oldaldobozjavitott.jpg

kozelet_hataratkelo_widget.jpg

Utolsó kommentek

Kívül tágasabb!

Nincs megjeleníthető elem

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

2016. szeptember 08. 06:45,  „Ne érezze azt, hogy ő egy senki” 88 komment

2016. szeptember 08. 06:45 Határátkelő

„Ne érezze azt, hogy ő egy senki”

Ritkán beszélünk róla, pedig igencsak létező jelenség az, hogy magyar nők prostituáltként dolgozva próbálnak Nyugat-Európában megélni, vagy annyi pénzt félretenni, amennyiből támogathatják az otthon maradt családot. Noha pontos adatokat nem nagyon lehet tudni, azért vannak megdöbbentő számok. Ma egy exkluzív beszélgetés összefoglalóját olvashatjátok, amit a Menjek/Maradjak stábja készített egy holland, de magyarul kiválóan beszélő hölggyel, aki az Amszterdamban és Hágában dolgozó magyar lányokat segíti. Exkluzív bemutatóról van szó, hiszen a videót eddig nem lehetett látni – köszönet érte a Menjek/Maradjak csapatának.

hollandia_extra_160908.jpg

Mielőtt azonban Hollandiáról lenne szó, egy pillanatra kalandozzunk el Németországba, már csak azért is, hogy lássátok, nem egyedi jelenségről van szó.

A németországi Bremerhavenben például a piroslámpás negyedben szinte csak magyar lányok próbálják megkeresni a megélhetésre valót. A körülmények (és a megkereshető pénz) is jobbak, mint Magyarországon, ami persze nem nagyon változtat azon, hogy mégiscsak prostitúcióról beszélünk.

Az összesen kilenc házban 43 ún. „ablak” van, a helyi rendőrkapitány, Harry Götze három éve 170-200 főre becsülte a városban dolgozó szexmunkások számát, és azt mondta, legtöbben közülük magyarok.

Olyan sokan vannak a magyarok, hogy az egyik bolgár lány, miután megérkezett, nem németül, hanem magyarul tanult meg – mesélte Jeroen Pols, a lakások egyik tulajdonosa.

Berlinben is akad jó pár magyar örömlány, őket segíti szociális munkásként Ádám Éva, aki szerint a kiemelt figyelem nem a magyarok miatt van, hanem mert ez a normális. A szociális munkás szerint az ő környékén az utcán dolgozó lányok 90 százaléka magyar.

Hágában tízből négy magyar

Hollandiában azért nem ennyire durva a magyarok aránya, de azért a hágai 40 százalék is sokkoló kicsit. A magyarok mellett egyébként főleg spanyolok, és pár román, bolgár lány árulja a testét.

A Menjek/Maradjak által meginterjúvolt Maaike immár három éve egy hágai, szexmunkásoknak fenntartott információs központban dolgozik. Azt meséli, terepmunka közben vették észre, milyen sok magyar prostituált van, akik egyébként nem keresték fel az irodát.

Mivel Hollandiában legális a prostitúció, így a lányoknak olyan feladataik is vannak, melyek nehézségeket okozhatnak. Például adózniuk kell, ami sokaknak teljes újdonság, ebben is segít nekik a központ, de van például könyvelőjük és ügyvédjük is, ami szintén jól jöhet.

Péntekenként pedig egy ápolónő vizsgálja meg (ingyen és anonim módon) az arra igényt tartó lányokat, hogy nincs-e valamilyen nemi betegségük.

Segítenek a lakáskeresésben is, ami a holland nagyvárosokban nem kis feladat. Van, aki egyedül él, de az is elég gyakori, hogy a főnöknek van egy háza, ahol együtt laknak a lányok.

A hollandok számára a prostitúció létező jelenség: „Én is már kisgyerekként tudtam, hogy vannak nők, akik ebből élnek. Noha Hollandia liberális országként van jelen a közvéleményben, ahol lehet füvezni és törvényes a prostitúció, ennek ellenére még mindig létezik egy hatalmas stigma. Most dolgozunk egy kilépés projekten, ebben olyan nőknek segítünk, akik abba szeretnék hagyni és másik munkát keresnek. De nagyon nehéz. Amikor egy leendő munkaadó megtudja, vagy a külseje alapján megsejti, hogy a jelentkező prostituált lehetett, sokszor visszautasítja a felvételét”.

„Az is előfordul néha a lányokkal, hogy sétálnak a városban, és egyszer csak megszólal valaki, hogy ’Te, kurva’. És akkor nem tudja, hogy az illetőt most az utcából ismeri, vagy egyszerűen a külső alapján ítél. Szerintem ez borzasztó. Talán annyira mégsem liberális ország ez” – véli.

„Ugyanúgy adózik, mint egy holland”

A magyar lányok ugyanis általában holland főnököknek dolgoznak. „A vörös lámpás negyedben nagyon nehéz megszerezni a megfelelő papírokat, így sokszor helyi családok végzik ezt a munkát, akár már sok éve meglévő engedéllyel. Természetesen ők is adóznak a lányoktól kapott bevétel után” – mondja a videóban Maaike.

A helyszín lehet klub, masszázsszalon, vagy magánház, de azért a legtöbb magyar „ablakban” dolgozik. Tulajdonképpen szabadúszók, és persze számlát nem adnak a vendégnek, de ők kapnak a kiadásaik (például a helybérlet) után. Egyszerűen leírják, mennyi a napi bevételük, majd abból levonják a költségeket. Ugyanúgy adóznak, mint bárki más, fizetnek áfát és jövedelemadót is.

„A prostitúcióban dolgozni itt szerintem nem veszélyes, a kabinban például van egy leginkább talán pánikgombnak nevezhető jelző, ami azonnal értesíti vagy a főnököt, vagy egyenesen a rendőrséget. Mindenhol van kamera, a lányok nagyon vigyáznak egymásra is. Ritkán van probléma, előfordul persze, hogy agresszív egy vendég, esetleg ellopja a lány telefonját, pénzét – ezekre oda kell figyelni, de azért nem nevezném nagyon veszélyes munkának” – hangsúlyozza Maaike.

„Inkább azt nehéz feldolgozni, hogy ne azt érezze, hogy ő egy senki, hanem olyasvalaki, aki megdolgozik a pénzéért, és ugyanúgy adózik, mint egy rendes holland ember” – teszi hozzá.

„Meg kellett tanulnom segíteni”

Terepmunkának hívják azt, amikor ők mennek ki a lányokhoz, ilyenkor mindig ketten vannak. Maaike szerint Amszterdam a sok turista miatt nem veszélyes, Hágában viszont jellemzően csak a vendégek járnak az ablakok környékén, így kicsit furcsa, amikor megjelenik két nő, és ő is örül, hogy nincs egyedül.

