is előfordulnak. Na jó, ha valaki nagyon feszült, egy szem Xanax vagy Frontin nem rossz, csak nem szabad rendszeresen szedni őket.
Hősünk: Köszönöm, doktor úr! Már lítiummal akartak tömni, meg el akarták távolíttatni a halántéklebenyemet. Klausztrofóbiás vagyok nem kicsit, és a tömegben bezártnak érzem magam. Plusz a tisztaságmániámnak sem tesz jót, hogy mások hozzámérnek.
Kutatócsapat: Néha pedig jót tud tenni egy kis feszültségoldó gyógyszer, de pl. kis mennyiségű alkohol is jót tehet ilyenkor.
Hősünk: DE NEM VAGYOK FESZÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elég nekem a magnézium, azóta nincs balhé annyi a BKV-n!
Kutatócsapat: Megfejtettelek! Te szorulásos vagy. Onnan az agresszió.
Kutatócsapat: Te egyébként szereted így magadat? Nem hiszem azt, hogy idegbeteg vagy. Nálunk a család nagyobb része eléggé "latinos" temperamentumú, sokszor kell csitítgatnom őket.
Hősünk: Igen, szeretem így magam, de megnehezítem vele sokszor az életem.
Kutatócsapat: Ha Te MINDEN BKV-utazáson bele tudsz kötni valakibe, ott valami nincs rendben.
Hősünk: Még gondolom nem volt több olyan élményed a reggeli 173 vagy 7 expresszen, hogy a szatír mögéd áll direkt, aztán érzed, hogy mozog valami ritmikusan.
Kutatócsapat: A 173E/7E járatokon tényleg eléggé mindennapos az ilyen. Ohh, a 7es busz szatírja? Azt én is ismerem.
Hősünk: Egyszer úgy felidegesítettem magam, amikor éreztem, hogy hátulról a fenekemhez nyomja az ágyékát, aztán meg a ritmikus motoszkálást, hogy a tisztaságmániám ellenére fogtam magam, és egy életem, egy halálom felkiáltással hirtelen hátranyúltam, és megfogtam, amit találtam a fenekemnél. Nem tudom mi volt az, illetve nem merek belegondolni, de mondtam neki, hogy azonnal fejezze be, mert a következő megálló még messze van, és várni fogják a rendőrök. Amúgy azért szeretem a telet, mert ilyenkor kesztyű védi a kezem. Abban reménykedem a mai napig, hogy csak a kezét fogtam meg, olyan kemény volt... úgy értem, olyan csontos.
Úgy lehet felismerni a szatírt még a támadás előtt, hogy már a buszmegállóban kiszúr téged, és azt figyeli, hogy te melyik ajtón szállsz fel, ő is ott fog, majd úgy próbál helyezkedni a nagy tülekedésben, hogy véletlen se melléd kerüljön, vagy háttal állva mögéd, hanem mögéd áll, mintha hátulról szeretkeznél a pároddal, mindeközben sűrűn bocsánatot kér, és úgy csinál, mintha nem lenne más választása, és kedvesen úgy tesz, mintha bánná. Én már van, akit arcról megismerek a megállóban, esélye nincs a közelembe jönni.
Hősünk: Én az első szatírral kb. 5 évesen találkoztam, és nem Budapesten, hanem egy vidéki megyeszékhelyen.
Kutatócsapat: Biztos történik ilyen másokkal is, de vannak emberek akik 'bevonzanak' bizonyos dolgokat. Bár lehet tudat alatt élvezed, ezért is vonzod be a szatírral találkozást.
Hősünk: Dehogy élvezem, gyerekkoromban én úgy szégyelltem magam, amikor ilyen történt. Amúgy egész életemben bevonzottam az ilyen helyzeteket.
Milyen a természetem? Olyan sokszor szeretnék szürkén a háttérben észrevétlen maradni, mert sokszor utálom, hogy előtérben vagyok. De nem sikerül. Van, hogy direkt meghúzom magam, hátha nem vesznek észre, mert el akarok tűnni, de akkor is mindenki észrevesz. Tök szar. De én ezeket nem akarom, mégis megtörténik!!!!!!

Kutatócsapat: Na látod,a civil életben is mindig előtérben vagy, hiába szeretnél szürkévé válni. Ilyen a személyiséged.
Kutatócsapat: Ez nem sima szenvedély, ez valami feltűnési viszketegség, vagy nem is tudom micsoda.
Ekkor hangzott el a kifejezés az áltudományos felfedezés alapjává vált.
Kutatócsapat: Mindenkinek van egy stresszigény-szintje, amiben jól érzi magát.
E körül kialakul a komfort zóna. Pl. Ha nincs elég bajod, akkor csinálsz magadnak, hogy újra jól érezd magad (visszakerülj a komfortzónába).
A te stresszigény szinted jóval magasabb, mint az átlag. Lehet, hogy ezt az öltözködéseddel, viselkedéseddel, (metakomunikációddal) mindenki tudtára adod (persze tudat alatt). Aki pedig szatírként olyan alanyokat keres, mint pl te, az ezt azonnal észre is veszi.
Talan ezért talál meg minden idióta.
Hősünk: Ezen most én is elgondolkodtam. És szerintem igazad van.
Válasz Hősünknek másnap hajnalban jól elrejtve a kommentek között, egyben hormonrezonancia-vizsgálat az elmélet helyességének tesztelésére.

„Tegnap definiáltuk a stresszigényt.
Mi van akkor, ha kibillensz a komfortzónádból?
Szükséged van egy stressz tevékenységre.
Ez lehet negatív (pl. alvás, olvasás, mozi stb.) vagy pozitív (paintball háború, oroszlánsimogatás,tinédzser gyerekkel beszélgetés, anyós meglátogatása stb.)
A stressz tevékenységre egy sor fizikából ismert fogalom érvényes. Például:
- erősség
- tartósság
- intenzitás
- frekvencia
- küszöbérték (egy szakadt öreg szatírt nem tekintesz ellenfélnek a buszon)

- meg a stresszmunka fogalma is értelmezhető (erős stressztevéknység egységnyi ideig végezve).

Na most lássunk pár példát

Átlagos stresszigényű személyeknél (kispolgári, normális) a szokványos stressz tevékenység: tanulás, munka, sport, család, szórakozás plusz egy hobbi.
Egy mazochistánál ugyanez a stressztevékenység már kevésbé szokványos.
Szadistánál, nőcsábásznál, kleptomániásnál, pszichopatánál és egyéb unortodox személyiségnél, a stresszaktivitás más- más formájú.
Pl. Ilyen szokatlan stressztevékenység az is, amikor 5 határátkelős egyfolytában cukkol egy olvasót, ő pedig élvezettel válaszol/osztja a lapot mind az ötnek, de olyan gépelési tempóban hogy alig bírják követni.
Szintén ilyen hagyma és aleb19 teljesen értelmetlen vitája. aleb19 olyan hatékony a másik kiakasztásában, hogy meg hagymát is padlóra vitte.
Nézzük a BKV szatírvadászatot!
Szereplőink: Piroska (Hősünk) és a Farkas (Szatír)

Mivel magasfokú stresszigényed van, szükséged van arra, hogy a szatír (vagy más agresszív idióta) téged, és csakis téged találjon meg a buszon.
Tudod hogy a szatír (továbbiakban FARKAS) csúcsidőben közlekedik, te is akkor utazol.
Kiismered a szokásait, módszereit, felderítést végzel.

Majd csapdát állítasz, 48 kilós, törékeny, ártatlan, védtelen kislánynak öltözöl, csakúgy, mint Piroska. Alapozóval, rúzzsal, szemfestékkel, hajfestékkel álcázod magad, megfelelő szagokkal (parfüm) eltereled a figyelmet az intenzív feromonokról.
Mindezt azért, hogy a Farkas téged, csakis téged lásson a másik 200 potenciális áldozat között.
Áldozati viselkedéseddel félrevezeted a Farkast (szatírt), és amikor mögéd somfordálva éppen kényelmesen végezné farkasi stressztevékenységét, egy laza mozdulattal hátranyúlsz, és kesztyűs kezeddel megragadod a csontos ........... kezét.

A fenti példában mindketten intenzív stressztevékenységet végeztek, Piroska is és a Farkas is. Semmi mást nem akartak csak, visszakerülni a komfort zónájukba..."
Kutatócsapatunk feszült várakozásba kezdett, hogy Hősünk vajon felkutatja-e a kommentek között elrejtett választ.
A csapat elképzelte, amint hősünk kíváncsian (hormonszint komfort zónán kívül) leül a gép elé (stressz aktivitás). Keresgél a Határátkelős kommentek között (stressz aktivitás). Nem találja, amit keresett. Erősebb késztetést érez. Tovább keresgél. Érzi, hogy van itt valami elrejtve csak neki (stressz aktivitás). Megtalálja a tesztdokumentumot. Megindul a hormonszint emelkedés a komfortzóna közepe felé. Hormonszint csak megy, megy , megy tovább......... még mindig csak megy, de nem tud megállni....... rezonál ...továbbemelkedik........xxxxxxXXXXXX........
Piroska ekkkor gépelni kezd. 6000 km távolabb a kutatócsapat monitora elvörösödött.

Hősünk reakciója:

„Most olvastam a vasárnapi poszt végén a személyiségelemzésemet. Először akkorákat röhögtem (tinédzser gyerekekkel beszélgetés, anyós meglátogatása..., és most beidézhetném szó szerint az egész leírást elejétől a végéig), hogy komolyan zengett tőlem a ház. Majd pár perc után rájöttem, hogy olyan történt velem, amire sosem gondoltam volna: létezik a virtuális szerelem. Beléd szerettem ctboy! Okos, intelligens férfi vagy. Bámulatos, ahogy megközelítetted a témát, időt szántál rá, a fogalmazás stílusa, összeszedettsége pedig letaglózott. Most ezt komolyan és nem ironikusan írom. Okos vagy, intelligens vagy, légy rá büszke! Bár volt benne egy-két részlet, ami nem volt helytálló, pl. nem kesztyűs kézzel fogtam meg a szatír kezét (remélem kezét), hanem csupasz kézzel, ami a tisztaságmániám miatt elég hihetetlen még számomra is, nem hordok rúzst, alapozót, csak púdert, de ez mindegy, ezek csak apró részletek. Továbbra is tagadom, hogy tudat alatt élvezem a szemét szatírok szexuális zaklatását, de a lényeg átjött. És igazad van. Nekem más a komfort zónám, egy magasabb stressz-szinten érzem magam jól. Ezt már én is megfogalmaztam magamnak, de azt hittem, a rendkívül alacsony vérnyomásom (90/60) akarom ezzel feljebb vinni. És ezzel meg is született az első HA-szerelem, bár csak egyoldalú, de az most mindegy. Engem ez nem stresszel.

Nem is értettem, hogy tudtad azt úgy megírni, az állam leesett, pedig ez ritkán fordul velem elő. Hol síri csendben olvastam a döbbenettől, hogy hogy lehet egy egyszerű hétköznapi kommentet így összerakni, ilyen ésszerűen, ilyen olvasmányosan és érthetően, hol hangosan röhögtem, úgy, hogy tényleg zengett a ház, és ettől még jobban ledöbbentem, mert még humoros is volt. Pedig ez csak egy mezei komment volt!"

Kutatói értékelés:

Pozitív hormonrezonancia. A három hormonális dimenzióban (a sokból) hősünk akkor érzi magát békességben (boldogságban), ha hormonszintje optimális (ilyenkor boldog), vagy legalább komfortzónán belül van (elégedett). Ha kívül van a zónán, feszültség keletkezik (éhségérzet, szomjúság, szeretre vágyakozás, vagy éppen agyon akar csapni valakit) ez a motiváció. Amikor hősünk elvégez egy stressztevékenységet, megváltozik a hormonszintje, megint zónán belülre kerül, nincs több motiváció.
Hősünk reakciója megfelel az előzetes hormonrezonancia-várakozásoknak. Egyes kutatók szerint – mivel válasz intenzitása kiverte a számítógép biztosítékát – a jelen esetre a hormonrezonanciánál erősebb, pozitív hormonrobbanás kifejezést kell alkalmazni.

A kutatócsapat a fent leírt pozitív hormonrobbanással az elméletet bizonyítottnak tekintette.
Megszületett a STRESSZTUDOMÁNY, nemzetközi nevén STRESS SCIENCE (vagy Stress-Demand Science).
A további kutatási irányt a hasonló áltudományokkal (szociológia, pszichológia stb.) szinkronizált irányba jelölték ki, mint a mindenható biológia egy al(ál)ágát.

A siker láttán az alkotók elérzékenyültek. Maguk előtt látták a HATÁRÁTKELŐ mint világszínvonalú tudományos média elismerését. Városokat, folyókat vizionáltak elnevezve a csapat tagjairól. Nobel-díjról álmodtak, és máris látták az első utcatáblát a nevükkel, a többi XXI. századi Magyar Nobel-díjas között, Széles Gáborral és Sheldon Cooperrel együtt.

A Nobel-díj elköltésén természetesen azonnal összevesztek. A csapat egyik fele azonnal mediterrán sziget vásárlásába kezdett, míg a másik fél a kutatás folytatására koncentrált.

Egy bölcsőben szunnyadó tudományról azt feltételezték, hogy a további felfedezések az országot soha nem látott növekedési pályára állítják. Ez a növekedés pedig elegendő lesz arra, hogy több százezer értékes magyar fiatal buszjegyet vásároljon.

Hazahozott tudásukat pedig az újra megbecsült magyar nép épülésére, és a jövő támogatására hasznosítják."

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr655393095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.07.06. 07:20:44

Nem tudom, hogy erre mit lehet írni. :(

2013.07.06. 08:13:22

Amúgy teszek rá egy ötszázast, hogy ez a poszt spangola-ról szól.

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 08:20:24

Melyik marha emlegette tegnap sámánt???!!!

Muscari 2013.07.06. 08:31:42

Ez most... Komolyan ez a mai poszt?

Egyebkent meg a holgy eleg regen kommentelt itt utoljara, ugyhogy nem ertem miert most jelent meg.

Ugyandehogy (törölt) 2013.07.06. 08:33:40

ez mekkora:))))))))))))))))))))))

orange85 2013.07.06. 08:49:00

jah, a hideg ital kell ehhez az íráshoz.
öcsém...

megkérdezem a blog istenét, hogy a nagy levélváltásokban mit íhatott a poszter, hogy ezt a "must see" kategóriába rakta?

inkább angolposzt

mellesleg hagymát nem nagy kunszt kiakasztani.nekem is sikerült.meg sem vagyok említve wazz :-(
és hol van most aleb19?nem ő lett banolva?

dögöljek meg ctboy azt tesztelte, tud-e a semmiről beszélni legalább olyan hosszan mint sámán bátyám.

gyere sámán, erre mondj valamit ha van időd két hamburger között!

ki volt a hősnő?

think different 2013.07.06. 08:49:59

Megkivantam egy hideg italt a poszt utan!

www.youtube.com/watch?v=vwcXwAyt40U

Az internet torolheto.

DieNanny CH 2013.07.06. 08:52:23

Hé, Spangola nem 25. Ő maga mondta, hogy 33.
Amúgy eszméletlen jó írás...

(Most végeztem a tegnapi kommentekkel...)

orange85 2013.07.06. 08:57:14

@think different: fú de szeretném ha dévid bácsi
a 31-es buszon 41 fokos hőségben jól megszatírkodna.

kicsit feszült vagyok mostanában,többet érne bármilyen magnéziumnál.

svájci sapka (ch) · http://svajcisapka.blogspot.ch/ 2013.07.06. 09:05:25

@think different: :D
Van az a pénz, amiért az embernek korpásodik a haja...
:D
Ezen legalább lehet röhögni.

think different 2013.07.06. 09:11:37

Oké, minden tiszteletem a posz tolójáé, hogy képes volt annyi ideig gépelni, míg én végztem az Under the Dome-mal.

Tudom azt is, hogy ez egy privát blog, ahol az van posztolva, amit HÁ jónak lát, annak ellenére, hogy elvileg van egy fő irányvonal, amitől néha el lehet térni, hogy kicsit érdekesebbé tegyük a felhozatalt, de ez a mai ... nem is igazán tudom besorolni ... tényleg szükséges volt? Nem azt mondom, hogy rossz ez az írás, de a jó nem ilyen.

Vagy esetleg jöhet tőlem egy esszé a reneszánsz szobrászat hatása a jelzőkutyák szaporítása közben keletkező károsanyag kibocsátásról?

És itt még villamos sincs!

2013.07.06. 09:13:03

@DieNanny: Akkor ez nem jött be. De akkor kiről szól a poszt?

Don Kartasch [Warwickshire, UK] 2013.07.06. 09:26:54

Nehezen indult a nap. Elöször azt hittem véletlenül valahol rosz helyre kattintottam és most a Nök Lapja Cafén vagyok a Velvet-en, de nem...

De jó is volt régen, amikor a HATÁRÁTKELÖ nevü blog a határátkelésröl szólt...

DieNanny CH 2013.07.06. 09:34:40

@Philosoraptor:

De ő az!!!
Miután spangola szerelmet vallott, én felajánlottam, hogy megszervezem a virtuális esküvőjüket ctboy-jal. Választ még nem kaptam...

DieNanny CH 2013.07.06. 09:36:01

@think different:

Hú, pár napja néztem meg az első részét! Nagyon megfogott! Jó is, hogy írtad.Megnézem, van-e fent magyar felirat a 2.-hoz.

csőcsere 2013.07.06. 09:37:13

Ha lehet kérni, többet ilyet ne rakjatok ki.
Ezt hívják önkielégítésnek, csak annak jó, aki csinálja.

Srácok, más országokról akarok olvasni, más országok szokásairól (az árak nem érdekelnek), hol, milyen az élet. Please, a fentebb leírt tartalmat szállítsátok, a blog nevéhez hűen. Köszönöm.

DieNanny CH 2013.07.06. 09:37:47

... ahogy látom, a mai poszt kommentjeinek 99%-a nem a posztról fog szólni. Nekem viszont tetszett

orange85 2013.07.06. 09:38:45

@Don Kartasch: egy pont után már nincs miről beszélni.
ázsiai,karibi poszt üdvözölt itt, de oda meg ki megy?
anglia az elsődleges célpont,de angolposztokkal van tele a blog,az már nem érdekel senkit,vélemény ütköztetésre való.

kell mindig valami friss megközelítés.
noh persze nem olyan mint a mai adag:-)

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 09:39:11

Ezt olvastatok?
velvet.hu/sztori/2013/07/06/allatbordelyokat_nyitottak_nemetorszagban/
vaj mi elkoltozhet videkre recizni es talan nem olyan hisztisek az alkalmazottak, mint a lanyok!

macamuca [IHUN] 2013.07.06. 09:40:15

@Philosoraptor:

" De akkor kiről szól a poszt?"

Rólunk-rólatok.
Vagyis az olvasókról, pontosabban a kommentelőkről.
Arról, hogy ugyanazok az emberek (=a rendszeresen kommentelők) egyik nap X téma kapcsán X hozzáállást tanúsítanak a kommentekben, másnap pedig teljesen ellentétes hozzállást mutatnak (nopersze a konkrét téma is befolyásolja a megnyilvánulások milyenségét, de a lényeg az, hogy ugyanaz a csapat, a törzskommentelők, egymástól nagyon eltérő módon is képes reagálni). Mindez egy példával illusztrálva (maga a konkrét poszt+kommentjei egyébként nem ismerős nekem, igaz, ritkán, de megesik, hogy 1-1 posztot+kommentejeit "kihagyok", majd valaki talán belinkeli, melyik is volt pontosan).

Szóval, egy ez egy "példabeszéd" rólunk, kommentelőkről, arról, hogy mire-mikre vagyunk képesek :)

"Mitől lesz az HÁ-n az egyik nap békés és építő, és miért kiabál ugyanaz a közönség egymással a másikon?"

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 09:42:11

nem olvastam a posztot, mert nem ertem a lenyeget...
de kezdem azt hinni, hogy azert jo par ember van, aki nem dolgozik, de itt lebzsel es ilyen hulyesegeket irogat, amikor kommenteles kozben van szabadideje.

macamuca [IHUN] 2013.07.06. 09:42:15

Egyébként tetszett az írás, előzőek figyelembevételével minimum elgondolkodtató, elgondolkozásra érdemes...

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 09:44:58

"A MAGYAR LÁNYOK a legszebbek a világon."

S a Kékesnél nincs magasabb a világon.

mirx 2013.07.06. 09:46:10

szerintem a poszt olyan, mintha egy elzárt faluban nevelkedett 16 éves életében először ült volna egy számítógép elé, amin van internet

macamuca [IHUN] 2013.07.06. 09:56:55

@Mr. Long:
"de kezdem azt hinni, hogy azert jo par ember van, aki nem dolgozik, de itt lebzsel es ilyen hulyesegeket irogat, amikor kommenteles kozben van szabadideje."

Hát valószínűleg van pár ember, aki nem dolgozik (=talán ezért is érdeklődik a határon túli lehetőségekről-részletekről, ezért olvassa a HÁ-t, nomeg hozzá is szól a posztokhoz), ugyanakkor a munkaidő, annak beosztása nem mindenkinél azonos = némelykor egész nap ráér (pld 3/3-as, 4/4-es, 12/24-es, 24/48-as munkaidőbeosztás, és társai, plusz szabi, táppénz időszaka, nálunk befigyel még munkamentes napként a pihenőnap is = némelykor 1-1 napra leáll a cég, otthon vagyunk /fizeti az a szemét multi.../), máskor meg akár napokig gép elé sem ül, nincs rá ideje.
A kötetlen munkaidőt, illetve az eltérő munkaterhelést is kalkulálni kell: némely napokon vért izzad a munkahelyén, más napokon meg láblógatás van munkaidőben = munkája válogatja, hogy hol fordulhat elő ilyen egyenlőtlen munkamennyiség-elosztás, hirtelenjében tudnám említeni a dokikat, tűzoltókat, könyvelőket, tanárt, bizt.őrök egy része, stb. Aztán a szintén csak néhol jelenlévő ügyeleti idő, készenléti időszak is lehetőséget ad arra, hogy a dolgozó a netet piszkálja :)

Amúgy az is nézőpont kérdése, hogy kinek mi a hülyeség és mi az, ami elgondolkodtatja :)

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 10:17:08

Ez kiraly volt!!!
Szerintem csak 4. - 5. nekifutasra fogok vegezni :)
Mindenesetre jo kikapcsolodas lesz a Win7 telepites kozben :)

Koszonjuk!

