Logo Pic
venember83 2024. április 21.

Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek

motta-allegri-conte_montazs.JPGA Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio Conte továbbra is az egyik lehetőséget testesíti meg a Juventus számára, bár nem lenne egyszerűen megvalósítható a megegyezés vele. A vezetőség elkötelezett Thiago Motta mellett, így a Bologna aktuális edzője veheti át nyáron a csapat irányítását. A sajtó számára előadott álláspontok ellenére a megbízhatónak számító újságíró szerint a vezetőség és Massimiliano Allegri már egyeztetett a nyári váltás kapcsán, és a válás lényegében egyértelmű mindenki számára. Az egyetlen kérdés már csak a válás módja. Ugyancsak Gianluca Di Marzio számolt be arról is, hogy az AC Milan is érdeklődött Thiago Motta kapcsán a szezon jelentős részében, ám a milánói klubot arról tájékoztatták, hogy a Bologna edzője a Juventusszal tárgyal.

A Tuttosport a legtóbbi meccs kapcsán Kenan Yıldız fontosságáról írt. A lap szerint a török fiatal beállása a második félidőben meghatározó fontosságú volt, mivel több kezdeményezőképességet és kiszámíthatatlanságot adott a csapatnak. Egyértelmű volt a játékos hatása már a második félidő első akcióitól lezdve, mindig a támadások középpontjában volt, és nem félt megjátszani a labdát. Ezért úgy tűnik, hogy egyre nehezebb a Juventust elképzelni a pályán Kenan Yıldız hiányában. A lap szerint a szurkolók is nyomást fejtenek ki a fiatal tehetség játszatása érdekében, a cikk értelmezése szerint elengedhetetlen Kenan Yıldız képességeinek a megcsillogtatása ahhoz, hogy a Juventus kedden bejusson az Olasz Kupa döntőjébe. 

Giovanni Albanese arról írt, hogy Nicolò Fagioli a Juventus utolsó két bajnokijára visszatérhet, pontosan egy hónap múlva. Nicolò Fagioli minden lépést betartott a javasolt terápia tekintetében, hetente eljárt a találkozókra, és bankszámlájára is rálátást biztosított a kezelőszemélyzet számára. A Juventus soha nem hagyta magára Nicolòt, a legesendőbb pillanatában szerződéshosszabbítást kapott a játékos, akinek fájt, hogy nem tudta csapatát segíteni a szezon negatív időszakaiban. Egy kemény év után Nicolò visszatérése a pályára szimbolikus jelentőséggel bírhat, a jól értesült újságíró meglátása szerint.

A Sky Sport egy másik érdekességről számolt be, az elmúlt években egyre kevesebb szabadrúgásgól születik, s ezt jól mutatja, hogy Dušan Vlahović az elmúlt két szezonban szerzett négy góljával mindenkit felülmúlt ebben a tekintetben Európa öt legjobb bajnokságában.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy natúr camembert teszt
Linda Morvai • 10 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 8 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 6 nap
Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”
venember83 • 5 nap
Agresti: Di Gregorio, Zirkzee és Greenwood valós célpont
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
MH Klapka György 1. Páncélosdandár Alakulat Nap 2024.
A Tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár alakulat napján április 19-én Kétszázhatvan közkatona tett ünnepélyes esküt. Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár címere (forrás:mh25.honvedseg.hu) A páncélos dandár sorakozója. 260 katona tett esküt. A fekete barett sapka a páncélos, a piros…
Meglepően olcsón kelt el a királynő egykori „Jaguarja”
Egy minap lezárult aukción 103,5 ezer fontért, azaz átszámítva nagyjából 47 millió forintért kelt el egy 2001-es évjáratú Daimler Majestic jármű, amely lényegében egy „újracímkézett” és némiképp átalakított Jaguar XJ luxusszedán. Mi ebben a nagy szám? – tehetné fel bárki a kérdést. Nos, ahogy az az…
>