„Soha nem éreztem magam veszélyben. Azért ha valamelyikünk nem érzi magát jól egy adott helyzetben, akkor inkább elmegyünk, mert bár ez a munkánk, félni nincs értelme” – mondja.

„Meg kellett tanulnom segíteni, ahogy azt is, hogy néha a túl sok segítség talán nem jó. Úgy is lehet segíteni, ha megmutatom valamelyik lánynak, mit hogyan kell elintézni, és aztán ő csinálja. Az elején próbáltam mindent én csinálni, de most már látom, milyen jó, amikor egy lány el tud menni, mondjuk a bankba, elintézni egy ügyet. Látom rajta, mennyire büszke, és szerintem ez sokkal nagyobb segítség neki is, mintha én csinálnék mindent” – teszi hozzá Maaike.

Az ügyfélkör felettébb változatos: idősek, fiatalok, hollandok, külföldiek egyaránt előfordulnak. Amszterdamban péntek délután inkább az üzletemberek jellemzőek, Hágában pedig a minisztériumokban dolgozók.

A lányok a rendszeresen, akár hetente visszatérő vendégeket szeretik a legjobbak, mert ők biztonságot adnak nekik, amennyiben tudják, hogy rendesek velük, és ki is fizetik őket.

Napi ezer euró

A Hágában és Amszterdamban dolgozó magyar örömlányok jellemzően a húszas éveikben és a harmincas éveik első felében járnak, és sokszor „valakivel” mennek Hollandiába, aki segít nekik, hiszen nem beszélnek nyelvet. Ez viszont Hollandiában már emberkereskedelem – hívja fel a figyelmet Maaike.

„Persze nem azt mondom, hogy az összes nő emberkereskedelem áldozata, nem ilyen fekete-fehér a kép, viszont a holland törvények szerint ha egy lány úgy jön ide, hogy valaki pénzért segít neki, az már annak számít” – mondja Maaike, aki szerint kell némi bátorság ahhoz, hogy a nő egy idő után ne kérje a segítséget, hiszen mégis csak biztonságot ad neki, hogy van valaki, aki figyel rá, még akkor is, ha fizetni kell érte.

Ha már a pénznél tartunk, akkor térjünk ki erre is, annál is inkább, hiszen nyilvánvalóan ez az egész jelenség mozgatórugója. Maaike szerint kétféle prostituált van: az egyik azért megy Hollandiába, hogy egy bizonyos összeget összeszedjen, és utána abbahagyja, de vannak olyanok is, akiknek megmondják, hogy napi minimum 1000 eurót kell keresni, ami sok, ha belegondol az ember, hogy egy vendég 25 euró.

Ami a jövőt illeti, akad olyan magyar lány, aki azt tervezi, hogy Hollandiában telepszik le, esetleg ott fog tanulni, vagy keres másik munkát. Ők azok, akik megtanulnak hollandul. Az információs központok ebben is segítenek, csináltak például audió nyelvtanfolyamot, így akár az ablakban ülve, a vendégekre várva is tudnak a lányok tanulni.

Nem könnyű visszamenni Magyarországra

„Van olyan nő is, aki a pénzért van itt, Magyarországon élnek a gyerekei, egy ponton majd haza akar költözni. Ő azok közé tartozik, akik itt vannak két hónapot, aztán hazamennek két hétre. Ők nem tanulnak meg hollandul, mert úgy érzik, nincs értelme” – mondja Maaike.

„Volt már olyan lány, akinek sikerült kilépnie” – teszi hozzá. „Előfordult, hogy összejött egy vendéggel, akivel összeköltözött. A mai napig időnként bejön ide, boldognak tűnik, tanul hollandul”.

Sok lánnyal azután is tartják egy ideig a kapcsolatot, hogy azok visszaköltöztek Magyarországra, de az sem ritka, hogy valaki pár hónap, vagy egy év után ismét felbukkan Hágában.

„Nem könnyű visszamenni Magyarországra, sokan csalódnak, nem találnak munkát. Az sem ritkaság, hogy a család már hozzászokott, hogy a lány küldi a pénzt, aztán hirtelen elapad ez a forrás, így egy idő után megint jön prostituáltként dolgozni” – meséli Maaike.

A Hollandiában dolgozó magyar örömlányok között nagyon sok a gyerekes anyuka, legtöbbjük gyermeke Magyarországon él. Előfordul ugyan, hogy kiviszik magukkal, de ez elég nehéz helyzetet teremt, hiszen a gyereknek iskolába kell járnia, és persze a legtöbben azt sem szeretnék, ha a gyerek rájönne, miből él az édesanyja. Sokan félnek attól is, hogy amikor majd nagyobb lesz a gyerek, a barátaival elmennek nézelődni az utcába, és akkor minden kiderül. Sokaknak ez a legnagyobb félelme.

„Én erre képtelen lennék”

Vannak, akik már nem bíznak abban, hogy jobb lesz a jövőjük, hiszen úgy gondolják, ha egyszer prostituáltként dolgoztak, akkor hogyan is kaphatnának jobb munkát.

„Néha azt mondják, hogy ez a munka a világ legalja. Megható volt, amikor egyszer egy lány megkérdezte, miért segítek nekik, hiszen ők nem fontosak, nekik nem kell segíteni, és biztos lehetne jobb munkám.

Én pedig úgy gondolom, hogy nem semmi, amit ők megtesznek azért, hogy a családjuknak vagy a gyereküknek jobb jövője legyen. Én erre képtelen lennék. Ez egy nagy különbség” – mondja Maaike.

Egyébként a végére még annyit, hogy Maaike nagyon érdekes személyiségnek tűnik, ezért már szervezés alatt van egy külön interjú vele és róla, de ennek a posztnak a középpontjában a Hollandiában dolgozó magyar örömlányok álltak, és nem szerettem volna összekeverni a két történetet.

HÍRMONDÓ

Jön az ingyen roaming, csak nem úgy

Valamilyen oknál fogva csak nem sikerül teljesen eltörölni a roamingdíjakat az Európai Unióban. Illetve sikerül, csak nem úgy, mint ahogyan korábban szó volt róla. Az ingázók viszont örülhetnek. A kérdés az, hogy ki lett-e velünk szúrva. Részletek itt.

A hygge lehet az új őrület

A hygge lényege a hétköznapi őrülettel szemben a nyugalom. A nagy kérdés az, hogy ez a nemes dán hagyományt külföldön (például Magyarországon) is érezhetjük-e. Itt olvashatsz többet a témában.

A brit fiatalok fele lelépne

Noha a britek többsége bízik az Európai Unión kívüli jövőben, mégis sokan foglalkoznak a kivándorlás gondolatával. A megkérdezett fiataloknak például csaknem a fele… A meglehetősen érdekes részleteket itt érhetitek el.

A moderálási alapelveket itt találod, amennyiben általad sértőnek tartott kommentet olvasol, kérlek, jelezd emailben a konkrét adatok megjelölésével!