Öregapád123 2013.07.06. 10:23:04

érdekes érdekes(nem az), de ha ilyet akarnék olvasni akkor nem erre az oldalra jönnék.

mirx 2013.07.06. 10:23:42

@Mr. Long: Nem vesztettél sokat. Klasszik TLDR. Tartalom: az összes kommentelő (természetesen egy kalap alatt) baromságokat irkál. Stílus: gyermeteg/tinédzseres, és borzasztó vicces akar lenni. De egyáltalán nem az, ezáltal viszont rémesen fárasztó. Mögöttes jelentés: itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.07.06. 10:24:16

Nem értelek ctboy. Az még rendben van, hogy az ember kiül a tornácra egy hideg sörrel és elkezd önmagával beszélgetni. Elvégre az ember társas lény, és azt a társat meg kell válogatni. Az is rendben van, hogy a beszélgetést megírja nekünk, belőle kikívánkozik, az olvasónak meg joga van a tanuláshoz. De nem találtál jobb témát? Iszol te rendesen ebben a nagy melegben?

Alice in Wonderland 888 2013.07.06. 10:25:28

:) Nekem tetszett!:) Van benne igazsag!:)
Jo kis jellemrajzok,gratula!
Bar az teny, hogy nem illik ide.

Gizi06 2013.07.06. 10:29:46

valahol en is elvesztettem a fonalat, de en nem vagyok aktiv ezen a forumon.Viszont amit megertettem belöle , azon jot nevettem.Azt hiszem ezt hivjak szatiranak.
Igaza is van ......

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 10:34:38

@Gizi06:
Ha ez szatira volt, ctboy egy igazi szatir ;)

Ugyandehogy (törölt) 2013.07.06. 10:45:28

@DieNanny: én még nekik sem tudtam állni. több mint 400....kemény..

filemon80 2013.07.06. 10:48:43

Nekem tetszett. Ha már említi Sheldon Coopert -- sarcasm!

morsels (törölt) 2013.07.06. 10:49:50

angliai tudosok egy csoportja a HA-n :-)

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.06. 11:19:34

@Kovermadar:

- Mekkora a szovjet törpe?
- A legnagyobb a világon!

Stacey 2013.07.06. 11:32:37

Reggeli kozben szoktam olvasni a Hataratkelot, szeretek a vilag mas tajaira is "utazni" a blogposztok olvasasa altal. Ezutan a poszt utan kell egy eros kv es a kedvenc zenem, hogy megis jol induljon a napom...

enrobag 2013.07.06. 11:34:34

Nagyon jó! Sajnálom, hogy nem lesz átütő sikere, pedig megérdemelné. Csak az emberek nem nagyon szeretik a görbe tükröket. Ha felismerik magukat, akkor azért nem, ha meg nem értik, hogy miről is van szó, akkor azért.

_Jeff_ 2013.07.06. 11:39:42

ezmeg miezasz*r? felső negyednél abbahagytam. tényleg, mi? katyvasz a köbön

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 11:48:24

@_Jeff_:
Az volt a celja :)
Egy ctboy fele "igy irtok ti" rolunk, samani kontosbe bujtatva.

Szerintem aranyos :)

pappito · http://pappito.com 2013.07.06. 11:52:20

3227 szó, 22749 karater (19688 szpészek nélkül)

sajnos azzal a felütéssel eindult, hogy "sámán" úgyhogy azt hiszem nem nekem íródott, bármi legyen is benne

holnap is van nap

BTBTBT 2013.07.06. 11:56:56

Ez a poszt rohadt hosszu. Mar ha posztnak lehet nevezni. Nem olvasom vegig. Az iro tudja roviden elmondani a lenyeget.

Valaki emlit engem, vagy tovabbra is a jelentektelen kategoriaba sorolhatom magamat? :)

@think different:
Az "Under the dome"-ot 3 nap alatt kiolvastam, meg jo, hogy agyhoz kotve, mert a kemenykoteses kiadas marha nehez volt.

pappito · http://pappito.com 2013.07.06. 11:58:47

@Kovermadar: most jöttünk haza az ír kocsmából :)

csapolt guinness...

Amarante 2013.07.06. 12:01:04

@Barátusz:

En sem olvastam vegig:):)
Ha mar "igy irtok ti",akkor a Karinthy-fele jobban bejon:):0
egyetlen hozama van:aki,azt gondolta,hogy Az Atomfizikusok Barati Kore nevu oldalon kommentelt,most mar tudja,hogy nem:):):)

BTBTBT 2013.07.06. 12:02:49

@Amarante:
Karinthy, na az igen. De ez? Semmi bajom ctboy-jal, de Saman is rovidebbeket ir.

Ha nem olvastad vegig, honnan tudod, hogy nem az ABK-n kommentelokrol van benne szo? :)

Amarante 2013.07.06. 12:07:03

@Barátusz:

Innen:

Mitől lesz az HÁ-n az egyik nap békés és építő, és miért kiabál ugyanaz a közönség egymással a másikon?

Mert megmondotta:):)

BTBTBT 2013.07.06. 12:10:23

@diggerdriver:
Akkor ma elkesel a munkabol, az biztos. :)

@Amarante:
Jovanna. :)
A buszon tapizasig/kutatocsoportig (brit tudosok? :D)/ a magneziumig jutottam. Aztan legorgettem, hogy lassam, hol a vege - es feladtam.

NIKI LAURA 2013.07.06. 12:10:46

Ford Fairlane-t idézve:"eszem fa..om megáll"!

Ki irta ezt a posztot?..A Ha?

NIKI LAURA 2013.07.06. 12:11:40

@NIKI LAURA: ráadásul hagymát is "bekostólta",rendesen!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:18:27

@NIKI LAURA: raadasul hulyeseget irt
sosem voltam sem szellemileg sem fizikailag padlon
altalaban ulok
a labam fent van a deszk melletti asztalon
szemben a falon a tv
1 doboz sor nem ritka az asztalon
padlorol szo sincs

aposzt hose termeszetesen spangola, akit renszeresen megdugnak 4-6-os villamosos
hacsak ruhan at is
es aki a posztolonak szinte szerelmet vallt
remelem majd jon
erdekel mi tortent vele a trolin ma?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:25:11

egeszen komolyan erdkel, vbalaki mondja meg mi legyen a vacsora
Mary Kansasban
a hutto ures
marhaporkolt es rantottcsirke, pizza valamint fozes kizarva

BTBTBT 2013.07.06. 12:27:35

@hagyma:
Amerikaban vagy. Miert nem dobsz be egy hamburgert? Vagy vegyel tevevacsorat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:30:42

@Barátusz: ah most reggel van
mindne OK
este leszek ehes
hamburgert itthon jo sutni es lusta vagyok
az iden mar foztem marhaporkoltet es sutottem oldalast, mar nem akarok semmi mast fozni
a fagyaszto tele van, csak a hutto ures
de lofaszt
na mindegy van meg vagy 12 oram, addig hatha jon otlet
vagy nekem vagy masnak
meg felhivom maryt is

BTBTBT 2013.07.06. 12:32:36

@hagyma:
Ne mondd mar, hogy eveken keresztul ennyit kuzdottel munkakkal meg mindennel az USA-ban, most meg kifog rajtad a lustasag meg az otlettelenseg?

Reggel van? Nem hajnal?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:33:30

@Barátusz: mert most pont olyat ennek, nem tudom mit es nem most, hanem ste, amit keszen nem lehet kapni, de fozzon akinek ket annya van
nehez ugy
ilyenkor jon ra az ember, hogy jo ha a feleseg itt lebzsel valahol es nem kansasban
ez van
na ennyit a posztrol:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:35:32

@Barátusz: 6.30
az nekem mar nem hajnal
nincsitt lustasag, csak utalok fozni
mondtam is tegnap a fiamnak, hogy ez itt a vilag utolso marhaporkoltje
ugy egye
es meg mosogatni is
faszom

BTBTBT 2013.07.06. 12:45:24

@hagyma:
Ja, kiment a fejembol, hogy nalatok EST van.

Eddig azt hittem, szeretsz fozni. Marhaporkoltet raadasul meg jobal tovabb is tart megcsinalni.
Mosogatogepetek nincsen?

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 12:48:37

@hagyma: akkor o is a dugatlan nok taborat boviti?
engem miert nem akart senki sem megdugni a 4-6 villamoson? itt meg nem tomegkozlekedek :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:50:19

@Barátusz: szeretek
evente ketszer-haromszor
hogyne lenne mosogatogepunk, de szerinted aZ ugy van, hogy kaja utan beteszem a gepbe?
ezek szerint neked nincs
a marhaporkolt nem melos
a marha koratol fuggoen nem lehet tudni meddig fol,de......
ha megvetted a kockazott marhahust, utana a hagymat, kell felapritani
3 perc
zoldpaprikata paradicsomot fokhagymat
/10 perc
10 percig feherited a marhat
ennyi
utana fol ameddig fol
mosogatni negyszer annyi ido\csaxolok

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 12:51:01

@Barátusz: nem fer el a szaritogeptol... btew az uj laksomban szaritogepes mosogep van, ilyen kombo. az fasza hagyma? mar angolhonban is van ilyen, atertek az oceanon.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:52:05

@Kovermadar: nikilaura irta, hogy az beszolas volt
Ot kerdezd
visszaneztem llitolag valakik rendszeresen padlora kuldenek:)

2013.07.06. 12:52:37

@macamuca: Szóval ez egy görbe tükör.

2013.07.06. 12:52:58

CTboy, moost komolyan nyuszirol kellett egy posztot irodi?

BTBTBT 2013.07.06. 12:55:29

@hagyma:
Miert is olyan nagy melo? Kaja utan leoblited a nagyjat, es nyomod be a a gepbe.
Anyameknak meg a tesomeknak van - Mo.-on. Oda is eljutott mar hosszu evek ota.
Marhaporkoltnel a fozesi idore celoztam, nem az elkeszitesre.

Szeretek kezzel mosogatni fozes/etkezes utan (tehat nem ipari mennyiseget).

Mindjart del van. Ehes is vagyok. Tolok egy adag sajat keszitesu rantotthust.

Ennyit a mai posztrol. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 12:57:36

@Barátusz: nba meg az a szopas
rantotthus utan mosogatni
ahhh
mondtamis Marynek, hogy felejtse el az egeszet, pedig szereti
tokom

2013.07.06. 12:57:56

@think different: par honapja volt a nyuszinak itt egy agymenese, hogy ot mindenki zaklatja a 7-es buszon. Ez a poszt a nyuszi es tobbiek (en is) parbeszedet vesezi ki.
Az volt a poszt, ahol a legdurvabb kommentek voltak.

NIKI LAURA 2013.07.06. 13:05:35

@hagyma: én ilyenkor mindig a "hungryman"formációt veszem,asszem 5 can dollar.
Van belőle mexicoi,marhas,meg csirkes

orange85 2013.07.06. 13:14:55

@hagyma: csak az számít hogy feltudsz állni méltósággal és visszaütni.
benne volt a posztban,de olyan értelemben hogy téged padlóra küldeni meglehetősen nehéz.

Ugyandehogy (törölt) 2013.07.06. 13:25:54

@Barátusz: akkor szegény Tolsztoj rábaszott a Háború és békével...

Longshanks 2013.07.06. 13:37:17

Szerintem szorakoztatobb iras volt nagyon sok posztnal. Es hat aki Sheldont szereti.. :D

33621 2013.07.06. 13:39:08

@NIKI LAURA: Mit szólsz hozzá mint repülésben jártas ember?
iho.hu/hir/malev-utod-solyom-130706

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 13:45:04

@33621: es lehet mar tudni a celallomasokat? meg jegyarakat?

morsels (törölt) 2013.07.06. 13:51:11

@charlieharper:
Ja, a budapesti Pride felvonulasrol kellett volna egy poszt. Igy cask hagymarol van szo :-)

DieNanny CH 2013.07.06. 13:52:06

@Barátusz:

A sorozat úgy hallottam, másmilyen, mint a könyv. A sorozatot ismerem, és tetszik.

morsels (törölt) 2013.07.06. 13:53:04

@NIKI LAURA:
Mit kapsz 5 dollarert? Csak kivancsi vagyok.

morsels (törölt) 2013.07.06. 13:54:05

@orange85:
Igen, hagyma meg a meltosag. Ezert volt megemlitve.

Amarante 2013.07.06. 13:55:42

@orange85:

Meg mi szeretjuk hagymat es sosem tennenk vele ilyet:):)

2013.07.06. 13:56:19

@morsels: soup and sandwich combot a Tims-nel

DieNanny CH 2013.07.06. 13:57:19

@33621:

Hát, akkor Millenium Falcon-ra kéne már keresztelni, nem?

Igényes 2013.07.06. 14:00:01

Ha valaki végigolvasta, mesélje el mi volt a végén, a közepéig bírtam. Ki ez különben?

33621 2013.07.06. 14:06:03

@Mr. Long:
Én nem tudok semmit se róla, de érdemes a neten utána olvasni.
Bár lehet hogy ez megint egy elhamarkodott kapkodós nem átgondolt ötlet. Meg hát honnan rá a sok pénz?

33621 2013.07.06. 14:08:41

@morsels: @charlieharper:
Ja, a budapesti Pride felvonulasrol kellett volna egy poszt. Igy cask hagymarol van szo :-)
Maxval már más oldalon meg is teete a megfelelő vélemény nyilvánítását ezzel kapcsolatban!

2013.07.06. 14:08:57

@morsels: beggars cant be choosers

@Igényes: ctboy, mint CT, vagyis Connecticut, kommentelonk. Majdnem talalkoztunk ugy 2 honapja.
Mostanaban nem kommentelgetett, ugy latszik inkabb posztot irt. Ez egy idezet + a velemenye a par honappal ezelotti egyik esti beszelgetesbol.

Igényes 2013.07.06. 14:14:50

@charlieharper: Értem. Hát ezt még gyakorolnia kéne.

Igényes 2013.07.06. 14:16:04

@charlieharper: .... Köszönöm. ;)

@Amarante: Én nem szeretem.

zopilote 2013.07.06. 14:27:50

@csőcsere:
" Srácok, más országokról akarok olvasni, más országok szokásairól (az árak nem
érdekelnek), "
Ha mas orszagokrol akarsz olvasni, menj utazos forumokra, blogokra, nezz vagy olvass
National Geographicot, esetleg utazz :) Itt az arak erdeklik az ide tevedteket, a fizetesek,
a kocsi markak, a turkalos boltok, a lakas berleti leheosegek. Az a poszt a sikeres, ami -
ben a vendegmunkas, kitantorgo szorgos munkaval, kitartassal elnyeri melto helyet a tar -
sadalomban, a " Rugs to riches " mese. A kommentekben versenyeznek, ki tud nagyob -
bat turhazni az otthonmaradottakra, az orszagra, ahol szulettek.
Tegnap elveztem, amikor egy otthoni szelsojobbos " leballibsizte " a blog szelsojobbos
kommentelo magjat:) Mert hiaba, hogy kinn elnek sokan, megmaradtak pitianer " zsebna -
cinak ": ciganyoznak, menekultellenesek, zsidoznak, komcsiznak, fuj libsiznek, araboz -
nak. Arra azert nem gondolnak, hogy a liberalis szellemu Europanak koszonhetik, hogy
megszuntek a hatarok, szabadon ugralhatnak orszagrol orszagra, szabadon irhatjak le ve -
lemenyuket.
Most pedig mentem dolgozni:(

Igényes 2013.07.06. 14:30:45

@zopilote: Idióta volt az, nem szélsőjobbos. ;)

Igényes 2013.07.06. 14:36:55

@zopilote: Nem feltétlenül. :)

Ezt a Snowdenes cirkuszt nézem, a spanyolok nem akartak beengedni egy elnöki gépet a légtérbe, mert mi van, ha az ürge rajta van. (a venezuelai elnök előtte azt nyilatkozta, hogy esetleg menedékjogot adna neki.)
Nem tűnik kifejezetten liberális hozzáállásnak. :)

zopilote 2013.07.06. 14:40:39

@Igényes:
Szerintem annak nem sok koze van a liberalizmushoz. Inkabb ugy mondanam, hogy " magasabb politikai erdekek ", magyarul megfelemites, fenyegetes amerika reszerol:)

Igényes 2013.07.06. 14:42:21

@zopilote: Szóval akkor mégiscsak be vagyunk szarva, úgy enblokk európával együtt, és okkal? Nohát. Talán akkor nem magyarországon kellene a diktatúrától tartani.

BTBTBT 2013.07.06. 14:42:45

@hagyma: Lehet, hogy neked, a mosogatogepehez szokott, elkenyelmesedett amcsinak szopas ratott hus utan mosogatni. Nekem nem.
Takaritogepem sincs, megis jol elboldogulok, es tiszta a lakas.

Ja, es fasza volt a rantott hus. :)

@Babette_:
Posztirorol beszeltem, nem regenyirorol.
Attol meg nem feltetlenul jo egy regeny, mert hosszu, vagy mert az irodalmi kanon altal meghatarozott "klasszikusok" cimkevel van ellatva.

@DieNanny:
Nem ismerem a sorozatot.
Nem voltam elajulva a konyv bena befejezesetol, mert King annyira beirta magat a sarokba, hogy nem tudott kijonni onnan.

Igényes 2013.07.06. 14:44:37

@Barátusz: Fasza volt, fasza volt... ALAKJA milyen volt? Tegnap megtanulhattad, hogy ez itt a lényeg. :D

Taxomükke (UK) 2013.07.06. 14:46:46

Ez meg mi a tököm volt???

Igényes 2013.07.06. 14:48:25

@Taxomükke: Poszt.
Példamondat: édes hülye fiam, menj el a piacra, és hozzál két kiló poszt, meg egy fél karalábét.

Most már érted?

BTBTBT 2013.07.06. 14:52:28

@Igényes:
Nem volt Mo. alakura csinalva. A fene se fogja itt-ott nyiszalni a csirkemellet. :)))

Igényes 2013.07.06. 14:54:06

@Barátusz: Na és a hazafias érzés? :)

BTBTBT 2013.07.06. 14:55:43

@Igényes:
Az egyetlen, amit ereztem, az ehseg volt. Meg a csillapodasa. :)

BTBTBT 2013.07.06. 14:57:04

@Barátusz:
Ja, es termeszetesen a kaja izet is ereztem. :)

Igényes 2013.07.06. 14:57:12

@Barátusz: Oké, kapsz rá 9,4 pontot. De csak mert jószívű vagyok.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 14:57:38

@orange85: nem nehez
lehetetlen
@DieNanny: najo, de utana mi legyen az etel?
@Barátusz: elkenyelmesedett amcsi??????????
6 magyart tuldolgozok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 14:59:16

@DieNanny: odaig eljutottam, hogy sutok kenyeret,
mar a sutoben figyel
mert magyar ember aszondja, ha kenyer van, nagy baj mar nem lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:01:43

@morsels: 5 dollarert siman be lehet kajalni mondjuk
amit emlit a hungryman az egy fagyasztott kaja korettel
secpec megvan es valoban eleg
neha veszek

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:01:51

@charlieharper:
En csak kivancsi voltam, hogy mit kap 5 dollarert hungry man kategoriaban. Mert hogy a Tim Hortons kombotol nem fognak neki sokaig kapalni a romanok a tanyajan, az biztos.

orange85 2013.07.06. 15:03:47

@hagyma: nono,ne provokálj hagyma Úr :-)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:04:32

@hagyma:
Ja, hogy az a fagyasztott kaja?
Hat... vegulis.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:04:57

@morsels: amugy pl 5 dollarert siman kapo egy egesz grillcsirket megsutve
csak ez a bajom, hogy most unom a csirket is, a marhat is a pizzat is

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:07:01

@hagyma:
Jojo... rendben.
Csak kerdeztem, hogy mit kap 5 dollarert.
Persze USAban olcsobb a kaja :-)

orange85 2013.07.06. 15:07:22

@Taxomükke: hogyhogy mi?szombati poszt, úccse jönnek sokan.

télleg, mé' nincsen kivánságműsor.
a HÁ gondolom tele van elfekvő posztokkal,kívánjunk hát.

én angol posztot szeretnék

ti jöttök :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:08:44

@33621: hagyma az nem csak
plane nem cask
es heteroszexualis
nem homofob, mint birca, de kicsdit unja, hogy mar minden massaghoz a feher heteroszexualis kereszteny embernek kell alkalmazkodnia
holnap kimegyek tunteni egy tablaval, hogy en a noket szeretem

BTBTBT 2013.07.06. 15:09:16

@hagyma:
OTTHON elkenyelmesedett amcsi, akinek a kezzel mosogatas is erofeszites. :)

@Igényes:
Latatlanba ilyen eredmenyt elerni? Nagyon kedves.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:11:07

@morsels: bbq sutore gondolsz?
3 fele van
de ezt mondtam, hogy nem akarok fozni-sutni
keszetel kene, ami nem csirke, pizza, stb.
kinai lesz, de meg egyelore nem is reggeliztem, majd kialakul
kenyer sul...

