Logo Pic
karikázzunk blog 2024. október 25.

5+1 érv az őszi kerékpártúrák mellett

Augusztus végével elkezdődik az iskola, lejár a nyaralások ideje, visszatérünk a munka világába. A kirándulásokról, a kikapcsolódásról a vénasszonyok nyara biztosította jó idő gondoskodik. Addig, amíg az igazi őszi, téli idő nem köszönt be, addig van lehetőség élvezni a szabadban a programokat, a jó levegő adta felfrissülést.

Az alábbiakban felsorolok 5 érvet, amiért válaszd a Velencei-tót, és az aktív kikapcsolódásnak eme formáját.

1. Tévhit, hogy a hűvösebb idő már inkább a benti programok mellett szólnak. Ilyenkor 20 Celsius fok körüli hőmérséklet abszolút ideális a kerékpározáshoz, és a kerékpár túrákhoz.

img_20241024_135142.jpg

2. Az őszi táj a maga teljes pompájában egyedülálló látványt nyújt, és olyan színkavalkád jelenik meg előttünk, amely csak az őszre jellemző, és abszolút megismételhetetlen. Rengeteg hely van a tó vonzáskörzetében pár 10 perces tekeréssel elérhető, amelyet a nyári strandolások alkalmával nem láthatunk, nem érzékelhetünk.

img_20240919_144801.jpg

 

3. Az őszi hónapok sokkal kevésbé zsúfoltak, minden bringaúton sokkal szabadabban lehet közlekedni, nem kell a dugóktól, a lassú haladástól tartani. Ráadásul a különböző kiszolgáló egységek is kevésbé foglaltak.

img_20241024_134324.jpg

 

4. Ha messze lakik, akkor könnyebben tud szállást foglalni, nincs túlzsúfoltság, és a vendéglátók maximális figyelme csak Önre irányul.

img_20241024_140953.jpg

 

5. Ha nem lakik messze, és könnyen elérhető a Velencei-tó, akkor itt garantáltan számos olyan kiránduló pontot talál, amely egyedi az országban, és olyan csodálatos panorámában lehet része, amelyet érdemes meglátogatni. A legtöbb csodálatos kilátóhely nem az ismert útvonalakon van, így tapasztalt túravezetést ajánlott igénybe venni.

img_20241024_140953_1.jpg

 

5+1. Sok olyan érdekes helyet fel lehet keresni, amelyről nem hall, vagy olvas az interneten. Érdemes a túra vezetőtől kapható helyi érdekességeket meghallgatni, mert olyan történetek elevenednek meg, amelyek szerves részét képezik a múltunknak, és a történelmünknek.

img_20241024_141038.jpg

 

Érdeklődjön a lehetőségekről, és kérje tapasztalt túravezetők segítségét.

Szerző: karikazzunk.hu

 

Vissza a címlapra
Karikázzunk.blog
Bringamániások, és kerékpárimádók blogja, hasznos tanácsokkal, aktuális témákkal.
Legjobban pörgő posztok
Nagy olasz felvágott teszt
Linda Morvai • 11 nap
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 13 nap
Egy viking vezér bizarr halála - Hatalmas Sigurd
DJP • 3 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Cikkek a címlapról
188. Star Wars V. - A Birodalom visszavág (Star Wars Episode V - The Empire Strikes Back) (1980)
USA (Lucasfilm, 20th Century Fox), 124 perc, színes, sci-fiRendező: Irvin KershnerProducer: Gary Kurtz, George LucasOperatőr: Peter SuschitzkyForgatókönyv: George Lucas, Leigh Brackett, Lawrence KasdanZene: John WilliamsSzereplők: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, David…
Már megint túlóra!
„Sok munkamániás a házastársa elől bujkál. Állandó elfoglaltságával igyekszik elkerülni, hogy szembe kelljen néznie az érzéseivel, vagy házastársa érzelmeivel.” (Gary Chapman) Sokan sokat dolgozunk. Túl sokat. Alig vagyunk otthon, alig látjuk a párunkat, a családunkat. Milyen hatása lesz a…
>