Gyere és csatlakozz hozzánk a Facebook-on!
Ha inkább levelet írnál, elmesélnéd a személyes történeted,
azt a következő címen teheted meg: hataratkeloKUKAChotmail.com

Címkék: Hollandia Menjek/Maradjak

A bejegyzés trackback címe:

https://hataratkelo.blog.hu/api/trackback/id/tr10011686913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Golf2 2016.09.08. 07:15:40

Nagy biznisz,nem véletlen hogy a kisebbség felügyeli,futtatja nagyrészüket.Kiírthatatlan alvilág( a futtatók).

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2016.09.08. 07:16:45

Kiváncsi vagyok hány szemforgató szól hozzá.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2016.09.08. 07:18:29

@Golf2:
Pont azért mert illegális. Ahol legális ott alig van strici.

SzZoole 2016.09.08. 07:55:17

Hágában a displaysoron nem csak a qurvanenik nagyresze magyar,hanem az odalátogató kuncsftoke is,en is voltam 2008-ban.
Ott láttam életemben először élőben,hogy hogy mutat a fekete csempe rózsaszín fugaval:)

Golf2 2016.09.08. 07:55:18

@diggerdriver: ugyan már szerinted magától ment ki rengeteg nyíregyházi kisebbségi Amszterdamba? Szervezetten viszik őket így gazdagodik a legális piacból a maffia.

SzZoole 2016.09.08. 08:24:21

@Golf2: az attól függ,pontosabb részleteket kellene tudnod,hogy ezt igy állítsd

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2016.09.08. 08:27:48

@Golf2:
Nem érted az összefüggést. Ha MINDENHOL legális lenne akkor nem kellene Hollandiába menniük. Ahol legális ott a kurvák helyben is jól megélnek.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.08. 08:42:57

"az egyik bolgár lány, miután megérkezett, nem németül, hanem magyarul tanult meg"
Bróhaha, ez tetszik.Mindig alkalmazkodni kell a helyi sajátosságokhoz! :D

1000 eurót 25-ösével összehozni, a betyárját, az kokott kemény dolog, hogy stílszerű maradjak.
Nagyon szép kis bestella ez a Maaike, csoda kis bájos jelenség, és szuperül megtanult magyarul.
És le a kalappal az állam előtt is, hogy vannak ilyen kokottsegítő központok.

Itt nálunk, Stockholm alatt viszont van egy egész nagy térség , amit én hasonlónak gondoltam, mikor idekerültünk.Aztán kiderült, hogy egy ipari terület, olyasmi, mint odahaza a Budaörs és vidéke áfész környéke a bevásárlóközpont-város. Az a neve, hogy Kungens Kurva...
:-)))
Ezek a huncut svédek... :D

Britek lelépése: jó a brit fiataloknak, nekik nem kell soha nyelvet tanulniuk...Az egész világ tanulja az ő nyelvüket.Úgy könnyű...

Roaming: na tessék, tegnap hoztam fel és ma már téma itt is.Hát q kíváncsi leszek az egészre, hogyan fog ez a valóságban menni.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.08. 08:47:13

@geegee: Azóta, ha magyarul kell káromkodja, akkor aszondom, hogy a "Kungens Kurva életbe"...senki nem tud belekötni.
:-))))))))

Taxomükke (UK) 2016.09.08. 09:01:39

@diggerdriver: Ha ez otthon legalis lenne, akkor is inkabb feketen dolgozna a legtobb kurva, hogy ne kelljen adot meg TB-t fizetni.
Dehat abban a nagyon kereszteny(nek hazudott) Maria orszagaban ez nem fog elofordulni.
A fuvet sem engedelyezik... a palinka az persze okes.

kisrumpf · www.kisrumpf.blogspot.com 2016.09.08. 09:23:25

Wow. Micsoda nő.

Még jó múltkor láttam egy műsort, angol, holland és új zélandi helyzetet hasonlított össze. Pár éve volt az angol tévében. A kiwiknél ugyanez volt, tulképpen ez egy legális munka, adózás, tb, stb.

De a büdös életben nem fogom megérteni, szoktunk is vitatkozni erről, hogy hogy van ez, a férfiaknak ez könnyen megy, de amennyire hallom, a nőknél kevésbé működik. Mármint, hogy férfit bérelnek. Volt valami gigolo cég az angoloknál, s pár hónap után behalt, nem volt elég kuncsaft.

De az is lehet, hogy suba alatt működik tovább, csak nem verik nagy dobra

pasztasuta 2016.09.08. 09:45:03

Nahát, ritkán hallok külföldit ilyen szépen beszélni magyarul.

33621 2016.09.08. 10:08:12

Én pedig már láttam ezzel a hölggyel interjút, és akkor is megjegyeztem hogy egészen jól beszél Magyarul!
Szerintem nem ez az első videó róla, és a témáról amiben segíti a lányokat!

Ginix 2016.09.08. 10:22:32

@diggerdriver: @Taxomükke (UK): szerintem ua lenne a helyzet, mint más állásokkal, h több pénzért szerencsét próbálnának máshol, akár a pincérek, nővérek, it-szakemberek. az viszont valószínű, h kisebb százalékban.

nagyon érdekes cikk/interjú, köszi há!

svédnyugger 2016.09.08. 10:39:45

@geegee: elöször én is azt gondoltam, hogy OK a királynak van egy kurvája, de hogy ezt még reklámozzák is... no ez Svédország.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2016.09.08. 11:01:31

@Taxomükke (UK):
Szerintem nem. A lányoknak mindegymelyik strici rabolja le őket, a magyar állam vagy Kolompár Júing.
Ha az állam cserébe adna egy szociális biztonságot akkor működne a dolog, mint ahogy 100 éve is működött.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2016.09.08. 11:03:09

@Ginix:
Mint más szakmákban.
Mi is kurvák vagyunk.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2016.09.08. 11:07:11

@kisrumpf:
Belegondoltál már abba mi lenne ha egy férfinak 25eurónként az ezerig negzven patront kéne ellőni?
Vagz kérjen 250 eurót töltényenként. Megfizetnéd?
:)))))))))))))

Ginix 2016.09.08. 11:08:05

@diggerdriver: ja, ja, pénzért lelkemet az ördögnek;)

Herr Géza 2016.09.08. 11:09:07

@Zoole[uk]: Ja hogy az egy építőipari szakmai út volt??? Csakis a csempe/fugakombinációk miatt....
Bruhahaha....

Opi87 2016.09.08. 11:10:30

@diggerdriver:

Ahol legális, pl. a németeknél ott az egész piac oroszok, ukránok kezében van. "Lerendezték" magasabb szinten... Nővédő feministák, hatóság meg örül, mert "nincsenek stricik"?

Nincs olyan, hogy prostitúció bűnözés meg maffia nélkül sehol.