Igényes 2013.07.06. 15:12:37

@Barátusz: Ez mindenhol.
Amúgy meg hiszek a pozitív elvárások hatalmában.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:12:56

@Barátusz: szolok megegyszer hogy a mosogatogepbe rakas elott el kell nagyjabol mosogatni a tanyerokat
utana bele kell helyezni
majd a vegen ki kell venni
a mosogatas az munka geppel is
de geppel jobb az eredmeny es valamivel! kenyelmesebb

2013.07.06. 15:17:37

@morsels: mar nem emlekszem, hogy egy Tims-es combo mennyibe kerult, de tudom, hogy mindenuk (kave, reggeli) joval olcsobb, mint a szabadrablasos seattlei versenytarsa (starbucks). A Tims-es kaja nem arra valo, hogy Lajosmizsen kapald a szamocast, de arra jo, hogy tuleld fele a delelottot.
A fagyasztott hungrymanes szerintem pocsek. Ki mihez szoktt ugye.

Igényes 2013.07.06. 15:19:25

@charlieharper: Az emberek pofájának a nagysága többnyire fordított arányban áll azzal a minőséggel, amihez hozzászoktak. :)

BTBTBT 2013.07.06. 15:20:18

@hagyma:
Nincs azzal semmi gond, ha az ember bevallja, hogy most eppen nincs kedve megcsinalni valamit.

Mar megbeszeltuk, hogyan kell a mosogatogepbe valo cuccokkal banni, es egyet is ertettunk.
Viszont inkabb elmosom/eltorolgetem kezzel, mert nem vagyok rest, hogy ketszer faradjak.

@Igényes:
Van, amit elsore elszurok - persze ne szenne egett kajara gondolj -, de akad olyan is, hogy legelsore a kezdok szerencsejevel sikerul nagyon jora, aztan masodszorra-harmadszorra meg nem. :)

2013.07.06. 15:21:09

@Igényes: ezt kerlek magyarazd el

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:22:12

@morsels: bar mondassz valamit
lehet veszek 2 T-Bonet es radobom 3-4 krumplival
az nem maceras
csak el kell menni a boltba, mert pont steake nincs itthon

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:24:01

@Barátusz: szar lehet
nekem frissen szarazan kijon a gepbol:)
torolgetni???
mikor meg mosogatogepem sem volt, valamikor a kozepkorban, akkor is a szarton pihent a tanyer, nem torolgettunk

Igényes 2013.07.06. 15:25:42

@Barátusz: Főzni szerintem nem olyan bonyolult, amíg nem akarsz belőle valami elmebeteg egzakt filozófiát gyártani. Olyan dolgokat kell összedobálni, amiknek külön-külön jó ízük van. Mondjuk én a spagettit is el tudom rontani, szóval.... :)

@charlieharper: Szerintem Neked is feltűnt már, hogy minél büszkébb valaki aránylag egyszerű dolgokra, annál kevésbé van hozzájuk szokva. Akinek természetes a minőségi szolgáltatás, nem lesz tőle elájulva, hogy nahát, neki ez kijár.

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:27:05

@charlieharper:
Bevallom, en nem is ismertem ezt a brandet. A hungry manrol nekem a reggelik jutnak eszembe, amit igy arultak. Az meg nem 5 dollar :-)

Igaz, a Tim Hortons olcsobb, mint a Starbucks, de mar azok sem annyira olcsok. Az elmult 5 ovben szep lassan es csondben kusznak fel az arak.

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:28:05

@hagyma:
Vagy pork chops. Fel ora es kesz van.

2 T-Bone? En egyet nem tudok mar megenni :-)
(mondjuk az sem 5 dollar)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:28:21

@charlieharper: imadok horgaszni, de nem szeretem nagyon a halat
a trout nem rossz
meg a catfish

Igényes 2013.07.06. 15:28:49

@morsels: Itt kimondottan drágának számít a starbucks. A minőségéhez képest meg nagyon drágának.

2013.07.06. 15:31:03

@Igényes: Kanadaban is draga volt a starbucks, ezert mentek a legtobben inkabb Tim Hortonsba. Most azt mondja Morsel, hogy ok is sunyiban jol felemeltek az araikat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:31:24

@morsels: hat az tobb, mint 5 dollar, ketsegtelen 10-14 darabja
a fiam is itt van, azert ketto
mondjuk melozik de este jon es a vacsoran elmelkedtem
a kenyer fasza lett
hat a diszno
hat ez az
hamar belevagnek akkor a disznobol porkolt /nem lesz mert most fogyott el a marha/ vagy rantott
de ma nincs hozzaallasom rantotthust sutni
kinai lesz vagy T-Bone:)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:32:32

@Igényes:
Itt is draga. Engem kulonosebben nem erdekel, bar a Tim Hortonst nem kedvelem (marmint az o capuccinojuk valami szornyu). Akkor mar inkabb Timothy's, vagy Second Cup. De kajalni nem ilyen helyekre megyek. Akkor mar inkabb egy vietnami leves.

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:35:19

@charlieharper:
Meg mindig olcsobb, mint a Starbucks... de szerintem mar nem annyira olcso, mint ahogy te emlekszel :-)

Emlekszem, mikor kezdtek terjedni. Egy apple fritter, vagy dutchies donut akkora volt, mint a tenyerem. Es nem volt rossz, bar ritkan eszek ilyesmit.
Aztan egyszer jottek azzal, hogy uj csomagolas, uj doboz... es a donutbol mar ketto fert a tenyeremre. Az ara ugyanaz volt. Azota mar nem tudjak a meretet csokkenteni :-)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:36:18

@hagyma:
Ja, mert ha benyomsz 2 T-bonet, hat az azert mar valami :-)
De ilyenkor nyaron az a legegyszerubb. Feldobni egy darab hust, az nem igazan fozes :-).

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:37:38

@charlieharper:
Egyebkent a Tim Hortons joval elobb volt, mint a Starbucks. Es hat a Tim Hortons az kanadai, csak sznob befekteto bankarok mennek a Starbucksba :-).

BTBTBT 2013.07.06. 15:38:54

@hagyma:
Miert is szar?
Te nagyjabol elmosogatod a cuccokat, betolod a gepbe, nyilvan nem inditod el 10 darabbal, szinte uresen, hanem megvarod, mig megtelik. Sokat dolgozol es idototoltesz vele.
Hamarabb es kevesebb rafoditott energiaval intezem el manualisan. Kinek a pap, kinek a papne...

A poharak csunyan, foltosan neznek ki szaritogep utan. Mo.-on is, Angliaban is. Probaltam. Meg akkor is, ha csak hagyod szaradni oket a csopogtetoben. De amcsiban biztosan nem. Ott az is tokeletes. :)

Nem ertem, mit jatszod itt az eszedet arra, hogy kenyelmes vagy es van mosogatogeped, es hogy akinek nincs az milyen bena mar? Nyugodj le, es rendelj vacsit. :)

@Igényes:
Azert a fozes kicsit tobbrol szol, mint osszedobalni azokat az alapanyagokat; amik izletesek magukban. :)

@DieNanny:
Koszi, majd belenezek.
A "Storm of the century" tetszett nagyon, mert azt K. direkt forgatokonyvnek irta meg.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:39:51

@morsels: jaja, van elektromos bbq is
mert kint kurva meleg van
igen elgondolkodtam az otleten
nem egy melos dolog
es gyors
10 perc az ut a boltig
nincs kizarva....
hogy az lesz
raadasul a fiam egyik kedvence, meg az enyem is:)

2013.07.06. 15:40:09

@morsels: igy van :) bar Europaban nem emlekszem, hogy kattam volna Tims-et. Starbucks viszont minden sarkon van es hirdeti a fair trade kavejat, ami franc tudja, hogy mennyire fair trade.

2013.07.06. 15:40:59

@hagyma: milyen az elektromos bbq? Nem a gazra van rakotve a tied? Vagy charcoalos?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:42:21

@Barátusz: jatsza a tokom az eszet
mivel 40 evig mosogatogep nelkul eltem, most 10 eve mosogatogeppel, , el kell mondjam neked
sokkal faszabb
de tolem mindenki ugy mosogat es torolget ahogy akar:)
banom en?
/nem sokkal delelott 10 elott meg nem szoktam vacsorazni:).

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:43:04

@charlieharper:
Ketlem, hogy Tim Hortons lenne Europaban. Azt hiszem USAban sem nagyon vannak.
Tim Horton egyebkent egy Maple Leafs hocky player volt, o csinalt egy kavezot, amibol csinaltak ezt a franchise-t. Szoval ja, nemzeti kavezo :-)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:43:50

@hagyma:
Akkor marad a kinai.
Nade az sem 5 dollar :-)

Amarante 2013.07.06. 15:44:33

@Barátusz:

nem csak a mosonok halnak koran,hanem a mosogatok is:):)

en pl. ugy hajnali 3 korul fogok meghalni,mert minden nap 5 emberre mosogatok kezzel.:):):)

Baratuszom jo lesz vogyaznunk:):):)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:45:08

@hagyma:
Akkor marad a kinai.
Az sem 5 dollar, gondolom :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:45:16

@charlieharper: van egy gazos
van egy szenes
meg van egy elektromos
az elektromosd ilyen:
ha megtalalom....
ez az pont ilyen
images1.americanlisted.com/nlarge/george_foreman_electric_bbq_grill_35_thornton_28073065.jpg

2013.07.06. 15:45:25

@morsels: nahat, minden nap tanulok itt valamit.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:46:38

@morsels: hat nem olcsobb sokkal mint ket jol megtermett steak
meg van 7-8 oram eldonteni:)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:46:49

@charlieharper:
Es hat enelkul egy tapodtad sem, sehova :-)

2013.07.06. 15:47:31

@hagyma: sajnos nekem nagy gyengem a fustolt izu etel. Ugyhogy nekem a szenes jon be a legjobban. Az elektromossal gondolom nincs meg a fustolt iz.

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:49:13

@hagyma:
Te, engem kulonosebben nem erdekel, hogy mennyi es milyen BBQ-d van :-)
Csak kerdeztem, hogy van-e. Mert azon meglepodtem volna ha nincs.
Meg persze rendelhetsz kinait is :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:49:39

vagyis nem pont ilyen
az enyem sokkal tisztabb:)

BTBTBT 2013.07.06. 15:51:46

@hagyma:
Na vegre, akkor a mosogatogep-tema letudva. Ezzel is noveltuk a mai kommentszamot.
Nem azt mondtam, hogy kezdj el vacsorazni, hanem "nyugi-rendelj"

@Amarante:
Nem szegyen az a masik 5-re nezve, hogy te galyazol?
Be kene fogni oket. Ha az idobeosztas miatt maskent nem megy, akkor egyszer ezt, maskor meg a amazt. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:52:18

@charlieharper: ketsegtelen, hogy a legjobb steak faszenen keszul
de most egy sima vacsorarol van szo a fiammal este:)
@morsels: megkerdezted van-e es en jol neveltem valaszoltasm, hogy van
sot harom
a faszenest partyra hasznaljuk
a gazost is
az elektromost meg ha enni akarok valamit
de lehet kinait rendelek

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:53:40

@charlieharper:
Az elektromos szerintem kidobott penz.
A gazoson is lehet fustos izt adni, a faszenes meg persze az igazi, csak az maceras.

Szoval a gazos jo gyors kajakra. Steak, pork chops, salmon, hamburger, kolbaszok, mert ugysincs igazan idejuk atvenni a fustot. Meg lehet csinalni fustbombakat, de mondom, ido nincs igazan arra, hogy kulonosebben jelentosege legyen.

Aztan vannak amiket hosszab ideig kell sutni... brisket, ribs, ilyesmi... ahhoz lehet fustbombakat csinalni a gazoshoz, de vilagos, a faszenes az jobb. Csak a gazos egyszerubb.

Ugyandehogy (törölt) 2013.07.06. 15:53:46

@Barátusz:
"Az iro tudja roviden elmondani a lenyeget."

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:54:10

@Barátusz: delelott 10-kor nem rendelhetek vacsorat.....
meg a pizzasok sem nyitottak ki
hova rendeljek?
a nyugi az megvan
torolgesd el a poharakat es relaxszalj:)

morsels (törölt) 2013.07.06. 15:54:56

@hagyma:
Igen, te ilyen jolnevelt vagy.
Meg kicsit dicsekvo is, de azzal sincs semmi baj :-)

Igényes 2013.07.06. 15:55:51

@Barátusz: Nekem ennyi. Ha bonyolultabbat akarok, keresek szagembert. Vagy van a szomszédban egy kínai, ahol mindig csinálnak nekem külön is, amit kérek.

@Babette_: Oké, nekiveselkedek. :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:56:49

@morsels: miert lenne kidobott penz?
volt vagy 40 dollar
bedfugom
radobom a hust a konyhaban
atforditom
marha kesz
ha nem odakint csinaljuk, minek izelnek a gazzal, plane a faszennel
ez egy elektromos suto
ennyi
se tobb
se kevesebb
akkor az elektromos tuzhelyem is kidobott penz?:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 15:58:27

@morsels: hat en sosem gondoltam, hogy valaki dicsekvesnek veszi, hogy van 3 bbq sutoje:)

2013.07.06. 15:59:57

@morsels: nekunk a kertben faszenes van, nem tuttuk volna rakotni a gazost, csak palackkal. De a felesegem, amugyis faszenest akart. Fozunk mi gulyast is rajta, mert epitett bbq, ugyhogy lehet, siman fozni is.
Tisztes europai-afrikai csalad modjara, ma este prawn pad thai lesz a vacsora nalunk.

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:00:48

@hagyma:
Az egesz ugy kezdodott, hogy mit egyel, mert nincs Mary.
Kerdeztem, hogy van-e BBQ-d.

Namost eleg lett volna az, hogy igen, dehat neked harom is van :-)

Igényes 2013.07.06. 16:01:51

@morsels: Nekem bezzeg egy sincs. :(
:D

Amarante 2013.07.06. 16:03:28

@Barátusz:

Per pill. nem dolgozom,hat belefer.

Mosogatott mar nalad tini?Nem vok en a magam ellensege:):)
azert meg van mindenkinek a dolga,jo gyerekek,nem panaszkodhatom:):)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:03:34

@charlieharper: a gazos nalunk is palackos
az az atmenet
nem akarsz sokat tokolni, nem is party van de mar inkabb kint ennel
azert a szenes eleg babras
az elektromos meg ugyanaz majdnem mint egy villanytuzhely
Mary nem is hasznalja
O beteszi a marhat / nem engem/ a sutobe oszt jonapot
ugy is nagyon jo

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:04:42

@charlieharper:
Ohh, a gazos errefele is palackosat jelent.

Mondom, nekem mindegy, meg ertem is a faszenhez valo ragaszkodast, de peldaul en mar csinaltam olyat a palackos BBQ-mon, hogy fel ora alatt csinaltam vacsorat. Pork chops, sult krumpli (igen, azt is a BBQ, persze fagyasztottbol), salata.
Egy faszenesnel kell fel ora, hogy sutni tudj rajta :-)

De mondom, nem leteszem, vagy valami, csak mas. A technologia mas, igy az ido is mas.

Igényes 2013.07.06. 16:04:59

@Amarante: Eldobható tányérokra gondoltál már? ;)

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:05:59

@Igényes:
Kersz egyet?
Hagymanak harom van.

Amarante 2013.07.06. 16:06:57

@Igényes:

Csak olyankorra veszek,ha tobb napra elutazom, egyedul.

Az elso utan nagyon megokosodtam:)))

2013.07.06. 16:07:23

@Igényes: namost, ha Kanadaban vagy USAban vagy, egy Weber BBQ alatt, ne is almodj arrol, hogy garden party-t csinalhatsz. Senki nem enne nalad :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:08:05

@morsels: most mit csinaljak ha harom van? :)
a harom egyutt 300 dollar max
ez dicsekves?
amugy egy igazan jo, nagy masina extrakkal van 1000 dollar is
sot 2-3000 ezer is
ha megvesszuk a hazat akarok egy nagyon faszat
na azzal majd dicsekedni fogok
meg egy fustolot a kert vegibe:)

Igényes 2013.07.06. 16:08:06

@morsels: Akkor már inkább kettőt. Elég neki egy. ;)

2013.07.06. 16:10:28

@morsels: Kanadaban az utolso benzinkuton is fel lehet tolteni a bbq palackot. Nalunk ez macerasabb. Igy maradt a faszenes bbq. Mivel SAban a bbq a haztartas kozeppontja, igy epitettunk egy komolyabbat. Komolyabb, mint a tuzhelyunk a konyhaban :)

Gilda66 · http://azeletgenfbenmagyarkent.blogspot.hu/ 2013.07.06. 16:11:03

Hát én nem tudom, hogy ezt miért kellett? :-(
Bár az tény, hogy nem vagyok képes végigolvasni...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:12:03

@morsels: ezen nagyon fennakadtal
nem adom egyiket sem
labam is ketto van, de mind a kettore szuksegem van
ja es van legalabb 6 nyomtatom:)
olcsobb mint a patron es nincs szivem kidobni, de ha igenyesnek kell eljohet ertuk:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:13:40

@morsels: tenyleg
most volt egy haz ahol volt fustolo
total raizgultam
lelovod a szarvast erted, vagy a vaddisznot
es utana fustolsz
nagyon kiraly

Amarante 2013.07.06. 16:13:53

@hagyma:

Merjunk nagyot almodni!!! :):):)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:15:21

@Igényes: ha koltozunk tartunk garage salet, ha jossz vehetsz amit akarsz
ingyen nincs semmi

DieNanny CH 2013.07.06. 16:15:22

@Barátusz:

Szüleim úgy osztottak be minket mosogatni, hogy páros napokon idősebbik húgom, páratlanokon én. Persze tudtam hogy páratlanból több van, de hát én voltam az idősebb. Kisebbik húgom meg nem mosogatott. Kicsi volt még, na.

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:15:40

@charlieharper:
Ja, ertem.
Itt meg a hazakban a tuzhely elektromos, a gazt bevezetni nem lehetlen, csak draga. Ezert a BBQ is vagy palackos, vagy faszenes. Persze lehet elektromos is, de szerinem kidobott penz.

Mondjuk ha hagyma harom BBQ-ja 300 dollar, akkor inkabb kinait rendelnek en is :-)

2013.07.06. 16:15:41

@hagyma: az a fustolo marha jo, horgaszat utan halat fustolni. Egyik ismerosunknek volt BC-ben, salmon fustolo. Olyat nem is ettem azota sem, igazi nyugat kanadai samon, helybe fustolve.
Hol van mar cougarcat?

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:17:24

@hagyma:
Ja, a fustolo jo dolog.
Persze ha olyat vessel, amihez aruljak a kis korongokat, akkor kicsit huzos lesz amibe a fustoles kerul.
Viszont ha veszel jo faszenes BBQ-t, akkor azon lehet fustolni is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:18:04

@Amarante: ez nem alom
keressuk A hazat, ahol elni akarunk, meg kb 20 evet
a tatar nem hajt, de meg nincs meg
valami mindig hibazik
/sokszor az anyagiak:)/
de meg lesz
volt mar amelyik majdnem....

Igényes 2013.07.06. 16:18:49

@charlieharper: Ha egyszer ott leszek, mindenképpen figyelek majd rá. Kösz. ;)

@morsels: Úgy van!

@hagyma: Én úgy gondoltam, te fogsz fizetni azért, hogy megszabadítalak az ócska lomjaidtól. :)

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:20:20

@Igényes:
Fustolve meg jobb :-)
Namost az elektromos grillen te nem fogsz ludat fustolni.

Igényes 2013.07.06. 16:20:31

@charlieharper: Őt én is pont ma hiányoltam.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:20:44

@charlieharper: @morsels: en komolyan eletemben nem fustoltem, de tok buli volt mikor neztuk a hazat es hatul a kertben volt

Igényes 2013.07.06. 16:21:35

@morsels: Majd kiviszem egy tüntetésre. És a grillel megdobálom a szerveket. :D

zopilote 2013.07.06. 16:21:37

@morsels:
Visszajottem, nem volt kedvem dolgozni, az epuletet sm loptak el az ejjel, szoval majd hetfon folytatom a munkat:)
A Tim Hortonsban az a baj, hogy nem ertik, mit rendelsz: minimal beres vendegmunkas az alkalmazottak nagy resze:( Naponta bejarok kaveert, mindig a kommunikacio a legnagyobb gond, de kanadai szuletesu munkatarsaimnak is.

2013.07.06. 16:22:52

@zopilote: kajat hogy szereted jobban, gazos vagy charcoalos bbq-n?

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:24:51

@Igényes:
Mondjuk nem kell Weber BBQ... persze lehet flancolni es egy csomo penzt kolteni, de az atlagember (mint en) egyszeruen csak nyarikonyhanak hasznalja a pici kis udvart, ahova befer a tuzhely :-)

Persze a garden party mar mas kerdes, amikor a fire pit a golf palya vegen van, dehat az megint mas kategoria :-)

Igényes 2013.07.06. 16:26:07

@morsels: Akármilyen súlyos hiányosság, sem a golf, sem a lovaspóló nem megy... szóval az elit egyelőre odább van, de majd képzem magam. :))

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:27:46

@zopilote:
:-)
Na, ez a masik (nem veletlenul tudjak lenyomva tartan az araikat).
Ezert irtam, hogy reszemrol akkor mar Second Cup, vagy Timothy's. Bar nagyon ritkan fordul elo, hogy kavezoba menjek. Akkor is csak azert, mert valakivel megyek, aki oda akar menni.

2013.07.06. 16:28:04

@Igényes: a lovaspolo mar reg csak az argentinoknal elit. A golf viszont sajnos muszaj Ukban, nagyon sok uzlet,mtargyalas ott folyik a golfpalyan. En csak ugy huvom, hogy a "good walk ruined by a stick"

zopilote 2013.07.06. 16:28:58

A Tim Hortons igazi " canadium ". Egy hires jegkorongos volt, kitalalta, nyit egy kavezot a nevevel. A partnerja atverte, o depresszios lett, gyorshajtasban meghalt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:31:52

@morsels: eletemben egyszer voltam starbucksban, mert Marynek volt valami20 dollaros kartyaja, amit kapott es ugy
itthon fozzuk a kv-t
mar foleg O mert engem nemigazan erdekel
ha iszok iszok ha nem nem
neki reggel 7-kor bekapcsol es rohangal itt a bogrejevel ki-be mikozben sminkel
/mondtam mar, hogy sose vegyetek el amerikai not, kulonosen Kentuckybol?/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 16:33:20

amugy meg hol van mar a poszt igazi foszereploje?

morsels (törölt) 2013.07.06. 16:34:41

@charlieharper:
Ja, egyebkent valamikor regen San Franciscoban az utcasarkon arultak espressot. Nem, nem Starbucks (akkor meg nem voltak), hanem ugy arultak, mint a cship wagon :-).