Ginix 2016.09.08. 11:19:48

@Opi87: jó lenne, ha tilmir bekacsintana, ő foglalkozott a témával itt svájcban (vagy vmi olyasmivel, aminek ez is részét képezte). nincs tapasztalatom az ügyben, de úgy tudom, h itt svájcban vannak kurvák stricik nélkül és tudnak drogmentesen, anyagilag meg minden szempontból függetlenül dolgozni, működni. minden bizonnyal maroknyi kisebbségről van szó, de azért érdekelne, hogy mégis 1%-ról beszélünk vagy 10-ről, esetleg kevesebbről-többről.

Golf2 2016.09.08. 11:32:37

@Zoole[uk]: Belöled kinézem hogy tudsz részleteket...

Golf2 2016.09.08. 11:36:03

@diggerdriver: Pár év múlva itt is legális lesz ekkora bizniszt nem hagynak ki az elvtársak még nemzeti ribancképzés is lesz...

Yumurdzsak 2016.09.08. 11:38:28

25 euró?? magyarországon drágább, pedig itt nem is adóznak. ez a napi 1000-res ez kamu.

Ginix 2016.09.08. 11:54:26

@Yumurdzsak: szerintem is sok, egy itt prostituáltként dolgozó lánnyal beszélgettem és bár nem tudom az óradíját, az 1000 chf-et ritka jó napokon lehet megkeresni szerinte és itt tutira magasabb a díja az ilyen jellegű szolgáltatásnak, mint 25 eur.

Golf2 2016.09.08. 12:10:25

25ért szerintem max a téli kabátot veszi le 50ért már leül az ágy szélére százé már lehajol a szappanért.

Opi87 2016.09.08. 12:12:10

@Ginix:

Svájc lehet hogy más, bár nem hiszem. A prostitúció elég hasonló mindenhol, és nincs olyan ország, ahol ne alakulna ki valami maffia körülötte.

Volt egyébként egy interjú ami kapcsolódik:

hvg.hu/vilag/20141014_Kitalalt_egy_nemet_bordelyban_dolgoztatot

Kelly és a szexi dög 2016.09.08. 12:12:14

Ugye, hogy lehet ezt is normálisan csinálni!? - fel kéne nőnünk már itthon is...

orient 2016.09.08. 12:18:40

Szomoru.
Egyik haverom huga is kint dolgozik (nincs iskolai vegzettsege) Amsterdamban allitolag "takarit". Szep lany es nagyon sok penzzel jon haza, nem takaritasnak tunik a dolog. Oltozkodese sem mintha takaritana. termeszetesen mind sejtettuk mindig is milyen munkan lehet kint. Hivatalos verzio takaritas. De soha senkinek nem engedi meglatogatni, vagy ha kint van nem lehet talalkozni vele...
A legrosszabb nem csak a munka maga, hanem hogy milyen alakok mennek be. Mikor arra fele jarok legtobbszor afrikai es egyeb bevandorlok latogatjak oket, termeszetesen ki tudja milyen dolgokat hordoznak. Sajnalom akik ennyire ki vannak szolgaltatva a penznek mert ezt senki sem csinalja orommel az biztos.

Ginix 2016.09.08. 12:30:58

@Opi87: itt annyi minden működik jobban és flottul, h nem lepne meg, ha ez is. mondjuk biztos, h nem az egész iparág ilyen, csak az érdekelne, h mekkora része műxik stricikkel és mekkora nem. valszeg sohasem fogom megtudni és simán benne van az is a pakliban, hogy 100%-ban ugyanúgy átfutja a maffia, mint máshol.

guy 2016.09.08. 12:47:20

Szerintem semelyik nő nem "tudná ezt csinálni", csak van, akinek muszáj...

Pernilla 2016.09.08. 12:53:36

@geegee: muhaha, gimnazista koromban barátnőmmel mi is ilyen összefüggésben kezdtük használni (ők meg egy ilyen nevű utca mellett laktak, úgyhogy különösen beleégett az agyunkba).
Ha jól sejtem, a lengyel kisebbség fantáziáját is hasonlóan mozgathatja meg a név :))))

verkagrafomanka 2016.09.08. 12:59:37

Én pont nem régen voltam Amszterdamban, es bementunk a prostitúció-múzeumba, ahol volt egy csomó ismeretterjesztő anyag a témában. Eszerint egy menet 6-15 perc es 50 euró (nem 25), es a lányoknak a kirakat/ablak bérlése ha jól emlékszem, 4 órára 150 euró, szoval eleve 3 kuncsaft, mire egy fél műszaknyi bér összejön.
Érdekes a motiváció kérdése is, volt pl egy sztori egy lányról, aki Amszterdamban akar jogi egyetemre járni, es három évig kell prostituálnia magát ahhoz, hogy összejöjjön a tandíj... Nem tudom, ebből mennyi igaz, de o pl büszke magára, hogy meghozta ezt a döntést es biztos benne, hogy ki fog tudni szállni a 3 év után.

Gour 2016.09.08. 15:17:57

Talán furcsa lesz amit írok de lassan itthon lesz ez is egy hiányszakma mert a jó csajok lelépnek külföldre a sokszoros pénzért. Az éjszakai bárokba már alig találnak lányokat mert kint dolgozik a krém. Mit gondolhatnak rólunk külföldön ha a kurváinkról vagyunk híresek és nem a nobel dijjasok miatt ismernek.

SzZoole 2016.09.08. 16:18:56

@Herr Géza: dehogy,2008-ban ott kezdtem a tantorgasom.
Es meg azt sem mondhatom,hogy a zorban miatt mentem el

Golf2 2016.09.08. 16:22:28

@verkagrafomanka: Vajon kié a kirakat én csak főstricinek hívnám.

SzZoole 2016.09.08. 16:25:34

@Golf2: hogy te miket nem feltetelezel rolam.......)

Golf2 2016.09.08. 16:25:46

Hiányzik 1 szakértő Pink.

montroyal ( CAN qc) 2016.09.08. 16:33:47

off

tudtuk de itt ki van mondva MO-On alkotmanyosan megszunt (kihagytak az alkotmanybol modositasnal) a tarsadalom biztositas es a nyugdij is ) erdekes ..
www.facebook.com/gusztav.dozsa/videos/460768540674445/?hc_ref=NEWSFEED

2016.09.08. 16:36:07

ez a segito latott lanyokat kozelrol is, vagy csak hasbol megirt egy cikket?

Ezer szintje van ennek is, mint minden munkaeropiacnak.

-hogy nez ki a lany, attitud, apoltsag, IQ, EQ = captain obvious, de arhatarolo tenyezo.
-hol van a hely? Falu szele, varosszele, gyartelep? Mind kuncsfthatarolo
-milyen hely? Szanuaclub ahol egyszerre 8-10 lany versenyzik gyilkos legkozben? Piroslampas, ahol max 4, amibol 1-2 mindig foglalt? Utcai strich, sajat berelt kisszobaval?
-mit biztosit es ki?A gumitol a nedves torlokendon at a boditoszerekig ezer dologgal lehet pimpelni a szolgaltatas szinvonalat.
-300 eurot senki nem fog fizetni egy szomszed lanyszeru csajert.