Es jo volt.

zopilote 2013.07.06. 16:36:04

@morsels:
En csak azert jarok oda, mert a kanadai " prolik " kavezoja, es addig sem kell dolgozni, amig kaveert megyek. A tobbiek is szeretik a kavet, de lustak elmenni, inkabb dolgoznak:)
Mosogatas: az nem egy nemzeti sport Kanadaban sem:) Nagyon sok csaladot ismertem, hetente mosogattak egyszer. A haverom felesege is, 7 szett etkeszlet volt, minden napra egy. Haverom beragott egyszer, osszetort hatot. Az asszonykanak igy minden nap mosogatni kellett, ha tiszta tanyerbol akartak enni:) (amugy nem dolgozott, baratnozott, telefonalt egesz nap. De sirni azt tudott, hogy " nothing to do " :)

zopilote 2013.07.06. 16:38:30

@charlieharper:
evek ota nem bbq- ztam, visszavonultam, rendkivul puritan eletet elek: egy tanyer kimchi leves naponta, sajnos nincs soha etvagyam, alig eszek, csak cigin es kaven elek:(

Igényes 2013.07.06. 16:40:31

@charlieharper: Lemaradtam.
@morsels: Idáig sosem merészkedtem. ;)

Hölgyek, Uraim, én most kicsit elmegyek offlineiába. Jó szórakozást.

Gizi06 2013.07.06. 16:59:30

@hagyma: Bocs, de miert kell a mosogatpgepbe rakas elött elmosni a tanyerokat?

BTBTBT 2013.07.06. 17:00:25

@Babette_:
A teljesseg igenyevel:
"Ez a poszt rohadt hosszu. Mar ha posztnak lehet nevezni. Nem olvasom vegig. Az iro tudja roviden elmondani a lenyeget."

@Amarante:
Tanitsd meg oket arra, hogy rendesen mosogassanak, es akkor nem szamit az eletkor. :)

@Igényes:
Kinaitol koszi, de nem. Lattam az ettermuk konyhajat. Mo.-on is, itt is. Itt meg eltem is kinaival egy ideig. Ritkan mondom, hogy soha, de ezzel kapcsolatban: soha tobbet.

@DieNanny:
Nekem nem igazan kellett gyerekkoromban mosogatni, viszont onallo voltam/vagyok, es ilyesmi nem okoz gondot. Meg a hazimunka sem. Pasi letemre. :)

@hagyma:
Ma nem en vagyok a soros mosogatasban. Ugyhogy meg az atlagosnal is nyugodtabb vagyok. :)

BTBTBT 2013.07.06. 17:02:32

@Gizi06:
Mert a gep ritkan telik meg egyszerre, es akkor ott rohadna benne a kajamaradek. Csak ezzel pluszban dolgozik, ahelyett, hogy egybol elcsapna az edenyeket. :)

Taxomükke (UK) 2013.07.06. 17:03:07

Olykor nagyon jó titeket olvasni, máskor a falra mászom némelyik törzstag dumájától. Ma, úgy látszik, talán szép az idő, vagy a hétvége miatt, de még a nemnormálisak is megnormálisodtak (vagy mi, izé).

2013.07.06. 17:14:16

@Gizi06: ugyan nem engem kerdeztel, de most megint van internet fogasom...
A mienknekmnem eleg eros a vizsugara, hogy mindent levigyen. Ha telepakolod, akkor nem is tudja az osszes tanyert rendesen lemosni. Mii leoblitjuk a tanyerokat elotte.
Es ha teszel bele mosogatogep sot, akkor nem lesz foltos a pohar sem, ahogy Baratusz irta.

2013.07.06. 17:35:27

@charlieharper: Jelen! :) Nekem volt lazac füstölőm a régi házban, de amikor költöztünk eladtam, a motorcsónakkal együtt. Sokkal jobb füstölt lazacot csináltunk mint a bolti (és saját fogású volt vagy kaptunk profi halász ismerősünktől).

2013.07.06. 17:41:12

@zopilote: "A Tim Hortonsban az a baj, hogy nem ertik, mit rendelsz: minimal beres vendegmunkas az alkalmazottak nagy resze:( Naponta bejarok kaveert, mindig a kommunikacio a legnagyobb gond, de kanadai szuletesu munkatarsaimnak is."

Azért szeretem a Timmy-t mert mindig felveszik az ex drogos, szakképzetlen, ált. iskolai végzettségü klienseimet! :) Ennek örülni kell mert jobb nekik dolgozni mint segélyen maradni! Növeli az önbecsülést, stb.

Mr Long [unatkozik, munkalkodik...] 2013.07.06. 18:01:37

@33621: utana neztem es annyit talaltam mindenhol, hogy firtatjak a hatteret, meg persze nem fapadosak lesznek vetelytarsai, hanem csak nagy cegek...

Taxomükke (UK) 2013.07.06. 18:08:06

@Igényes: És ez a válasz mi volt? Mert a mai poszt nem poszt, hanem valami más. Végigolvasni nem bírtam, de ahogy látom, más sem.

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 18:31:14

Látom, nem volt túl termékeny a nap :) Áldom a sorsot, hogy rally volt ma...

Teljesség igény nélkül, akkor már én is megmondom a frankót :)

Mosogatógép: ameddig nem volt, nem hiányzott. Amióta van, nem vagyok hajlandó lemondani róla :) Ez egy kis, 6 terítékes, 45cm-s darab, 1 nap alatt megpakolom, reggel beröffentem, 10-re kész a tiszta cucc. Ha nem telik meg, akkor is beindítom :)

T-bone: sosem ettem, de most éhes vagyok... nyitom az ablakot! ;)

Starbucks: nem rossz, de drága. Ha kávéra vágyom, akkor adjanak egy méreg erőset, sok tejjel és még több cukorral. Nekem nem kell a dupla-extra-tripla-latte-mokaccsínó-eszpresszó-lófaszbimbó-karamelles-mahiátó-a'la'dartagnan-himnusz-aramisz... helyette kávé kell, amitől megindul a bootolási folyamat. :)
A Hard Rock Cafe, amit szeretünk, de oda sem a kávé miatt megyünk.

Történt valami érdekes ezen kívül?

2013.07.06. 18:39:43

@Kovermadar: Maxval epp a Budapest Prideon felvonul. Allitolag

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 18:41:17

@charlieharper:
Nem semmi!
Akkor mégis történt valami érdekes is :)

kék madár 2013.07.06. 19:17:32

@hagyma:
"most volt egy haz ahol volt fustolo"
csinalhatnank jo kis hazikolbaszt!

kék madár 2013.07.06. 19:27:59

@charlieharper: a gardistakkal takarodjatok buzik-zik

2013.07.06. 19:36:26

@cougarcat: az ismerosunknek Victorian volt fustoloje, szinten lazacot fustolt. Azt mondta, hogy tobbszor fustoli. Ez mit jelent pontosan? Egymas utan ketszer fustoli a lazacot?
Egyebkent a horgaszat miatt talalkoztunk ezzel az emberrel.

Tschüss 21 2013.07.06. 19:38:28

Mna, megfogadtam, de nem bírtam megállni. Ennek a nagyon nagyon, de tényleg lájtos változat miatt lettem kitiltva legutóbb, amikor a hím arab arroganciát a saját bőrömön is érzékelhettem. Ez vár ránk, szép új világ helló, jön másik oszi helyett....
www.youtube.com/watch?v=TU91h959WsM

Ja, hagyma rendelj spenótos pizzát, a budot meg biztos be van már tárazva ;)

Igényes 2013.07.06. 20:05:19

@Barátusz: Én a konyhát nem nézegettem, a végeredmény bejön. Az evés eleve nem egy túl higiénikus folyamat, ha végiggondolod... A konyha szerinted hogy magyar tulajnál is olyan? Meg mi volt vele? Mocsok?

@Taxomükke: Jah, béna.

@Tschüss: Szard le, mindenkit folyton kitiltanak mindenhonnan. A lényeg hogy itt vagy. ;)

Igényes 2013.07.06. 20:06:19

@charlieharper: A fél város közlekedése fejre volt állítva miattuk. Ezáltal sikeresen elérték, hogy az is a kurva anyjukat szidta, akit amúgy nem zavarnak. :)

Igényes 2013.07.06. 20:09:41

@cougarcat: Ennek kereskedelmi szempontból kevés értéke van. Ott is kapnak extra támogatást a nyomik alkalmazásáért?

Igényes 2013.07.06. 20:15:18

@Kovermadar: Most nézem az index címlapját... erről azt hiszem, csak én nem tudtam. :D

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 20:17:31

@Igényes:
Ez nekem is nagy fájdalmam volt, mikor még Pesten autóztam. Melegfelvonulás, biciklis felvonulás, akármilyen felvonulás... káosz, tömeg, dugók.
Ráadásul teljesen feleslegesen, mert nem attól lesz valaki meleg, hogy mutogatja magát.

Vagy ha erre vágynak, akkor menjenek a Városligetbe, ahol nem zavarják az autókat.

Tschüss 21 2013.07.06. 20:17:44

@Igényes: No nem, szívem, ha most a videó miatt nem tilt ki a bloggazda, akkor viszont kapja be tövig az összes férfiismerősöm faszát. Mert mélyen megérdemli az az álszent feje ...

Igényes 2013.07.06. 20:22:52

@Tschüss: Ha kitilt, megkapod a nickemet. ;) Egyrészt nem csípem a kitiltogatást (aki liberális akar lenni, legyen is az), másrészt meg a sabaton fasza.

@Kovermadar: Csak olyan jó volt elfeledkezni arról, hogy a világon vannak. De nem hagyják, hogy rohadjanak meg. :D

Tschüss 21 2013.07.06. 20:29:05

@Igényes: Az eredeti nickemet már kitiltotta, most direkt provokálom. Írásban sokkal lájtosabban fogalmaztam meg az arabok cigányba erősen hajló viselkedését Európában, mint ebben a csatolt videóban. Ha következetes, akkor kitilt ezzel a nickkel is. Ha nem teszi, akkor csak egy klimaxos hülyepicsa, függetlenül az irl nemétől. Az ilyen viszont ne vezessen blogot, inkább kecskéket, vagy birkákat...

Igényes 2013.07.06. 20:36:54

@Tschüss: Én nem vagyok érted különösebben oda, de ide tartozol. A moderátor biztos jót akar, és nagyon szép tőle, hogy védi az esetleges arab olvasók lelkivilágát, de ennek szerintem az a helyes menete, hogy leírod mit gondolsz, ha valakinek gondja van vele, szól, és megbeszélitek. Te is kiírod magadból, ő is, és szépen lecsillapodik mindenki. Jó esetben mindenki kap új szempontokat.

Tiltogatással nem csinálunk semmi hasznosat.

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 20:38:14

@Igényes:
Nem hitted volna, hogy a melegfelvonuláson melegek vannak, mi? :)

@Tschüss:
Minek feszegeted a pofonládát? :)

33621 2013.07.06. 20:45:12

Jellemző magyar rendőri hozzáállás!
ndex.hu/belfold/2013/07/06/harom_embert_vertek_meg_a_melegfelvonulas_utan/

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 20:47:42

Na szóval...

A posztról.
(---------------)

A mosogatógépről.
Ha már egyszer a kezembe vettem azt a kurva tányért elöblíteni akkor már el is mosom.
Vagy most akkor hogy van ez? Elkezdem kiverni a brét és félúton szólok az Asszonynak hogy fejezze be? Ha már kézbe vettem akkor befejezem én:)))))))))))

Mi az a T-bone? Én csak a T-Rexet ismerem.

A kávéról.
Én minden keserű italt szeretek. Kivéve a kávét. Cukorral kimondottan utálom.
Viszont alacsony a vérnyomásom volt már hogy munka közben bealudtam.
Ezért én úgynevezett "Lórúgást" iszok naponta kettőt.
Ez Nescaféból van.
Reggel indításnak egy bögrébe teszek másfél púpozott evőkanál Nescafét félig töltöm forró vízzel majd elkeverem és felöntöm tejjel.
Egyhúzásra megiszom.
Közben csinálok egy ugyanilyet egy kis üvegbe amit elviszek és délután két óra körül megiszom.
Egyszerűen nem szeretem a kávé ízét.
Ez alól csak a frissen pörkölt-darált-főzött kávé a kivétel.
Tervben van egy kávépörkölő vétele.
Ettől függetlenül szoktam járni kávézókba de csak olyan nasi képpen.
Én szeretem a Karamell Macchiatót.
A kedvenc az a Caffé Néróban a Hot Chokolate Milanó.

Ma elmentünk Edmontonba megcsináltuk a heti bevásárlást majd megebédeltünk egy kiváló vendéglőben.
Én ettem egy májas sonkás szösszenetet a család az meg Angol reggelit.
kepfeltoltes.hu/130706/20130706_123741_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/130706/20130706_123753_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utána hazamentünk kipakolni majd ki a Golders Hill parkba.
Ott indulásként betoltam az arcba némi London Pride árpateát
a család süteményzett.
Aztán játszótér piknik találkozás ismerősökkel majd hazafelé A nap lezárásaként a Starbuck's-ban magunkévá tettünk némi Frapuccsínót.

Mondtam már hogy mennyire utálom ezt a mocskos halódó kapitalizmust:))))))))))))))))))))))))

Igényes 2013.07.06. 20:48:05

@Kovermadar: Én nem vagyok túlzottan járatos ezekben. Ismertem pár buzit, de azok a csendesebb fajta elmebetegek közül kerültek ki.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 20:54:13

@cougarcat:
Nekem a gyengém a füstölt lazac de jöhet minden füstölt hal és még bármilyen étel ami füstölt.
Nekünk otthon mindig volt füstölőnk de csak a disznók alkatrészeit füstöltük benne.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 20:55:52

@Igényes:
Pedig annyira szégyellem hogy része vagyok ennek a hedonista romlott túlfogyasztó társadalomnak:))))))))))))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 20:57:18

@Tschüss:
Tudod ez az a békés erőszakmentes vallás amelyik egyenrangú félnek tekinti a nőket.

Tschüss 21 2013.07.06. 20:57:48

@Igényes: Az baszna be, ha odalennél értem ... ;).
Különben meg persze, a bloggazda moderáljon, meg akár tiltson is ki, ha úgy gondolja, de indokolja is, meg szóljon, ha valami nem oké neki, előtte. Ne utólag mossa magát előttetek, ahogy tette.
Csak ennyi ...

Igényes 2013.07.06. 20:58:02

@diggerdriver: Vezeklésül menj el egy plázába, és próbálgass piros magassarkú cipőket, majd segíts cipelni legalább 3 előnytelen külsejű nő szatyrait.
Ámen.

Tschüss 21 2013.07.06. 20:59:02

@Kovermadar: Édesem, most már nem mindegy nekem? Az eredeti nickemnek annyi, most már nyugodtan feszegethetem a határokat. Oder? ;)

Tschüss 21 2013.07.06. 21:00:24

@diggerdriver: Yaps, egyenrangúan feláldozhatóknak, sőt ... ! :P

2013.07.06. 21:02:33

@Tschüss: tedd mar be avatarnak Garfieldot. Csak hogy legyen mar valami folytonossag

Igényes 2013.07.06. 21:05:12

@Tschüss: Hát látod mennyire érdekel mindenkit.
Nekem sem az a bajom, hogy téged tiltott ki hanem hogy egyrészt környezetidegen tiltogatni, másrészt meg szerintem hülyeséget csinált.

Igényes 2013.07.06. 21:10:58

Barátusz jöhetne már a kínaikonyhás sztorijával, kezdek éhes lenni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 21:13:18

@Igényes:
Ha most megiszok még egy Ale-t az nem elég?

Igényes 2013.07.06. 21:14:10

@diggerdriver: Annak nincs megfelelően elrettentő hatása. :)

Tschüss 21 2013.07.06. 21:20:16

@Igényes: Áááh, ez azzal van összefüggésben, hogy a gondosan felépített nick-profiljukat kukázhatják, ha megint az a túlérzékeny seggfej lesz moderálási helyzetben :p
Mindenki a saját seggét félti, ezt sose feledd, itt is, meg irl is. :P

Tschüss 21 2013.07.06. 21:28:27

@Igényes: Ahham, vagy több moder, vagy kurvára nagyon kibaszottul klimaxos egy darab belőle. De én inkább az előbbire szavazok.

33621 2013.07.06. 21:31:03

@Tschüss:
A régi Avatarod jobb volt. Azt nem lehetne újra?

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 21:31:55

@Tschüss:
Van meg par nyelv, hogy maradhasson a nicked... :)

Tschüss 21 2013.07.06. 21:34:32

@33621: Nem, mert most ilyen "whatever" leszarós üzemmódban működöm. Hm, lehet át is írom a nickem, garfieldfucksyou-ra :p

Tschüss 21 2013.07.06. 21:36:19

@Kovermadar: No nem, a váj mí-t megtartom komoly nicknek. Ez most már csak itt homokozó. A tulaj tette azzá ....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 21:39:10

@Igényes:
Pedig én úgy rettegek hogy ihaj:)))))))))

mojoking77 2013.07.06. 21:39:32

Ooooo, ize.
Most ez pontosan mi is volt? (Marmint a post). Lehet nem pihentem ki magam rendesen, de nem igazan tiszta a dolog.... Segit valaki?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 21:40:33

Jöhetne megint valami Trianonos mélymagyar mint tegnap.
Megérdemeljük a szórakozást nem?

2013.07.06. 21:42:33

@mojoking77: akkor neked is leirom. Kb 2 honapja volt itt a nyuszinak ez a szovege, aki felul hosnokent szerepel. O az, aki egy hozzaszolasban 5* leirja, hogy no es 3*, hogy a ferje ferfi.
Amit leirt CTboy fent es analizalt, az amiota a blogot olvasom, a legemlekezetesebb kommenthalmaz volt. Ezt vesezte ki.
Ha aznap nem olvastad a kommenteket, ugy 2 honapja, akkor a fentit nem erted.

mojoking77 2013.07.06. 21:47:47

Aha... Nos, sajnos kimaradt. Multkor belefutottam egy holgynek alcazott trollba, aki olyan szinten felidegesitett, (tudom, en hibam, minek hagyom..), hogy azota lenyegesen kevesebbet jarok ide...
BTW, miert hittem azt, hogy a holgy kulfoldon el? (Mintha Skandinavia remlene, de ezek szerint csak tevesen azonositottam, egy leannyal, aki Svedorszagbol irt ide, es akinek egy nyul is szerepelt a postjaban (kepen).. Kosz. Bar nem sokkal tisztabb a post, de legalbb tudom, hogy a hiba nalam van..

Tschüss 21 2013.07.06. 21:48:18

@Igényes: Nayaps, Garfield alapból baszik a világra... ;)

Igényes 2013.07.06. 21:48:50

@mojoking77: A jelenlegi egyetlen hölgynek álcázott troll a Töki.

Igényes 2013.07.06. 21:50:28

@Tschüss: Szerintem is ez a helyes hozzáállás. :)

2013.07.06. 21:50:38

@mojoking77: igen, ugyanaz a no nalam is kiverte a biztositekot a Thailand posztnal. Lattam mit csinalt nalad a Parizs posztnal. Viszont utana mar tudott ertelmesen is irni a Marokko es egyiptomi posztnal. Erdekes
Meg mindig ez az egyetlen magyar poszt, ahol vagyok. De lassan kezdodik az utazas szezon, ugyhogy joval kevesebbet leszek.

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 21:50:46

@diggerdriver:
De :)
Kezdj el sulthusozni es meg fognak jelenni :)

@Tschüss:
Elhiszem, hogy szarul esett, de nincs ertelme utalkozni. Szeretem ezt a helyet es az itteni embereket. Nem lenne jo feloszlani. Szerintem.

Igényes 2013.07.06. 21:56:16

@K@diggerdriver: Remélem, mert késztetést érzek arra, hogy valami értelmeset csináljak. Ilyenkor meg kell várni, amíg elmúlik.

DieNanny CH 2013.07.06. 21:59:46

@Tschüss:

Viszont ha esetleg megint kitilt, nem jössz vissza 'váj mi' néven újra? Esetleg két csillag, vagy kérdőjel között... Mert nekem már vájmi maradsz...

DieNanny CH 2013.07.06. 22:07:26

@charlieharper:

Szerintem is csak az érti, aki anno olvasta a kommenteket. Sajnos nem tudom, melyik poszt volt. Esetleg te emlékszel? Szívesen elolvasnám újra!

Ja, amúgy hol van a posztíró??? Mert így nem hiszünk el egy betűt sem. Szerintem kamu!

2013.07.06. 22:09:14

@Kovermadar: @Igényes: uriembernek tartom magam. Nem adok ki egy not, meg akkor sem, ha az egy trollno.

2013.07.06. 22:10:19

@DieNanny: azt tudom, hogy a szorulasos komment az Babette. Es Tyne, Babette es Tildy voltak a szereplok fent, Spagnolaval.

Tschüss 21 2013.07.06. 22:10:57

@Kovermadar: Nem utálkozom, undorodom a stílustól, amit meg mert engedni magának az, aki abból él, hogy letöltöm az oldalát. ...
Undorodom, értéd? Még a az extra-tahó sixx is figyelmezetet, mielőtt kibasz a picsába. Csak viszonyításképpen. És ugye, sixx index-alkalmazott. Erre jön egy ilyen "gyurka" és Istent játszik., ahelyett hogy megköszönné a letöltéseket...