Mi 25 euro? felora, quickie, pipa? Ezerfele arazas van. Ahol 1000 euro a napi leado, oda atlaglanyok nem jutnak be, a tulaj elovalogat a prominens vendegkornek. Az inkabb a magyar celeblanyok terepe lenne, de ok meg Zurichbe jarnak hetvegezni :) orankent 4-600 euroert...

@Gour: ennyi: aki beszeli a nyelvet, amibol az egyik nemet, a masik angol halalra kaszalja magat Svajcban. Barhol tart karokkal varjak, es helytol fuggoen 40-60% leado mellett(!) keres 6-8k CHF-et. Angolhon is nagyon megy ha jol beszeli valaki az angolt, van stilusa es igenyes magara.

A profikat nem hatja meg a sok bullshit, bar a karacsonykor vallukon siro gazdagoktol ok is kisse be szoktak esni...Ilyenkor az osszes gazdag maganyos penzes fasz szeretetert jon a kupiba, es tobbnyire simogatni meg olelgetni kell oket mint a gyerekeket, dugas 99% nincs. Van viszont vaskos borravalo, ha jol alakitja a lany a megerto baratnot :)

Es persze orok igazsag, hogy amig otthon nem kapja meg az ember azt amit szeretne, mert a csaja/felese/partnere prud/igenytelen/unalmas/stb. az agyban, akkor elmegy vendeglozni es lefedeti az igenyeit.

SzZoole 2016.09.08. 16:44:50

@Golf2: "Pár év múlva itt is legális lesz"
Szerintem mar jópár éve legális.
Elnembirod képzelni,hogy anno hány köztiszteletben álló embereket/nek hoztam-vittem a qurvaneniket/hez.
Magasrangú rendőrök,alpolgármester,politikai államtitkárt,aki mellesleg egy volt miniszterelnök jobb keze volt stb.
Ha nekik lehetett,neked miert ne lehetne?

SzZoole 2016.09.08. 16:59:26

@zseketto: ejnye,honnan ez a nagy ralatas a dolgokra,tan csak nem tapasztalat?:)))
Egyebkent igazad van.A nyelvet jolbeszelo lanyok szinte manageri/IT-is penzeket akasztanak le hetente/havonta,£6-8 ezet/ho!!!
London belvarosaban laknak,kulon szoba mindegyiknek.
Kulon juttataskent kapjak a pipere cuccokat,ruhakat stb,a fizetesukon kivul!!

"Es persze orok igazsag, hogy amig otthon nem kapja meg az ember azt amit szeretne, mert a csaja/felese/partnere prud/igenytelen/unalmas/stb. az agyban, akkor elmegy vendeglozni es lefedeti az igenyeit."
Ez is 100%-ig igaz.
Kepzelj el egy vegan 40 kilos nöt,(nö?),aki hust semilyen formaban nem vesz magahoz,Es csodalkozik,hogy a ferje qurvanenikhez jar:)))

kalandozomagyar 2016.09.08. 17:10:10

Mondjuk Magyarországon legális a prostitúció, lehet vállalkozói engedélyt kiváltani és számlát adni, adózni is csak nem mindehol szabad ilyesmit csinálni.
Pár éve volt egy interjú az érdekvédelmi szövetségük elnökével a tévében amiben nyilatkozta, hogy amikor bejött ez a törvény akkor sorra váltották ki a vállakozóit, majd amikor elkezdte őket ellenőrizni az APEH akkor sorra adták vissza.

Viszont pl. prostitúciós célra lakást kiadni már törvénybe ütköző, illetve a "kerítés", a "prostitúció elősegítése" fogalmak is megmaradtak és ezek a tevékenységek továbbra is törvénybe ütköznek. De azért vannak olyan oldalak, ahol "szabadúszó" lányok hirdetik magukat...

Rothstein 2016.09.08. 17:10:10

Nem ezek a csajok az igazi kurvák, ők csak a testüket adják el.
Mi van azokkal a tízezrekkel akik pénzért mennek férjhez nyugatra a lelküket adva el?
Máltára is már százak mennek férjhez tőlünk, pedig kicsi sziget ...

Golf2 2016.09.08. 17:11:44

@Zoole[uk]: Én úgy tudom nem legális.Sokan járnak persze miért ne.

SzZoole 2016.09.08. 17:13:41

@Golf2: legalis,turelmi zonak is vannak kijelolve,nezz utanna

SzZoole 2016.09.08. 17:15:23

@Golf2: a hivatasosok orvosi engedelyt is kapnak,ha egeszsegesek,ugy hivjak,hogy bárca

Golf2 2016.09.08. 17:19:50

@Zoole[uk]: Akkor le vagyok maradva én a 90es években voltam képben.

montroyal ( CAN qc) 2016.09.08. 17:56:29

nem tudok hozzaszolni ehhez de a prostitialt csak 1 orai pénzedet akarja es utana mehetsz békén hagy, viszon a feleseg az egesz penzedet ,egesz életedet akarja es soha nem hagy békén, de megerzi mikor kell csondbe maradni es akkor szol be ..
ja mindjart jon a duma, de a kurva nem takarit foz blabla .. amennyibe egy feleseg kerul bejaronot is fizethetsz nyugodtan , etterembe ehetsz stb .. todom a szerelem ... en is hogy tudnam szeretni aki egesz eleteben ram dolgozna($$$$)

amsterdamba jartam es 50 E volt a minimum ,egy par volt velem (a csoportbol) es a holgy biztatott mindkettonket probaljuk ki .. nem tettuk idohiany miatt mert a buszhoz kellett menni de orultunk hogy mindenhol bajos magyar holgyekkel tudtunk beszelgetni a sajat nyelvunkon ..
ezert a kepert viszont majdnem megvertek kirontott a holgy ..
kepfeltoltes.hu/160908/09_amsterdam_nl_079_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

montroyal ( CAN qc) 2016.09.08. 18:01:02

@Rothstein: +1

amugy a régi hogy az a rendes no aki csak velem fekszik le .. a kurva aki velem is meg masokkal is ..

a budos szemet kurva aki fuvel-faval lefekszik csak engem nez bokornak ..

Sadist 2016.09.08. 18:36:24

@kisrumpf: "De a büdös életben nem fogom megérteni, szoktunk is vitatkozni erről, hogy hogy van ez, a férfiaknak ez könnyen megy, de amennyire hallom, a nőknél kevésbé működik. Mármint, hogy férfit bérelnek. Volt valami gigolo cég az angoloknál, s pár hónap után behalt, nem volt elég kuncsaft."