Amarante 2013.07.06. 22:11:36

@Kovermadar:

szivembol szoltal baratuszom!!:):)

Tschüss 21 2013.07.06. 22:13:18

@DieNanny: Nem, homokozókra nem pazarloma 6 éve bejáratott nickemet.
De hívhatsz "garfieldfucksall"nak is ;)

DieNanny CH 2013.07.06. 22:13:27

@Igényes:

Nos, én nem vagyok úriember. Nézd meg hataratkelo.blog.hu/2013/06/27/pokolbeli_vig_napjaim_729 az utolsó hozzászólót.
Én türelmes, nyugodt ember vagyok. 1 hete mérték a vérnyomásom, 105/72. De tőle felment...

mojoking77 2013.07.06. 22:17:20

@Tschüss: :))) Sixx nem figyeleztet, o beled kot, hogy biztosan meglegyen az oka, miert is baszott ki a blogjarol (mar bocs a bardolatlan stilusert...)
Szar erzes az ilyen, hala a fent emlitett tahonak, en is kenytelen vagyok mas neven irni pl. a Langolo gitarokra (pedig az meg nem is az ove)...........

Amarante 2013.07.06. 22:17:47

@DieNanny:

Ezt az akarkit mar napok ota figyelem:):):)Szeret magaban elbeszelgetni:):):)Jellemzoje,hogy mindeg kimarad a pont nala:pont csak azt nem tudja mit beszel:):)

Igényes 2013.07.06. 22:17:57

@DieNanny: Nekem ő simán csak butának tűnt. Gondoljátok hogy troll?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 22:20:14

@Igényes:
Namost hogy én is megnyilatkozzak Tökiről...
Két eset lehetséges.
Vagy a HA által kitalált karakter csak úgy saját szórakozásra vagy valós személy de hogy nem az akinek mondja magát az biztos.
Szerintem még érettségije sincsen nem hogy diplomája.
Egyszerű személyiség és minden írásán érződik hogy szerepet játszik.

Amarante 2013.07.06. 22:20:40

@Igényes:

na elmult mar a kesztetes??:)))

mojoking77 2013.07.06. 22:21:31

@DieNanny: Eeees igen... Ott a pont. Az a baj, hogy neha egesz kulturalt stilusban adja elo magat, nekem is bele tellt par hsz valtasba, mire sikerult a helyere tennem (legalabb is sajat magamban) a holgyemenyt. Raadasul egy konkret elmebeteg is csatlakozott hozza (legalabb is az elejen) az esetemben.

2013.07.06. 22:22:28

@diggerdriver: szerintem sokkal rosszabb. Valoban igy gondolkodik. Egyszer mar majdnem felnezett ram, amikor azt hitte, hogy phd-m van. Szoltam neki, hogy nincs :)

2013.07.06. 22:24:21

A HA igazi misztkum karaktere M.Peter, szabadkomuvespaholy vezer vagy amilyen cimeket ott osztogatnak

mojoking77 2013.07.06. 22:24:30

@charlieharper: Comment.com, hogyvolt, etc etc. Egy volt angol tanar, aki alapvetoen olvashato stilusban ir a mediarol, viszont egy konkret elmebeteg, ha a kommentelesreol van szo. Van egy kb 100 fos rajongo tabora, aki minden postja utan gyonyoruen fenyesre nyalja a segget, aki pedig ellent mer mondani az altala leirtaknak, azt a picsaba elkuldi, ha pedig hasonlo stilusban valaszolnak neki, rogton kitiltja a delikvenst... Jo fej gyerek...

DieNanny CH 2013.07.06. 22:26:13

@Igényes:

Nem tudom, buta-e tényleg. Ugyanilyen névvel fent van fészen. Fura inkább...

Igényes 2013.07.06. 22:27:02

@Amarante: Múlik, igen. Nyomtam be filmet, és eperrel tömöm a fejemet.

@diggerdriver: Szerintem is hazudik.

Igényes 2013.07.06. 22:27:44

@charlieharper: Hogy micsodája a micsodának? :)

Igényes 2013.07.06. 22:29:14

@DieNanny: Beindul tőle a vészcsengőm. Az két dologtól szokott, a nagyon buta nőktől, vagy a nagyon okos férfiaktól. Úgyhogy vagy a napfolttevékenység zavart be, vagy ő valamelyik kategória. ;)

nyuszigonosz 2013.07.06. 22:29:41

@DieNanny: Azt a nicket nem kell figyelembe venni, ahogy észrevettem, mindig valakibe beleköt.

Tschüss 21 2013.07.06. 22:30:29

@mojoking77: Áááh, engem sixx már baszott ki hogyvoltról,de előtte szólt privátban, hogy nem kellene... én meg úgy gondoltam, hogy mégis... aztán kibaszott. de szólt. És nem törölte a kommentemet a kibaszás után, és nem a kibaszás után kezdett el mosakadni, mint itt történt. Ez a különbség.
Yaps, sokszor provokál, az igaz. De emlékszem, amikor beindult a Voice kissé összevitatkoztunk, de eszébe sem jutott kibaszni azért a blogról, mert más véleményt fogalmaztam meg.
Mellesleg megjegyzem, a rendőrök kb 10 perce vonultak el, mert többek között én is kihívtam őket 22:15-kor, mikor egy "kedves" musztafa-család úgy gondolta a tömbben, hogy kölykük szülinapját falusi, piknikező stílusban kell megünnepelni, szabadtéri tűzijátékkal. Egy lakóparkban. Mondjam, hogy még ők voltak megsértődve? Az ilyen miért nem takarodik haza, és ünnepel a kecskékkel, ahogy akar? Mert nagyjából ennyire telik tőlük ... cigányok ...

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 22:30:43

@Tschüss:
Akkor sem vezet ez sehova sem... ezzel csak azt ered el, hogy a tobbi kommentelo elott degradalod le magad. Hidd el, nem egy forumron szereztem ezzel "ellenseget". Ugyanakkor azt is megtanultam, hogy mindig meg lehet beszelni a dolgokat.

Ott van HA cime alul, ird meg neki, hogy tudod, hogy tullittel a celon, sajnalod, nem mindig tudod visszafogni magad. Szeretned tovabbra is hasznalni a regi nickedet es ha visszakapod, majd jobban odafigyelsz. Ezzel egyutt etikatlannak tartod, hogy figy. nelkul tiltott ki.

Meg lehet beszelni, aminek tobb ertelme van, mint annak, hogy bolondot csinalsz magadbol (ebben rutinom van :) ).

2013.07.06. 22:31:27

@Tschüss: tudod,mhogy jovohettol Ramadan lesz? Csak szolok elore

mojoking77 2013.07.06. 22:35:13

@Tschüss: :))))))
Pssszt, nem illik... Foleg ma nem, ha jol sejtem
(Bar itt mult het vegen voltak a felvonulasok. Azt hittem a Hudsonba ugrok, mikorr meglattam, hogy a Staten Island-i komp dugig van kifestett, kiszedett szemoldoku, lakkozott kormu, egymast simogato "sracokkal") Amugy otthon is vannak echte arija fiatalok, akiknek hasonlo modon megy a szombat este a panel lakasban..

Igényes 2013.07.06. 22:35:53

@Kovermadar: Jobb, ha kibeszéli. Megbántották, jogtalannak érezte, a saját szempontjából igaza van. Ilyenkor az ember a kurvaanyjába akarja elküldeni a másikat, nem meghunyászkodni. :)

A vicc, hogy hasonló helyzetben néha élőben is célravezetőbb az érintettek kurvaanyjába elküldése. Aki hülye, nem mindig akar hülye lenni; a normálisabbja meglepődik tőle, és visszavesz.

Igényes 2013.07.06. 22:37:01

@charlieharper: Értesz a vigasztaláshoz. :DD

Tschüss 21 2013.07.06. 22:37:27

@Kovermadar: Nem érted, nem baj.
Te azt hiszed, ez az index, meg a blog.hu az egyetlen "játszótér"? Az index fórumán -más nickkel- még régebb óta vagyok, mint a blog.hu-n.
A bloggazdának én teszek szívességet azzal, hogy letöltöm az oldalát. De ezt láthatóan nem érti ő sem, és te sem ... Ez utóbbi baj :(.

Igényes 2013.07.06. 22:38:54

@Tschüss: Lazíts, szeretünk. Ha kitiltanak, nem kommentelünk, na. :)

Tschüss 21 2013.07.06. 22:40:17

@charlieharper: Tudom, de hál'istenek holnap délutántól már egy színes-mentes övezetben leszek. Így magasról teszek rájuk.

2013.07.06. 22:40:46

@mojoking77: ok, de az otthon a Pok utcai lakotelepen a sajat paneljeben csinalja es nem a kompon!

2013.07.06. 22:41:40

@Tschüss: csak nem egy elit negyedbe koltozol?

Tschüss 21 2013.07.06. 22:44:12

@mojoking77: Én leszarom, hogy ki kivel meg merre, meg hogy, és miért. Csak hagyjanak a francba békében este 10 után. Ennyi.

morsels (törölt) 2013.07.06. 22:44:58

@charlieharper:
Hogy mi???
Hat most egy vilag omlott ossze bennem.

Tschüss 21 2013.07.06. 22:45:32

@charlieharper: Ha az elit fedi a fehér embert, akkor de.

morsels (törölt) 2013.07.06. 22:47:28

@Tschüss:
Te, nekem vegulis mindegy, de ha kitiltanak, akkor nem azert, mert azt a videot feltetted.
Hanem azert, mert a moderacioval kapcsolatos eszreveteleid elegge szemelyeskedo jelleguek, amik a legritkabb esetben vezetnek olyan megoldashoz, ami kolcsonos megelegedessel jar mindket reszrol :-)

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 22:49:45

@Igényes:
Ha vezet valahova, akkor tegye. De ez ebben a formaban nem vezet. Igy viszont (ha a hergelesre megy ra), a kozosseget zilalja.
Nekem vegulis mindegy...

@Tschüss:
1) ld. fent
2) elmagyarazom: viselkedhetsz normalisan es mindenki orul. Vagy lehetsz ordenare es akkor lehet, hogy 1-2-x ember dont ugy, hogy erre nem kivancsi. Ezzel a bloggazda tobbet veszit, mintha csak teged tilt ki. Erted mar?

Aznap en is osszeugrottam a vilaggal. Szolt, belattam, ennyi. A velemenyem attol meg ugyan az maradt, max. nem hirdetem ilyen hatarozottan. Es ezzel szerintem mindenki nyert. Ez a gyoztes-gyoztes szituacio. Amivel te orobalkozol, az a vesztes-vesztes...

De azt csinalsz, amit akarsz; en csak megisztottam a tapasztalataimat.
(Es osztom Igenyes allaspontjat, ettol meg szeretunk :) )

Amarante 2013.07.06. 22:54:44

@Tschüss:

Vegig gorgettem az ominozus posztot es HA-t meg osszesen nem lattam annyiszor,mint akkor,megjelenni es figyelmeztetni.

Lehet te nem olvastal el minden hsz-t es azert nem lattad:):)
Ha meg igen es megis ellene mentel,akkor meg nincs miert hoborogni....szerintem

Igényes 2013.07.06. 22:57:06

@Kovermadar: Engem nem zilál sehova. Voltam már hasonló helyzetben mint ő, megértem. Annyival mindenképpen előbbre lesz, hogy nem idegesíti magát miatta. Szerintem hülyét sem csinál magából, csak próbál kezelni egy helyzetet... amit nem csak ő baszott el.
Abban meg tényleg igaza van, hogy a HA a kommentektől is az, ami. Tuljdonképpen mi is dolgozunk vele azzal, hogy életben tartjuk. Egy idő után az ember a magáénak érzi.

2013.07.06. 22:57:28

? ? ? Ez mi volt? ? ?

Igényes 2013.07.06. 22:58:32

@Mirjam2: Milyen érdekes, hogy mindenkinek ez jut először az eszébe. :)

Tschüss 21 2013.07.06. 22:59:25

@Amarante: Nem basszus, nem olvastam végig estefelé a több mint 300 posztot. És ha te olvastad a posztomat, amit kibaszott, ugyan, idézd már vissza kérlek azt a részét, ami dehonesztáló volt. Mert már napok óta kérem a bloggazdától, és még mindig nem volt képes rá.
Állítólag épp ott szakadt el a cérna. Hát bassza meg, bloggazdaként ne szakadjon el a cérna, mert ebből él. Ha meg elszakad, akkor menjen és neveljen főzőtököt. Az stresszmentes, baszod!

Igényes 2013.07.06. 23:00:53

@Tschüss: Poszt is volt? Erről lemaradtam, miről írtál?

Tschüss 21 2013.07.06. 23:00:58

@morsels: Áh, ez már a végjáték ... látod az új nicknevem, meg az avatarom... tschüss und whatever ... :P

Tschüss 21 2013.07.06. 23:02:41

@Igényes: Ó, bocs, komment ... kettő (2) darab...

2013.07.06. 23:02:55

@Igényes: vajmi irt mar ide posztot. Leirta hogyan kerult a munkakorebe

Amarante 2013.07.06. 23:04:07

@Tschüss:

Leforditom:nem azzal volt a baj amit irtal,hanem ahogy:):):)

Kovermadarnak igaza van,velemenyt sokfelekeppen lehet kifejezni:):)

Tschüss 21 2013.07.06. 23:05:08

@Kovermadar: Ok, akkor meséld el nekem, légy szíves, hogy a két, szó nélkül kivágott kommentemben mi volt a kifogásolható? Már napok óta kérdezem, inkluzíve a bloggazdától is, de még egyszer sem tudott egyenes választ adni. Hátha neked sikerül ...

2013.07.06. 23:06:20

@Tschüss: en nem lattam. Elkuldened nekem privatban, hogy mi volt odairva? Ha meg megvan....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 23:06:48

@Kovermadar: hat a hard rock caffeban pl remek t-bone van:)

Tschüss 21 2013.07.06. 23:11:48

@Amarante: Idézd már vissza oké, hogy mi volt annyira dehonesztáló. Már sokadszor kérem ...
Ha vissza tudod, én őszintén bocsánatot kérek. Tényleg.

Igényes 2013.07.06. 23:12:11

@charlieharper: Értem, köszi. Most nincs kedvem keresgélni, de biztos jó.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:15:00

@charlieharper: Nincs már meg, ugyanis én nem mentem el a hozzászólásaimat, de elhiheted, ha ekkora a pofám napok után is, akkor abban semmi trágár, vagy szabadszájú megnyilvánulás nem volt.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy a bloggazda nem idézi vissza (kivágta ugyan, de neki megvan), hiába kérem már rá napok óta.

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:16:06

@Tschüss:
Elmeselem en neked.
Joval elotted mar nekiallt moderalni a HA, mert a poszthoz fuzodo kommentek elmentek egy bizonyos iranyba. Vagyishat mar az elso kommentek elmentek egy bizonyos iranyba :-)
Te mar joval azutan erkeztel, hogy HA megjelent, torolt, figyelmeztetett, amit te valoszinuleg nem olvastal.

Azota viszont ugy csinalsz, mintha neked lenne PMS-ed, meg jo, hogy csak recepcios vagy, nem kurva :-).

Amarante 2013.07.06. 23:16:34

@Tschüss:

Mar nem tudom.:(

Engem nem zavar barmit es barhogyan irsz:):):)Csak azert mondtam,hogy most azert esetleg szant-szandekkal megsem kene kivagasd innen magad.meg mar mindegy,elmult,minek foglalkozni vele.
a bloggazdanak nem tetszik,joga van hozza,hogy ne tetszen,mert o hozza a szabalyokat.Aki idejar ezt tudomasul kell vennie.

Meghat szellel szemben lehet ugyan pisalni,de minek?????:))))

2013.07.06. 23:18:37

@morsels: a reggeli kommentek tenyleg durvak voltak aznap, foleg Kovermadare.

Igényes 2013.07.06. 23:18:45

@Amarante: Mindig csodáltam a diplomáciai érzékedet. :)

Tschüss 21 2013.07.06. 23:21:00

@Amarante: Tudod, ez olyan, hogy anyámat a gyerekkori barátnője nyomta fel anno a Secunál, hogy Brassóban maradhasson, mi meg költözhettünk a francba Szatmárba, 700 kilométernyire ... hm, elmúlt az is. De anyám soha többé nem állt szóba azzal a nővel.
Hát valahogy így, a sunyi, fű alatti betámadásra valahogy érzékeny lettem. Szemtől szembe, basszus, ha valakinek baja van...

2013.07.06. 23:22:47

@diggerdriver: mi nalunk sirloin-kent veszed

Amarante 2013.07.06. 23:23:03

@Igényes:

Mi ebben a diplomacia??/

Nem tisztem vedeni vagy tamadni a bloggazdat.Ezek tenyek.

Sajnalnam ha kivagatna magat vajmi,mert en birom,de az a velemenyem,hogy normalis hangnemben is el lehet kuldeni valakit a halal f...ra,nem kell ahhoz csunyan beszelni.

Igényes 2013.07.06. 23:23:49

@Tschüss: Szerintem is engedd el most már... csak hergeled magad, a többiek meg nem értik. Csinálj egy vudubabát, vagy valami. ;)

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:24:51

@charlieharper:
A torolteket nem olvastam, csak amik bennmaradtak, szoval elhiszem, hogy kemenyek lehettek.
Vajmi irasa nem volt igazan durva, legalabbis az o stilusahoz kepest :-).

Tudod, nem egyszeru ilyesmikrol 'beszelgetni'. Meg azt hiszem pont nagyon rossz volt a poszt megjelentetesenek az idozitese. Ami meg egyertelmuen HA hibaja.

Igényes 2013.07.06. 23:24:58

@Amarante: Nem is csak most... más sokadszor látom, hogy inkább elsimítod és nem kiélezed a dolgokat. Ez olyan tulajdonság, amit mindig csodáltam másokban. Kicsit irigylem is néha, bennem pl. egyáltalán nincs meg.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:25:23

@morsels: Hát basszus, ebből él, így minden egyes klienssel/kommentelővel bánjon úgy, mint az elsővel.
Ha én 783.-ikként mondok hülyeséget, akkor is figyelmeztessen előbb, mert ilyen stílussal már egy sima call-centerből is kibasszák az utcára az első nap közepén.
Teccik érteni?

Igényes 2013.07.06. 23:26:14

@morsels: Blogszempontból nem volt rossz. Olvasottságot akkor hoz valami, ha máshol is pont arról volt szó. Csak akkor be kell vállalni emellé azt is, hogy esetleg valami nem fog nekünk tetszeni.

Amarante 2013.07.06. 23:26:50

@Tschüss:

Van olyan baratnom,aki kb. 35 eve dedelget egy regi serelmet.Megkeseriti az eletet vele.

a tegnap az a mult es ki nem tojja ;le mi tortent,mikor a ma uj lehetosegeket ad:):):)

Okos ember talal modot egy elegans revansra:):):)En az ilyet letojom,eleg buntetes az neki,hogy hulye:):):)

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 23:27:18

@Tschüss:
Nem tudom, hogy mit irtal... aznap reggel hagymanak is es nekem is elgurult a gyogyszerunk. Mindketten megkaptuk a figyelmeztetest, mindkettonknek toroltek kommentunket.

Azt mind tudjuk, hogy tudsz olyan nyersen fogalmazni, hogy a szavak maguktol masznak ki a monitorrol... lehet aznap kicsit sok volt mar az agymenes, HA is agyfaszt kapott es rajtad verte el azt, amit...

@hagyma:
Errol nem tudok nyilatkozni. Az oslo-iban borzalmas hamburgert adnak, az tuti. Az is igaz, hogy mi a szaraz husokat szeretjuk, az angolostol leheto legtavolabb. Ezert csipjuk a Mekit, csont szaraz a hus.

Igényes 2013.07.06. 23:27:40

@Tschüss: Amúgy szerintem nem él ebből, nem tudom mennyi pénzt hozhat neki, de valószínűleg nem sokat. Talán egy vacsit tud rendelni belőle havonta párszor.

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:27:55

@charlieharper:
Nemnem.
A T-bone egy specialis vagas. Az egyik oldalon a sirloin van, a csont masik oldalon meg a tenderloin (hatszin/belszin).
A sirloin csak a hatszin.

Aztan van a porterhouse, ami egy T-bone, csak a belszin akkora, mint a hatszin. Az atlagos T-bone-nal a belszin kisebb.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:28:56

@Igényes: Azt csak spec. Amarante-nak írtam, ő érti, hogy baszott fel igazán. Te nem. Nem is kellett volna rá reagálnod ... ;)

Igényes 2013.07.06. 23:29:47

@Tschüss: Igen, lehetséges. Elnézést. :)

2013.07.06. 23:29:51

@morsels: szerintem pont ugyanilyet sima kozertekben UKban nem lattam. Aztan lehet, hogy tevedek.
Az teny, hogy mas ize volt a kanadai steaknek.

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:30:14

@Tschüss:
Mondtam, nekem mindegy.
Aztan persze meg hisztizhetsz is rajta, nekem az is mindegy :-)
Persze be is lathatnad, hogy mi tortent es miert, de ha nem, nekem ugy is jo.

Igényes 2013.07.06. 23:30:28

@Kovermadar: Nekem sem jönnek be a véres dolgok.

Igényes 2013.07.06. 23:31:14

Az bunkóság, ha éjjel fél 12-kor kezdek neki porszívózni?

Amarante 2013.07.06. 23:31:31

@Igényes:

Akkor most te jol megbokoltal:))))Koszonom,kedves:)))

2013.07.06. 23:31:54

@Kovermadar: a dal. Azt nem kelkett volna, foleg egy olyan posztnal, ahol tudod, hogy jon a poszterina, aki muszlim es muszlim csaladja van. Nagyon offensive volt.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:32:12

@Igényes: Na ne hülyéskedj, agyon van baxxva az oldal reklámokkal, még így is látok párat, hogy fenn van a szűrőm. Ebből össze lehet gründölni egy átlagos havit minimum, pláne, hogy címlapos is.
Léccíííííí, szőke vok, nem hülye, köszikeeeeeee .... :P

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 23:32:14

@Amarante:
Én is dédelgetek egy régi sérelmet.
Nem tudom elmondhatom e?
Könnyek szöknek a szemembe ha rágondolok.
Trianon.
Az nagyon fáj.
Magyarország történelmi igazságtételre vár.
Ti meg...
Áhhh...