Egyrészt női oldalról a szexre nincs (fizetőképes) kereslet, másrészt pedig miért fizetnének, ha ingyen is megkapják?
Egy nőnek elég bármelyik este elmennie egy szórakozóhelyre (ami nekik általában még ingyenes is) és csak akkor nem fog összeszedni férfit egy éjszakára, ha nem akar. Swinger klubokba is nők ingyen mehetnek. Nem csoda, hogy a gigolo cég becsődölt.

Szelid sunmalac 2016.09.08. 18:36:25

Jo lesz 50-nek is az a 25, olyan meg hogy 1000et kell naponta osszeszedni nagyjabol Benedek Elek kategoria. Raadasul az 50 az alap pippantas, meg csak kufirc sincs benne.

Sadist 2016.09.08. 18:36:25

A 25 EUR/vendég biztos, hogy kamu. Annyiért még egy zóna szopást se lehet kint kapni.

Sadist 2016.09.08. 18:48:58

@kisrumpf: "De a büdös életben nem fogom megérteni, szoktunk is vitatkozni erről, hogy hogy van ez, a férfiaknak ez könnyen megy, de amennyire hallom, a nőknél kevésbé működik. Mármint, hogy férfit bérelnek. Volt valami gigolo cég az angoloknál, s pár hónap után behalt, nem volt elég kuncsaft."

Egyrészt női oldalról a szexre nincs (fizetőképes) kereslet, másrészt pedig miért fizetnének, ha ingyen is megkapják?
Egy nőnek elég bármelyik este elmennie egy szórakozóhelyre (ami nekik általában még ingyenes is) és csak akkor nem fog összeszedni férfit egy éjszakára, ha nem akar. Swinger klubokba is nők ingyen mehetnek. Nem csoda, hogy a gigolo cég becsődölt.

Vaszilics Fedor Emánuel 2016.09.08. 18:49:35

@Gour: Egyáltalán nem furcsa, sőt, nagyon is kézenfekvő.
Egyébként nem rég találtam a neten egy angol honlapot, ahol európai városokat ismertettek elsősorban szórakozási szempontból, és sokan kommenteltek is. Kíváncsiságból elolvastam Budapestet. A night cluboknál az volt a kommentekők egyöntetű véleménye, hogy nem éri meg Budapesten ilyen helyre menni, mert az árak még magasabbak mint náluk, a jó csajok meg nincsenek, mert már mind elmentek nyugatra. Pesten csak azok maradtak, akik a koruk/külsejük miatt nem kellettek.

Én a 25 eurót is hihetőnek tartom. Ezek a csajok nyilván nem éppen top kategóriások, ezért inkább a kispénzű réteg látogatja őket, talán még kelet-európai migránsok is. Tőlük nyilván nem lehet többet kérni, csak azért éri meg kint dolgozni, mert jóval nagyobb a fizetőképes kereslet.
Olvastam a Egyetemista lány támogatót keres című könyvet, ami nagyon hitelesnek tűnik, nem olyan női olvasóknak szánt dajkamese mint a Szalai Vivien-félék. Abban az egyik lány, aki néha ki szokott utazni Svájcba, szintén azt mondja, hogy nem a honorárium, hanem a vendég több. Ráadásul - mivel a jövedelmek jóval magasabbak - a kategóriák is mások. Ő itt 20 év körüli diáklányként felső kategóriás csajnak számított (ami persze, azért még mindig messze van a luxuskategóriától), és a vendégei jellemzően közép és felsővezetők, jól menő vállalkozók, orvosok, mérnökök, ügyvédek, bírák stb. voltak. Svájcban viszont sofőrök, pincérek, asztalosok, benzinkutasok, stb. Úgy látszik, ott a jól kereső rétegnek ő már legfeljebb csak középkategóriás volt, azok még nála is szebb, fiatalabb csajokat látogatnak.

Golf2 2016.09.08. 18:55:16

@montroyal ( CAN qc): Jó kép,jó duma.Remélem canadát még nem özönlötték el a magyarok

gabuschka 2016.09.08. 19:40:04

Tetszett, jó ez a sorozat, forgathatnának Németországban is. :-) Tudja valaki, hogy készül-e következő rész?

Egyébként Maaike eszméletlen jól beszél magyarul, én az interjú elején nem is akartam elhinni, hogy nem magyar, és mindössze két évet élt Mo-n. Elképesztő, le a kalappal!!

kisrumpf · www.kisrumpf.blogspot.com 2016.09.08. 20:19:59

@Sadist: Hm... Igazad lehet.

Bar a gigolo szolgaltatast hasznalo holgyek amugy (foleg) olyan pasikat kerestek, akikkel elotte egy vacsora/szinhaz stb. is belefert az arba, vagyis beszelgetni is birt az illeto. S foleg 40-50 koruli nok voltak, szinglik, uzletasszonyok vegyesen...

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.08. 21:17:42

@diggerdriver: Digger, nekem te egyre gyanúsabb vagy.Tetteted itt hogy gyökkettőt sem értesz a számítástechnikához, szoftverekhez, de mindig rögtön találsz ilyen pont témába vágó mémeket, gúnygrafikákat...Szerintem simán te gyártod ezeket...Lassan azt gondolom én is, hogy ez a markolózgatás csak valami fedőszakma...
:-))))))))))

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.08. 21:24:03

Igen, mondjuk ez a 25 euró/alkalom eléggé irreális, már hogy ekkora összegekből kell összehozni ezret naponta.Napi 40 sunázás/kézimunka/akármi egy nőnek is kb a lehetetlenséggel határos.Már csak az időt tekintve is, 40x fél óra az 20 teljes óra/nap...Másnap fel se bírna kelni.Meg 25 eurónál még Magyarországon is többet kérnek...Katonakoromban volt ilyen 6-8000 ft egy menet, ezt első kézből tudom... :D De az 22 éve volt.

Télleg, hol van Pink Patch, a rózsaszín hálókábel; miért bujkál? :D

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.08. 21:26:21

Zoleee, meg mindenki, aki járkál arrafelé: sima személyautós átkelő-közlekedést nem fenyegetnek ezek az atomtudósok, akadémia-elnökök...?

www.origo.hu/nagyvilag/20160907-calais-dzsungel-fal-migrans-menekult.html

SzZoole 2016.09.08. 21:49:22

@geegee: en tavaly tavaszal voltam arra utoljara,semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Mostanaban mar inkabb eri meg repulovel menni,mert olcsobb vagy kozel annyi a repjegy.
Idoben meg még jobb.Kocsival 1 nap.
Repulovel meg csak kb.6-7 ora.Haztol hazig.
Reggel 6-kor felvesz a transfer,6:30-kor mar repteren vagyunk.
7:35-kor indul a repulo,ami magyar ido szerint 11:10-kor landol debreceni repteren,ahol a sogorom var es legkesobb 12:30 es1:00 kozt mar otthon ebedelunk.