:))))))))))))))))))))))))))))))

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:33:29

@Igényes:
Ohh, hat en szemely szerint nem tiltatnek ki senkit. Ha lenne blogom, akkor persze mar muszaj lenne hatarokat huzni valahol, ami nem egzakt tudomany ugye.
De nincs, meg erdekelnek a velemenyek. Legfeljebb nem vitatkozok. Viszont az teny, hogy egy blog altalaban akkor latogatott, amikor erdekes karakterek es/vagy szelsoseges nezetek jelennek meg.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:33:33

@Kovermadar: Ne verje le, mert ebből él. Ha én az idegességemet a klienseken verném le, nem lenne munkám. Ennyi.

Amarante 2013.07.06. 23:33:50

@diggerdriver:

:))))Az az edeny nevu illeto nagyon vicces volt:))))

Igényes 2013.07.06. 23:33:50

@diggerdriver: óhogybaszdmeg. :D Félrenyeltem, Te álat:DDD

Igényes 2013.07.06. 23:35:04

@Tschüss: Válts chromera. Egy darab reklám nem lesz.

Igényes 2013.07.06. 23:35:57

@morsels: A hatalommal nehéz élni. Sok bloggazdának nem is nagyon megy. :)

Igényes 2013.07.06. 23:37:07

@Amarante: Szegény Fazek. Rendesen kiutáltuk. De olyan kis nyomcsi volt.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:37:48

@morsels: Nem látom be, mert a prosztóság meg a hülyeség társadalmi elfogadottsága mindig az ilyen "belátásokon" múlik.
Aztán marad a langyos pocsolya meg a nyígás. Te persze attól még körberöhöghetsz, de magasról teszek rá, akkor sem látom be.

Amarante 2013.07.06. 23:38:21

@Kovermadar:

Vmit mondtam,azert nem agitalt tovabb:)

azert hamar feladta:))Talan,mert a csehoszlovak hadsereg mar a kertek ala osonkodott:)))

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 23:38:41

@charlieharper:
Nagyon rossz volt az idozites. Aktualis volt, de mikor a csapbol is ez es a leheto legnegativabb resze folyik, akkor konnyen gurul a pirula. Ez raadasul a szamimra kenyes...
De ettol meg lehetett eros, meg is beszeltuk, tul is lettunk rajta.

Tschüss 21 2013.07.06. 23:38:59

@Igényes: Megszerettem nagyon a Rókát, konzervatív vagyok ;).

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 23:40:19

@Tschüss:
Nekem IEvan es ha 2 reklamot latok, azok is olyan helyen, ahol nem is futok ossze vele.

Igényes 2013.07.06. 23:41:01

@morsels: Kár, holnap nem lesz már kedvem hozzá.

@Tschüss: Akkor nézd, ahogy reklámoz. :)

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:42:45

@Igényes:
A hatalommal muszaj elni. Kulonben anarchianak hivjak, amikor a hatalom ertelmezhetetlen ugye. Vagyishat maskepp, mert ott nincsenek komplikalt torvenyek, minden szituacio adott erdemennyel vegzodik.

Szoval szerintem szukseg van hatarokra. Az mas kerdes, hogy szamomra hol van a hatar, meg hogy mas szamara hol van a hatar. Szerintem a HA meg eleg engedekeny, mas lehetosegekhez kepest.
Azt mondjuk megertem, hogy ha ugy szemelyeskednek vele, mint vajmi tette, akkor azt nem veszi joneven. Es meg azt is igen jol kezelte :-)

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 23:44:20

@Igényes:
Latszik, hogy felebaratuszok vagyunk :)

Es igen, bunkosag :)

@Amarante:
Arra emlekszem, jopofa volt ;)
A csehszlovak hadsereg mas a spajzban szompolyog... Moszolygosz kisz ceszlovakok... szooompolyognak, elvinnek a dragaszagot, eloroznak a gazok, piszok kisz ceszlovakok... :)

Igényes 2013.07.06. 23:45:01

@morsels: Szóval azt mondod hiába bízom az önszabályozó közösségekben, és az emberi jellem nagyságában, ami végül majd úgyis megnyilatkozik? :)

Tschüss 21 2013.07.06. 23:45:05

@Igényes: Görgetek, automatikusan... meg káromkodok, ha már nagyon musz ;)

Igényes 2013.07.06. 23:45:51

@Kovermadar: :DD
Meggyőztetek. Marad a por.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 23:46:23

@Igényes:
Ha ennyi esze van...
Én se megyek a Kuruc Infóra kommentelni.
De azért...
Trianon.
Beforratlan seb az igaz magyar lélekben.
Mert mi lett volna ha...
Ha rágondolok a falat megkeseredik a számban.
Na de mit tudjátok Ti nyeretlen kétévesek hogy mi játszódik le egy ilyen sokat látott vén róka kebelében.

:)))))))))))))))))))

mojoking77 2013.07.06. 23:46:32

@charlieharper: Csak nem.... Rogton dobatok egy atomot Kanadata, ha a T Bone-t Sirloin-nak merik arulni... :))))
Bar az itt is nagyot szolna...

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:46:47

@Tschüss:
Te azt hiszed, hogy potolhatatlan, nelkulozhetetlen vagy.
Egyreszt nem vagy az, masreszt meg igen, idovel langyos pocsolya less minden, ahol csak az atlag Coelhos, El Caminos, indigo gyerekes, meg egyeb spiritualis szeretet maradhat.

Viszont nelkuled a blog meg fog menni. Egy vajmi nem csinal nyarat, ugye :-)

Es persze, hogy korbenevetlek, mert tudom, hogy nem erdekel, amit irok, pedig gondolkodhatnal rajta.

Igényes 2013.07.06. 23:47:36

@Kovermadar: Jah, pár éve voltam szlovákiában, csak úgy egy hétvégére... leginkább a drágaszág volt az, ami feltűnt. Magyar mércével döbbenetes árak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 23:48:41

@Kovermadar: amugy ez igy van
a mosogatogep meg a szaritogep nem letszukseglet, de ha mar egyszeris volt, akarsz orokre:)

mojoking77 2013.07.06. 23:48:56

@diggerdriver: Hus. Felig nyers marhahus. aki meg ne mevett, meg sir a szaja, hogy a hust csak jol atsutve szabad megenni, pont a lenyeget hagyja ki az eletebol (bocs a vegaktol, de elbasztatok sracok ..:))

Igényes 2013.07.06. 23:49:05

@diggerdriver: Nekem csak annyi jut eszembe róla, hogy egy ekkora országot sem bírunk rendben tartani. Mi a fene lenne itt egy duplaekkorával?

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 23:49:32

@diggerdriver:
Mindenkinek van egy almaaaa...
Az enyeeeem.... szompolyog!

Ott rohan a ceszlovak katona az orszag rantotthusaval

Amarante 2013.07.06. 23:50:08

@Igényes:

az onszabalyozo kozosseg is az iratlan szabalyok szerint mukodik:)))Es igen egyszer megmutatkozik az emberi jellem is,de hogy nagysagaban-e vagy torpesegeben?...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 23:50:26

@Barátusz: en meg azert, mert most jart le a gep:)
mar nem lehetett befernia konyhaba
ha en gyszer fozok, akkor ott ko kovon nem marad

morsels (törölt) 2013.07.06. 23:51:24

@Igényes:
Az onszabalyozo kozosseg addig mukodik, amig el van szigetelve a vilagtol :-)
Az emberi szellem nagysaga meg... altalaban vagy teljesen elszigeteltek magukat a szellemi nagysagok a vilagtol, vagy valami hatalom vedte es penzelte oket.

A torvenyek letezese eleve egyfajta tarsadalmi szervezodest feltetelez, aminek az egyik alapveto feladata azoknak a torvenyeknek a betartatasa. Nem veletlenul.

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.06. 23:51:31

@hagyma:
Szaritoszoba volt az elozo helyen es bevallom, hianyzik neha.

mojoking77 2013.07.06. 23:52:55

@hagyma: A fene essen amerikaba. Ezeddig hangosan rohogtem a szaritogep letjogosultsagan, most meg azt tervezzuk felesegemmel, hogy hogy tudjuk berakni az amugy sem tul nagy furdoszobankba... Az USA fele porszivorol meg vegleg nem is beszelve... Nem kedvellek am titeket erte.... :))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.06. 23:53:09

@mojoking77:
Na most az a helyzet hogy én szeretem a véres húsokat sőt ma a vendéglőben a májat is úgy kértem.
Az úgynevezett angolosan sütött húsok szerintem a legfinomabbak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 23:53:17

@kék madár: akar azt is
hat amugy szerintem sosem hasznalnam
de volt:)

Tschüss 21 2013.07.06. 23:53:43

@morsels: Édesem, nem érted. Olvastad te azt a két kommentemet, amit a bloggazda kivágott? Nem? Akkor, nincs miről tovább beszélnünk.
Igen? Akkor légy szíves idézd vissza mi volt azokban trágár, vagy támadó, vagy dehonesztáló egy másik népcsoportot illetően...
Kérlek, de tényleg, mert eddig sem maga a bloggazda, sem más kopmmentelők nem tudtak erre egyértelmű választ adni. Talán te majd tudsz.
Másrészt, a "hova a kurvaisten mocskos faszába" tűntek a kommentjeim megjegyzésemre legfeljebb a Vatikán emelhet kifogást. Még akkor sem szidtam vagy trágárkodtam a bloggazda személyét érintően.
Viszont azt hogyan értékeled, hogy a bloggazda előbb kitiltott engem az eredeti nickemmel, majd utána kezdett el mosakodni nektek, hm?
Ja, tisztességes eljárásként. Ahham, kb. annyira volt tisztességes, mint a trafikok elosztása.
Na így, lelkecském.
Jegyezd meg szívem, ahhoz, hogy valakivel én tapló bunkó legyek, mna ahhoz meg kell küzdeni ... :p

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.06. 23:55:39

@Tschüss: most jottem a boltbol
vegyulis vettem spenotos pizzat
pork loin, megsutve persze
meg grillcsirket
jegkremet
sort, naturlich
iden mar nem akarok fozni
a steak nem is volt most olyan szep, ott maradt

Igényes 2013.07.06. 23:55:44

@Amarante: @morsels: Hát nem vagytok túl optimisták...

Naschkatze (Mostindien / CH) 2013.07.06. 23:56:12

Szarul aludtam, nappalos müszakom van (volt, mert mindjärt végzek), minden bajom van, ugyhogy ez nekem egy kicsit töményre sikeredett... majd holnap ujrakezdem + kommenteket is olvasok.
Egyelöre csak annyit, hogy GRATULÄLOK CTBOY! Utoljära a Modoros blogon olvastam parodiät a kommentelökröl. :-)
Nekem a 46kg-näl Spangola jutott eszembe, akkor még csak reméltem, hogy ö az, de a 100kg-os férjnél, és a BKV-näl mär biztos voltam benne... :-) "Magnézium helyett egy kis füvet kéne inkább szívnod, és lenyugodnál! " ez ugye Kövérmadär? A többiekre még nem nem jöttem rä... mentségemre legyen mondva färadt vagyok.
Na majd holnap. Addig is jo szäjkaratézäst itt a többieknek! :-)

mojoking77 2013.07.06. 23:56:47

@diggerdriver: Az en gyomrom mar kicsit oreges a rare modon elkeszitett steak-hez (ezt hivjak otthon angolosnak), de soha nem kerem mediumnal szarazabbra. Bar nem gasztroblog, de ha lesz lehetoseged, kostold meg egyszer a tonhal steaket, azt nem is csinaljak rare-nel jobban... Mar attol korog a gyomrom, hogy leirtam...

Tschüss 21 2013.07.07. 00:02:35

@morsels: Szívem, csak a temetőben találsz pótolhatatlan embereket, ez tuti. Viszont ha én elhúzok a balfenéken eltűnik a szivárványból egy szín. Az is tuti. Mert bén kimondom/leírom azt, amit ti még így nicknévvel sem mertek. Tudom, ez van. Ettől még a szivárvány megmarad, csak nem lesz annyira színes.
Én meg találok másik játszóteret, egy másik szivárványnak ...

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:02:50

@Tschüss:
Olvastam. Abban nem volt semmi tragar, beleszamitva a te stilusodat :-).
Azt a hozzaszolasodat az elozmenyek miatt toroltek.
Aztan teged azert tiltottak, mert olyan kis tunderi voltal, mint most :-)

Namost szerintem (persze lehet, hogy tul erzekeny vagyok) a "hova a kurvaisten mocskos faszába" elegge tragar, pontosabban azt jelenti szamomra, hogy kicsit higgadnia kene az illetonek, mert itt mar nem arrol van szo, hogy a katolikus vallast inzultalta, hanem poharakat basz a falhoz, ami IRL akar meg serulest is okozhat.
A HA-t meg elegge szemelyeskedo modon irtad le nem is oly regen, persze ertem en, hogy nem pont azt hoztad peldanak.
De ha szerinted ez normalis emberi viselkedes abban a kornyezetben, amit europai civilizacionak hivunk, akkor vegkepp nem ertem, hogy mi a bajod az arabokkal :-).

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:03:53

@Igényes:
En szemely szerint nem.
Marmint optimista.

Tschüss 21 2013.07.07. 00:05:45

@hagyma: Idééén? Nagyratörő terveid vannak ám! ;)
A spenótos pizzát le mertem volna fogadni. Nekem most alaő sonkás-ananászosom van itt.
Mna, mi lesz? Gyüttök szeptember, oder?

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.07. 00:07:37

Elteszem magam holnapra...
Jo ejt, kedves baratuszok!

Amarante 2013.07.07. 00:08:24

@Tschüss:

Biztos,hogy te vajmi vagy??mert ez olyan tokis volt:)))

Vegulis te is egy nicknev mogul vagy bator:))))

Amarante 2013.07.07. 00:09:13

@Kovermadar: Jo ejt es elobb nezz be a spajzba:))))

Sosem lehet tudni....

Tschüss 21 2013.07.07. 00:11:39

@morsels: Az indexen szok lenni egy pattern, amit még a nagyon kurvaanyazó-istenfaszázó sixx is betart. Ha egy hozzászólással gond van, akkor először megy a figyelmeztetés, általában nyilvánosan, aztán, ha a delikvens baszik rá reagálni, akkor jön, újabb figyelmeztetés után a kitiltás "x" időre az adott blogból.
Értem én, hogy az origóról jött át a gárda, ahol valszeg még a fiúk is pillangókat pukiznak, de már egy éve vannak az indexen. Más stílus, más gárda, más szabályok. Volt rá elég idejük megtanulni ...

Igényes 2013.07.07. 00:11:47

@Tschüss: Hős vagy, akárki megmondhassa. ;)

Amarante 2013.07.07. 00:13:25

@Igényes:

Nyitom az ablakot!:)))))

.....

Johet!:)))

Tschüss 21 2013.07.07. 00:14:48

@Amarante: Nézd meg a személyes üzeneteidet. Ott a valós e-mailcímem.

Tschüss 21 2013.07.07. 00:15:39

@Igényes: Kapd be, akárki megmondhassa! :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:15:48

@diggerdriver: szerintem egy pasi aki szorakozik a feministakkal, meg a diplomasokkal
/akar en is lehetnek, de nem en vagyok/
jatszik
es szerintem elvezi ahogy ugranak a kommentjeire
ott bukott le nalam, hogy mar tuljatszotta a szerepet
de meg mindig sokan komolyan veszik hogy egy letezo diplomas no egy multitol
errol szo nincs

Amarante 2013.07.07. 00:18:28

@Tschüss:

Nem nezem:))

lazijad el magad szepen es beszelgessunk egy jot.Az esti muszak ugyis a barati csevelyrol szol es mar reg nem a posztrol!:)))
Meg az epremet is megosztom veled:)))

Amarante 2013.07.07. 00:20:18

@hagyma:

Szerintem ugy igazabol senki nem veszi komolyan.

Hidd el,hogy vannak ilyen tahok noben is:))

Tschüss 21 2013.07.07. 00:24:04

@Amarante: Te bajod, sosem tudod meg, ki vagyok irl ;)
Az epédet viszont köszönettel megtarthatod.
Paprikát azért ne nagyon egyél ...

mojoking77 2013.07.07. 00:26:30

@Tschüss: Ne sztarold tul, meg elpirul. Nemf igyelmeztet az szinte senkit, a te avatarod valoszinuleg tetszett neki, vagy volt este szex, vagy valami egyeb miatt volt megerto veled... Mas. Attol, hogy tobbszor is leirod, semmi nem valtozik. Alapvetoen csiptem mindig a hozzaszolasaidat (bar ugye ki vagyok en a torzskozonseg elvetemultebb tagjaihoz kepest) de csak sajat magadat hergeled egesz este, a bloggazda valoszinuleg a balaton parton nyaral, esetleg egy trendi kis romkocsmaban froccsozget. Szerintem te is igyal egy pohar bort, es probald jobban erezni egy kicsit magad...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:28:07

@Igényes: egy blog az olvasoibol es a hozzaszolokbol el
ha nincsenek hozzaszolok, nem jonnek olvasni
ez egyertemu
nagyon jo blogok vannak es nincs kozonsege
aki szereti elolvassa az aznapi bejegyzest, azutan megy a blikkre, mert nincs hozzaszolo
emellett es ettol fuggetlenul a bloggazda joga eldonteni kit enged es meddig irni es hozzaszolni
ez van
en a total carrol lettem letiltva, pedig az en stilusom udvarias, muvelt es urias
es megis....
sixx meg nem tiltott ki, oka sem volt ra, bar mar volt hogy megtehette volna
nem ir rosszul
nem beszel rosszul, de azert nincs akkora magaslatokban mint gondolja magarol
neha lathatoan felvett a stilusa
de ez a media
es manapsag az internet a media

Igényes 2013.07.07. 00:28:50

@Amarante: Néha eljön az a pont, amikor érdemes feladni. :)

Amarante 2013.07.07. 00:28:56

@Tschüss:

En epret ,foldiepret akatyam megosztani veled:))))

keso: paprikat vacsiztam szalonnaval:)))

Igényes 2013.07.07. 00:30:35

@hagyma: Ezt nem minősítem, ha nem bánod. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:32:22

@Igényes: hat mi kozom nekem ahhoz, hogy Te mit vagy kit akarsz minositeni?
azt csinalsz amit akarsz
amig nem torsz be a lakasomba, hogy ingyen elvigyed a szemeteimet....

tundrazuzmo (törölt) 2013.07.07. 00:33:33

Mi a fene ez a baromi hosszú ömlengés?

Mennyé külföldre újságírónak, ha ennyit fosod a szót! :)

Igényes 2013.07.07. 00:34:04

@Amarante: Akkor lépjünk tovább ;)

Amarante 2013.07.07. 00:36:04

@Igényes:

Lepjunk:)

Bejott a multnap charlieharpernek az angol poszt joslata,ezek szerint varhato egy samanos....:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:36:12

@Kovermadar: hat en mekit csak reggelire hasznalok
nagyon ritkan, ha rohanok, akkor meg csiiiiiiiizburger
deha normalis hamburgert vagy plane steaket akarok, akkor fel sem merul
egy vendeglatohelyen Te mondod meg mennyire atsutve kered pl a a hambit
van kb 6 fokozat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:37:58

@Kovermadar: nekem nem tud elgurulni, mert a legerosebb gyogyszerem a C vitamin
az arab es ciganyproblemaba nem mennek bele:)

Igényes 2013.07.07. 00:39:52

@Amarante: Sámán sántán sátán hátán...

Tschüss 21 2013.07.07. 00:39:59

@mojoking77: Hm, lehet, hogy abban a pár alakalomban, amikor úgy álltunk, akkor éppen jókedvében volt, és szólt. Viszont láttam, hogy másoknak is szólni szokott, biztos gyakrabban, mint HÁ. Régi kommentelőknek meg tuti, mert tudja, hogy belőlük él. (Volt már olyan is az index-blogok történetében, aki azt hitte, erős magától is, meg viszi a név...mna, de hát ez nem az a műfaj. Most éppen látok egy ez irányú próbálkozást egy egykor mainstream blog részéről. A szánalmas a megfelelő jelző rá. És azt sokkal jobban nyomták, mint a HÁ-t valaha is fogják. De a Homár is megszívta anno, mert elég erősnek érezte magát közösség nélkül, aztán rájöttek, hogy szívás van, most meg homokozó az egész...)
Leszarom, különben, hogy hol nyaral a bloggazda (én voltam olyan hülye, hogy múlt héten Budapestre mentem.... mna, az legalább egy évig nem fog megtörténni), csak foglalkozzon a blogjával, normálisan, ha már pénzcsinálási módra állította be.

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:40:52

@Tschüss:
Szerinted az index megengedobb, mint az origo?
Nagyon tevedsz :-)
Az index forumairol mar ugy rugtak volna ki par beirasod utan, hogy nem is tudnal regisztralni uj nicket :-)

De mondom, legyel onmagad, csak ne kopj a krokodil szajaba. Egyreszt azert, mert valahol igaza volt, masreszt meg azert, mert kulonben nem olvashatnank velemenyedet, ami erdekes, szines, karakteres, neha megoszto, made minden esetben fontos resze az itteni gondolatok cserelesenek :-)

mojoking77 2013.07.07. 00:41:56

@Tschüss: Na, mi volt a baj Pesten? En is megyek harom het mulva....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:42:53

@Kovermadar: kulon szobad volt ahol megszaradtal?
tudsz elni
en torolkozot hasznalok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:44:02

@mojoking77: nagyon megeri hidd el
talaljatok neki helyet:)

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:44:03

@Igényes:
Hat sajnalom en is.
A vilag valtozik. Mint eddig minden tarsadalmi berendezkedes valtozott, egyik sem tudta fenntartani magat, igy ez sem.
De hogy a vegjatek elkezdodott, az azt hiszem egyertelmu. Meddig tart, mi lesz, utana...
En nem tudom. Otletek persze vannak.

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:45:03

@Amarante:
Azert nem olyan nehez megjosolni egy angol posztot :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:45:22

@diggerdriver: mi nem eszunk belsoseget
meghogy majat....
az benne van az allat testeben es a mereganyagok szuroje
ah...

mojoking77 2013.07.07. 00:45:26

@hagyma: Tudom... Bar azert egy picit ijeszto az a mennyisegu textil, amit ket harom alkalmankent ki kell szedni a szurojebol.....

mojoking77 2013.07.07. 00:47:01

@hagyma: Keressetek egy Nandost valahol, (DC-ben biztos, hogy van, szerintem delebbre is), es kostoljatok meg a chicken liver platter-t. Erosen meg fog valtozni a velemenyetek a majrol, ezt megigerhetem...

Amarante 2013.07.07. 00:47:32

@morsels:

Ez igaz:)))

De a Saman-felerol azert lemondanek:)))

A mait te vegig olvastad?

Amarante 2013.07.07. 00:48:49

@hagyma:

Ti itthon sem ettetek soha,semmilyen majat???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:49:48

@Tschüss: a nagy kerdes, hogy veszunk-e hazat iden vagy nem
ha nem veszunk megyunk
ha veszunk nem megyunk
nem a penz vegett, de hat ha hazat veszel...
szoval erted
a nmasik problema, hogy Mary munkahelyet az utobbi 3 evben harmadszor adtak el
3 honap miulva megint interjura, drogtesztre kell mennie stb
a dolog keplekeny
/en titokban remelem, csak jovore megyunk, de O mar annyira menne,,, nok/

Tschüss 21 2013.07.07. 00:50:14

@morsels: Khm, az index fórumain már régebb óta vagyok regisztrálva, mint a blog.hu-n, és hát a stílusom nem apácai. Ennek ellenére elárulom neked, hogy az index-fórumos regisztrációm száma 1000 alatt van. Hm...?

Igényes 2013.07.07. 00:50:35

@morsels: Nem bántam volna, ha erre pont ma nem emlékeztetnek. :)
Hogy utána?... Számít?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:50:45

@Amarante: de
viszont 5 eve leszoktam minden belsosegrol:)
Mary a hibas

Amarante 2013.07.07. 00:51:59

@Igényes:

csak nem ma van a szulinapod??:)))

mojoking77 2013.07.07. 00:52:43

@Tschüss: Hehehe...
Gyere el ket hetre Jerseybe. Szaladni fogsz utana haza....
Tegnap este szakadt el eloszor a cerna, es kuldtem el ket "lakotarsamat" a fenebe a liftben....

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:53:02

@Amarante:
Igen.
Mondjuk elolvasok minden posztot.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:53:09

@mojoking77: ah
en magamnak is sutottem csirkemajat
, de, mondom
vege
nem eszunk belsoseget
vegetarianusok azert nem leszunk, az is teny
de nincs tobb maj zuza pacal vese-velo, tudo
vegeztunk vele
megy a kutyaknak
mondjuk nincs kutyank, de lehetne

morsels (törölt) 2013.07.07. 00:55:10

@Tschüss:
Ja, hogy meg az elejen regisztraltal.
Hat akkor biztos igazad van.

Igényes 2013.07.07. 00:55:12

@Amarante: Nem. De ma nyugisnapot rendeztem. Minden telefont kikapcsoltam/elfelejtettem megnézni, kerestek-e, még véletlenül sem csináltam semmi értelmeset, és átadtam magam a boldog tespedésnek.
Jah meg megnéztem a Gru2-t. Szar volt.

Tschüss 21 2013.07.07. 00:55:35

@Amarante: Paprikát... ahham, könnyű éjszakád lesz ;)
Eper viszont jöhet :)

Igényes 2013.07.07. 00:55:51

@morsels: Mindegy. Már úgyis holnap volt. ;)

mojoking77 2013.07.07. 00:56:26

@hagyma: Attol meg elmehettek DC-be. Magyar napok vannak, ha jol lattam meg jovo heten is. Almas pite, marha porkolt, etc etc.. :)

Amarante 2013.07.07. 00:57:08

@morsels:

Amit parodizalt azt en nem es igy nekem erthetetlen volt.

Mondjuk nem igazan ertem,hogy mi koze a helyhez,mert ez nem egy irodalmi blog.Igy nekem olyan volt,mint hallgatni egy embert,aki epp a volt baratjat ossza.

valaki emlitette ma,hogy mas helyeken is elkovette ugyanezt:))

Tschüss 21 2013.07.07. 00:57:48

@hagyma: Ahham,
Hát szépöcsém, ahogy elnézem, neked baszottul nincs kedved Magyarországra menni ;).
Megértelek különben, egy hét ottlét után nem is biztatlak ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 00:58:29

@mojoking77: ja
amugy ez olyan, hogy azert nem szereted, mert meg nem ettel jot, de majd en
en is foztem neki zuzaporkoltet, meg korompolkoltet
elvbol nem eszik ilyesmit
most mar en sem
ha holnap megsutom neki a vilag legjobb csirkemajat, akkor sem eszi meg ha fejen allva szogdelek

annyit azert elertem nala, ha hazamegyunk egy fel villanyi libamajat meg kell kostolnia
ebbe belement
/de csak azert mert utazni akar europaba:)/

Tschüss 21 2013.07.07. 00:59:57

@mojoking77: Hm, Pest után szaladtam is "haza". Hm, lassan ez lesz nekem a "haza" ... furcsa.

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:00:14

@Amarante:
Hat a kommentjeiben irt szurkalasok jobbak, igy egyben kicsit sok volt, nem is jott at a konnyed stilus, szoval szerintem sem erte el azt, amit szeretett volna.
Nekem inkabb olyannak tunt, mintha mondjuk stand-up rutint porbalt volna ki, ami valoszinuleg hasznalhato, de az elso proba a kozonseg elott nem mukodott :-)

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:01:41

@hagyma:
Pedig a diszno korme nincs a csirkeben benne :-)

Amarante 2013.07.07. 01:02:00

@Igényes:

Ilyet szoktam en is neha:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:03:31

@Tschüss: nagyon jol latod
1 utalok repulni
2 elkoltunk 10000 dollart
3. nem a sajat agyamban alszom
4. a rokonok itatni es etetni fognak percenkent
5. a tokom tudja mi van otthon
6. nem akarok tomegkozlekedni, de allitolag ha kocsit berelsz az se jobb, mert satufekeznek letolnak stb.
7. a csaladombol aki meg van es fontos nekem az eccsanyam, sokkal praktikusabb lenne neki repjegyet kuldeni, sot itt is maradhatna
8. a dolog viszont az, hogy Mary latni akarja magyarorszagotes egyben europat
tehat tehetetlen vagyok

Tschüss 21 2013.07.07. 01:04:49

@morsels: No az biztos nem, de kurva nagy hisztit csapok, ha ilyen origoról átszivárgott (mert annyira ment a biznisz, he, azért kellett az index? :P) reménybeli bloggerek baszakodnak velem kitiltásilag. Mint például most.
Eddig komolyan vettem ezt a blogot, ezentúl már csak homokozó ... És igen, lehet megköszönni, mert a bloggazda is olyan, mint egy okmányiroda, azt hiszi, mi vagyunk érte :P

Amarante 2013.07.07. 01:04:53

@morsels:

Talan ha rovidebb,akkor tobb sikere lett volna. Meg az felvezeto szoveg vegere odabiggyeszthettek volna a posztot,amirol szolt a mai,mert igy tenyleg sokunknak nem mondott semmit.

mojoking77 2013.07.07. 01:05:28

@Tschüss: Nalam van egy eleg reg ota mukodo megoldas Magyarorszaggal kapcsolatban. Ugy elek otthon, mint ha turistaskodnek, annyi kulonbseggel, hogy van sajat lakasom es autom. Imadom altalaban minden percet. Most is lesz kb ket hetem, ez eleg is egyszerre....

Igényes 2013.07.07. 01:06:33

@Amarante: Én is csak néha. Hajlamos vagyok hozzászokni. :)

mojoking77 2013.07.07. 01:07:45

@hagyma: Neee mar. Ennyire azert NEM rossz. Tapasztalatbol mondom. Ha igy fogsz hozzaalni a dologhoz, akkor tenyleg el se induljatok, mert szarul fogjatok erezni magatokat, es Marynek is el fogod venni a kedvet az egesztol. Magyarorszag sokkal szebb, mint a sok hivatasos nyavajgo probalja itt es a tobbi hasonlo blogon beallitani......

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:08:41

@Tschüss:
Hat csapjal.
(mondjuk az index az internettobol lett, az origo amolyan versenytars volt, de ez megint nem ennek a blognak a temaja)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:09:31

@morsels: hat nincs
bimbozo szerelmunk elejen foztem neki zuzaporkoltet, majd koromporkoltet sot egyszer kocsonyat
be kellett latnom, barmennyire is az imadata targya vagyok, mint ferj es ferfi, nem szereti, igy lemaradt az etlaprol
amit zabal ket pofara es magyarnak mondhato
az a gulyas
a bableves
a rantott hus
a rakott krumpli
es az en specialis majorannas sult csirkem
de szereti a marhaporkoltemet is meg az oldalasomat

de en meg szarok ra, nincs kedvem sutni-fozni
ha megis veszunk mondjuk 2 kilo oldalast, akkor kb 30 percig gyozkodjuk egymast, hogy az amerikai bbq-s a jobb , vagy a magyar szarazabb
szerinted ki mire szavaz?

Igényes 2013.07.07. 01:09:35

@hagyma: Miért nem küldöd egyedül? Neki is érdekesebb lenne nélküled.

Tschüss 21 2013.07.07. 01:09:36

@hagyma: Te, befizetsz egy Európa-túrára, ami érinti Budapestet is. A rokonok közül, aki igazán kíváncsi rád, az elugrik Pestre arra a délutánra vagy napra, a többire meg szerintem, te sem vagy kíváncsi igazán ;). Aztán jöhet egy újabb európai város. Mary biztos élvezné, lehet, még te is ... Kecske- káposzta.

Igényes 2013.07.07. 01:11:04

@Amarante: Szerintem egy hónap után nagyjából annyi eszem maradva, mint egy cinkének.

mojoking77 2013.07.07. 01:11:10

@Tschüss: $5000/fobol bizony eleg szegenyes Europa tura jonne ki....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:11:16

@mojoking77: ez tuti
ez mindig eszemben is van
annyira szar nem lehet amit itt rikacsolnak az indexen:)
mag hat a hazam
szeretettel varnak
mar irtak pestrol, egerbo,l vacrol, hogy mennyek
nem lesz ott gond, tudom:)

Amarante 2013.07.07. 01:12:03

@Igényes:

Nem menne a dolog,mert hagyma ismet itt allna egyszal Mary nelkul es torhetne mindenki a fejet,hogy mi legyen a reggeli:)))

mojoking77 2013.07.07. 01:12:23

@hagyma: En spec a bbq-s verziora, de ez az en bajom... :)

Igényes 2013.07.07. 01:12:38

@mojoking77: Best westernhez elég. :)

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:13:19

@Amarante:
Nezd, en ugy vagyok vele, hogy elolvasom a posztokat. Engem egy csomo dolog nem tud erdekelni, kulonbozo okokbol kifolyolag, de erdekel masok tortenete. Legyen az barhol a vilagban. Nem azert, mert kovetnem, hanem mert egy tortenet.

Aztan egy csomo nem jon be nekem, nadehat nem is nekem van a blog. En egy latogato vagyok. Ha nem tetszik, nem olvasom.
Legalabbis en igy latom. Pont ezert nem is kritizalok.
Valaki leirta az eletenek egy reszet.

A mai mas, rizikos volt, nadehat a felvezetoben is irtak, hogy rizikos :-). Nekem nem jott be igazan, dehat en nem fogok posztot tolni.

Igényes 2013.07.07. 01:13:47

@Amarante: Mi lenne, ha együttérezne a világ éhezőivel, és nem reggelizne egy darabig?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:13:48

@Igényes: mert a felesegem
hogy menne mar egyedul...
@Tschüss: ah nem
egerbe megyunk anyamhoz
az a bazis
haverok ismerosok
rokonok pesten
balaton
szigethalom
munchen
a program mar megvan az idopont kerdeses
nincs szuksegem utazasi irodara

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:15:30

@mojoking77: most kansasban van
unokazik
azert vagyok itt ennyit, mert nincs itt

Amarante 2013.07.07. 01:16:07

@Igényes:

Az nem megy.O mar egy amerikai es azok csak exportaljak a jo dolgokat.Rajuk nem ervenyesek:))

Tschüss 21 2013.07.07. 01:16:26

@morsels: Tudom, hogy az internettoból alakult ki, sajnos vagyok olyan vén, hogy tudjam, mi az az internetto.
És lehet, most körberöhögsz, hogy mit parádézok csak azért, mert pont nálam szakadt el a cérna ok nélkül, és kibaszott ok nélkül a bloggazda, rákényszerítve arra, hogy új nicket regisztráljak.... de tudod, én itt most nyilvánosan hisztizek.
Egyrészt, mert jól esik.
Másrészt, mert tudom, hogy igazam van, és ok nélkül baszott ki,
Harmadrészt, mert lehet holnapután téged basz ki ok nélkül, mert megint ideggyenge lesz, és pont nálad fog elszakadni a zilált idegrendszere.
Negyedrészt, ezt egy megélhetési bloger nagyon, de átkozottul nem engedheti meg magának.
Ötödször, én vagyok a jó tündér... lehet hármat kívánni ;)

Igényes 2013.07.07. 01:17:11

@morsels: Egyébként az van, hogy én kibaszottul fogok örülni, ha bármi lesz utána.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:17:14

@mojoking77: nemm gondolom, hogy 10 ezer dollarbol nem tudunk eltolteni 2 hetet.....
megoldott szalassal
nem tudtam, hogy otthon mindenki milliomos

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:17:25

@hagyma:
Ezt en mind kerdeztem?
Mert ha igen, akkor elnezest. Kulonosebben nem erdekel, persze ha csak le akarod irni, akkor nyugodtan :-)

Tschüss 21 2013.07.07. 01:17:30

@mojoking77: Uhm,, valamiről lemaradtam?
Csak mert úgy tűnik ....

Igényes 2013.07.07. 01:17:57

@Amarante: Ő egy hólyag. És annyira amerikai, mint Te vagy én.

mojoking77 2013.07.07. 01:18:18

@hagyma: Tetszik. En a Pest-Badacsony-Villany tengely menten tervezem a nyaralasomat. Viszont Jersey helyett Bern lesz a kovetkezo celallomas. Ez van. Nem jott be sajnos a keleti part.... :(

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:18:21

@Tschüss:
Igen, az egyertelmu, hogy hisztizel :-)

Amarante 2013.07.07. 01:19:36

@Igényes:

ne monggya ilyet,mert meghallja es bebizonyitja,hogy de es nagyon,soooot!!:)))

mojoking77 2013.07.07. 01:19:37

@hagyma: Az iroda altal tervezett europai korutrol mondtam, hogy eleg karcsu lenne ket fore $10000-bol

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:19:53

@morsels: nem, de mivel azt hitted, hogy azt hiszem, hogy a serteskorom benne van a csirkeben, igyekeztem veled megismertetni maganeletunk aprobb dolgait

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:20:05

@hagyma:
Nem kell ahhoz 10ezer dollar.
Mondjuk az utazassal, mindennel egyutt sem olcso, de szerintem 5ezer dollarbol is kijossz. Kenyelmesen.
Persze ki tudja, hogy mik a terveid.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:20:33

@mojoking77: OK
europai korutrol szo nincs
bar szerintem siman beleferne 10 ezerbe

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:22:26

@morsels: hat en is remelem, kevesebb lesz
de nem tudom a kocsiberlest
ajandekok
biztositas
repulo0jegy
2 het
nem tudom
az ut meg csak fejben van tervezve, anyagilag nincs
10 fole nem megyunk az tuti
tokom
az egy jo kocsi ara

Igényes 2013.07.07. 01:22:33

@Amarante: Ettől én nem tartok. Mint felsőbbrendű lény, kizárt hogy ilyen elmaradott óvilágbeli senkiknek bizonygatna bármit is. Legrosszabb esetben egy kinek mije van, és melyik a nagyobb partira számíthatunk. :)

Amarante 2013.07.07. 01:22:54

@hagyma:

Marynek szoltal,hogy az europai latogatas lecsokkent mo-nyi meretre???Lehet o nem igy kepzeli ezt a korutat,hogy osszes rokont,baratot latogatjatok:))

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:22:59

Mert a maganeletedben komoly szerepet tolt be a serteskorom csirkehez valo viszonya?
Amire nem voltam kivancsi, de ha gondolod, meselj meg. Azt ugyis szeretsz, tudom :-).

(peldaul)
Hianyzik Mary?

Amarante 2013.07.07. 01:25:02

@Igényes:

Most meg plane,mert utazik:)

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:25:39

@hagyma:
Nem kell kocsit berelni.
Vannak mar Magyarorszagon is szolgaltatasok, Pestrol levisznek Egerbe, aztan ha azon kivul akarsz valahova menni, berelhetsz autot arra a par napra. Peldaul.
A credit kartyadon elvileg van biztositas, de ha Magyarorszagon valami ellatas kell, akkor mindig van ismeros, akin keresztul olcson meg lehet oldani (nem javaslom, mert torvenytelen)
2 het roved ido. Sok idod sincs penzt kolteni.

Igényes 2013.07.07. 01:25:54

@morsels: Rájöttem, hogy Te szeretsz minket kínozni. :DD

Tschüss 21 2013.07.07. 01:25:55

@morsels: Na oszt, nekem nem lehet? Vedd úgy, hogy megjött :P

Amarante 2013.07.07. 01:28:23

@morsels:

Ha csak neha,akkor nincs nagy baj:)))

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:28:55

@Tschüss:
Har mar hogyne lehetne? Marmint tolem :-)
Csakhat altalaban a hiszits recisekkel az a baj, hogy azt sem ismerik el, hogy hisztiznek :-)

Igényes 2013.07.07. 01:29:55

@Tschüss: Nem szívesen szólok bele megint, de arra esetleg gondolt rá, hogy téged akart védeni azzal, hogy kibaszott? Az arab világot meg a lakóit állatoknak nevezni elég udvariatlan dolog. Arról nem is beszélve, hogy törvénytelen, mert simán kimeríti a gyűlöletbeszédet.
Valaki feljelent, aztán nézhetsz nagyokat.

Igényes 2013.07.07. 01:30:40

@morsels: Beszélgessünk inkább mégis az apokalipszisről. :D

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:31:34

@Amarante:
Ohh, hagyma alig varja, hogy meseljen.
Vagyishat lofaszt varja, mesel o. Ha kell, ha nem :-)

Neki mindenrol Mary jut eszebe :-)

Tschüss 21 2013.07.07. 01:32:22

@morsels: Hé.hé.hé ...én itten mostan full magánemberként pofázok... Recisként olyan kedves vagyok, hogy az első szerelmed sem volt olyan veled soha, de az neked sokba kerül... ;)

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:37:22

@Tschüss:
Mar ne haragudj, de biztos, hogy te recis vagy?
Mert az elkepzelheto, hogy az elso szerelmemmel osszehasonlithato egy minosegi szolgaltao, ami sokba kerul, de az nem a recis :-)

Tschüss 21 2013.07.07. 01:38:30

@Igényes: Lehet, udvariatlan, de nagyjából fedi ...
Hm, aki engem megtalál az ip-cím alapján, az mehet Billyhez alelnöknek. :P

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:38:45

@Igényes:
Hat otthon :-)
Egyebkent Kanadaban, ahogy irtam mar. Azon belul Ottawaban. Azt is irtam mar.

Tschüss 21 2013.07.07. 01:39:48

@morsels: :DDDDDDD
Igaz, én vagyok a hülye, minek írok ilyeneket :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:41:01

@Amarante: eleve csak magayroszagra akartunk menni
de utan beleszxottunkk egy kis bajororszagot, mert anyai agon nemet ver is van benne
akorutat meg igy kepzeli
latni akarja a hazamat, anyamat
nem tudom, mitol ne lenne eleg egy magyarorszagi nyaralas?
naprol napra utazzunk europan belul?
lofasztmama
nem is nyaralni megyunk, hanem hazarepulunk 2 hetre
ennyi
@morsels: OK
2 het doszt eleg + a 2-3 nap repules
a fiam volt otthon
mondta, hogy kb az otodik naptol nem tudott mit csinalni....

Amarante 2013.07.07. 01:44:27

@hagyma:

csak azert kerdeztem,mert nekem ugy jott at,hogy Mary Europat akarja latni.Gondoltam szolok,hogy Europa nem csak Mo-bol all:)

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:45:54

@Igényes:
Igen :-)
Nem egy Budapest, vagy Toronto, vagy New York.