montroyal ( CAN qc) 2016.09.08. 22:40:41

@geegee: egy tortenet .. az nonek ki kellett allni a sarokra es este hazajott 101 $-al
a ferje megkerdezi - mi ez az egy$ ki adott egy dolllart..
mire a no - hat ki ? hat mindenki ...

na ilyen a 25 az 1000 képest

montroyal ( CAN qc) 2016.09.08. 22:43:22

@diggerdriver: igaz mindenkinek van es az eszén mulik mennyit hoz ki belole ..

montroyal ( CAN qc) 2016.09.08. 22:54:22

@Sadist: a varosunkban a ferfi striptease megy a legjobban hosszu sorok allnak a nyitas elott tapaossak egymast a nok .. bent oriasi buli van ( egyszer egy libanoni baratom nem akarta a noket egyedul elengedni nekunk is kellet menni) a fiuk mindent megtesznek a jo hangulatert simogatas fogdosas ingyen belefer minden csaj szereti es jol mulatoznak ..... a noknel flegma idiota csajok ha nem ismernek hogy pénzes vagy oda se mennek ,foleg hozzajuk sem erhetsz .. tok szar ha nem vagy ismert gazdag pasi ..

www.google.ca/search?q=le%20281&oq=le%20281&ie=UTF-8&aqs=chrome..69i59j69i57j69i59l2j0l2.8737j0j7&sourceid=chrome-instant&ion=1&bav=on.2%2Cor.&bvm=bv.131783435%2Cd.eWE&biw=1280&bih=627&dpr=1.5&rct=j

Sadist 2016.09.08. 23:20:51

@kisrumpf: "Bar a gigolo szolgaltatast hasznalo holgyek amugy (foleg) olyan pasikat kerestek, akikkel elotte egy vacsora/szinhaz stb. is belefert az arba, vagyis beszelgetni is birt az illeto. S foleg 40-50 koruli nok voltak, szinglik, uzletasszonyok vegyesen..."

Ezeknek a nőknek elsősorban nem a szex, hanem a romantika kell, hogy megkapják az illúziót, hogy még mindig vonzó nők. Amelyik 30 éves korára nem tud leakasztani egy normális faszit, annak igazából már mindegy, és a legnagyobb pechjük, hogy hiába sikerült karriert építeniük, a rengeteg pénzzel nem mennek semmire, mert a férfiak közel sem prostituálódnak olyan könnyedén. Nincs már semmijük, amire a férfiaknak különösebben szükségük volna. Maradnak a macskák meg a Coelho/Popper/Müller/Oravecz könyvek, amik a nők számára azok, mint férfiaknak a pornó.

Sadist 2016.09.08. 23:20:57

@montroyal ( CAN qc): "a varosunkban a ferfi striptease megy a legjobban hosszu sorok allnak a nyitas elott tapaossak egymast a nok .. bent oriasi buli van ( egyszer egy libanoni baratom nem akarta a noket egyedul elengedni nekunk is kellet menni) a fiuk mindent megtesznek a jo hangulatert simogatas fogdosas ingyen belefer minden csaj szereti es jol mulatoznak"

És mi volna, ha annyit kellene fizetniük, mint a férfiaknak? Valószínű kihalna a hely, mert a nők nem fizetnének egy valag pénzt azért, hogy férfiakat taperolhassanak, inkább mennének egy normál szórakozóhelyre és összeszednének egy faszit, akit egész este taperolhatnak.

montroyal ( CAN qc) 2016.09.09. 01:37:12

@Sadist: na ez erre a barra nem igaz mert belepo van es a pasiknak a tancert fizetni kell es borravalonak es fogyasztasra komoly osszegeket ott hagynak .. sok szuletesnapozas leanybucsu es egyebb unnepek alatt szamlalatlanul koltik a penzt

persze ez egy divatos club a noknek es nem altalanosithato noi viselkedesre es azt sem tudjuk az apjuk vagy a ferjuk pénzet koltik egy ket kep a mulatozasrol ..
www.google.ca/search?q=le+club+le+281+a+montreal&espv=2&biw=1536&bih=783&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjc2-OQ94DPAhWF5yYKHffHAPwQ_AUIBygC#tbm=isch&tbs=rimg%3ACeNk1p2GlrzEIji5FfOXt9gIH2Fdmp6ibb6757q754uJwWC0vA9YgfKwOxUvu4p2W6aUrC2WEm_1-i0ilLmYmEnZJ4yoSCbkV85e32AgfES7JVUyMY7INKhIJYV2anqJtvrsR0Knccuw16_1AqEgnnurvni4nBYBFaAXTnZOgS2yoSCbS8D1iB8rA7ERQ4lPVAkxP2KhIJFS-7inZbppQRijcLD3EIbdwqEgmsLZYSb_16LSBEq2xqQGscC_1yoSCaUuZiYSdknjEe1C_1R1gFsvP&q=le%20club%20le%20281%20a%20montreal

montroyal ( CAN qc) 2016.09.09. 01:41:04

off jol osszeszedett pontok .. es tenyleg van benne valami felelmetes hogy lehet az agyakat mosni

tudnodkell.info/a-hivatalos-agymosas-es-manipulacio-10-pontja

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.09. 01:51:18

@montroyal ( CAN qc): Igen, bevallom, ez nekem is eszembe jutott, de nem akartam elsütni... :D

kisrumpf · www.kisrumpf.blogspot.com 2016.09.09. 10:08:25

@Sadist: hú... kemény szavak, de igazak. Most akkor képzeld el a 30-nál idősebb és szegény nők helyzetét.

De könyörgöm, mi ez a macska szöveg? Egy single ismerősömnek sincs macskája... s a felsoroltakat sem.olvassák (Apropó, biztos ismered az Instant Coelho oldalt, remek.)

Vagy lehet hogy kivételesen jobb single ismerősökkel áldott meg az ég, mert macska/Oravecz helyett utazásokkal töltik ki az életükben tátongó férfiformájú űrt.

Gour 2016.09.09. 10:22:02

@zseketto:

Látom ismered a dörgést.

A minap mesélte nekem egy hölgy, hogy egy hét alatt egy millát szedett össze Svájcban. Lassan prostiból is csak az marad itt aki nem jött még rá erre az útra.

Nekem inkább az "fáj", hogy a világban bárhol járhatunk az jut eszébe az embereknek rólunk itt minden nő kurválkodik. A magyar prostik viszik a jó hírünket a világba nem pedig az olimpikonok.

2016.09.09. 13:55:04

@Zoole[uk]: a kutyam macskajanak a nagynenijenek a testvere meselte, hogy latott olyan embert aki hallott mar rola, hogy neznek ki a lanyok :D

Meg mindig 1 kozponti oldalon porognek a nepek UK-ben?

@Gour: 1 milla az mar ugyes es jol porgo helyen van. De valszeg nem eleg szep es/vagy fiatal, hogy tobbet szakitson.

A top class vagy privat halon jar kezrol kezre, vagy escortban nyomul. Siman nem dughatod meg :)

egyebkent a miss travel (sugardaddy, whatsyourprice) es hasonlokon (is) porognek, scammerek es hasonlokkal egyutt...

Vegulis minden ferfi kis raforditassal akarja a jackpotot behuzni. Aztan kiki magahoz merten gurit valamit.

Egyebkent eladhatod magad ugy is, hogy nem fogsz faszt. Igy leszel escortlany, vagy promoter (azok akik jol neznek ki, adott barokba hivja oket a tulaj fogyasztani, igy mindenki bemegy, mert szep emberek/nok vannak bent. Love lehet jutalekos, vagy csak fix, ingyen fogyasztassal stb.) Nem osszekeverendo a contact baros kupival, ahol 2-3x aron iszol egy sort, es kozben tobben felkinaljak magukat a lanyok kozul.

2016.09.09. 13:59:40

@Gour: a svajci piac egyebkent osszeomloban. Holvannak a regi 500chf/h arak, igenyes lanyokkal...

boldog boldfogtalan raszabadult a nemet piacrol (30-50eur/h vs 250chf) plusz a svajciak pragmatikus nep leven nem akarnak annyit adni a 3.14naert mint regen. Kerem szepen a frank eros, hat nem atjarnak a hataron tulra? Ok igy rezsicsokkentenek. Persze a belsobb reszeken nincs sok valasztas, meg a hegyekben (kiveve top regiok mint St. Moritz/Gstaad a fullos ruszki sunakkal), ugyhogy csak az szakit aki a tomeg felett van stilusban, nyelvben vagy valami kulonlegeset kinal (orvosos bdsm, profin persze), a tobbieknek (csunya igenytelen cigusok, nyelvek nelkul ) marad az apro, ami persze meg mindig siman lehet heti 500-1000chf, ami nekik egy vagyon.

2016.09.09. 14:03:06

@Vaszilics Fedor Emánuel: a sugardaddy az kulon piac, ne keverd ide. Ok nem kurvak.

Es full szimpatia alapu.

Szex nincs benne, es foleg nagyon zsetonos arcok toljak. Befektetesi bankarok (Morgan Stanley es tsai) akiknek mar nem all fel a kurva sok s stressztol, ha negykezlab all se...Egyik ismi hajtja ezeket, tobb is van neki. Cserebe mindent megkap amig szep es fiatal. Lasd fentebb linkelt oldalak. Ha bent vagy a korben, megy a telefonszamod korbe korbe ;)
Ja, es megint igaz, stilus, elegancia, nivo, IQ, EQ, nyelvek. Szoval ez nem a buta suttyok terepe. Az hogy egyetemista, meg nem lesz belole szponzoralt. Legfeljebb egy vacsorara, ahol a penzhez erto felmeri, h nincs ertelme tobbet aldozni ra :D

montroyal ( CAN qc) 2016.09.09. 20:10:51

@zseketto: koszonjuk a hozzaertesedet .. ugy az egesz magas ertekre helyezte a noi nemet meg akkor is ha nem lehet altalanositani, kezdve a rendes notol ( aki csak a ferjet huzza le ) a magas statuszu escortokig , az derul ki hogy pénzert mindent
dehat, amig loszar van addig veréb is van .. es forditva is ..

nem reg nezegetten a youtube-on sorozatot amikor tok idegen normal csajoknak felajanlanak penzt a cicijet mutassa meg , meg egyebek is es felelmetes hogy kis rabeszelesre penz mutogatasra vegul belemennek ..(hogy levan rendezve azt nem tudni)

Sadist 2016.09.10. 06:35:35

@kisrumpf: "Most akkor képzeld el a 30-nál idősebb és szegény nők helyzetét."

A férfiakat baromira nem érdekli a nők anyagi helyzete, fiatal meg mindegyikük volt. Hosszútávú kapcsolatot kialakítani és családot alapítani huszonévesen kellett volna elkezdeni, nem pedig várni a szőke herceget, aztán 30+ évesen észbe kapni, hogy kellene már egy megbízható férfi és ideje volna szülni.

Sadist 2016.09.10. 06:35:39

@Gour: "Nekem inkább az "fáj", hogy a világban bárhol járhatunk az jut eszébe az embereknek rólunk itt minden nő kurválkodik. A magyar prostik viszik a jó hírünket a világba nem pedig az olimpikonok."

Meg ugyebár a pornósok:
(NSFW) eurobabeindex.com/sbandoindex/appendix_2.html
Ugye milyen kemény, hogy a népességhez viszonyítva csak a csehek előznek meg minket egy hangyafasznyival?

Sadist 2016.09.10. 06:35:41

@zseketto: "a sugardaddy az kulon piac, ne keverd ide. Ok nem kurvak."

Dehogynem, csak rossz kurvák.

zotyesz11 2016.09.11. 12:23:45

A sok "jól képzett fiatal", akik kivándoroltak...
Hjah, jól képzett suckmunkások.

2016.09.12. 10:47:14

@montroyal ( CAN qc): koszonom! Fontos volt tiszta vizet onteni ebbe a poharba.

Sztem a fiatal kivanatos nok ultramagas erteke egyidos Evaval :), csak most az internet koraval robbant igazan nagyot, ezt megfejelve egy kis exhibicionizmussal meg az ehezo egoval...

Vannak kint normalis nok, akikrol irtam azok egy kis szeglete a noi vilagnak. Az az erdekes, hogy egyebkent a piroslampasokban dolgozo lanyok tobbsege is normalis, hetkoznapi lany. Fel sem ismerned az utcan, vagy ha epp megprobalod felcsipni a strandon vagy egy fesztivalon! Olyan ugyesen valasztjak szet a melot a maganelettol, hogy soha nem jossz ra.

Aki kivancsi, az nezze at a nagyobb oldalakat anyu/baratno utan, mikor kimegy Svajcba dolgozni 2 hetre :D ha csalodni akar...

Mondjuk en lehet megborulnek, ha kiderulne, hogy a nagyi az unokak latogatasa helyett piroslampazik Zuerich mellett :)

@Sadist: elmeletileg a feleseged/baratnod is, mert az altalad biztositott anyagi biztonsag miatt van veled (ha tagadod, probalj meg csoron, ures zsebbel csajozni. Ha megy, emelem a kalapom. De milyen csaj az olyan, aki egy csoro luzerrel akarja osszekotni az eletet?)

Legyél te is országfelelős!

Ahol már ott vagyunk: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Brazília, Brunei, Ciprus, Chile, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, India, Izland, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kanada, Kanári-szigetek, Málta, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szingapúr, Törökország és Új-Zéland.

Jelentkezni (valamint az országfelelősökkel a kapcsolatot felvenni) a hataratkeloKUKAChotmail.com címen lehet.

süti beállítások módosítása