Igényes 2013.07.07. 01:45:59

@morsels: Egyeseknek mindenről ugyanaz jut az eszébe. :)

morsels (törölt) 2013.07.07. 01:49:30

@Igényes:
:-)
(jaja... miert mutat kepeket, amiken pinak vannak)

Igényes 2013.07.07. 01:50:01

@Amarante: Amerikai. Szerintem simán be lehetne neki adni.

mojoking77 2013.07.07. 01:50:32

@hagyma: Hat, azert megint mas haza menni, es mas idegenvezetokent mukodni a szulofoldodon, bemutatni azt eleted parjanak (hu de dagalyosra sikerult. Remelem azert ertetted a lenyeget)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:51:34

@Amarante: nem, O elsosorban a szulohazamat es a csaladomat, foleg anyukamat
@morsels: helyes:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 01:53:16

@mojoking77: jajj ne vegyuk mar ilyen komolyan
2 felnott ember elutazik magyarorszagra 2 hetre
az egyiknek szulohazaja
ennyi
es pont az egyik nem annyira akar menni:)

mojoking77 2013.07.07. 01:53:55

@hagyma: Arra valaszoltam, hogy a fiad 5 nap utan unta magat otthon.....

mojoking77 2013.07.07. 01:55:31

@hagyma: Mellesleg ereztem en is, hogy tul dagalyos lett.. Fogjuk ra a Chavignon Blanc-ra, amivel probalom elviselni a 87 fokot igy este 8 korul...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 02:01:35

@mojoking77: semmi rossz sandek nem volt a valasozmban:)
en sorozgetek
tenyleg unatkozott
1 het utan tul volt a haverokon, gondolom berugasokon
es utana?
hat egerben 2 nap alatt meg tudok mutatni mindent
vacon 1 nap
pest?
max 2 nap
balaton?
2 nap max
egy hetnel tartunk
mar mindenkinel voltunk vacsorazni
ahh
haggyuk is
ettol fuggetlenul van bennem kivancsisag, mi valtozott 15 ev alatt, az teny
tartok tole sok mindent nem tudok majd kezelni
dehat bannyakanya

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 02:04:06

@Igényes: a felesegem nem hulye
altalaban az amerikaiak sem
de ezen jol lehet szorakozni
hulye amerikaiak
unalmas
foleg otthonrol:)
sot vicces
na vacsora

Igényes 2013.07.07. 02:04:58

@hagyma: Drága hagyma, hozzád képest (önfegyelempróba szempontjából) a komplett kurucinfó lófaszt sem ér.
:)

Amarante 2013.07.07. 02:06:55

@hagyma:

Ha eszben tartod,hogy onnal mentel el,nem mondod allandoan,hogy:Bezzeg nalunk! meg Bezzeg Amerika,akkor nem sok kezelni valo helyzet lesz:)))

mojoking77 2013.07.07. 02:08:37

@hagyma: Debrecen/Hajduszoboszlo 2 nap, Pecs/Villany masik 2,esetleg helyette Gyor/Sopron/Burgerland/Becs meg 3..... Szerintem gond nelkul... Mondjuk Becs munchen fele is beleferhet...

Igényes 2013.07.07. 02:12:29

@mojoking77: Aztán hazamennek azzal, hogy jól megnézték európát. :D

mojoking77 2013.07.07. 02:16:58

@Igényes: Basszus, Europat megnezni kb fel ev kellene... Ez kb akkora hulyeseg, mint hogy vegigjarni az USA-t. Fel eve vagyok itt, azota voltam X helyen, 10 kulonbozo allamban, meg sem allitanam, hogy akar csak 10-15%-at lattam az USA-nak (latnivalok tekinteteben pedig Europa fenyevekre van tole) Europat 10 eve jarogatom be, megis vannak olyan "lyukak" mint Athen vagy Roma...

Igényes 2013.07.07. 02:19:32

@mojoking77: Te nem mérheted magad hozzájuk. Ők AMERIKAIAK. Főleg a hagyma. :)

mojoking77 2013.07.07. 02:27:37

@Igényes: Ne legy gonosz. Mondjuk mikor meseljuk a helyi kollegainknak, merre jarunk hetvegenkent, altalaban megkapjuk, hogy ok 30 X ev alatt nem jartak, meg fele annyi helyen sem itt az USA-ban... Mokas.
Mondjuk otthon is jellemzo, hogy az atlag magyar nem nagyon ismer akar csak mas megyet se, mint amiben el.. Mellette Horvatorszag, esetleg Gorogorszag, es eleg is a vilagjarasbol egy eletre....

2013.07.07. 02:33:25

@charlieharper:
"Azt mondta, hogy tobbszor fustoli. Ez mit jelent pontosan? Egymas utan ketszer fustoli a lazacot?"

Gondolom próbálja tartósitani. Elég sok időbe kerül az alacsony hőmérsékleten való füstölés. Ez jobban kiszáritja a halat de egyben tartósitja is. Az ilyen füstölt lazacokat árulják a reptéreken, ajándéknak. Mi a gyorsabb változatát csináltuk - füstölés és egyben főzés, de ez is mérsékelt hőmérsékleten. Igy is órákba telik. Az ilyen füstölt lazac kivül keményebb de belül még valamennyire omlós - lehet használni pl. egy jó kis olaszos, tejszines sajtos mártáshoz, tésztával. Előtte a halat bepácoltuk - már nem emlékszem pontosan mi minden volt benne, de rengeteg só, barna cukor, szója szósz? De hüteni kell és napokon belül meg kell enni.

Hja, nagyon népszerü errefelé a sporthorgászat igaz a lazacok már igencsak eltüntek. Tizenvalahány éve októberben csapatostul ugráltak felfelé iváskor a környék patakjaiban de már nem is tudom mikor láttam ilyet. :(

@Igényes: "Ennek kereskedelmi szempontból kevés értéke van. Ott is kapnak extra támogatást a nyomik alkalmazásáért?"

Nem kapnak. Még vagy két évtizede volt egy olyan program hogy a börtönből kijövők alkalmazásáért kapott a munkáltató kedvezményt. Nem tudnám megmondani hogy van-e még ilyen. Ha nem válik be a munkaerő, kirúgják, vesznek fel újat. Jelenleg kevés a munka ebben a városban, könnyen megtehetik. Gondolom a munkáltató nem tudja ez illető múltját, a drogos meg nem beszél róla. :) Ha a drogos éppen használ, akkor party-hardy, nem fog elmenni dolgozni úgysem.

@diggerdriver: Nagyapám nagy mestere volt a füstölt sonka és füstölt paprikás szalámi készitésnek. :) Nálatok van finom lox az UK-ben igy akkor dőzsölhetsz. :)

Igényes 2013.07.07. 02:33:30

@mojoking77: Nem vagyok gonosz. Az átlagmagyarra pedig ez egyáltalán nem jellemző. :)

Igényes 2013.07.07. 02:36:52

@cougarcat: Akkor ez nagyon önzetlen dolog tőlük. És sok drogos teszi le a cuccot, csak hogy a gyorséttermi alkalmazottak boldog és gondtalan életét élhesse? Ha igen, az ottani rehabilitációs programok nagyon tudnak valamit. :)

mojoking77 2013.07.07. 02:39:58

@Igényes: Oooo dehogynem... Esetleg nem a varosi fiatal diplomasokra. De ez mondjuk az atlag magyar 15%-a. A tobbiek? Ugyan mar. Ugyanez igaz az amerikaiakra is. A kulonbseg, hogy ok kb 20-szor annyian vannak mint mi, igy a hulyekbol is tobb van. Sok kollegam tudja pontosan merre van Budapest, mi a kulonbseg Bukarest es Budapest kozt, sot az egyikkel a mult heten a magyarok a masodik vilaghaboruban betoltott szereperol vitaztunk egy sort, es sokkal tajekozottabb volt, mint a legtobb blogokba irogato birka.....

Igényes 2013.07.07. 02:40:06

Tulajdonképpen mi az, hogy átlagmagyar? Mi van felette, mi alatta? Valaki írjon már egy posztot az átlagmagyarországról. :))

Igényes 2013.07.07. 02:41:27

@mojoking77: Nem tudom mikoriak az infóid, de én egészen mást látok.

mojoking77 2013.07.07. 02:46:00

@Igényes: Na. Orulok neki. Konnyen lehet, hogy mindenki utazik otthon, bar azert hadd legyenek ketsegeim :)
Cserebe neked is el kellene fogadnod, hogy nem csak irritalo es banto, de meg pontatlan is az altalanositasod ;)
(Soha nem gondoltam, hogy akarmilyen vitaban valaha is vedeni fogom az USA-t, de most marhara nincs igazad...)

Igényes 2013.07.07. 02:54:03

@mojoking77: Legyenek, engem nem zavarnak. :) Amit te elképzelsz átlagmagyarnak, olyan nem létezik, és valószínűleg sosem létezett. Fiatal városi diplomások, hát hogyne. :)

Hogy téged mi irritál, azt elfogadom, csak nem érdekel. Egyrészt mert nem nagyon érted miről van szó, másrészt meg mert azt gondolsz, amit akarsz. Meg én is. :)

mojoking77 2013.07.07. 03:01:55

@Igényes: Mi a baj baratom? Sikerult kotekedore inni magadat? Nem hiszem, hogy ilyen volt itt eddig a beszelgetes szinvonala. Ha mindenkepp kotozkodni akarsz, keress erre inkabb egy masik forumot, en biztos nem valszolok tobbet az ilyen stilusu hsz-ekre.

Igényes 2013.07.07. 03:04:30

@mojoking77: 1. Nem vagyunk barátok. 2. Ez a legjobb, amit tehetsz.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 03:05:04

@Igényes: semmi g kozom a kuruncifo nezeteihez
igen amerikai vagyok es magyar, az elobbi akkor sem leszel ha beszarsz
ez van
@Amarante: sose bezzeg amerikaztam
ezt altalaban belembeszelik, foleg a kissebbsegi zavarokkal kuzdo emberek
@mojoking77: akkor meg eguszer
ugy latszik neme rted
hazamegyunk
nem akarom vegigvezetni sem az orszagon, sem europan
hogy mondjam?
csaladlatogatas!!!
erted-e?:)

2013.07.07. 03:05:34

@Igényes: Ha igen, az ottani rehabilitációs programok nagyon tudnak valamit. :)

Sok pénzt költ az állam rehabilitációs programokra, az biztos. Az én klienseimnél van egy eléggé kényszeritő motivációs erő, az, hogy a gyereke gondozásban van, vagy hogy a gyerek elvétele fenyegeti. Sokan birósági rendeletre végeznek el programokat. Nem a legjobb ösztönzés talán de a normálisabbaknak igy meg van adva a lehetőség és a többség él is vele.

Azért Kanadában a drog nagy probléma és amióta elterjedt a meth azóta mondhatnám hogy súlyos (fü már senkit se érdekel). Dolgozni kénytelen időnként a drogos is mert a szociális segélyt nem lehet csak úgy, a végtelenségig felvenni.

mojoking77 2013.07.07. 03:07:44

@hagyma: Haat, tolem egesz pontosan azt teszel amit akarsz ugye. Tanacsokat adtam, amit vagy megfogadsz, vagy nem :)
Tovabbi szep estet a kommentekhez....

Igényes 2013.07.07. 03:10:18

@cougarcat: Ez elég jól hangzik mindenki más számára, aki nem zoknihülyén megy oda, és esetleg dolgozni is akar.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 03:11:02

@mojoking77: orommel vettem, csak nem akarom elvinni a hortobagyra
mert minek?
nezzen egy mezot?
oda megyunk ahol ismerosok es csaladtagok fogadnak szeretettel
eger
vac
bp
balaton
szigethalom
ennyi, meg egy bambi
en nem akarom emgmutatni neki a tihanyi viszhangot, sem belescsabat, sot kecskemetet sem
hazaugrunk es megyunk erre-arra, ahol a rokosag el

Igényes 2013.07.07. 03:11:35

@hagyma: Ne kísérts bakker, lassan órák óta küzdök magammal, hogy ne írjam le, hogy te mi vagy... :D

mojoking77 2013.07.07. 03:15:42

@hagyma: Jol erzem, hogy ennek a postnak is vege mara? Csak tudnam, hogy csinaljak ezek. Figyelik, hogy melyik blogon van meg forgalom ejfel utan, es racsapnak? Ahelyett, hogy elmennenek szorakozni szombat ejszaka... Fura nepek elnek otthon (is)

2013.07.07. 03:39:04

@Igényes: "Ez elég jól hangzik mindenki más számára, aki nem zoknihülyén megy oda, és esetleg dolgozni is akar."

Protestáns munka etika elvileg az alapja.... Sokat és keményen dolgoznak az emberek azért hogy megéljenek. Vannak lehetőségek, de élni kell vele, senki nem fogja a kezed. Az európai nyugati államokhoz képest, itt az állam pl. alig támogatja a gyerekeseket. A gyerekgondozás idő csak egy év. A magánbölcsi és ovi egy vagyonba kerül (csak alacsony keresetü kap támogatást). Drága a felsőoktatás, igaz van rá alacsony kamatú kölcsön. Az öregségi nyugdij határt épp nemrég emelték fel 67-re. A közalkalmazott 15 nap szabival kezd, stb. stb. Vagyis többet kell betenni a kalapba mint kivenni.

Ez nem jelenti azt hogy itt mindenki Hófehérke. De a többség elfogadja és betartja a fenti játékszabályokat, mert a társadalom egésze ezt várja el.

OK most én megyek mozizni, jó éjt....

PS. Melatonint próbáltad már az álmatlanságra? Nekem sokszor segit...

zopilote 2013.07.07. 04:17:17

@hagyma:
" igen amerikai vagyok es magyar, az elobbi akkor sem leszel ha beszarsz "
Az ilyen beszolasokert megy fel sok olvtarsunknal a pumpa. A nagykepuseg netovabbja. Rosszabb, mint a bezzeg amerika. Egy jotanacs: otthon ne nagyon hangoztass ilyen dolgokat, ne legyel ilyen arrogans, mert konnyen megfenyitenek, fizikailag. Akkor csodalkozhatsz.
@Igényes: en honapok ota kuzdok ellene, hogy beszoljak neki, de szerencsere legtobbszor gyoz a jozan eszem:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 06:28:25

@zopilote: ha osztani akarnak, mint ez az igenyes nicknevu
mar anick is sokat elarul, akkor neha szolni kell nekik, hogy pofa be:)
maskeppen nem ertik
igen, nagy valoszinuseggel az altala szidott egyesult allamok allampolgara budos eletben nem lesz es ez lathatoan, ugy melyen belulrol frusztralja, azert mond ilyeneket, hogy akkor se mennek oda , ha fizetnenek stb. baromsag
ja es igen
nem beezeg amerikazom, de rettenetes jo erzes tolt el, hogy ket ilyen gyonyoru orszag allampolgara lehetek
nem sokan mondhatjak el

amugy mar rengetegszer es folyamatosan beszolsz, de kurvara nem erdekel:)
epitkezzel tovabbra is a sivatagban

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 06:36:12

@zopilote: ja otthon nem lesz gond, mert meg sem szolalok majd magyarul es aki olyan fenyitos tipus az ugy sem fog erteni, mert analfabeta
az arrohancia rettenetesen tavol all tolem
en bekes , vidam, baratsagos ember vagyok
termeszetesen ha beszolnak, akkor ved, visszaszur...
ez normalis

azt hitted nem voltam vivo?

zopilote 2013.07.07. 06:40:08

@hagyma:
" amugy mar rengetegszer es folyamatosan beszolsz "
Az nem beszolas. Az lenne az, ha en is olyan bunko, paraszt stilusban osztanalak, mint ahogy te masokat:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.07.07. 06:45:35

@zopilote: soha senkit semmilyen stilusban nem osztok
nem a stilusom
mondtam, beszolas eseten visszaszolok az teny
vagyok ennyire esendo
de pl meg soha senkire nem mondtam, hogy bunko paraszt a stilusa
valaki ezt nem olyan regen megtette
5 perce???

DieNanny CH 2013.07.07. 07:33:56

@Amarante:
"az a velemenyem,hogy normalis hangnemben is el lehet kuldeni valakit a halal f...ra,nem kell ahhoz csunyan beszelni."

Például így?:
www.youtube.com/watch?v=3dQrnlB8YJ0

DieNanny CH 2013.07.07. 07:45:17

@Igényes:
"Nekem csak annyi jut eszembe róla, hogy egy ekkora országot sem bírunk rendben tartani. Mi a fene lenne itt egy duplaekkorával?"

Dupla ennyi kitántorgó...

DieNanny CH 2013.07.07. 07:56:35

@mojoking77:

Milyen az az USA-féle porszívó?

Ugyandehogy (törölt) 2013.07.07. 09:04:48

@charlieharper: nem, én nem az vagyok:) benne vagyok, de nem az, amelyikre te gondolsz.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.07. 10:24:50

@hagyma:
Persze, egyetértünk benne hogy szerepet játszik és túljátsza.
Hogy pasi vagy nő én nem tudom eldönteni de szerintem magas végzettsége biztos nincs.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.07. 10:30:36

@hagyma: Kivétel nélkül minden belsőséget szeretek mint ahogy csirke disznó hal bőrét is. Baszok rá hogy mit szűr.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2013.07.07. 10:33:12

@charlieharper: en csak egy mondatot ismertem fel, ami tolem szarmazott:D

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2013.07.07. 10:35:22

@hagyma: mert eszre sem veszed, ha epp olyan a stilusod. Eloszeretettel "alazol" akar jelen sem levo embereket. De persze nem veszed eszre. Sebaj hagyma, sokan biztosan igy szeretnek.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.07. 10:35:26

@hagyma: Angol barátaink kedvence a rakott krumpli.

Kövérmadár [swe] · http://fettfagel.blogspot.se/ 2013.07.07. 10:38:19

@hagyma:
Akkor még nem jártam jó vendéglátóhelyen, mert tőlem sosem kérdezték meg, hogy hogyan szeretném. Mondjuk Miamiban sosem ebédeltünk rendes étteremben (ergó nem ettünk hambit, csak mekiset).
Magyarországon sokszor találkoztam azzal a jelenséggel, hogy a magyarok szeretik kicsit szaftosabban és rögtön úgy gondolják, hogy én is ezt az ízlésvilágot kedvelem.
A Trófeában tudom egyedül, hogy mondani kell a grilles embernek, hogy kopogjon :) De már egyszer ott is megkaptam, hogy az nem jó, úgy nem lesz finom... jólvanakkor, biztos jobban tudja, hogy nekem mi a jó :)

Viszont azok az amerikai reggelik... azóta is könny szökik a szemembe, mikor rágondolok :)

tanato 2013.07.07. 11:03:54

@tildy:): Én két saját mondatomat fedeztem fel a cikkben.

tanato 2013.07.07. 11:14:42

@diggerdriver: Én az A feltevésedre tippelek immáron sokadszor,bár némely kommentnél azért meginogtam én is.

mojoking77 2013.07.07. 15:50:29

@Kovermadar: Oooooo, ,sajnalatos, de ezek szerint tenyleg nem. Legjobb tudomasom szerint (lasd Burger Blog), mar otthon is megkerdezik, hogy mennyire atsutve szereted a burgert, hala az egnek. Ha pedig a steak-rol van szo, akkor ki kell hogy abranditsalak, legnagyobb valoszinuseggel meg eletedben nem jartal valodi steak house-ban. A trofeat eleve kerulom, de ha tenyleg igy volt, akor csak becsulni tudom oket, ugyanis a vilag steak evo helyeinek 90%-ban nem vallalnak felelosseget a well done steak-ert, (a komolyab helyeken nem is keszitik el) egesz egyszeruen, mert az nem steak, hanem jol atsult, es kiszaritott marhaszelet, amelybol pont a lenyeg hianyzik. .. Bar, ha neked az jo... Gondolom nem igazan probaltad meg medium modon elkeszitve...
Amerikai reggeli? Marmint a juharsziruppal leontott szalonnas tojasrantotta, az ugyanolyan juharsziruppal leontott palacsintaval talalva? Hat nekem is konny szokott a szemembe. Csak mastol....

mojoking77 2013.07.07. 15:53:23

@DieNanny: http://www.bestbuy.com/site/Hoover+-+WindTunnel+T-Series+Pet+HEPA+Bagless+Upright+Vacuum+-+Velvet+Violet+Metallic/4876599.p?id=1218562659248&skuId=4876599&ref=06&loc=01&ci_src=14110944&ci_sku=4876599&extensionType={adtype}:{network}&s_kwcid=PTC!pla!{keyword}!{matchtype}!{adwords_producttargetid}!{network}!{ifmobile:M}!{creative}&kpid=4876599&k_clickid=2609fe79-775f-e4a9-da8e-0000538004ed

Igényes 2013.07.07. 16:27:18

@zopilote: @tildy:): Gondolom ezt nevezik szerencsétlen természetnek. Viszont mivel sokakat láthatóan nem irritál, majd ellesem a módszerüket. :D

rupicapra 2013.07.07. 16:43:43

Nekem nem jött át, mit akar mondani ez a poszt. Please, help!

ctboy (US) ENTP · http://stress.blog.hu/ 2013.07.07. 17:33:44

@charlieharper: stress.blog.hu/
Az történt, hogy még áprilisban mikor a beszélgetés friss volt megirtam ezt a "SÁMÁN paródiát".
Aztán hosszú huzavona után pont akkor jhelent meg amikor két napig nem volt internetem, Nem sikerült a teljes cikket beélesiteni, és nem tudtam válaszolni sem a kommentekre mert csak most, vasárnap reggel olvasom az elejét.
Kár érte.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2013.07.07. 20:12:04

@mojoking77: nem tudom miert szeretik ezt egyesek errfele annyira. Nekunk vaxban van ilyen, de az takaritogep, mocsoknehez is, meg nem is fer oda mindenhova. Azt nem mondom, hogy gyulolom, mert karpitot gonyoruen tisztit, csak porszivonak nem tudnek ilyet elkepzelni sem.

mojoking77 2013.07.07. 20:40:17

@tildy:): Haat, ha valaki gyuloli a takaritas folyamatat, az en vagyok, viszont ezzel (kb ilyennel) max 10 perc alatt vegzek az egesz apartmannal. Nem kell cipelni, sem pedig allitgatni a szonyeg meg a parketta/csempe kozt...

ctboy (US) ENTP · http://stress.blog.hu/ 2013.07.07. 20:41:20

@mojoking77: Megkésett Sámános tudományparódia akart lenni.

stress.blog.hu

mojoking77 2013.07.07. 20:45:19

@ctboy: Koszonom. Azota felvilagositottak. Sajnos pont kihagytam az adott postot, igy csak bamultam, es nagyjabol a lenyeget nem ertettem, pont mint anno a szoke lany mellettem a moziban anno a Gyuruk Ura harmadik reszenek premierjen.....

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2013.07.09. 00:11:54

@mojoking77: akkor neked bevalt. En ruhellem, hangos is, nhez is takaritani. Az ultrasilencerem most javitas alatt, de kerem vissza.

bunny.hu · http://www.divecenter.hu 2013.07.09. 14:25:02

Le a kalappal az előtt, aki ezt elolvasta.

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása